söndag 20 mars 2011

Islamister i Rinkeby skrek ”hora, hora” under int. kvinnodag « Politiskt Inkorrekt

Islamister i Rinkeby skrek ”hora, hora” under int. kvinnodag « Politiskt Inkorrekt: "Islamister i Rinkeby skrek ”hora, hora” under int. kvinnodag

ISLAMISTISK ATTACK På tal om Rinkeby i förra posten om Gardells svammel om islamofobi. För läser man om följande händelse är det inte direkt positiva tankar om islam som poppar upp.

Organisationen Kvinnors nätverk försöker nå fram till utsatta kvinnor varhelst dessa befinner sig. Förra året under den internationella kvinnodagen den 8 mars 2010 var nätverket på plats i islamisttäta Rinkeby på torget. Då attackerades man och fick sin banderoll med texten Ner med shari’alagen nedriven och förstörd.

I år var det ännu värre. När de höll en ny manifestation under internationella kvinnodagen möttes de av knuffar, burop och hot från hatiska muslimer. Leila Qaree från Kvinnors Nätverk säger att det var tredje året man var där men att detta var första gången man blev riktigt skärrade och rädda. Det var islamister, unga och vuxna män, från det somaliska Islamska kulturcentret som attackerade kvinnorna.

– Vi började spela musik och höll tal. Efter en stund kom det fram flera kvinnor i slöjor och ropade att de inte tvingats till att ha slöja och strax därpå kom det fram ungdomar från islamska kulturcentret. De skrek att vi var horor och sedan började de knuffas och försökte rycka ur sladdar från högtalarna och tvinga oss att sluta filma.

När muslimerna attackerade försökte kvinnorna vara återhållsamma:

– Vi tog det lugnt och försökte prata och diskutera, men när de började knuffa och försökte få till bråk kände vi oss så hotade att vi ringde till polisen.

Ingen av de äldre somalierna från Islamska kulturcentret gjorde någon antydan till att ingripa mot de yngre som gick bärsärk. Tvärtom fick Leila Qaree och de andra känslan av att männen stödde de yngres hataktion mot kvinnornas manifestation. Ingen person kom till fysisk skada men manifestationen avbröts i förtid och polis kom till platsen.
Islamska kulturcentret och Rinkeby-moskén

Denna källarmoské ligger på torget och är en av flera som vill vara med och dela på styret i den kommande stora Rinkeby-moskén som byggs på marken (Kvarnberget) där Försäkringskassan och Stadsdelsförvaltningen tidigare låg. Men de som ska styra den i första hand är andra somalier i den s k Järva-föreningen. Och detta har skapat en del interna konflikter.

Järva-föreningen var de som samlade ihop mängder med skäggiga somalier i pyjamas och helinsvepta kvinnor på Järva-fältet förra året för att hålla begravning för den rökgiftade muslimskan och de sju barnen som dog i en brand i Rinkeby. På plats fanns även Mona Sahlin och Nyamko Sabuni. De fick stå längst bak eftersom kvinnor inte får blanda sig med män.

PI har tidigare täckt in allt om detta bygge
Ytterligare en moské på gång

Det hör även till saken att redan 1999 köpte en saudisk sunni-moské marken på Krällingegränd i Tensta. Där ska man också bygga en moské framöver. Saudiarabien baserar som bekant allt på sharialagar.
Kalla Fakta om Rinkebys islamister

”De vill ha sharialagar i Rinkeby”

19 mars, 2011 | Category: Inrikes
73 comments to Islamister i Rinkeby skrek ”hora, hora” under int. kvinnodag
« Older Comments 1 2 3

*
Morbus Croon
20 mars, 2011 at 12:18 · Reply

Att denna idioti får förekomma i Sverige med politikers och polisens goda minne är ganska otroligt.
Det är ju bara en bunke ligister som inte kommer att hålla sig till lagen varken här eller i något annat land och ligister skall man se till att man sätter inom lås och bom.
*
Johan12345
20 mars, 2011 at 12:15 · Reply

Vilken bra import Sverige har. Importera problem som vi inte vill veta av samtidigt som Sverige struntar i gamla och sjuka

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: