fredag 25 mars 2011

Riksdagsislamisten Waberi bjöd in antisemitisk imam « Politiskt Inkorrekt

Riksdagsislamisten Waberi bjöd in antisemitisk imam « Politiskt Inkorrekt: "Riksdagsislamisten Waberi bjöd in antisemitisk imam

ISLAMISTER I dag slår DN upp om att Islamiska förbundet (IFS) bjöd in osande och ökända antisemitiska imamer som talare på deras årskonferens under juldagarna 2010. Ordföranden fram till årskiftet var den lika ökände Abdirizak Waberi, som är riksdagsledamot för Moderaterna samt driver muslimsk friskola i Göteborg (Römosseskolan) och har uttalat sig positivt om shari’a-lagar.

Men PI var faktiskt först ut om denna konferens strax efter det begav sig i en post den 31 december 2010. Där listade vi några namn och deras osande videosekvenser, som alla finns att se på Youtube samt att vi nämnde Waberi. Detta upptäcker DN först nu. Desto bättre med deras artikel är att Abdirizak Waberi förnekar all kännedom om talarnas åsikter och tidigare videoupptagningar.

I den tidigare posten skrev vi om några av talarna:

Salah Sultan, huvudtalare, som bland annat sagt att judar kidnappar icke-muslimer varje år vid påsk för att använda deras blod i ritualer.

Om denne svarar nu Waberi i DN:

– Jag är förvånad över hur han uttrycker sig. Vi har bjudit in honom i god tro.

Vi kan inte veta vad föreläsarna säger i tusentals sammanhang. Vi är en liten organisation och har inte kapacitet att kolla det. Vi vet att både judar och araber säger dumma saker om varandra. För vissa arabiska palestinier är judarna demoner. För vissa judar är araberna demoner, det kan man höra på vad ortodoxa i Israel säger.

Om ni sett klippen hade ni bjudit in Salah Sultan?

– Förmodligen inte. Inte om han inte ångrar sina uttalanden.

Waberi ljuger!!

Två andra som var med på konferensen:

Jassim Al Mutawa som tidigare talat om hur djur parar sig och apor som stenar otrogna bekanta. Han avslöjade också hur mäns och kvinnors hjärnor fungerar.

Anas Altikriti, en av grundarna av Cordobastiftelsen vilken sägs fungera som Muslimska Brödraskapets ansikte utåt. Även en varm anhängare av Hamas. Cordobastiftelsen är den som bygger den utskällda moskén tvåhundra meter från Ground Zero/9 11 mitt på Manhattan.

Så här skriver förbundet själva:

Under julhelgen mellan den 24:e till den 26:e arrangerade Islamiska förbundet i Sverige sin 30:e konferens med temat: ”Religionen formar uppförandet”. Konferensen gästades av världsberömda internationella föreläsare, samt nationella föreläsare. Bland gästerna som höll föredrag är Shekh Salah Sultan, domaren och familjexperten Jasem Al-Mutawa, Läkaren och historiken Shekh Rageb Al-Serjani, shekh Nour Al-Din Ali Qurah från Syrien samt Shekh Anas Altekriti från England, och inte minst den omtyckta kvinnliga föreläsaren från Marocko Naima Bin Yaish. Konferensen gästades även av ungdomliga föreläsare så som Omar Mustafa ordförande för islamiska förbundet i Sverige, Bilal Mizher, Shekh Ahmed Al-mofty, Haifa Saleh och Imamen Fidaaldin Al-Sayed Issa.

Ahmed Al-mofty figurerade tillsammans med Waberi i SVt-dokun Slaget om muslimerna. Han är ordförande för Sveriges muslimska stiftelse -
som bygger den stora moskén nedanför Ramberget på Hisingen i Göteborg. Pengarna kommer radikala sunniter från Saudi, där shari’alagarna styr.

I videon syns först Mohammed Karraki, som förnekat att det finns islamister i Rinkeby. Nummer två är Al-mofty

Waberi

I deras sammanställning om konferensen avslutar man så här:

Slutligen Ber Vi Allah att bevara Islam och muslimer samt att vägleda dem till det goda. Samt bevara landet och alla andra länder. Samt att ge seger åt Gazas folk och Östturkistan.

Den stora moskén på Södermalm, som alltid förnekar alla kopplingar till extrema och jihadister, lät Islamiska Förbundet fira avslutningsfesten Eid Al-Adha där i november. IFS har även varit där tidigare.

Ordföranden för Södermalmmoskén, Helena Benaouda samt Mohammed Karraki, förnekande alla tänkbara möten med terrorister i SVT Debatt efter självmordsbombaren. Ändå sitter hennes svärson och far till hennes barnbarn häktad i Danmark för försök till terrroistbrott.

//

Ser ni hur allting hänger ihop, och så är det är fel på oss/PI enligt halvfigurerna och pellejönsarna på Expo. ”Hetsbloggen”, som de kallar oss. Ridå.
25 mars, 2011 | Category: Inrikes
50 comments to Riksdagsislamisten Waberi bjöd in antisemitisk imam
« Older Comments 1 2

*
rikard
25 mars, 2011 at 19:13 · Reply

Salah Sultan var överst på listan och huvudtalare på konferensen. Ändå hävdar riksdagsledamot Abdirizak att han inte har en aning om hans bakgrund….
*
stefan
25 mars, 2011 at 19:01 · Reply

Det glädjer mig att redaktionen på Politiskt Inkorrekt går vidare med oförminskad kraft efter den tragiska bortgången av allas vår ”vän” och er arbetskamrat.
Ni tycks ha hittat kraft och styrka efter allt elände, och som vi nu ser går ut med artiklar i en takt av sällan skådat slag.

Må Gustaf vara stolt över ert fortsatta arbete i den anda han ville upplysa det Svenska Folket.

PI motsvarar motståndsrörelsen i Frankrike under Andra Världskriget
och vi skall alla kämpa för en upplysning så gott vi kan bland folk.
Men Sanningen måste fram.
Om tio år är det för sent.
*
Anders Branderud
25 mars, 2011 at 18:49 · Reply

Waberi: ”Vi kan inte veta vad föreläsarna säger i tusentals sammanhang. Vi är en liten organisation och har inte kapacitet att kolla det. ”

Det räcker med att Googla på den muslimska predikantens namn för att ta reda på hans åsikter. Det krävs endast någon minut för att ta reda på att den nämnda predikanten predikar hat.

Det är dessvärre i enlighet med islam att säga det som den muslimska predikanten undervisar: Belägg

Anders Branderud

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: