lördag 26 mars 2011

Muslim i niqab ljög om polisens behandling – fick fängelse « Politiskt Inkorrekt

Muslim i niqab ljög om polisens behandling – fick fängelse « Politiskt Inkorrekt: "Muslim i niqab ljög om polisens behandling – fick fängelse

NIQAB En muslimsk kvinna i niqab blev vansinnig och anklagade en polis i Australien för rasism och hävdade att han drog bort hennes slöja när han stannade hennes bil för ett vanligt utandningsprov. Men polisens videokamera filmade hela händelsen, annars kunde han ha blivit åtalad själv och fått sparken. Muslimskan dömdes till 6 månaders fängelse och händelsen har startat en debatt om att förbjuda slöjan i Australien.

Detta var ingen färsk nyhet. Det hela skedde i november 2010.
26 mars, 2011 | Category: Inrikes
16 comments to Muslim i niqab ljög om polisens behandling – fick fängelse

*
Shomin_no_koe
26 mars, 2011 at 02:45 · Reply

Bevisfrågan had det inte varit några problem med om lagens väktare hade haft möjlighet att med våld avlägsna niqaben.. Ett framsteg i Australien! Kan det ta tio år tills det blir legio i Europa..

Framtiden innehåller antingen en uppskärpning från myndigheterna eller inbördeskrig.. Det går inte att blunda längre…

Det fins för många råttor i samhället..
*
Dummeschwede
26 mars, 2011 at 02:41 · Reply

Hahaha, längesen jag skrattade så gott.
*
Boggerman
26 mars, 2011 at 02:30 · Reply

Mera burka- och nickabbförbud!
*
Kattsand
26 mars, 2011 at 02:29 · Reply

Jag tror inte på spöken. Jag tror dom ljuger.
*
Tobleråna Sahliv
26 mars, 2011 at 02:18 · Reply

Så här skulle dom inte rapportera i Sverige, hon skulle göras till offer och han skulle aldrig få 6 månaders fängelse. Här kan ”offer” ljuga och anklaga folk hur som helst, för rasism, våldtäkt och gud vet vad, poängen är iaf att dom nästan uteslutande ALDRIG straffas för det.

Här i Sverige är f.e. invandrarförövare (som t.ex. misshandlar, kränker och beter sig som typiska rasist-nazist-muslimer mot ljushyade) offer. Och kvinnor som döms för pedofili mot barn, får ungefär samma straff som du och jag om vi skulle snatta ett tuggummi på macken.

”Offerkollektivet” är alltid offer, och ”förövarkollektivet” är alltid förövare, även när dom ligger på rygg och får huvudet avsparkat av ett gäng turkar, eftersom marxism-”rättvisan” genomsyrar hela samhället.

Vi kommer få till att emigrera i slutändan, alla vita människor är inte lika värdelösa som dom i vårat land. Lyckligtvis nog.
*
Talibananas
26 mars, 2011 at 01:55 · Reply

Insåg direkt att det inte handlade om Sverige, för här har hucklen åtalsimmunitet. K-O! /DO
*
Kandidaten
26 mars, 2011 at 01:13 · Reply

Är det inte ganska sjukt. Ensam (manlig) polis på patrull möter niqab, inte en chans att identifiera vem personen är i fråga utan att ”kränka”. DO nästa!

En helt bisarr grejj.
*
'Svenne'
26 mars, 2011 at 01:09 · Reply

Begreppet vi och dom får en otäck klang när vi icke-muslimer konfronteras mot muslimer. Inget av det som våra politiker, understödda av journalisterna, pläderar för stämmer längre. Det är vi och dom. Det är inte vi som uttalar detta utan muslimerna. Varför vågar inte det ”etablerade” samhället dtå upp för denna sanning?
*
Hilfe!
26 mars, 2011 at 00:58 · Reply

Australien… Tja, det hade väl varit för bra om det hade hänt i Sverige. :(
*
kjellan55
26 mars, 2011 at 00:45 · Reply

Detta är ju riktigt kul falsk angivelse o allt på film det är ju bra att denna kvinna om det nu var en kvinna det kan man ju aldrig veta bakom en mask det är nu läge att förbjuda masker på bilförare o även på allmän plats för ingen vet ju vem eller vad som döljer sig
*
OlofdeGotia

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: