söndag 27 mars 2011

CNN exponerar amerikansk ”islamofobi” i kommande dokumentär - Fria Tider

CNN exponerar amerikansk ”islamofobi” i kommande dokumentär - Fria Tider: "CNN exponerar amerikansk ”islamofobi” i kommande dokumentär
Publicerat 26 mars 2011 kl 14:46
I Murfreesboro, Tennessee, har omfattande kritik av islam uppmärksammats. Det politiskt korrekta TV-bolaget CNN sänder därför en dokumentär med anledning av detta.
0
0
Retweet
0
Pusha

CNN, med Soledad O’Brien i spetsen, sänder imorgon en dokumentär som behandlar fenomenet islamkritik.

I ett pressmeddelande på CNN:s hemsida skriver TV-bolaget om dokumentären ifråga.

I Murfreesboro, Tennessee, i den region i USA som kallas för bibelbältet, har folk protesterat mot byggandet av ett islamiskt center, som bland annat inkluderar en moské. De som protesterar mot bygget menar att deras oro är väl underbyggd och att islamiska sharialagar successivt kan komma att bli en verklighet i USA.

Det är i huvudsak gräsrotsprotester och vanliga amerikanska medborgare som dominerar bland de kritiska rösterna, men även ett fåtal personer inom det politiska etablissemanget delar folkets oro. Till undantagen hör bland annat den republikanske Tennessee-senatorn Bill Ketron, som presenterat ett lagförslag som förbjuder ett stödjande av sharialagar.

CNN och tongivande politiskt korrekta debattörer anser istället att det rör sig om ”islamofobi” och rasism, eller främlingsrädsla, mot muslimer.

– Muslimer i USA identifierar sig själva i hög grad som amerikaner, menar O’Brien, och drar därmed slutsatsen att människors oro är obefogad.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel

* Länka hit och pinga din blogg hos Twingly! Då får du en länk tillbaka från oss!

Add this in the html page where you want the widget:
Twingly Blog Search link:http://www.friatider.se/cnn-exponerar-amerikansk-islamofobi-i-kommande-dokumentar Bloggar om denna artikel


and this just before the ending body tag:


By using this widget you agree to the Terms of use.
Help | Feedback
13 kommentarer

1.

De går in i det ena oprovocerade kriget mot arabländer efter det andra så nog verkar ”de” vara islamofober alltid, vilket inte är så konstigt med tung zionistdominans i både ledning och media.
Anonym den 26 mars 2011 kl 20:09 Svara
2.

Amerikanarna har inte fått rösta om den sortens invandring lika litet som vi. Det glöms lätt vad islam och muslimer står för.

En folkomröstning borde hållas i Europa om invandringen. Möjligt genom EUs s.k. Medborgarinitiativ. Ordnas inte vi, kommer muslimerna säkert att ordna en när de är i majoritet.

Men är Europa moget än? Kan bli förlust för sidan som vill stoppa invandringen.
nuvetvi den 26 mars 2011 kl 19:52 Svara
3.

Hittade länken till boken:
http://hotetinifran.files.wordpress.com/2011/03/hotet-inifrc3a5n-ii.pdf

Det brakar loss nu i London:
Anarchists blitz the Ritz: Yobs break away from anti-cuts demo as at least HALF A MILLION peaceful protesters march on London.
http://www.dailymail.co.uk/home/index.html
Karma den 26 mars 2011 kl 16:37 Svara
*

Evigt dessa vänsterextremister/anarkister/allmäna slödder. Fattar inte hur de vanliga demonstranterna låter dom göra sådär, dom borde helt enkelt slå ut tänderna på dessa svin så dom håller sig borta. Jävla nyttiga idioter.
Nationalist den 26 mars 2011 kl 23:28 Svara
4.

Tror ni FOX skulle sända något liknande?
Abc den 26 mars 2011 kl 16:15 Svara
5.

Lite befogat tycker jag att det kan vara, då jag lyssnat en del på amerikansk ”talk radio”, där de verkligen underblåser sådana känslor. De har sannerligen mer yttrandefrihet där borta, så saker man skulle åka i fängelse för här om man sa kan man fritt göra där, vilket gör det hela lite mer intressant. Själv har jag samlat på mig en del ljudsnuttar, mestadels programledare som säger spektakulära saker, men också några lyssnare som ringt in. Som t.ex. dessa två från januari 2009:

En kvinna ringer in till Michael Savages program: http://www.danielhammarberg.com/Savage_islamofobi.mp3
(om Obama) ”I think he’s a sleeper agent, bringing down the United States”
Hon anser alltså att Obama är muslimsk spion.

En man ringer till in till G Gordon Liddys program: http://www.danielhammarberg.com/Liddy_islamofobi.mp3
(om muslimer) ”All they do is maim and kill. And I think Israel should just go in there and just wipe ‘em all out”

Det är inte alltför sällsynt på radio där att man uttrycker sådana tankar, så man kan nog inte känna sig helt bekväm som muslim. Programledarna talar om ”radical Islam” och använder sådana termer, men när det når lyssnarna blir det förstås hat mot alla muslimer.
Daniel Hammarberg den 26 mars 2011 kl 16:07 Svara
6.

ett sorgeklipp om hur synd det är om islam asså. När ska det komma ett sorgeklipp om den påverkan islam gör på resten av världen tro
.......... den 26 mars 2011 kl 15:44 Svara
7.

Glömde att säga att boken är bara att tanka ned den är gratis!
karma den 26 mars 2011 kl 15:07 Svara
8.

Satt precis och läste en bok på sverigeidag bloggen som berättar att IKO betraktar islamofobi som den värsta formen av terrorism, mycket intrssant läsning. (boken heter Hotet Inifrån II)
Karma den 26 mars 2011 kl 15:03 Svara
9.

Okej, att USA inte har kontroll över svarta och latinos. Men när det kommer till muslimerna borde de verkligen dra öronen åt sig. Har de redan glömt 11-september-terrorn?

Svek och lögn är en del av islam och att ha en naiv hållning till detta kan straffa sig bortom all räddning.
Olika ogillar oss den 26 mars 2011 kl 15:02 Svara
10.

”– Muslimer i USA identifierar sig själva i hög grad som amerikaner, menar O’Brien, [..]”

Vad märkligt att undersökningar från Storbritannien visar på att Muslimer identifierar sig främst som Muslimer. Skulle det kunna vara annorlunda i USA?
Jag tror inte det, men det vore ju kul att se resultatet från en sådan undersökning gjord i USA.
Schneboll den 26 mars 2011 kl 14:53 Svara
11.

Rätta mig om jag har fel, men var det inte en amerikansk muslim som i sin roll som underofficer kom in på sin bas och sköt ihjäl en hel hög med amerikanska soldater för något år sedan?
Niklas R. den 26 mars 2011 kl 14:49 Svara
*

Nidal Malik Hasan hade majors grad i den amerikanska armén. Han sköt ihjäl 13 personer och skadade ett 30-tal på militärbasen Fort Hood, Texas.

A Muslim born in Virginia to parents who had emigrated from Jordan and moved to the U.S. from a Palestinian town near Jerusalem, Hasan joined the Army while in college and became a psychiatrist at Fort Hood, Texas. Prior to the shooting, he had expressed extremist views which had been brought to the attention of his superiors and the FBI. Hasan was discovered to have exchanged e-mails with Imam Anwar al-Awlaki asking for spiritual guidance regarding violence. Awlaki has since been linked to other attacks by radicalized Muslims, and he quickly blessed the Fort Hood operation because it was against a military target. Al Qaeda spokesman Adam Gadahn also praised the ”Mujahid brother” as a ”pioneer, a trailblazer and a role-model.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nidal_Malik_Hasan
Jonny den 26 mars 2011 kl 17:56 Svara

Lämna ett svar

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: