tisdag 17 maj 2011

Danskarna skärper kraven på att gifta in sig i landet « Politiskt Inkorrekt

Danskarna skärper kraven på att gifta in sig i landet « Politiskt Inkorrekt: "Danskarna skärper kraven på att gifta in sig i landet

DANMARK Snart är det folketingsval i Danmark. Tillsammans med regeringen har Dansk folkeparti lagt grunden för ännu tuffare krav på att få gifta sig in i Danmark, om de får som de vill. Ett nytt poängsystem träder i kraft inom kort och språktestet som redan finns ska bli svårare. Undantaget för ingifte är alla från USA, Canada eller Japan.

Och i Sverige skakar redan Lena Sundsröm av ilska, tror PI..

Hör reportaget

PrintFriendlyShare
16 maj, 2011 | Category: Inrikes
Gilla Dislike

liked this.

Community
Disqus
Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
35 kommentarer 392 gillar received
Dela på
Visar 30 av 75 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


1957GN 1 timme sedan
Heja Danmark. Hur kunde ni släppa Skåne till Sverige?
3 people gillar det här.

u28903094 1 timme sedan
Danmarks politiker är vakna och värnar om sitt land och sitt folk.
Det hade varit så i Sverige också om SD hade haft egen majoritet men nu har det inte det tack vare det sovande folket som bor i Sverige.
3 people gillar det här.

lasernet 3 timmar sedan
Gäller detta även alla danska gubbar som åker till Thailand och hämtar fruar?
1 person gillar det här.

Snille 1 timme sedan som svar till lasernet
Det gäller alla, 24 år för alla. försörjningsskrav för alla. - Så har det alltid varit.
1 person gillar det här.

Allanoskar 3 timmar sedan
Vad skönt det känns att pseudojournalisten Lena Sundström inte har något som helst inflytande i Danmark. Ingen där lyssnar på henne. Inga TV-soffor att sitta och ljuga i. Det är något man kan glädja sig åt lite varje dag!
16 people gillar det här.

MMI 3 timmar sedan
Sverige är ett u-land då det gäller att värna om medborgares rättigheter o kultur o vi kommer så förbli om inte folk vaknar upp o vid valurnorna sätter stopp.
Sverige kan jag lätt likna med 'kålhuvudet' som här i PI hade inställningen att om hans egen mor behövde ett nytt organ för att överleva o det fanns en helt främmande person på andra sidan jorden med samma behov så fik modern o främlingen dra lott om vem som skulle få gossens organ.
Är Sverige ett mentalt friskt land??
8 people gillar det här.

MrAnderssonFromSweden 4 timmar sedan
Nu väntar vi bara att Sverige gör en copycat av Danmark lagar och regler. Att stoppa den här anhörig invandringen från Somalia och från MENA länder. Kan man inte styrka vem är, så har man ingenting i Sverige att göra. Det är för allas säkerhet.
5 people gillar det här.

huckleberry_finn 5 timmar sedan
Danmark är verkligen ett föredöme, dom ser till sitt eget lands bästa i första hand och tar inte in folk hursomhelst som vi gör i sverige med alla kulturberikare som kommer hit enbart för att bli försörjda.

Ännu en gång tummen upp för Danmark! Kanske vi i sverige kommer ifatt er nångång när förhoppningsvis svenska folket vaknar till.
7 people gillar det här.

MrAnderssonFromSweden 4 timmar sedan som svar till huckleberry_finn
Oja! Danske folkeparti har verklighet gjort underverk i Danmark .
12 people gillar det här.

mattias 5 timmar sedan
Öresund börjar mer å mer likna DMZ mellan nord och syd korea.....
9 people gillar det här.

MrAnderssonFromSweden 4 timmar sedan som svar till mattias
För ingen politiker vill äga problemet. Då blir de så. Om tio år kommer Bolänge kommer få samma problem som Malmö har idag. Sverige importera kriminalitet till landet, och ingen vill äga problemet.
6 people gillar det här.

Fröken Sverige 1 timme sedan som svar till MrAnderssonFromSweden
Det kommer inte ens ta tio år i Borlänge. Detta med tanke på att de har mängder med somalier där, och somaliska män skaffar inte sällan tiotals barn. Detta med VARJE av deras inte sällan FYRA fruar. Vi kan lugnt utgå från att det redan idag finns många somaliska män i Sverige (Göteborg, Borlänge, Falköping...) som har kanske 30-40 barn. Du betalar!
2 people gillar det här.

MattiasS 3 timmar sedan som svar till MrAnderssonFromSweden
Borlänge har ju länge varit en tummelplats för kriminalitet tack vare sin närhet till kontinenten och.. ja... *host*
1 person gillar det här.

HOTET från ISLAM (Klicka här) 11 timmar sedan
Inte 'ens' Islam är entydigt dåligt. Den muslimska kulturen är t.ex. inte så materialistisk. Och alla seriösa människor inser ju att inget diversifierat fenomen kan vara enbart dåligt.

Men eftersom svensk media aldrig har gjort ett enda positivt reportage om Danmark och deras invandringspolitik, så avslöjar det hur subjektiv och oseriös vår media är. Bara propaganda, hjärntvätt, lögner, censur, och politik (av dom som kallar sig 'journalister').

Svensk media är en skam för hela sin yrkeskår, därför är det tur att vi finns. Det är inget fel med att t.ex. lyfta positiva saker om invandrare, men eftersom det nästan är det enda svensk media gör, och genom sin censur och sitt mörkläggande förmedlar en helt felaktig, ja rent utav lögnaktig bild, så måste sådana som vi och PI, försöka balansera detta.

Att PI t.ex. anklagas för att vara ensidiga, är i detta perspektiv helt sinnesjukt. Vi erbjuder bara en frisk liten rännil av kritisk granskning, i en monsun av verklighetsfientlig ideologisk skolning.
13 people gillar det här.

Justice4all 11 timmar sedan
Lena Sundsröm får skaka hur mycket hon vill, önskar bara att hon gjorde det i nåt annat land istället för att förpesta detta.
8 people gillar det här.

virtuliserad 11 timmar sedan
Grejen är ju den att de flyttar hit istället och gifter sig här. Så detta är inget postivt alls för oss.
3 people gillar det här.

Dansk_utveckling 11 timmar sedan
Danmark paradiset på jorden?
8 people gillar det här.

Kullen 11 timmar sedan
De senaste 2 veckorna kan inte ha varit bra för fru Sundsröm, hoppas resten av året inte blir mycket bättre för henne:D
15 people gillar det här.

Humanist_PI 12 timmar sedan
Det ska inte glömmas att Danmark – trots alla skärpta regler beträffande invandring och integration – ändå har stora problem med ”utanförskap”, hög kriminalitet och religiös extremism bland framför allt MENA-invandrare. I Sverige har vi samma problem, men försöker inte ens göra något åt dem, utan låter massinvandringen fortgå i oförminskad omfattning…
13 people gillar det här.

MrAnderssonFromSweden 4 timmar sedan som svar till Humanist_PI
Danmark försöker åtminstoende. Det bästa vore att stoppa alla PUT till MENA / Somalier invandrare. Sedan låta EU eller FN få ta hand om eländet istället. Men Sverige har redan varit för generösa.
5 people gillar det här.

izzySw 12 timmar sedan
Heja Danmark, ni får gärna invadera oss också. När ska Sverige och Svenskarna inse att det är HÄR som integrations och flyktingpolitiken är fel, inte i övriga europa?
7 people gillar det här.

Anna Svensson 12 timmar sedan
undrar om danskarna bävar inför Lenas uttalanden?
2 people gillar det här.

Anders040 5 timmar sedan som svar till Anna Svensson
Danskarna viker sig av skratt och nyder en bajer:-)
4 people gillar det här.

Lasselito 12 timmar sedan
Intressant är också att Danmark har lika stor invandring som Sverige mer capita. Skillnaden är att vi tar emot analfabeter i hucklen medan de tar emot polska byggjobbare och kinesiska ingenjörer (om vi hårdrar det). Det är i första hand inte storleken på invandringen till Sverige som är problemet utan sammansättningen. En idiot kan se att det kommer att ge oss enorma problem på lång sikt. Problemet är att liberala fanatiker och vänstertomtar vägrar se skillnad på olika invandrargrupper. Vadå, är inte alla lika värda? Det är bara svenskarnas rasism som gör att analfabeten inte klarar sig lika bra som ingenjören är resonemanget. Helt sanslöst. Den enda trösten är att Sverige på längre sikt kommer att bli tvungna att ta efter Danmark eftersom nackdelarna blir så stora att det inte längre går att dölja för gemene man. Men då sitter vi så djupt i skiten att vi knappt klarar av att andas. Stackars våra barn.
10 people gillar det här.

MrAnderssonFromSweden 4 timmar sedan som svar till Lasselito
Det du säger är att Danmark ta emot människor som kan få landet på fötter. Vi tar emot bottenskrapet.. Så är det.

3 people gillar det här.

Svenskastavalla 1 timme sedan som svar till MrAnderssonFromSweden
Bottenskrap är att övervärdera. Det rör sig snarare om det oandvändbara som bränt fast i botten och torkat in på kanterna.
1 person gillar det här.

Varangian Rus 12 timmar sedan
Danmark framstår mer och mer som ett av de friskaste länderna i hela Europa.
Danskarnas politiker värnar om Danmark och dess befolkning till skillnad mot landet som gud glömde (Sverige).
7 people gillar det här.

standigtundrande 13 timmar sedan
På text tv idag så stod det att Danskarna flyttar tillbaks till Köpenhamn från Malmö. Anledningen till detta tros vara att det har blivit billigare att bo i köpenhamn...
Är det fler än jag som tror att det är på grund av svensk invandringspolitik och vad som sker i Malmö som gjort att man tar och sticker till ett ställe där man tar i tu med problemen....
20 people gillar det här.

MrAnderssonFromSweden 4 timmar sedan som svar till standigtundrande
Säkerheten är väl högre i Köpehamn än Malmö. Att Sverige inte ha infört undantags tillstånd i Malmö är konstigt. Utegång förbud efter 20.00 på kvällen bör vara en första åtgärd för områden som Rosengård.
7 people gillar det här.

Anders040 5 timmar sedan som svar till standigtundrande
Att hitta en hyreslägenhet i Köpenhamn är jättesvårt man får köa i många år för att hitta något, allt enligt mina arbetskamrater, att köpa är frukatnsvärt dyrt oavsett om det gäller lägenheter eller hus, då kan man lika bra bo kvar i Skåne i någon av kranskommunerna till Malmö, den svenska kronan har stärkts mot den danska men inte så mycket så det kan vara 'lönt' att flytta hem, dessutom gör man avdrag för resorna mellan Köpenhamn och Malmö som man senare får tillbaka på skatten. Att danskarna nu flyr fältet och söker sig tillbaka beror helt klart på den slappa svenska integrationspolitiken.
7 people gillar det här.

Reactions

SusanneLehmus 15 timmar sedan

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: