måndag 21 mars 2011

Arvsfonden finansierar Gardell-föreläsning om ”islamofobi” « Politiskt Inkorrekt

Arvsfonden finansierar Gardell-föreläsning om ”islamofobi” « Politiskt Inkorrekt: "FÖRELÄSNING Anarkisten Mattias Gardell fortsätter sitt indoktrineringståg om islams förträfflighet och kritiken mot alla som motsätter sig den könssegregerande fanatismen och våldsbejakande ideologin. Om en månad är han i stadsdelen Husby som tillhör islamisttäta Tensta / Rinkeby.

Tisdag 26 april, kl 18.00-21.00 Föreläsning om Islamofobi med Mattias Gardell (professor i religionshistoria, Uppsala Universitet)

Vad betyder islamofobi och vart finner vi dess orsaker? Hur jobbar vi för ett samhälle med ökad förståelse och respekt för allas livs- och trosuppfattningar? Mattias Gardell är omtalad författare och aktivist. Mattias är initiativtagare till Ship To Gaza, och hans senaste bok, Islamofobi, har varit hett debattämne i Sverige sedan utgivning 2008.

Harakat är ett samarbete mellen Megafonen, Rädda Barnen och Röda Korset. Projektet finansieras med medel från Arvsfonden. Information och kontakt: Basar Gerecci tfn 08-507 062 01

Stockholm stads hemsida informerar om ovan och allt bekostas av Allmänna Arvsfonden, dit svenska dödsbo tillförs om det inte finns något testamente. Arvsfonden har valt bort en svensk flagga eller kanske en röd stuga på en äng till förmån för en muslim med slöja. Se ovan skärmdump.

En som redan hållit sin föreläsning i veckan som gått är Masoud Kamali, mannen som kallar alla islamkritiker för nynazister samt förnekat förekomsten av skambrott i Sverige. Wiki

Hur bryter vi segregrationen? Hur skapar vi framgångsrik integration?

Föreläsare: Masoud Kamali, professor i socialt arbete från Mittuniversitetet.

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: