söndag 1 januari 2012

Rapport från ett dårhus « Jan Millds blogg

Rapport från ett dårhus « Jan Millds blogg: LÄNKAR

hur man röstat igenom grundlagsändringar och hur åsiktsmässigt samstämda de 7 pk-partierna är.

Rapport från ett dårhus


En allmän bild av situationen i riksdagen har envar kunnat ana genom hur man röstat igenom grundlagsändringar och hur åsiktsmässigt samstämda de 7 pk-partierna är. Med SD:s riksdagsinträde har dessutom debatter provocerats fram. En på en gång skrämmande och komisk interiör har visats upp.

Om en vanlig medborgare, med intelligens och kunskaper, integritet och ambitioner, hamnar i denna miljö – hur blir reaktionen?

Det framgår av boken ”Knapptryckarkompaniet”, skriven av Anne-Marie Pålsson, moderat riksdagsledamot under två valperioder, 2002-2010. Hon har nu lämnat partiet.


Boken (179 kr på AdLibris) kan alltså rapportera om en kulturkrock. Om en miljö som likriktar och fördummar, som likt en kvarn maler ned egna tankar och initiativ.

Anne-Marie Pålssons rapport begränsar sig av naturliga skäl till Moderaterna, men situationen är nog likartad inom samtliga partier – inte minst Socialdemokraterna.

Möjligen får situationen en extra krydda inom just (M), med den koleriske och obalanserade Fredrik Reinfeldt som partiledare.

Hans personlighet återspeglas genom en rad anmärkningsvärda uttalanden. Efter en misshandel av en ung SD-kandidat i dennes hem i Malmö inför valet 2010 blev ju statsminister Reinfeldts kommentar:

”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer.”

Med den typen av resonemang kan ju både våldtäkter och politiska mord försvaras.


Beträffande Reinfeldts uttalande om svenskar och ”barbariet” kan f.ö. noteras att ”barbarerna” aldrig var så ”barbariska” som romersk historieskrivning gjort gällande.

Senaste nytt på Reinfeldt-fronten är en intervju i DN. Under rubriken ”Vi har valt rätt väg i asylpolitiken” förkunnar statsministern:

”…valde vi att gå till MP och nå en överenskommelse. Det har lett till att Sverige har både en liberal asyllagstiftning och Europas mest liberala lag för medborgare från länder utanför EU som nu kan komma hit och arbeta. Vi valde att gå i motsatt riktning än vad andra länder i Europa har gjort. Det kommer att bli otroligt intressant att se hur det svenska vägvalet faller ut.”

DN-fråga:

- 39 procent av alla icke EU-medborgare som i år fått uppehållstillstånd för arbete ska utföra jobb som inte kräver någon särskild utbildning. Varför får 539 icke EU-medborgare uppehållstillstånd för att komma hit och städa när arbetslösheten redan är så hög?

”Det finns andra länder som har poängsystem för vem som får arbetskraftinvandra och som kräver höga utbildningar. Jag tycker att det finns en poäng med att vi gör det möjligt för människor från väsentligt fattigare förhållanden att få ett jobb i ett högutvecklat land.

Här kan konstateras att Fredrik Reinfeldt flyttar fram positionerna i argumenteringen.

Tidigare har invandringen omfattat i huvudsak tre kategorier:

1. Skyddsbehövande
2. Anhöriga
3. Arbetskraft.

De första två kategorierna har tagits emot för dessa individers skull, de senare för Sveriges skull. I huvudsak.

Här tillkommer nu en fjärde kategori:

4. Poänginvandrade.

Också denna invandring för de invandrade individernas skull.

ELLER så ligger i botten en annan bevekelsegrund: att sätta Sverigedemokraterna ”på plats”. Visa deras 339.610 väljare att de inget hade för att trotsa Reinfeldt, så att han tagit illa upp.

Möjligen finns även statsministerns tidigare omtalade anfader med svart hudfärg med i bilden.


Över till Anne-Marie Pålssons mycket läsvärda bok.

De första 60 sidorna i ”Knapptryckarkompaniet” utgör en vittnesbörd om hur verkligheten blev för henne som moderat riksdagsledamot. Trots att jag själv varken varit medlem i Moderaterna eller suttit i riksdagen kändes det mesta väldigt bekant och inget särskilt överraskande.

Inte desto mindre vittnar Anne-Marie Pålsson om en direkt brutal partikultur, där ledaren Fredrik Reinfeldt svingar piskan över sina ledamöter. Redan att ställa nyfikna frågor, även helt internt, uppfattades som ett tecken på olydnad. Främst används dock morötter, där finns en hel hierarki och stora och små belöningar för dem som ”sköter sig”. Pålsson själv blev snart en ”backbencher”.

En alternativ typ av ledarskap vore naturligtvis att leda genom sitt eget exempel, genom styrkan i sina egna argument och den ställning som detta kan ge. Iofs med risk för att någon gång inte få som man vill. Till den typen av ledarskap räcker dock Reinfeldt inte till. I hans verktygslåda finns bara morötterna och piskan.

Det har visat sig fungera.

Reinfeldt har fått fram en lydig riksdagsgrupp, där varje ledamot vet sin plats. Som moderat i riksdagen har man alltså sitt mandat uppifrån, från Ledaren – inte från folket, inte från sina väljare.


Det slår mig att Fredrik Reinfeldt som MUF:are framställde skriften ”Det sovande folket”. En sådan titel skulle ju kunna tolkas som att detta utgjorde en kritik av svenskarna och att han hellre hade sett ett mer vaket, självständigt och tänkande folk.

Den tolkningen framstår nu som långsökt. Då som nu är välfärden en ”omöjlig konstruktion”. Konsekvensen och ”den blå tråden” hos Reinfeldt är folkföraktet. Han är skolad i samma kultur av ohederlighet som Carl Bildt.

Anna-Marie Pålsson representerar en mer traditionell konservatism, en linje som hon argumenterar för på ett övertygande sätt. Trots att jag själv formats politiskt i ett socialdemokratiskt tänkande har jag inte svårigheter att hänga med.

Pålsson lät ju tala om sig i samband med ett förslag om skatteavdrag för hushållsnära tjänster. Som invandringskritiker har jag lärt mig hur makten låter, när den ska såga oönskade åsikter. I brist på argument drar man till med negativt laddade begrepp. I detta fall blev Pålssons förslag till ”pigavdrag”.

Min egen mamma arbetade i 20-talets Stockholm som hembiträde. (Bl.a. hos Karl Kilbom, partiledaren på vänsterkanten). Jag hörde henne aldrig klaga över den tiden, arbetet gav en försörjning, öppnade möjligheter som annars skulle ha saknats.

Fördelarna med Pålssons förslag är uppenbara. Arbetslösa kan få arbete och personer i yrkeskarriärer kan avlastas, så de får mer tid och ork för sin specialitet. En win-win-situation.

Överhuvudtaget kan jag ansluta mig till Anne-Marie Pålssons tankar kring skattepolitik: mindre skatt på låga inkomster, sträva efter att fler ska klara sig på eget arbete, minska bidrageriet.

Hennes bok avslutas med en serie konkreta och konstruktiva förslag, ägnade att flytta makt från partitopparna till enskilda riksdagsledamöter.

Till detta hoppas jag kunna återkomma senare.


Se även:

Julia Caesars ”Reinfeldtlabyrinten”

Vitboken om Moderaterna.

8 svar

  1. Ja, en mer antivit statsminister har ju Sverige aldrig haft. Troligtvis ligger det faktum att han har en smula negerblod i sig i botten av hans maligna och livsfarliga styre av landet. Adolf Hitler hade några droppar judeblod i sig och han var också en hatare av rang. Han hatade så fruktansvärt mycket att han tom kan jämföras med norra Europas främste hatare i modern tid , statsminister Reinfeldt , den värste antivite hataren alla kategorier. Ps bilden av tjockisen som orförande Mao är klockren :) ds

  2. Hämtat från:
    http://mopsen.wordpress.com/2011/07/21/mansklig-storhet-och-ynkedom/

    På tal om ”barbariet” så är Raj-Raj´s uttalande en kraftig förvrängning av en strof av Esaias Tegnér.
    ”All bildning står på ofri grund till slutet, / blott Barbariet var en gång fosterländskt.”
    Här har Sture Allén, förre sekreteraren för Svenska Akademien invändningar mot Tegnérs strof:

    http://www.svenskaakademien.se/akademien/sammankomster/hogtidssammankomsten/hogtidssammankomst_2006/ff94435a-cc66-4161-bb61-9ae443dbcd75

  3. Reinfeldt skrev boken , Det sovande folket. Den borde ha hetat, Den sovande riksdagen. Undrar om bokförlaget som gav ut den finns kvar, eller har den gått i konkurs, jag tror på det sistnämnda.
    http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  4. A M Pålsson är för intelligent för moderaterna
    Hon skulle bli rådgivare åt SD

  5. [...] lästa inlägg Spricka i muren?Ekonordiskt perspektivOtillåten manifestationDold rasismRapport från ett dårhusOm migLiberala överbudTumme nedEtt ägg om dagen!Lööf och [...]

  6. Vi har ett Moderat Kommunalråd där jag jobbar, Björkman heter han.
    Jag frågade idag honom varför inte Nato tagit bort kärnvapnen som fortfarande riktas emot Ryssland trots att det var över 20 år sedan som Ryssland avskaffade kommunismen och fick då höra att ”det beror på att Ryssland fortfarande är en diktatur.” Det jag kan förstå av det hela är att det måste vara en typ av ”demokrati” som USA kan godkänna för att Nato, USA och deras medlöpare i Moderaterna ska ta bort dom kärnvapen som fortfarande riktas mot Ryssland.

    När vi kom in på Mellanöstern frågade jag givetvis Björkman varför Nato och USA ingrep i Libyen och fick till svar att ”Khadaffi ju mördade sitt eget folk – så han måste bort”, sak samma med att USA nu tänker gå in i Syrien – även denna diktator mördar demonstranter där – ”så
    även han måste bort” sa Moderaten Björkman – sen fick jag ju då földfrågan om jag inte tittar på nyheterna på TV.

    Jag ville inte bli alltför långrandig – annars hade jag givetvis svarat Björkman att jag inte får ut särskilt mycket av att titta på Sveriges Television och dom propagandistiska lögner dessa indoktrinerar Svenska Folket med, enligt sajten nationell.nu går SVT till och med så långt att dom vill piska upp ett hat emot Ryssar hos Svenska Folket.
    - Nåt sånnt vill jag givetvis inte uppmuntra – så varför ska jag då titta på SVT ?

    MVH: Anders Klasson

  7. [...] lästa inlägg Stora ord från en liten manDalupproret 1743Levande LöwanderTvå filmerRapport från ett dårhusJulia CaesarNya extremisternaFilmerOm migEtt ägg om [...]

  8. [...] lästa inlägg "Obehagligt", sa BorgströmUtrikes-RapporterJulia CaesarFarlig "rättvisa"Rapport från ett dårhusGreider och våldetOm migHusbondens [...]

A: bloggkollegor
Affes statistik-blogg
Aktualia
Allraunderdånigast
Befria media
Beska droppar
Bloggo
Cavatus – om Sverige på engelska
Claes Krantz
Danne Nordling
Den osynliga journalisten
Dick Erixon
Dragan Klaric
Genus-Nytt
Gotiska klubben
Hans Ivan Bratt
ian Wachtmeister
Johan Björnsson
Klartexten
Klimathistoria
Kulturkrig
Lars Österman
Medborgarperspektiv
Merit Wager
Millds förra Wordpressblogg
MIsslyckande
Morgonsur
NEWSMILLD
Obekväma sanningar
Ord mot ord
Petterssons
Rasmus Gårdebrink
Robsten
Sanna Hill
Som jag ser det
Stellan Bojerud
Sverigefidelis
Sweden Confidential
Tanja Bergkvist
Tankesmedjan feminix
Thoralf Alfsson
Vargdag
Varjager
Vår stund i Sverige
B: tidskrifter
DSM
Effekt, klimatmagasin
FIIN
Fokus
Fria Tider
Genus-Magazinet
Nationell Idag
Realisten
SD-Kuriren
Småbrukaren
Svenskbladet
SVIC
Världen idag
C: böcker
Dialog om invandringen?
Exit – folkhemssverige
Försvara demokratin!
Grundkurs för sverigedemokrater
Lagom är bäst!
Mångkulturellt FACIT
SD – med tvekan
Svart Jord
D: film och radio
Daily Motion
SD Webb TV
Sveriges Fria Radio
TV-granskning
Youtube
E: andra webbsidor
Adrian Salbuchi
Aktion För Sverige
Anti-War
Axpixlat
Äldreomsorgen i politiken
Bankrättsföreningen
Blågula frågor
Camillas matupprop
Club Orlov
Cornucopia
Demofon
Den Danske Forening
Exilen
Folkaktionen Ny Rovdjurspolitik
Forum mot islamisering
Fritenk
Haro
Hemmaföräldrar
Hotet inifrån
Inslag.se
Jan Millds hemsida
Jonas Sjöstedt
Klimatet
Kristoffer Hell
Kusinerna
Matematik, befolkning och energi
Mediacreeper
Migileaks
Millt sagt i NI
Millt sagt i SD-K
Motpol
MX Cartoons
Nationell Nu
Naturdemokraterna
Nätverk mot politisk korrekthet
NSNBC – World News
Rädda Sverige Nu!
Reaktion.nu
Rovdjursfrågan
SD Halmstad
SD-debatt på Exilen
SD-debatt på Ungsvensk.se
Signalera för dialog!
Skrivkonst
Snaphanen
Språkförsvaret
STOCKHOLMS-INITIATIVET
Stoppa Nato
Vaken.se
Victoria
Webbmagasinet Rebell
WTC-dådet
Mest lästa inlägg
"Obehagligt", sa Borgström
Regimkritiker
Julia Caesar
Rapport från ett dårhus
Om mig
Utrikes-Rapporter
Stora ord från en liten man
Vargböcker
Russia Today
Obehagligt
Mest klickade
gotiskaklubben.wordpress.…
janmilld.files.wordpress.…
motpol.nu
janmilld.se/mssdk/46.html
janmilld.files.wordpress.…
friatider.se
tabloiderna.se
thoralfalfsson.webblogg.s…
hemimammashetsiga.wordpre…
bgf.nu/msg/ok/expo.html

Rapport från ett dårhus
Postat den december 10, 2011 av Jan Milld

En allmän bild av situationen i riksdagen har envar kunnat ana genom hur man röstat igenom grundlagsändringar och hur åsiktsmässigt samstämda de 7 pk-partierna är. Med SD:s riksdagsinträde har dessutom debatter provocerats fram. En på en gång skrämmande och komisk interiör har visats upp.
Om en vanlig medborgare, med intelligens och kunskaper, integritet och ambitioner, hamnar i denna miljö – hur blir reaktionen?
Det framgår av boken ”Knapptryckarkompaniet”, skriven av Anne-Marie Pålsson, moderat riksdagsledamot under två valperioder, 2002-2010. Hon har nu lämnat partiet.

Boken (179 kr på AdLibris) kan alltså rapportera om en kulturkrock. Om en miljö som likriktar och fördummar, som likt en kvarn maler ned egna tankar och initiativ.
Anne-Marie Pålssons rapport begränsar sig av naturliga skäl till Moderaterna, men situationen är nog likartad inom samtliga partier – inte minst Socialdemokraterna.
Möjligen får situationen en extra krydda inom just (M), med den koleriske och obalanserade Fredrik Reinfeldt som partiledare.
Hans personlighet återspeglas genom en rad anmärkningsvärda uttalanden. Efter en misshandel av en ung SD-kandidat i dennes hem i Malmö inför valet 2010 blev ju statsminister Reinfeldts kommentar:

”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer.”

Med den typen av resonemang kan ju både våldtäkter och politiska mord försvaras.

Beträffande Reinfeldts uttalande om svenskar och ”barbariet” kan f.ö. noteras att ”barbarerna” aldrig var så ”barbariska” som romersk historieskrivning gjort gällande.
Senaste nytt på Reinfeldt-fronten är en intervju i DN. Under rubriken ”Vi har valt rätt väg i asylpolitiken” förkunnar statsministern:

”…valde vi att gå till MP och nå en överenskommelse. Det har lett till att Sverige har både en liberal asyllagstiftning och Europas mest liberala lag för medborgare från länder utanför EU som nu kan komma hit och arbeta. Vi valde att gå i motsatt riktning än vad andra länder i Europa har gjort. Det kommer att bli otroligt intressant att se hur det svenska vägvalet faller ut.”
DN-fråga:
- 39 procent av alla icke EU-medborgare som i år fått uppehållstillstånd för arbete ska utföra jobb som inte kräver någon särskild utbildning. Varför får 539 icke EU-medborgare uppehållstillstånd för att komma hit och städa när arbetslösheten redan är så hög?
”Det finns andra länder som har poängsystem för vem som får arbetskraftinvandra och som kräver höga utbildningar. Jag tycker att det finns en poäng med att vi gör det möjligt för människor från väsentligt fattigare förhållanden att få ett jobb i ett högutvecklat land.”

Här kan konstateras att Fredrik Reinfeldt flyttar fram positionerna i argumenteringen.
Tidigare har invandringen omfattat i huvudsak tre kategorier:
1. Skyddsbehövande
2. Anhöriga
3. Arbetskraft.
De första två kategorierna har tagits emot för dessa individers skull, de senare för Sveriges skull. I huvudsak.
Här tillkommer nu en fjärde kategori:
4. Poänginvandrade.
Också denna invandring för de invandrade individernas skull.

ELLER så ligger i botten en annan bevekelsegrund: att sätta Sverigedemokraterna ”på plats”. Visa deras 339.610 väljare att de inget hade för att trotsa Reinfeldt, så att han tagit illa upp.
Möjligen finns även statsministerns tidigare omtalade anfader med svart hudfärg med i bilden.

Över till Anne-Marie Pålssons mycket läsvärda bok.
De första 60 sidorna i ”Knapptryckarkompaniet” utgör en vittnesbörd om hur verkligheten blev för henne som moderat riksdagsledamot. Trots att jag själv varken varit medlem i Moderaterna eller suttit i riksdagen kändes det mesta väldigt bekant och inget särskilt överraskande.
Inte desto mindre vittnar Anne-Marie Pålsson om en direkt brutal partikultur, där ledaren Fredrik Reinfeldt svingar piskan över sina ledamöter. Redan att ställa nyfikna frågor, även helt internt, uppfattades som ett tecken på olydnad. Främst används dock morötter, där finns en hel hierarki och stora och små belöningar för dem som ”sköter sig”. Pålsson själv blev snart en ”backbencher”.
En alternativ typ av ledarskap vore naturligtvis att leda genom sitt eget exempel, genom styrkan i sina egna argument och den ställning som detta kan ge. Iofs med risk för att någon gång inte få som man vill. Till den typen av ledarskap räcker dock Reinfeldt inte till. I hans verktygslåda finns bara morötterna och piskan.
Det har visat sig fungera.
Reinfeldt har fått fram en lydig riksdagsgrupp, där varje ledamot vet sin plats. Som moderat i riksdagen har man alltså sitt mandat uppifrån, från Ledaren – inte från folket, inte från sina väljare.

Det slår mig att Fredrik Reinfeldt som MUF:are framställde skriften ”Det sovande folket”. En sådan titel skulle ju kunna tolkas som att detta utgjorde en kritik av svenskarna och att han hellre hade sett ett mer vaket, självständigt och tänkande folk.
Den tolkningen framstår nu som långsökt. Då som nu är välfärden en ”omöjlig konstruktion”. Konsekvensen och ”den blå tråden” hos Reinfeldt är folkföraktet. Han är skolad i samma kultur av ohederlighet som Carl Bildt.
Anna-Marie Pålsson representerar en mer traditionell konservatism, en linje som hon argumenterar för på ett övertygande sätt. Trots att jag själv formats politiskt i ett socialdemokratiskt tänkande har jag inte svårigheter att hänga med.
Pålsson lät ju tala om sig i samband med ett förslag om skatteavdrag för hushållsnära tjänster. Som invandringskritiker har jag lärt mig hur makten låter, när den ska såga oönskade åsikter. I brist på argument drar man till med negativt laddade begrepp. I detta fall blev Pålssons förslag till ”pigavdrag”.
Min egen mamma arbetade i 20-talets Stockholm som hembiträde. (Bl.a. hos Karl Kilbom, partiledaren på vänsterkanten). Jag hörde henne aldrig klaga över den tiden, arbetet gav en försörjning, öppnade möjligheter som annars skulle ha saknats.
Fördelarna med Pålssons förslag är uppenbara. Arbetslösa kan få arbete och personer i yrkeskarriärer kan avlastas, så de får mer tid och ork för sin specialitet. En win-win-situation.
Överhuvudtaget kan jag ansluta mig till Anne-Marie Pålssons tankar kring skattepolitik: mindre skatt på låga inkomster, sträva efter att fler ska klara sig på eget arbete, minska bidrageriet.
Hennes bok avslutas med en serie konkreta och konstruktiva förslag, ägnade att flytta makt från partitopparna till enskilda riksdagsledamöter.
Till detta hoppas jag kunna återkomma senare.

Se även:
Julia Caesars ”Reinfeldtlabyrinten”
Vitboken om Moderaterna.
Gilla
Bli först att gilla denna post.

Postat i: sd, pk, invandring, demokrati, mångkultur, C: böcker, moderater, Moderaterna, riksdagen, svenskfientlighet, vitboken, extremism, bok Taggat: | pk, sd, demokrati, invandring, mångkultur, vitboken, extremism, svenskfientlighet
« Riksdag, droger och pengar Otillåten manifestation »
8 svar

BLU-82, on december 10, 2011 at 12:26565 said:

Ja, en mer antivit statsminister har ju Sverige aldrig haft. Troligtvis ligger det faktum att han har en smula negerblod i sig i botten av hans maligna och livsfarliga styre av landet. Adolf Hitler hade några droppar judeblod i sig och han var också en hatare av rang. Han hatade så fruktansvärt mycket att han tom kan jämföras med norra Europas främste hatare i modern tid , statsminister Reinfeldt , den värste antivite hataren alla kategorier. Ps bilden av tjockisen som orförande Mao är klockren :) ds
Svara
Matspp (@matsp), on december 10, 2011 at 12:53565 said:

Hämtat från:
http://mopsen.wordpress.com/2011/07/21/mansklig-storhet-och-ynkedom/

På tal om ”barbariet” så är Raj-Raj´s uttalande en kraftig förvrängning av en strof av Esaias Tegnér.
”All bildning står på ofri grund till slutet, / blott Barbariet var en gång fosterländskt.”
Här har Sture Allén, förre sekreteraren för Svenska Akademien invändningar mot Tegnérs strof:

http://www.svenskaakademien.se/akademien/sammankomster/hogtidssammankomsten/hogtidssammankomst_2006/ff94435a-cc66-4161-bb61-9ae443dbcd75
Svara
svenskasvensson, on december 11, 2011 at 12:52565 said:

Reinfeldt skrev boken , Det sovande folket. Den borde ha hetat, Den sovande riksdagen. Undrar om bokförlaget som gav ut den finns kvar, eller har den gått i konkurs, jag tror på det sistnämnda.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Svara
Tarzan, on december 11, 2011 at 12:08565 said:

A M Pålsson är för intelligent för moderaterna
Hon skulle bli rådgivare åt SD
Svara
FR och FRA « Jan Millds blogg – Tänd ett ljus!, on december 15, 2011 at 12:16565 said:

[...] lästa inlägg Spricka i muren?Ekonordiskt perspektivOtillåten manifestationDold rasismRapport från ett dårhusOm migLiberala överbudTumme nedEtt ägg om dagen!Lööf och [...]
Svara
Anders Klasson, on december 16, 2011 at 12:35565 said:

Vi har ett Moderat Kommunalråd där jag jobbar, Björkman heter han.
Jag frågade idag honom varför inte Nato tagit bort kärnvapnen som fortfarande riktas emot Ryssland trots att det var över 20 år sedan som Ryssland avskaffade kommunismen och fick då höra att ”det beror på att Ryssland fortfarande är en diktatur.” Det jag kan förstå av det hela är att det måste vara en typ av ”demokrati” som USA kan godkänna för att Nato, USA och deras medlöpare i Moderaterna ska ta bort dom kärnvapen som fortfarande riktas mot Ryssland.

När vi kom in på Mellanöstern frågade jag givetvis Björkman varför Nato och USA ingrep i Libyen och fick till svar att ”Khadaffi ju mördade sitt eget folk – så han måste bort”, sak samma med att USA nu tänker gå in i Syrien – även denna diktator mördar demonstranter där – ”så
även han måste bort” sa Moderaten Björkman – sen fick jag ju då földfrågan om jag inte tittar på nyheterna på TV.

Jag ville inte bli alltför långrandig – annars hade jag givetvis svarat Björkman att jag inte får ut särskilt mycket av att titta på Sveriges Television och dom propagandistiska lögner dessa indoktrinerar Svenska Folket med, enligt sajten nationell.nu går SVT till och med så långt att dom vill piska upp ett hat emot Ryssar hos Svenska Folket.
- Nåt sånnt vill jag givetvis inte uppmuntra – så varför ska jag då titta på SVT ?

MVH: Anders Klasson
Svara
Erik och Fredrik « Jan Millds blogg – Tänd ett ljus!, on december 20, 2011 at 12:28565 said:

[...] lästa inlägg Stora ord från en liten manDalupproret 1743Levande LöwanderTvå filmerRapport från ett dårhusJulia CaesarNya extremisternaFilmerOm migEtt ägg om [...]
Svara
Regimkritiker « Jan Millds blogg, on december 31, 2011 at 12:57565 said:

[...] lästa inlägg "Obehagligt", sa BorgströmUtrikes-RapporterJulia CaesarFarlig "rättvisa"Rapport från ett dårhusGreider och våldetOm migHusbondens [...]
Svara



– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: