onsdag 30 mars 2011

Kulturmarxistiska sagor ska avköna svenska småbarn - Fria Tider

Kulturmarxistiska sagor ska avköna svenska småbarn - Fria Tider: "Kulturmarxistiska sagor ska avköna svenska småbarn
Publicerat 30 mars 2011 kl 06:29
Lille Kalle älskar att bära rosa klänning och 'vill vara magisk och strålande vacker' med glitter i håret. De homosexuella girafferna Jösta och Johan ger sig ut på savannen för att hitta ett barn. Prinsessan Kristalla dumpar sin tilltänkte prins och vill stället gifta sig med Vilda - 'en flicka från folket'. I Sagolik Bokförlags sagor lyser heterosexuella karaktärer med normalutvecklad könsidentitet med sin frånvaro.

Bryt normerna! är mottot för Sagolikt Bokförlags utgivning. Men de som ska förmås bryta de traditionella sexuella och könsmässiga normerna är inte självständigt reflekterande vuxna – utan svenska småbarn mellan två och sex år.

Bokförlaget, som finns i Uppsala och startades av författarinnan Anette Skåhlberg och den kvinnliga illustratören Katarina Dahlquist, specialiserar sig på sagor som är skräddarsydda för det nya genusdagiset, där typiska könsattribut är portförbjudna.

Ska göra barn okritiska
Sagorna i sortimentet, som enligt förlaget ska ”ge alla barn förutsättningarna att okritiskt se sig om i världen”, består av idealiserande porträtt av karaktärer som nästan uteslutande är homosexuella, transsexuella eller har en annan form av avvikande könsidentitet.

I ”genus/mångfaldspaketet” ingår bland annat boken Kalle med klänning, från 4 år, som följer en liten pojke som går omkring med en rosa klänning med självlysande silverprickar som han vägrar ta av sig.

”När sommarlovet är slut och han börjar i skolan retas killarna med honom ända tills den dagen då de spelar fotboll och han blir värsta målgöraren i klänningen. Snart vill alla killar i skolan också ha klänning, men deras föräldrar protesterar…”

I uppföljaren Kalle som lucia har Kalle hittat en ny fetisch:

”Kalle vill också vara magisk och strålande vacker. Han vill skrida fram med ljus i håret som lucia. Läsa sin alldeles egen skrivna dikt. Därför blir han så glad när han blir framröstad av kompisarna i förskoleklassen. Och ledsen när läraren och rektorn säger ifrån. De säger att det är tradition att det alltid är en flicka som är lucia. Men Kalle vill inte vara någon stjärngosse med strut! I smyg gör han sig en plan…”

Homosexgiraffer och lesbianska prinsessor
Temat homosexualitet går igen i de flesta sagorna från förlaget. I Jösta och Johan inser två manliga giraffer plötsligt att de, trots att de är ett kärlekspar, inte kan reproducera sig och ger sig därför på jakt efter ett barn på savannen. De hittar slutligen en nykläckt krokodil.

I Prinsessan Kristalla vill en prinsessa gifta sig med en ”flicka från folket”, och i Vem kan älska Ella? tultar en sexårig flicka, som ditintills tagits omhand av en 91-årig uteliggare som nyss dött, omkring på stan för att hitta en ny familj. Till slut omhändertas hon också – av två homosexuella män.

”Propaganda för försvarslösa barn”
Sagolikt Bokförlag kritiseras nu av den politiskt inkorrekta journalisten Julia Caesar, som menar att förlaget ”använder barn som medel för ideologiska mål och har en HBT-agenda”.

”I de här propagandaböckerna finns inga gränser för fantasin. Författarnas syfte är att till varje pris bevisa sin tes om alla människors lika värde. Detta värde omfattar dock inte barnet. Något barnperspektiv finns inte. Det handlar enbart om vuxnas behov. Försvarslösa barn ska pumpas fulla med politiskt korrekta lögner som deras föräldrar och andra vuxna behöver för att upprätthålla sin låtsasvärld”, skriver Julia Caesar i sin krönika.

”Vi tycker att det är så otroligt viktigt att barn får vara barn”, skriver Skåhlberg och Dahlquist själva i sin avsiktsförklaring.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel

* Länka hit och pinga din blogg hos Twingly! Då får du en länk tillbaka från oss!

Add this in the html page where you want the widget:
Twingly Blog Search link:http://www.friatider.se/kulturmarxistiska-sagor-ska-avkona-svenska-smabarn Bloggar om denna artikel


and this just before the ending body tag:


By using this widget you agree to the Terms of use.
Help | Feedback
27 kommentarer

1.

Nu har jag visserligen inte skaffat barn än, men om några vidriga batikhäxor på dagis eller i skolan försöker att tvinga på mina framtida barn dessa degenererade absurditeter kommer jag att skälla ut dem efter noter.
Bollfrans den 30 mars 2011 kl 11:32 Svara
2.

Från det sk falsariet Protocols 9.1 ”We have fooled, bemused and corrupted the youth of the Goyim by rearing them in principles and theories which are known to us to be false, and we have taught this through repetition.”
Anonym den 30 mars 2011 kl 11:26 Svara
3.

Absurditeter!
Anna R. den 30 mars 2011 kl 11:20 Svara
4.

dessa ”barnböcker” ska naturligtvis delas ut till de ”ensamkommande” stackars ”barnen” så de får lite kvällslitteratur att läsa
jesse fransson den 30 mars 2011 kl 10:57 Svara
5.

…och självklart är ”lilla Kalle” blond och blåögd. Hur vore det med lite multikultur här? Varför heter den inte ”Abdull med klänning”?

Detta, medan sexualundervisningen visar en somalier som sätter på en svensk flicka…är det någon mer än jag som ser vad dom planerar för oss svenskar?

Avskyvärda zionist-slavar.
Jens den 30 mars 2011 kl 09:08 Svara
*

Ja, självklart. Förnedra och feminisera de svenska gossarna och hetsa horderna till att våldta de svenska flickorna.

Politisk korrekthet/kulturmarxism i ett nötskal.
fulmedia den 30 mars 2011 kl 11:24 Svara
6.

Ojojoj… (tar sig för pannan och suckar). Dessa barn som inpräntas en sådan syn på sig själva och omvärlden kommer skära sig i armarna till köttet ramlar av på grund av sin förvirring när de blir tonåringar.
Slasher den 30 mars 2011 kl 09:07 Svara
*

Vi vet ännu inte vad för effekter detta kommer att ge dessa nya människor när de väl växer upp. Men intressant att få se resultaten! Dock verkar detta vara ett experiment som kan komma att ge bakfyr. Men vem vet.
Schneboll den 30 mars 2011 kl 09:30 Svara
7.

Kulturmarxisterna vill t.o.m ta ifrån oss våra kön och identiteter som man och kvinna!
Allt ska de bestämma!De har styrt debatten och agendan länge nog. Jag minns ett ryskt ordspåk ”Allt kommunismen rör vid -Det dör”. Allt de petar på eller styr i samhällslivet förstörs! Kommunismen är en ond religion!
SpelaAlllan den 30 mars 2011 kl 09:01 Svara
8.

Skulle min son komma hem med sådana där böcker så skulle de hamna i bokbålen direkt.
Valentin den 30 mars 2011 kl 08:55 Svara
9.

Visst är det pinsamt!
Det är också ett sätt att stänga ute muslimska barn från dessa sagolika HBT-böcker. Kanske inte att upphovsmakarna tänkte på detta, men o andra sidan har de muslimska barnen den allestädes närvarande sagoboken Koranen att ty sig till.
Stefan K den 30 mars 2011 kl 08:39 Svara
10.

Vi pursvenskar är så nertryckta efter åratal av förtryckt av våra inkompetenta politiker att visa krafttag mot våra ”kära” politiker samt byråkrater när dessa begår folkbrott mot den etniska befolkningen.
Väntar med spänning när vi svenskar kommer att visa handling hård handling mot våra blinda politiker när varbölden spricker.
Sanningen den 30 mars 2011 kl 08:37 Svara
11.

vi ar inte langt i fran att snart kan man gifta sej med en apa.
wolfgang den 30 mars 2011 kl 08:24 Svara
12.

Förlaget agerar på en fri marknad. Om inte utgivningen (del-)finansieras av skattemedel är det förlagets sak att bestämma böckernas innehåll. Förlaget kan ge ut precis vilka böcker det vill så länge inte innehållet är OLAGLIGT (och det är det inte). Detta kallas tryckfrihet och är inte något selektivt. (Många vill förbjuda t.ex ”Fria Tider”.)

Och – inte minst – föräldrar kan bestämma vilka böcker deras barn skall läsa. Detta kallas ansvar. Köp inte böckerna! Och om köps böckerna in på din förskola, kontakta förskolan om du vill och agera för din sak. Men gnäll inte på tryckfriheten!

(Sen kan jag hålla med någon här … köp in böckerna och använd dem på SFI! Multikultikullerbytta!)
KEAR den 30 mars 2011 kl 08:04 Svara
13.

Det är inte undra på att finnarna tycker att svenska män fjolliga bögar och värre lär det bli med dessa depraverade och moraliskt förfallna skitböcker.
Pekka Nussialainen den 30 mars 2011 kl 07:55 Svara
*

För blev jag förbannad när finn jävlarna kallade oss bögar
men nu jävlar säger jag själv att en tredjedel av de svenska männen är FJOLLER
R Ericsson den 30 mars 2011 kl 08:08 Svara
14.

Sedan ”68-nissarna” tog befälet i Sverige så har nationen förvandlats till ett veritabelt ”dårhus”!
Lille Kurt! den 30 mars 2011 kl 07:51 Svara
15.

Det är berättigat med BOKBÅL!
'Svenne' den 30 mars 2011 kl 07:31 Svara
16.

Dessa böcker är helt perfekta men då till de ensamkommande barnen svenska kommuner får dras med, ge dem nallen och dessa böcker så får vi se vad de säger :D

Nästan så detta är humor på hög nivå, våra barn ska bli fjantar och invandrarungar ska läsa koranen så de kan terrorisera oss icke troende i framtiden.
Olandstoken den 30 mars 2011 kl 07:25 Svara
17.

Tycker det är ett jättebra initiativ , bara målgruppen är fel, använd böckerna på SFI istället.
peter den 30 mars 2011 kl 07:12 Svara
*

Låt gärna dina egna barn uppfostras till fjolliga transsexuella genuspsykopater om du vill, men bespara andra plågan, tack. Inga barn, oavsett om de är svenskar eller invandrare, ska behöva utsättas för den här typen av extremt skadlig politisk indoktrinering.
Anonym den 30 mars 2011 kl 07:29 Svara
o

Mig veterligen går det inga barn på SFI.
Sen var nog meningen att de som behöver lära sig könsneutrlitet är våra invandrare inte pursvenskar.
Men det var väl för subtilt.
Peter den 30 mars 2011 kl 08:51 Svara
18.

Tror faktiskt det här är ett solklart brott mot FN stadgarna om barns rättighet att slippa politisk indoktrinering.
(till skillnad från vanliga skolan där barnens skolgångs ålder gör att det anses att de kan välja själva pga kritiskt tänkande, vilket de aldrig får lära sig)
Finns även något om det i EU lagstiftningen från mitten av 90 talet..
Fenrir den 30 mars 2011 kl 07:11 Svara
19.

Det är så sjukt att man inte tror sina ögon. Jag är mållös.
Fox den 30 mars 2011 kl 06:50 Svara
20.

När kommer boken om den jämställdhetsivrande Kommisarie Klänning?
Anonym den 30 mars 2011 kl 06:41 Svara
21.

Det enda problemet jag har är a

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: