onsdag 23 mars 2011

Avvisningsblockad: Socialister fick pisk av polisen « Politiskt Inkorrekt

Avvisningsblockad: Socialister fick pisk av polisen « Politiskt Inkorrekt: "Avvisningsblockad: Socialister fick pisk av polisen

PISK Nu har ökända socialisten Kristofer Lundberg, Rättvisepartiet socialisterna och hans anhang varit i farten igen. Denna gång gällde det utvisningen av en manlig zigenare till Serbien från Migrationsverket förvar i Kållered under dagen. Han fru och barnen gömmer sig redan och därmed befinner sig illegalt i landet. Polisen förde iväg zigenarpappan till ett annat förvar. Socialisterna försökte blockera för polisen och bildade en kedja. De vägrade lyda polisens uppmaningar och därmed gick polisen in och bröt upp.

Enligt polisen rörde det sig om ett 20-tal demonstranter. Men Kristofer Lundberg säger att det snarare var 50. Kristoffer och hans skräniga skock skäms dock inte för sig utan gapar nu om polisbrutalitet. På deras sida visas en ”blodig” hand, som lika gärna kan vara ketchup..

En ligist greps. En annan omhändertogs tillfälligt. Omkring 15 personer kommer att rapporteras för ohörsamhet mot ordningsmakt, enligt Stefan Gustafsson vid Göteborgspolisen.
22 mars, 2011 | Category: Inrikes
35 comments to Avvisningsblockad: Socialister fick pisk av polisen
« Older Comments 1 2

*
KL
23 mars, 2011 at 01:38 · Reply

Kommunister , eller ?
*
Jan-Stefan
23 mars, 2011 at 00:27 · Reply

Skicka dom till Iran eller Afganistan. Där kommer de inte att leva länge så att de ser morgondagen. Är det något som muslimerna hatar så är det kommunister.
*
Henke
23 mars, 2011 at 00:23 · Reply

En misstänkt för skadegörelse? Man ser flera i klippet som gör sig skyldig till våldsamt motstånd!
o
Steffen
23 mars, 2011 at 02:06 · Reply

Så sant som det är sagt!
*
L

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: