söndag 20 mars 2011

Rinkebysomalier firade kvinnodagen med att attackera kvinnoförening och skrika ”hora” - Fria Tider

Rinkebysomalier firade kvinnodagen med att attackera kvinnoförening och skrika ”hora” - Fria Tider: "kvinnodagen med att attackera kvinnoförening och skrika ”hora”
Publicerat 20 mars 2011 kl 00:35

Nya Sverige. På internationella kvinnodagen den 8 mars i år försökte sig organisationen Kvinnors Nätverk på en manifestation för kvinnors rättigheter på torget i mångkulturella Rinkeby. Istället attackerades de av en stor grupp somalier från Islamska kulturcentret som skanderade 'hora, hora, hora'.
61
0
Retweet
0
Pusha

Det var inte första gången som Kvinnors Nätverk utsattes för arga och våldsamma somalier på grund av sina manifestationer på kvinnodagen. Även förra året angreps gruppen i Rinkeby och fick bland annat se en banderoll med texten ”Ner med sharialagen!” förstörd.

Årets mötesstörning var emellertid ännu mer hotfull. En stor grupp unga somaliska män gick till attack mot kvinnorna, utsatte dem för knuffar och hot och skrek att de var ”horor”.

– Vi började spela musik och höll tal. Efter en stund kom det fram flera kvinnor i slöjor och ropade att de inte tvingats till att ha slöja och strax därpå kom det fram ungdomar från islamska kulturcentret. De skrek att vi var horor och sedan började de knuffas och försökte rycka ur sladdar från högtalarna och tvinga oss att sluta filma, säger Leila Qaree från Kvinnors Nätverk till SFT.

Den symbolmättade händelsen, som ignorerats av etablerad storföretagsmedia men som nu uppmärksammas av oberoende Stockholms Fria, slutade i polisingripande.

Enligt Leila Qaree stod de äldre männen från Islamska kulturcentret bara och såg på när de yngre somalierna gick till fysisk attack. Hon upplevde det som om de stödde ungdomarna.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel
Somalier kränker kvinnor14 timmar sedan Smaskiga Nyheter

Add this in the html page where you want the widget:
Twingly Blog Search link:http://www.friatider.se/rikebysomalier-firade-kvinnodagen-med-att-attackera-kvinnoforening-och-skrika-hora Bloggar om denna artikel


and this just before the ending body tag:


By using this widget you agree to the Terms of use.
Help | Feedback
32 kommentarer

1.

Var tog artikeln vägen som det länkats till? Verkar ha tagits bort/flyttast.
- den 20 mars 2011 kl 21:45 Svara
2.

Hur går detta ihop med SVENSK LAGSTIFTNING?????
Det är bara till att börja utvisa lagbrytare!!!!!
Arn den 20 mars 2011 kl 21:33 Svara
3.

Så underbart när multikultens härförare får smaka på det de skapat !

Det är händelser som denna, dessa avskum har bespottat den svenska flagga inför !

Må de njuta mångkulturens sötma !
Må de berikas om och om och om igen !


– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: