tisdag 29 mars 2011

Familj levde under skräckvälde « Politiskt Inkorrekt

Familj levde under skräckvälde « Politiskt Inkorrekt: "Familj levde under skräckvälde

MOTALA På fredagen åtalades en 52-årig man för att ha misshandlar sina sju barn ett flertal gånger. Även hustrun blev drabbad av de närmast tortyrliknande övergreppen.

Mannen åtalas för ett fall av grov kvinnofridskränkning mot hustrun, sex fall av grov fridskränkning mot barnen samt misshandel och ofredande av en vuxen dotter. Övergreppen pågick under perioden mars 2009 till september 2010.

- Familjen hade två lägenheter som låg bredvid varandra. Mamman och sex barn fick samsas i en liten trerumslägenhet, medan mannen hade en tvårumslägenhet för sig själv, dit ingen i familjen hade tillträde, säger [kammaråklagare] Marianne Staaf.

Mannen har bland annat bränt den äldsta dottern med ett grillspett sommaren 2009 och med våld ha tvingat av henne kläderna. Ett av de andra barnen blev slaget med ett stolsben och blev sedan tvingad att sitta naken resten av dagen. Vid samma tidpunkt brände han två av sina yngre döttrar med en cigarett och på våren 2009 berättade en av flickorna att hon ville bli revisor, med resultatet att hon blev knuffad. Ytterligare en dotter fick vid ett tillfälle ansiktet nedtryckt i en tallrik med filmjölk och även hon tvingad att klä av sig naken.

En son blev under 2009 insläpad i ett förråd där pappan belagde honom med handfängsel och band hans fötter. Sen tände pappan eld på en plastbit som han lät droppa på sonens ben. Liknande händelser utspelades vid ytterligare tt par tillfällen.

I september 2010 flydde mamman med de sex barnen och bor sedan dess på hemlig ort med skyddade identiteter.

52-åringen sitter häktad sedan den 8 februari och nekar till anklagelserna. Han hävdar att mamman fått barnen att ljuga.
Åtal

Haidar Khalil Saleh Salama, 580401, statslös med tolkbehov på arabiska, åtalas för ett fall av grov kvinnofridskränkning, sex fall av grov fridskränkning samt ett fall av misshandel och ofredande.

Linköpings tingsrätt, B 188-11

Kammaråklagare Marianne Staaf har yrkat på att mannen ska utvisas efter avtjänat straff.
Media

Corren
28 mars, 2011 | Tags: Linköpings tingsrätt B 188-11 | Category: Grov fridskränkning, Inrikes, Misshandel
59 comments to Familj levde under skräckvälde
« Older Comments 1 2

*
Morbus Croon
29 mars, 2011 at 11:30 · Reply

Det var ju ett bra sätt att få bostadsbidrag och mamman får väl underhållningsstöd eftersom de bor var för sig för han jobbar väl inte och då är där väl inget att ta.
Ja herre min tid skall det inte göras en utredning om det också på samma gång?
Pengarna bara rullar vad får Svensken ut av all skatt som han betalar det kan man fråga sig.
*
Buraksson
29 mars, 2011 at 10:13 · Reply

Herr Reinfeldt måste vara väldigt nöjd nu.
Tänk så många arbetstillfällen han skapar med denna invandringspolitik.
Och så spännande det har blivit. Han njuter nog i fulla drag.
*
Peter
29 mars, 2011 at 06:51 · Reply

Ge mig fler alternativ att rösta på. Jag vill att de som detta land tillhör skall förbli ensamma inom landets gränser med vissa undantag. Undantagen är giftermål då kärleken kan vara stark, även över gränserna. Men den svarta, araben och zigenaren har visat sig kostsamma för landet så det är dags för ett nytt parti i Sverige. SD är i min mening även de lite för PK.
*
lasse1
29 mars, 2011 at 01:24 · Reply

Denna typ av företeelse inom familjekretsen, är ju vad Reinfeldt med anhang vill ha in i landet…

Rätta mig om jag har helt fel.
*
kjellan55
28 mars, 2011 at 21:23 · Reply

Utvisning är bra o om han är stadslös så ha honom i fängsligt förvar tills utvisning kan ske. Det kommer lära andra att vara stadslös kan betyda livstids fängelse, men denne berikare hittar nog sitt pass om han får sitta resten av livet bakom lås o bom o då på ett arbetsläger för att själv tjäna ihop mat o husrum plus vakternas löner
*
Ivar
28 mars, 2011 at 21:15 · Reply

Finns mer att läsa i åtalet som finns på
http://vgnt.se/invandrarpappa-holl-sju-barn-och-fru-i-skrack/
*
AliasDL
28 mars, 2011 at 20:54 · Reply

Statslös? Förmodligen en palestinier. Då blir han nog kvar i Sverige…
*
Sverige, Sverige fosterland!
28 mars, 2011 at 20:53 · Reply

Detta är Sverige anno 2011!
Gud bevare oss från detta mänskliga beläte!
*
Hobie Clark (Skötsam invandrare i annat land)
28 mars, 2011 at 18:02 · Reply

Nåja, nu var det ju ett par inte så långt från Sverige som inte var så mycket bättre…en Fritzl i Österrike och ett annat fanskap i Tyskland som gjort nå’t liknande om inte värre. Så, hur illa vi än tycker om den “svenske” raketforskaren så kan det ju vara på sin plats att inte bli alltför förmätna over den europeiska populationen; vi har också kräk ibland oss. Men några meter rep och ett par höga träd skulle ju åtgärda saken ganska snabbt…
o
Claes Andersson
28 mars, 2011 at 21:56 · Reply

”en Fritzl i Österrike och ett annat fanskap i Tyskland som gjort nå’t liknande om inte värre.”

Karln i Tyskland använde enligt uppgift inte (fysisk) våld!
*
marcus
28 mars, 2011 at 17:56 · Reply

Vadå han skall utvisas? Vad är det för vits med att behålla de övriga i familjen? Skyddsboende och andra instanshjälp kommer bara att kosta oss massor av stålar.
*
dartanjang
28 mars, 2011 at 17:27 · Reply

Utvisas ? Det låter som ett fall för DO han är bara missförstådd
inget annat !
*
alfrida
28 mars, 2011 at 17:05 · Reply

Det verkar inte som någon här tänker på vad mamman och de sju barnen fått utstå, och borde ingen utomstående ha märkt vad som pågick. Barn går ju i skolan. Grannarna borde väl ha hört något också eftersom de bodde i en lägenhet.
Det är så hemskt att läsa om denna familj.

Men för er verkar det enda som är av betydelse att familjen inte är svensk, resten tycks ni inte ha något intresse av.
o
Bandruidh
28 mars, 2011 at 19:24 · Reply

Det h a r betydelse! Det kan t om vara så att en anmälan inte gjorts eller bagatelliserats pga rädsla att bli kallas rasist eller liknande.
*
Yvonne 1
28 mars, 2011 at 17:04 · Reply

Nu är det väl dags att sluta släppa in bidragstagare vid gränsen som inte har ID handling med sig. Får ju inte vara så jäkla lättvindigt att ta sig in i Sverige och söka asyl, för hit kommer ju allt jäkla pack och det är väl bevisat tillräckligt nu att så är fallet. Det är bara att tänka tillbaka på Elin, Nancy, Beatrice, Inger 78 år samt alla andra kvinnor som råkat ut för dessa kriminella bidragstagare, för att förstå att kontrollen, på vad Migrationsverket släpper in i Sverige måste skärpas ordentligt. Sedan borde det finnas mängder av gränspoliser så att kontrollen börjar redan vid gränsen, så att ingen utan ID handling slinker igenom. Åk och sätt er vid någon flygplats i Sverige så ser ni hur det vimlar av just invandrare med Svenskt Främlingspass i ena handen och flygbiljett i andra. Så denna Statslösa araben är förmodligen palestinier från Gaza eller Libanon. Ut med honom NU .
*
Kafir-Calle
28 mars, 2011 at 16:51 · Reply

Var utvisas en statslös? Till Antarktis?

Nej, självklart kommer vi att behålla ”resursen” i Sverige…
*
Brainy_Brat
28 mars, 2011 at 16:47 · Reply

”Åh nej, inte ska vi slänga ut denna vinstmaskin för Sverige? Tänk på den anstormande arbetskraftsbristen när 40-talisterna går i pension? Eller jag menar öhöh, 50-talisterna!”
*
Aina 2
28 mars, 2011 at 16:42 · Reply

Dessa nollor! Men jag hade nog räknat med att de flesta sitter fängslade mer än ett år. 1,1 miljarder per år x en massa år. Då är vi väl uppe i ca 5-6 miljarder,förutom kostnaderna för de som sitter häktade och inte finns med i uträkningen
*
Micke H
28 mars, 2011 at 16:35 · Reply

Från Corren ”Marianne Staaf har inför rättegången yrkat att 52-åringen, som inte är medborgare i Sverige, ska utvisas ur riket efter avtjänat straff.”

HIGH FIVE på det! Hoppas att fanskapet verkligen åker ut ur riket också.
o
One1
28 mars, 2011 at 17:41 · Reply

Det går inte om han är statslös tyvärr.
+
Tips
28 mars, 2011 at 19:09 · Reply

Det finns internationellt vatten, sätt gubben på en pråm på internationellt vatten så kan han vara statslös och internationell där.

Så jo det går.
o
Kollen
28 mars, 2011 at 19:50 · Reply

Statslös? Till vilket land utvisar man honom?. Möjligen till det land han kom ifrån?. Om man nu vet det!.
o
Sassyl
28 mars, 2011 at 20:22 · Reply

Micke H: Är helt med dig, men tror tyvärr inte att mannen någonsin kommer att lämna Sverige TYVÄRR. Kan vi inte utvisa folk till Irak (tror jag det var, rätta mig gärna om jag har fel) för att Irak vägrar ta emot sina egna medborgare, var ska då den här mannen avvisas till?
*
Dante3
28 mars, 2011 at 16:18 · Reply

Bara jag som undrar hur f*n han kom över TVÅ lägenheter till familjen?? bostadsbrist härjar och undrar just varför…ser det ut såhär på fler ställen månntro?

Om detta är den ”fina rika kultur” som vi får ta del av är jag rätt stolt över att vara en nordisk kulturlös barbar.
o
Micke H
28 mars, 2011 at 17:21 · Reply

”Sossssiala betalla”? Men 7 barn och 2 vuxna får inte plats i en normal svensk lägenhet så det är inte så konstigt att dom får 2. Däremot borde dom inte tagits emot från början. Jag tvivlar på att dom hade några egentliga skäl till att fly från början.
+
ThinksTwice
28 mars, 2011 at 18:55 · Reply

Statslös=fimpat passet=papperslös=fri som fågeln

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: