onsdag 4 januari 2012

Expo Exponerat | Internet glömmer inte

Expo Exponerat | Internet glömmer inte: Expo
Posted on december 17, 2011

Aftonbladets ledande krönikör och Expos ansvarige utgivare driver en fruktad underrättelsetjänst.

Idelogisk bakgrund
Det finns 3 ideologier som i historien har strävat efter världsherravälde. Den kommunistiska ideologin, den nazistiska ideologin och den islamistiska ideologin. Kommunistiska vänsterextermister ser naturligtvis de med nazisistiska sympatier som fiender av historiska skäl. Hitler angrep kommunistiska Sovjetunionen så nazister är fiender. Hitler mördade judar med sin rasideologi. Alltså blir även judar vänsterextremisters vänner. Min fiendes fiender är mina vänner är logiken, om det nu finns någon logik i känslor. Steget till anti-semitism och anti-rasism blir då inte långt. Araber och islam har historiskt aldrig haft någon konflikt med kommunismen, så vänsterextremister är i praktiken pro-muslimska. Dock ogillar muslimska grupper Expo, då Expo stöds av inflytelserika personer med judisk börd.
Andra världskrigets ideologiska krig, röd-makt/kommunismen mot vit-makt/ national socialismen pågår fortfarande. Expo är röd-makt rörelsens propagandacentral och underrättelsetjänst.

Stiftelsen Expo – den tredje makten
Expo är i grunden en vänsterextrem privat forskningsstiftelse med syfte att kartlägga personer som de vänsterextrema grundarna och anhängare ser som sina fiender.
Stiftelsen och anhängarnas underorganistationer läcker sedan uppgifter om personer till den militanta delen av vänsterrörelsen, som hotar, trakaserar och förföljer enskilda personer, inte endast de med nazistiska sympatier utan också de med konservativa och nationalistiska åsikter. De många avhoppen från SD är en tydlig vittnesbörd om detta.

MediaCreeper

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: