måndag 7 mars 2011

Ensamkommande sexbrottsanmälda – ofredade badande flickor « Politiskt Inkorrekt

Ensamkommande sexbrottsanmälda – ofredade badande flickor « Politiskt Inkorrekt: "W Tomén
7 mars, 2011 at 12:01 · Reply

Det företag som idag har fått ta hand om i princip samtliga ensamkommande flyktingbarn är företaget, Attendo Care. Attendo Care ligger under Industri Kapital AB:s verksamhet som ägs av Björn Savén. Savén benämns ofta som Sveriges första riskkapitalist. Hans kontakter med finanseliten är väldokumenterad.

Utöver Björn Savén i Handelshögskolans styrelse så återfinns även Carl-Johan Bonnier som ordförande.

Den direkta kopplingen mellan Björn Savén och statsminister, Fredrik Reinfeldt återfinns dock hos VD:n för Attendo Care, Henrik Borelius. Henrik Borelius är bror till Maria Borelius. Tidigare handelsminister i regeringen Reinfeldt. Maria är uppvuxen i Täby och det var där hon kom att lära känna Fredrik Reinfeldt på allvar. Tillsammans med Annie Wegelius startade Borelius 1998 medieföretaget K-world som hade e-lärande som affärsidé. Bolaget avvecklades 2002 efter att 700 miljoner kronor i riskkapital förbrukats.

Med enkelhet kan man alltså se att kopplingen mellan den politikereliten och finanseliten finns. Såväl internationellt som nationellt. Massinvandringen har kommit att bli strålande affärer för kapitalisterna. Genom Bonniermedians tystnad så kan man fortsätta att plundra folket på dess skattepengar. Via en kapitalistisk regering vars lojalitet ligger hos globalisterna istället för hos folket så öppnar man gränserna.

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: