söndag 27 mars 2011

Rinkeby och det islamistiska Al-Shabaab « Politiskt Inkorrekt

Rinkeby och det islamistiska Al-Shabaab « Politiskt Inkorrekt: "ISLAMISTER 17-årige Ismael Khalif Abdulle har fått sin hand och fot kapad utan bedövning av islamisterna i Al-Shabab-milisen på order av Fuad Shangole. Detta efter att han vägrat gå med dem. Ismael finns nu i Norge som FN-flykting.

Shangole är den mordiske somaliern Fuad Mohamed Qalaf, född 1965, ledare för Islamiska domstolarnas högsta råd (Harakat al Shabab al-Mujahideen). Fuad Mohamed Qalaf stenade den 13-åriga flickan Asho Duhalow till döds i mars 2009 för att hon inte hade råd med heltäckande klädsel. Samma dag ska han också ha skurit av handen på en man inför tusentals människor på en fotbollsplan. Offret anklagades för att ha stulit motsvarande 800 kronor.

Shangole har ett svenskt medborgarskap efter att ha bott tolv år i Rinkeby och är välkänd som imam där bland sina sympatisörer. Shangole är terroriststämplad av USA och FN.

NRK
FN-rapport: Sverige bas för somaliska jihadister
27 mars, 2011 | Category: Inrikes
39 comments to Rinkeby och det islamistiska Al-Shabaab
« Older Comments 1 2

*
Roland Pettersson
27 mars, 2011 at 17:55 · Reply

Det är otroligt befriande att lyssna på norska journalister. En svensk journalist skulle aldrig göra ett reportage som detta.
Islam är ondska.
*
stefan andersson
27 mars, 2011 at 17:50 · Reply

Ronkebyborna kan väl få förtur till alla lägenheter i Täby – statsministerns hemkommun …
*
hva410e
27 mars, 2011 at 17:48 · Reply

Om han nu inte befinner sig i Sverige, så har han förmodligen säkerställt
att han har bidrag härifrån.
Annars torde han ju vara en mönstermedborgare för det nya Sverige enl
PK-politikerna.
*
Hedander
27 mars, 2011 at 17:46 · Reply

Det här bara måste stå på förstasidan i AB och Expressen i morgon! Nej förlåt. Jag glömde att det inte har något nyhetsvärde…
*
anders040
27 mars, 2011 at 17:34 · Reply

Man kan ju inte säga annat utan att det är en färgstark person vi har att göra med.
*
igl123
27 mars, 2011 at 17:19 · Reply

Nu förstår jag varför Fredrik Reinfeldt kallar oss svenskar barbarer, han har så rätt så. Den här Shangole är ju svensk medborgare, tillika barbar. Obs. ironi.
*
Thorse
27 mars, 2011 at 17:18 · Reply

Kan nån visa mig ett ex där Allah är ”barmhärtig”??
*
Thorse
27 mars, 2011 at 17:17 · Reply

Detta försvarar alla med ISLAMFOBI

Fobi betyder rädsla något eller någon måste skapa denna rädsla för muslimer och rättsystemet islam där man kapar händer som bestraffning.

Är det jag som kritiserar detta sjuka rättsystem eller är det muslimerna själva och dess vidriga syn på mänskliga rättigheter jag tar för givet som skapar min rädsla?
*
Paris.Sheraton
27 mars, 2011 at 17:14 · Reply

Missa inte Söndagskrönikan av Julia Caesar.

http://snaphanen.dk/
*
Rolexus
27 mars, 2011 at 17:10 · Reply

Innan vi blev invaderade av störda araber och afrikaner hade vi bara den korrupta socialdemokratin att vara upprörda över. Vilka ljuva tider…
*
Tobleråna Sahliv
27 mars, 2011 at 17:09 · Reply

30% av englands muslimer väljer sharialagar framför demokrati:

http://www.youtube.com/watch?v=-ti4XazXuNo

Sharia är vad som drabbade killen i videon.
*
Henrik
27 mars, 2011 at 17:03 · Reply

Ärendet är nog rätt typiskt tyvärr. Hur många avdankade proffstorterare från Chile och forna Jugoslavien m.m. går inte runt här i Sverige och jäser fullsketna med tyckasyndombidrag…
*
Tobleråna Sahliv
27 mars, 2011 at 17:03 · Reply

”Straffet för dem som för krig mot Allah och Hans budbärare, och som sprider korruption i landet, är att de ska korsfästas, eller att deras händer och fötter skärs av från motsatta sidor och att de utvisas från landet.”

/Den ”heliga” Koranen
*
Boggerman
27 mars, 2011 at 16:58 · Reply

Den här filmen laddare jag ner med video-downloader i Firefox. Den här videon måste spridas.
*
MaxPayne2
27 mars, 2011 at 16:58 · Reply

Men detta är ju den nya och spännande kulturen, mina damer och herrar. Vi har ju en sådan fruktansvärd tråkig kultur här, dansa kring en midsommarstång och sådant bjäfs. Nej, sharia, det är det nya och spännande kulturen. Tänk er i pausen mellan halvlek så rullar de in en huggkubb på Ullevi och inför 20 000 åskådare hugger de av händer och fötter på tjuvar. Eller kanske gräver ner ett par kvinnor som hela publiken får stena till döds för att de inte har täckt sig tillräckligt. Det hade väl varit spännande, Reinfeldt? Eller Lena Sundström, du som så ihärdigt häcklar oss SD:are, vad säger du? Är det detta du vill försvara? Får höra nu dina kommentarer.

Alltså, jag älskar verkligen mitt land, men ibland skämms jag något så innerligt för att vara svensk. När jag läser om att de ger medborgarskap till… Jag kan inte skriva vad jag känner för denna person för då blir jag bannad för all tid här på PI, men jag tror ni förstår vad jag känner. Men att vi ger honom ett medborgarskap är illa nog, den största skammen är att vi inte tar väck det. ”Vi kan inte ta väck ett redan givet medborgarskap, det står så i grundlagen”. Men så ändra grundlagen då, ni i 7-klövern har ju redan gjort det, och det utan att låta oss medborgare få rösta eller ens kommentera det. Istället gjorde ni allt vad ni kunde för att mörka det. Så kom igen nu, visa att ni har i alla fall ett rudiment till stake i er, ändra lagen så vi kan ta väck medborgarskapet för sådana förbrytare av mänskliga rättigheter.

Det är nu, mer än någonsin SD behöver svenska folkets stöd. Antingen faller vi till föga och låter islam ta över våra liv, låta oss dömas enligt sharia, eller så ställer vi oss mangrannt upp och protesterar mot detta. Vi ska inte ha islam som religion. Vi ska inte dömas enligt sharia. Vi ska inte ha halalmat. Vi ska inte ha några moskéer. Och om någon förvirrad imam protesterar mot detta ska vi bara ge honom en biljett till sitt hemland.

Vad det gäller extrema muslimer som så hårt praktiserar sin religion, det är dags för västvärlden att stoppa detta vansinne. Oskyldiga ska inte behöva lemlästas eller mördas på grund av religiösa fanatiker.
*
babar
27 mars, 2011 at 16:57 · Reply

Svenskt medborgarskap? Då lever säkert denne man gott på våra skattepengar hemma i Somalia, går det att gräva i detta?

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: