måndag 30 januari 2012

Avpixlat

Avpixlat: Polisen: Inga tips tack!

POLIS POLIS POTATISGRIS Apropå Leif GW Perssons totalsågning i SVT Veckans Brott av polisens ansträngningar att klara upp brott i allmänhet och polisen uttalade ovilja att befatta sig med brott mot utlänningslagen i synnerhet.

Ovanstående bild i affischformat finns att hämta HÄR. Passar bra att skriva ut i A4- eller rentav A3-format och sätta upp på anslagstavlor och andra ställen där många människor är i rörelse eller står och väntar.
Share
2012-01-28, 20:39 (uppdaterat 2012-01-28, 20:39) | Kategori(er): Brott, Invandring/mångkultur | 480 kommentarer och 29 reaktioner
“Utvisa kriminella invandrare”

MALMÖ Ung kristdemokrat gone bad? Egentligen inte. Men hans krav på att utvisa kriminella invandrare har inte slagit väl ut. Ledamöterna på Kristdemokraternas riksting tävlar nu om att ta avstånd från det “orimliga” förslaget. Den unge kristdemokraten Ardavan Khoshnood har dock klarat sig från rasistkortet då han är från Iran.

Ardavan Khoshnood, KDU i Malmö, tycker att invandrare som begår grova brott bör förlora sina svenska medborgarskap och utvisas ur landet.

– Så här ligger det till: invandrare står bakom en majoritet av skottlossningarna i Malmö. Med undantag av den häktade serieskytten är det nästan enbart invandrare som skjuter folk i Malmö, säger han. Läs mer »

Share
2012-01-28, 18:19 (uppdaterat 2012-01-28, 18:19) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur, Politik | 560 kommentarer och 31 reaktioner
Klargörande om reglerad invandring önskas

OPINION En källa till ständig förvåning är att det förefaller vara en fullt normal ståndpunkt i Sverige att vi inte ska ha någon migrationspolitik alls. Detta är ju lite udda eftersom det faktiskt bara är Miljöpartiet och i viss mån Centerpartiet som har denna linje (det vill säga fri invandring) i sitt partiprogram, förmodligen i trygg förvissning om att det ska ge dem politiska snällpoäng medan de aldrig kommer att behöva ta ansvar för sin åsikt.

Trots allt, alla andra politiska partier är faktiskt överens om att invandringen ska regleras. Ett minimum av hederlighet och kurage skulle innebära att man sedan stod upp för detta, men icke. Å ena sidan hävdar man reglerad invandring i sina partiprogram, sedan överlåter man diskret frågan till Migrationsverket som man till på köpet inte drar sig för att smutskasta.

Läs mer »
Share
2012-01-28, 15:10 (uppdaterat 2012-01-28, 15:45) | Kategori(er): Debatt / krönika, Invandring/mångkultur, Politik | 149 kommentarer och 11 reaktioner
Dansk Folkeparti vill se förbud mot heltäckande slöja

BURKA/NIKAB I ett pressmeddelande idag tillkännager Dansk Folkeparti att man vill se ett förbud mot heltäckande slöja i Danmark av det slag som Frankrike, BelgIen och nu också Holland har infört.

Så här säger Dansk Folkepartis integrationspolitiska talesperson Martin Henriksen:

- Den danska regeringen har lagt värdekampen på is och är i full färd med att avveckla de sista 10 årens uppstramningar på invandringsområdet. I Frankrike, Belgien och nu även i Holland har man däremot valt att förbjuda de kvinnofornedrande burkorna. Det visar att den danska regeringen går i otakt med tendensen i Europa som skickar kraftiga signaler till islamisterna.

Läs mer »
Share

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: