måndag 28 mars 2011

Uppror i Libyen skapar våg av afrikanska flyktingar till EU « Politiskt Inkorrekt

Uppror i Libyen skapar våg av afrikanska flyktingar till EU « Politiskt Inkorrekt: "Uppror i Libyen skapar våg av afrikanska flyktingar till EU

FLYKTINGVÅG PI skrev härförleden om Muammar Khadaffis avtal med Italien från 2008 (och övriga EU) att om denne fick miljontals euro skulle han se till att Libyens gränser stängdes för afrikanska flyktingar. Avtalet resulterade i att flyktingströmmen minskade med 94 procent. Några pengar bytte dock aldrig händer (445 miljoner euro) och på grund av det pågående upproret har nu Italien brutit avtalet med Khadaffi, som i sin tur hotat med att skicka miljontals flyktingar till EU.

Delar av detta hot verkar nu ha satts i verket för mängder med båtflyktingar från Eritrea, Etiopien och Somalia försöker nu ta sig in i EU via Italien. Den italienska ön Lampedusa mellan Sicilien och Nordafrika invaderas av flyktingar. Drygt 15 000 från Tunisien sedan president Ben Ali störtades i januari och under lördagen ankom ca 1 000 flyktingar. Ytterligare runt 1000 är på väg från Libyen i småbåtar.

Italien har nu bett EU om hjälp.
27 mars, 2011 | Category: Inrikes
20 comments to Uppror i Libyen skapar våg av afrikanska flyktingar till EU

*
Guld
28 mars, 2011 at 01:07 · Reply

Ett skepp kommer lastat med 15 000 akademiker; kirurger och civilingenjörer. Italien önskar nu dela med sig till övriga EU. Sverige ställer väl upp som vanligt, eller?
*
flumnisse
27 mars, 2011 at 23:48 · Reply

det är ju dessa unga kamrater som behövs i sina hemländer för att hjälpa demokratin på fötter, återuppbygga sitt land nu när dom har chansen,,, landsförrädare sviker sitt hemland. dessa tusentals parasiter måste stoppas nu, EU kommer att krascha ekonomiskt, låt libyen göra upp internt sätt militären på att bevaka gränsen istället för att bomba sönder ett land där det råkar finnas lite olja att bevaka, det har skett större grymheter utan att väst brytt sej nåt större.. börja borra i usa efter olja igen dom har mer oljefyndigheter än araberna tillsammans, då kanske dollarn stabiliseras igen och allt löser sej ;p
*
K_persson
27 mars, 2011 at 23:06 · Reply

Den perfekta invasionen. Invadera obeväpnad och oorganiserad. Beväpning och organisation tar man senare. Spela på de vitas snällism.
*
rikard
27 mars, 2011 at 23:01 · Reply

99% av dem är män. Det bevisar att det inte är verkliga flyktingar utan bara lycksökare.
*
Lars
27 mars, 2011 at 22:05 · Reply

Rekommenderad video som visar att det muslimska samhället inte är så fantastiskt ändå:
http://www.youtube.com/watch?v=pL4_CSCM8Gw&feature=player_embedded
o
Paris.Sheraton
28 mars, 2011 at 00:54 · Reply

Intressant video. Den lämnar mig dock med en hel del frågor. Har den engelska pappan konverterat,mamman bar ju shador? Hur kan han inte vara medveten om hur priviligerad han är,innan han gjorde sitt besök i Yemen? Mormodern 11 år då hon födde hans mamma? Är det verkligen så illa att de inte vet,eller är det en taktik för att kräva ännu mer från oss? Har de inte möjlighet att informera sig,eller vill de bara klaga? Undrar vem som kom upp med att göra denna video? Filmen kändes som att vi ska tycka synd om dem samt att de är offer. De är offer för en tokig ideologi.Han är trodd om han nu arbetar för ett sekulärt samhälle.Han hävdade dock att han är muslim.
*
GudrunSpyman
27 mars, 2011 at 20:40 · Reply

Märkligt att det bara är unga män som flyr.
*
Roland Pettersson
27 mars, 2011 at 20:37 · Reply

Det är konstigt men det är precis som en naturlag att allt som araber hittar på blir skit för oss i Västvärlden.
*
Stefan K
27 mars, 2011 at 20:15 · Reply

Om jag förstått nyheterna rätt så är främst de tunisiska ”flyktingarna” på väg in i Europa för att söka jobb. De är således inte i skyddsbehov och det innebär väl att Sverige är det främsta målet nu när även papperslösa får del av hela vår välfärd.
Vilka filurerna från Afrikas horn är vet väl ingen, men al-Shaabab har ju bevisligen folk i Sverige och säkert andra mindre trevliga organisationer också.
Dörren till Europa börjar stå på vid gavel och ingen vet vilka som kliver över tröskeln.
*
Osynlige Mannen
27 mars, 2011 at 19:59 · Reply

Tankeexperiment:
Sverige och Somalia har ungefär lika stora befolkningar. Lek med tanken att samtliga somalier flyttar till Sverige och att samtliga svenskar flyttar till Somalia. All infrastruktur och ekonomiska tillgångar lämnas på respektive territorium. Vänta 10 år. Var kommer det att råda störst ekonomiskt välstånd?
*
Tips
27 mars, 2011 at 19:32 · Reply

Varför stoppar man inte båtarna? Det är inte svårt jag lovar.
Vad hände med Fortress Europa? Europas fiender försöker ta sig in och ingen skjuter? Vägrar de vända om så är det bara skjuta, först varningsskott vägrar de fortfarande vända om är det bara sänka båtarna.

EU sköter inte sina gränsövervakningsuppgifter, iofs kan man förstå varför det inte fungerar när personer som Cecilia Malmström (fp) sprider sitt fri invandrings gift i t.ex. Frontex.
Klart det läcker som ett såll när trojanska hästar som Malmström får härja fritt.
o
Lill-Leif
27 mars, 2011 at 19:57 · Reply

Jag har redan förklarat saken i en annan sajt
*
peter
27 mars, 2011 at 19:27 · Reply

Varför flyr man från blivande demokratier?
o
Tips
27 mars, 2011 at 19:37 · Reply

Man ”flyr” till kravfri livstidsförsörjning.

Sen så är det inte blivande demokratier:
http://www.jihadwatch.org/2011/03/america-is-now-at-war-to-protect-a-libyan-province-thats-been-an-epicenter-of-anti-american-jihad.html
*
Paris.Sheraton
27 mars, 2011 at 19:27 · Reply

Batiktanterna räcker inte till. Nu blir det att starta snabbkurser.BNP ökar, tyvärr på felaktiga grunder. Stackars barn och barnbarn.
*
surkart
27 mars, 2011 at 19:04 · Reply

Skräckscenariot öppnar sig !!
*
Securis
27 mars, 2011 at 19:02 · Reply

Snart ser vi lämmeltåget i Sverige
*
sverkersson
27 mars, 2011 at 18:51 · Reply

Gode gud inga fler Afrikaner till Sverige……
*
Irriteraddonna
27 mars, 2011 at 18:29 · Reply

Sverige är ju det bästa landet att komma till som flykting numera. Detta har ju Moderaterna och MP nyss sett till. Hela 7 klö

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: