tisdag 24 maj 2011

Fängelse och utvisning för våldtäkt på krogtoalett « Politiskt Inkorrekt

Fängelse och utvisning för våldtäkt på krogtoalett « Politiskt Inkorrekt: "Fängelse och utvisning för våldtäkt på krogtoalett

KALMAR I april befann sig den 31-åriga mannen på Harrys, en restaurang i Kalmar, och drar in en kvinna på toaletten där han våldtar henne. I dag förkunnades domen.

Det var den 7 april som den 31-åriga mannen tvingade in en ung kvinna på restaurangens toalett, låser dörren och våldtar henne. Han håller fast henne, drar ner hennes kläder och tafsar, slickar, suger och biter på hennes bröst vilket gör ont.

Han säger sedan ”sug” och tvingar kvinnan att utföra oralsex på honom genom att böja och trycka ner hennes huvud och nacke mot hans könsorgan, trycka in det i hennes mun och dra hennes huvud fram och tillbaka.

Händelseförloppet tar mellan fem och tio minuter. Hon mår numera väldigt dåligt och vill inte vara själv samt drömmer mardrömmar. Hennes skolarbete har också blivit lidande.

Gärningsmannen menar att det var den unga kvinnan som var drivande och mer eller mindre hoppade på honom på dansgolvet och sedan följde med efter honom in på toaletten.
Dom

Ismajl Aliu, 790613, medborgare i Kosovo (kosovoalban), döms för våldtäkt till två års fängelse, utvisning i tio år samt skadestånd till kvinnan på 85 000 kronor.

Tingsrätten menar att målsäganden lämnat en detaljerad berättelse som framstår som självupplevd. Den vinner även stöd av den tekniska bevisningen, bland annat DNA. Gärningsmannens berättelse beskriver de som mindre detaljrik och närmast torftig.

Kalmar tingsrätt, B 1321-11
Ismajl Aliu

Aliju hade ett tidsbegränsat uppehållstillstånd i Sverige för 090403 – 110403 grundat på anknytning till en svensk kvinna. Den 2 april ansökte han om förlängt tillstånd.

Vid huvudförhandlingen uppgav han att han varit sambo med den svenska kvinnan sedan sommaren 2008 och att de planerar att skaffa barn. På hans Facebook-sida uppger han dock att han är gift med en annan kvinna och uppvisar, likt många andra balkaneser, ett starkt Italien-komplex. Han arbetar sedan flera år på en pizzeria.

Han förekommer i belastningsregistret under fyra avsnitt och har dömts för rattfylleri och olovlig körning.
Media

Barometern
PrintFriendlyShare
2011-05-24, 18:21 (uppdaterat 2011-05-24, 20:12) | Tags: Kalmar tingsrätt B 1321-11 | Kategori(er): Inrikes, Utvisning, Våldtäkt
Gilla Dislike

liked this.

Community
Disqus
Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
36 kommentarer 395 gillar received
Dela på
Visar 30 av 49 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


ujin 11 minuter sedan
Vad är ett 'Italien komplex'?

Alex_38 4 minuter sedan som svar till ujin
Springa med halskjedja av kattguld och Dolce Gabbana kopior på kroppen

paraflex 18 minuter sedan
Han ser ju faktiskt ut som valfritt ensamkommande 'flyktingbarn' trots sina 31 år...
3 people gillar det här.

Anna Svensson 14 minuter sedan som svar till paraflex
t o m lite yngre än de flesta barnen
1 person gillar det här.

Wahlberg 43 minuter sedan
Framgår ej om det är bekräftat om de kände varandra, men kan säga vad jag känner och det är fruktansvärt naivt och dumdristigt av kvinnan att följa med honom in på toaletten. Har läst om liknande fall där unga naiva svenska tjejer sätter sig själva i en otroligt farlig situation som denna eller följer med flera okända män från mellanöstern på efterfester mm.

Det sägs ju att det aldrig är kvinnans fel men nån måtta får det vara. Nån gång borde de lära sig men jag tror faktiskt inte det. Blir en nog en riktig våldtäktssommar i år känner jag på mig, kanske nytt rekord och vissa av våldtäkterna skulle kunna förhindras med lite vanligt förnuft. Tänk på det!
7 people gillar det här.

tant_Sverige 34 minuter sedan som svar till Wahlberg
Läs inantill, vet jag. Det står uttryckligen i artikeln att han tvingade in henne på toan.
3 people gillar det här.

Bepp 50 minuter sedan
domen är då lite åt rätt håll
3 people gillar det här.

tant_Sverige 53 minuter sedan
Jag tror inte att jag har läst om en enda berikare som varit karl nog att erkänns sitt brott. De skyller alltid ifrån sig på allt och alla, ingen av dem klarar att stå för sina handlingar. Ynkliga fega uslingar är de.
17 people gillar det här.

Alex_38 1 timme sedan
Utvisning i all ära tingsrätten i Kalmar något annat finns ju inte naturligtvis, men varför i h-te inte livstids sådan ???

35 people gillar det här.

fransyska 42 minuter sedan som svar till Alex_38
Även våldtäktsmän förtjänar en andra chans (till att våldta en ny svensk kvinna (eller samma kvinna igen kanske?) när han väl är tillbaka här igen)...
2 people gillar det här.

Dagtingaren 1 timme sedan
Inte ska vi väl utvisa nybyggarn, vad säger fru Olofsson om denna förlust?
26 people gillar det här.

detjag 35 minuter sedan som svar till Dagtingaren
Hon brukar ju vara helt förstörd vid förluster... ;)
1 person gillar det här.

kaxium 1 timme sedan
Märkligt, brukar inte invandrare få straffrabatt? Typ, dagsböter eller samhällstjänst. Sverige är ett märkligt land.
18 people gillar det här.

niklasr 1 timme sedan som svar till kaxium
Han fick bara 2 års fängelse så det var rabatt nog.
15 people gillar det här.

detjag 33 minuter sedan som svar till niklasr
Det kallas 'prisbomb' ... eller 'du får tre för två'... (ta mig tre gg betala för två....nej, fy på mig ;))

monamuslim 2 timmar sedan
Vilken resurs, pensionärerna kan sitta lugnt i båten och invänta resursförstärkning
23 people gillar det här.

Aguierre 2 timmar sedan
85 000 för våldtäkt. Vägra hälsa på en kvinna och diskrimineras och få nästan lika mycket!
Sverige är i sanning ett märkligt land.
53 people gillar det här.

MetalHeadViking 2 timmar sedan
Jag förstår inte. Om han förekommit i belastningsregistret flera gånger, så borde man rimligen ha kunnat dra tillbaka hans TUT, och utvisatt honom omedelbart! Då skulle han inte hunnit våldta!
45 people gillar det här.

ThinksTwice 1 timme sedan som svar till MetalHeadViking
Klassisk klassiker :(
1 person gillar det här.

Karin 2 timmar sedan
Skrev nyss om min ilska över alla dessa våldtäktsmän, min beskyddarinstinkt när det gäller alla unga flickor/kvinnor i min närhet, men den kommentaren tycks INTE gälla här:-)
4 people gillar det här.

Svenskastavalla 2 timmar sedan
Det är ju tyvärr inte bara ett brott, men som vanligt fegar rättsväsendet. Tyvärr är ju många av Hoxa-albanerna så förstörda av den tidigare politiken att de kan liknas vid europas somalier. Vi europeer är deras värsta fiender i alla situationer. Att låta dem lämna Sverige för gott är en välgärning för både dem och svenskarna.
22 people gillar det här.

hurskadetbli 2 timmar sedan
Kosovoalbaner som etnisk grupp betraktad ar rejalt overrepresenterad i kriminella sammanhang. Valdtakter ingar som en del i detta monster. Det var val nastan fritt fram under kriget som slutade 1999 i Kosovo att havda flyktingstatus i de flesta EU landerna. Grannlanderna runt om pa Balkan ville inte ta emot dom. Det kanske vi borjar forsta hemma i Sverige sa smatt. Flera sk Kosovoalbaner var inte kosovoalbaner och kunde inte prata albanska men i den stora 'flykting' vagen var det latt att folja med aven om man var t ex rom fran Bulgarien eller Rumanien eller nagon annan som snabbt insag att har fanns en chans att tjana pengar och att byta liv. Ar det ingen pa central niva som ser allt som pagar? Ar de radda om sina jobb/rykten? Politikerna har vi ju fattat att de fiskar efter valjare till vilket pris som helst men nagra hogt och centralt placerade personer inom rattssystemet maste val kunna saga ifran nagon gang!? Journalister som skriver om problemen ar lattraknade och de som vagar riskerar hot, misshandel och brinnande bil. De artiklar jag skulle vilja kommentera i tidningarna har inte den funktionen. Att man ska mala om receptionsdisken i biblioteket det far vi kommentera!
14 people gillar det här.

Karin 2 timmar sedan
Mina återigen upprörda känslor över de berikades syn på svenska kvinnor kan inte uttryckas här, de är FÖR starka. Ärligt talat undrar jag vart svensk domstol är på väg!? Utvisa vissa slödder säger, varför går inte det?
Det är INTE lätt att vara varken mor, mormor/farmor eller tonårsflickor/kvinnor i dagens Sverige. Men NÄR ska vi protestera högljutt mot dessa 'onda makter' undrar jag i mitt stilla sinne, samtidigt som jag varnar mina dotterdöttrar i ung tonår att för helskotta, UNDVIK vissa folkslag i vårt land, lär er självförsvar.
8 people gillar det här.

Engelbrektsmarschen 2 timmar sedan
Denna vidriga typ ska aldrig sätta sin fot här igen.
18 people gillar det här.

AnnaF3 2 timmar sedan
KRIS på pizzerian i Kalmar! Hur ska bolaget överleva?! Myndigheterna borde satsa på en avancerad sexårig utbildning på att cykla till jobbet, ta beställningar, baka pizza mm.
10 people gillar det här.

LSSAH 2 timmar sedan
Hasta la vista shithead !
10 people gillar det här.

janh8 1 timme sedan som svar till LSSAH
Førmodningen gjenom et geværsikte ?
6 people gillar det här.

lasse1 2 timmar sedan
Ja, vad säger Reinfeldt om detta beteende?.
Brottslig och vidrig på en å samma gång, men killen har tydligen ett arbete.

Lite fylla och olovlig körning har ju även svenskar råkat ut för....Eller hur, Fredrik Reinfeldt?

En arbetskraftsresurs som nu går Reinfeldt snörpligt förbi...Allt är inte guld som glimmar...
14 people gillar det här.

Anna 1 timme sedan som svar till lasse1
Det beror på socioekonomiska faktorer, som numer är ett modeuttryck bland Fredrik och hans vänner.
5 people gillar det här.

FranzJosefStrauss 2 timmar sedan
Kanske Lena Sundström kan ta sig an detta samvetsömmande fall så den stackars missförstådde mannen inte blir utvisad till en säker död?
48 people gillar det här.

Reactions

SusanneLehmus 1 timme sedan
From twitter

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: