söndag 15 maj 2011

Socialisterna pressar piloter att avstå avvisningsflygningar « Politiskt Inkorrekt

Socialisterna pressar piloter att avstå avvisningsflygningar « Politiskt Inkorrekt: "Socialisterna pressar piloter att avstå avvisningsflygningar

Hur det kan gå till utanför Migrationsverkets Förvar, Kållered: Socialisten som filmar övre videon frustar med fradga i mungiporna att han får minsann med polisens ‘misshandel’ av socialistkompisar – som i sin tur försöker blockera en laglig avvisning. I nästa sekvens har han gripits, och en socialisttjej får ‘utbrott’ över detta. Avvisningen gällde en zigenare som skulle skickas till Serbien.

AVVISNINGAR Vänsterextremisten Kristofer Lundberg och hans anhang från pajasorganisationen Rättvisepartiet Socialisterna greps tillsammans med drygt 90 andra för ohörsamhet mot ordningsmakten när de försökte blockera avvisningen av 14 irakier (utan asylskäl) utanför Förvaret i Kållered den 16 februari.

Under natten parkerade vänsterextremisterna flera fordon utanför grindarna till Förvaret. Ett antal av dem band även fast sig i fordonen. Polisen tvingades lyfta bort de ohörsamma representanterna för stenkastarvänstern från grindarna. 15 åtalades, däribland Lundberg, och den 19 april dömdes de till dagsböter. Lundberg och övriga har överklagat och kallar det för en ”politisk dom”. En annan som åtalades var Hanna Brown, dömd för grov misshandel till fängelse 1 år 2 månader, efter det brutala överfallet mot SD:s Martin Kinnunens sambo.

Pressar piloter

Torsdagen den 12 maj skriver vänsterextremisten Lundberg på socialisternas sida hur de kontaktar och (ut)pressar flygbolagen och piloterna att dra sig ut alla flygningar. PI tror icke en sekund på att piloterna gör det frivilligt av eget hjärta, som Lundberg låter påskina. Hög tid för polisen att titta på detta:

Arbetarsolidaritet stoppade utvisning – pilot vägrade delta i deportation

Kampen mot utvisningar fortsätter trots statens repression med polisvåld, politiska rättegångar och bötesstraff. Igår den 11 maj samlades aktivister från Aktion mot deportation Göteborg utanför flyktingförvaret i Kållered utanför Göteborg. Aktivisterna samlades för att återigen stoppa en tvångsutvisning av två irakiska flyktingar.

Redan i lördags fördes två irakiska flyktingar från förvaret i Kållered till Landvetter flygplats för att utvisas med ett ordinarie SAS flyg till Bagdad. Men efter protester från flyktingarna förstod piloterna att det var en tvångsutvisning, de vägrade då att ta med flyktingarna. Utvisningen misslyckades och Migrationsverket bokade nya biljetter, denna gång med Turkish Airlines. Flyget skulle lyfta igår eftermiddag med flyktingarna men efter påtryckningar drog sig flygbolaget ur.

Under två dagar hade Turkish Airlines kontaktats av ett stort antal människor med uppmaningen att flygbolaget inte skulle medverka i deportationen. Aktion mot deportation Göteborg var också i direkt kontakt med piloten som uppmanades att inte lyfta med flyktingar som riskerar sina liv om de utvisas. Piloten visade sedan solidaritet och stort civilkurage när han vägrade bli en bricka i makthavarnas spel och vägrade lyfta om flyktingar mot sin vilja fanns på planet.

Flygbolag får ersättning för att de på reguljära flyg tar med tvångsutvisade flyktingar. Piloter kan dock vägra ta med dem då de är ytterst ansvariga för säkerheten och det kan finnas risk för stök om människor mot sin vilja finns med på planet. Den typen av utvisningar har vid flera tillfällen stoppats av att flyktingar gjort motstånd vilket gjort att piloter inte velat flyga med dem. Detta behövdes dock inte denna gång. Piloten vägrade att delta i en tvångsutvisning.

Flyktingarna som skulle utvisas förflyttades tillbaka till förvaret i Kållered. Tvångsutvisningen stoppades dock bara tillfälligt. De sitter nu tillsammans med ett tjugotal andra irakiska flyktingar och väntar på den massdeportation som kommer ske i slutet av maj. Aktion mot deportation Göteborg och Asylrörelsens kamp mot utvisningar och för rätten till asyl fortsätter.

Kristofer Lundberg

Från SVT Debatt

Vänstextremisten Lundberg i röd tröja

PrintFriendlyShare
14 maj, 2011 | Category: Inrikes
Gilla Dislike

liked this.

Community
Disqus
Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
34 kommentarer 383 gillar received
Dela på
Visar 30 av 199 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


u28903094 0 minuter sedan
Där har vi en etniska svensk som gör allt för att sabotera för Sverige och det etniska svenska folket du kan utvisas tillsammans med dom som du vill ska leva i Sverige så blir vi av med dig också!

Shakanda 33 minuter sedan
Ut med Kristofer Lundber, han förstör för vårt folk och land, vill tydligen inte följa de lagar han är delaktig i att stifta
Svenska folket måste skaffa sig kuraget och jag önskar det blir nyval

Shakanda 35 minuter sedan
Återupprätta polisens auktoritet innan vårt land är överkriminaliserat, är politikerna helt k--
har de tänkt prata dem tillrätta?
vänsterfolket verkar hjärntvättade m fl antirasister för de värsta är just de själva

Callevadet 36 minuter sedan
Tycker synd om polisen som får stå med sånna här idioter. Man får ett sug av att bli polis för att sen använda sig av grov övervåld mot dessa jävla svin.

bryggar´n anders 37 minuter sedan
lundberg i röda tröjan är ju helt tom !
så typiskt undanglidande i raka frågor .. han kan inte säga 1 sak som skulle vara rasistisk med sverigedemokraterna
hur kan sådana som han få föra någons talan även om det nu skulle vara vänstern
jag blir blindgalen på dessa Vänsterextremister

bryggar´n anders 48 minuter sedan
jag tycker att vår poliskår har för lite befogenheter i dessa ärenden
hur kan personerna som står och gapar tro att dom kan sätta sig över våra lagar i sverige ?
och han som filmar kommenterar ... uj nå slår han . han sprutar pepparspray .. övervåld .. polismisshanlar bla bla bla .... han kan ju inte ha en enda lampa tänd !!!
jag sitter och blir så satans förbannad och frustrerad när jag ser dessa fåntrattar sitta och skrika
dom borde arresteras och sättas i arresten och få samhällstjänst och böter som straff för deras olydnad
3 people gillar det här.

Calmarit 1 timme sedan
Har Kristoffer Lundberg ögonskugga på sig?!?
3 people gillar det här.

Mr Spadrig 1 timme sedan
Haha... och för att kommentera den lilla 'debatten' mellan Lundberg och ja... lite annat folk. Snacka om svammel. Uppenbarligen hör han inte hur han gång på gång säger emot sig själv, snackas omkull om och om igen. Jag hoppas att klippet sprids och att Fjantpartiet Socialisterna får noll förtroende.

Tyvärr lever jag själv i en stad där just detta parti är det allra största.... Det känns sådär.
5 people gillar det här.

timpp 1 timme sedan
Hahaha..vilka patetiska typer..har dom inget annat att syssla med än det här? Söka jobb tex.. har sett på filmerna, han som filmar verkar tro att just hans film är oerhört viktig för att inte tala om hon som frågade vad mobilen gjort för nåt... Dom verkar ju helt inteligensbefriade! Skrattade när jag såg filmerna men är eg mest förbannad över att vi skattebetalare får betala för detta. Det är även synd att poliserna ska hålla på med sånt här när det finns så mycket viktigare saker att arbeta med i samhället, våldsbrott tex och att jobba förebyggande istället får dom hålla på med dessa pajaser som gapar och skriker. Låta vilka jävla svin som helst vara kvar i Sverige vill dom och i nästa andetag skriker dom ut med ministerpacket..Valda personer som gör sitt bästa för att vi ska ha det bra.. dom ska ut!
Socialisttjejerna kanske skulle prata med dom tjejer som blivit angripna av Irakier som nu är utvisade..
5 people gillar det här.

HerrAnonymous 1 timme sedan
Snälla kommunister är kommunister!! Allt som inte står i Das Kapital är lagbrott enligt dem.

muhammed_el_pucko 1 timme sedan
'Polisen misshandlar dom...Helt oprovocerat' Jag fick mig då dagens garv iallafall, jag personligen skulle ha gått lös med betongen mycket mer.
3 people gillar det här.

Mr Spadrig 1 timme sedan
Usch. Jag blir så j-vla arg. Om det inte var så att jag är en laglydig människa så hade jag önskat att Polisen hade brutit emot hela lagsystemet och bara plöjt över hela blockaden med bilen. 'Övervåld helt utan anledning', jo... eller hur...? Dom bara blockerade ju och försökte att mota bort Poliser, bröt emot lagen, osv osv. Vilka ärkepuckon. Helt otroligt!
2 people gillar det här.

Calmarit 1 timme sedan
Vi pratar inte om intelligensreserven här; öhhh nu stryper polisen honom, misshandel, polisen misshandlar honom, pepparsprey, polisen vi vill ha mobilen, varför får vi inte mobilen, jag förstår inte varför vi inte kan få mobilen...

Herresjösses alltså. Ett par snabba batongslag på höften och sen dra packet ner i diket där de kan ligga tills de kan gå igen. Varför daltas det överhuvudtaget med extremister som stör myndighetspersoner i deras arbetsutövande på detta sätt? Stor komik i att snubben som leder upploppet och skriker utvisa ministerpacket är en kulturberikare som knappt kan svenska.
3 people gillar det här.

Strega_L 2 timmar sedan
Jag saknar ord inför den mentala härdsmälta denne man visar upp.
Han borde... ehh... FANKEN, får ju inte skriva vad jag tänker...
2 people gillar det här.

Micketheone 2 timmar sedan
Dags för migrationsverket att köpa ett eget flygplan med anonyma piloter, som flyger när planet är fullt till en destination. Förvaringen av de som ska avvisas sker på en militär flygplats, vilket medför att man slipper transporten till flyget, och vid intrång kan huliganerna dömas för olaga intrång på militärt skyddsområde. Alternativet måste ju i längden vara billigare än dagens system, då detta bara är kapitalförstöring när man köper biljetter som inte nyttjas mm. Inför också samma system som planeras inom fotbollen, där dessa vänster- huliganer måste anmäla sig hos Polisen samtidigt en avvisning ska ske....
7 people gillar det här.

Strega_L 2 timmar sedan som svar till Micketheone
UNDERBAR IDÉ!!
Skriv till dem och föreslå detta!!!

Danneskaning 2 timmar sedan
Ibland vill man bli polis.
Det är redan nämnt men polisen gör sitt jobb, sedan kommer någon och försöker förbjuda något som lagligt för det passar inte deras världsbild. Man filmar och sedan kallar man det övervåld. ^_^
Hade dom inte blandat sig med sina olagligheter så hade polisen inte använt våld i heller.
I min värld iaf. är det extremt logiskt.

Och vidare om dom nu ändå ville filma framprovocerat våld.
Varför filmar man med något som har så sugig bildkvalite. Min miniräknare gör ett bättre jobb.

Vidare så har dessa stollar för mycket fritid. Dom kan skaffa jobb och inhysa på egen bekostnad vad som skall deporteras om dom vurmar så mycket för det.

Det är bra att dom brinner för något men dom kan börja med att demonstrera för bättre skola, åldervård, fattiga Svenska barn etc. Börja där och arbeta er neråt. Inte tvärtom.
5 people gillar det här.

HerrAnonymous 1 timme sedan som svar till Danneskaning
Skulle vara intressant och veta vilka parametrar det använder i urvals processen för vilka personer som skall få en demonstration vid avvisningen.
1 person gillar det här.

2REP 2 timmar sedan
Naiva vänsterdårar som på fullt allvar tror att de tjänar 'demokratin' de är ju bara brickor i sådana personer som Lundbergs maktpolitiska spel. Lundberg är inte för rättvisa eller demokrati, det har aldrig någon kommunist i historien varit, det är bara hans eget maktlystna ego som kommer till tals i en vriden syn. Naivt att höra tjejens kommentarer om att 'ursäkta kan vi ta hans väska/mobil vi har material på denna'. Är man född igår så är man, personen är frihetsberövad och då är allt som han har på sig beslagtaget automatiskt, då kan man inte 'ursäkta' som denna naivt indoktrinerade tjej gör. Skrämmande att denna kommuniströrelse ringer runt och skrämmer piloter och flygbolag, själv skulle jag som pilot ställa upp gratis om det behövdes.
1 person gillar det här.

Patrik 2 timmar sedan
Inte undra på att denna lilla extrema vänstersekt har så pass få medlemmar. Men det är som med hundar: ju mindre hund, ju mer och högre försöker den skälla för att försöka se större och fraligare ut.

3 people gillar det här.

BettanB 2 timmar sedan
Vet inte om man ska skratta eller gråta när man ser klippen ovan.
HUR kan dom kalla sig för 'oskyldiga' när dom står och förhindrar polisen att göra sitt jobb?
Jag tycker synd om våra poliser.

Varför fick man inte höra resten?
3 people gillar det här.

stefan101 2 timmar sedan
Problemet för rättvisepartiet socialisterna är att ingen skulle vilja leva i deras samhälle, Mogadishu skulle framstå som ett under av välordning, men så har de som tur är ingen representation i någon politisk församling, förstår inte samhällets flathet inför denna lilla grupp, de är visserligen medias små älsklingar, men det kan inte få vara avgörande för att upprätthålla lag och ordning.
2 people gillar det här.

manne1234 2 timmar sedan
Även syndikalister och rättvisepartister läser PI har jag hört, så därför skriver jag detta till fårskallarna. Hur dum får man vara att man tror att poliser inte får använda våld för att upprätthålla ordningen? Poliser har en verktygslåda bestående av batong, pepparspray, pistol osv. som de kan använda vid olika grader av oroligheter. Poliserna gjorde allt enligt handbok och de lyckades lugna ner situationen, det tog ca. 3 minuter.
3 people gillar det här.

Strega_L 1 timme sedan som svar till manne1234
Polisen som yrkeskår gör ett otroligt bra arbete!
Och under vilka villkor sen..

OnkelBen 3 timmar sedan
Helt otroligt vilka kostnader detta medför samhället. För några år sedan pratade jag med en polis, han berättade att han skulle till Teheran tillsammans med en kollega t.o.r för att verkställa utvisning av EN person. Närmare två dygn i tjänst. Utöver detta ska det nu bevövas extra resurser för att vänsterpacket bråkar. Hur många utvisas varje år? Jag börjar tröttna på att se vad våra skattepengar går till.
3 people gillar det här.

Pelle Andersson 3 timmar sedan
Tyvärr så ser man ju tydligt att kvinnliga poliser inte fungerar vid situationer som detta. Jobbade själv som dörrvakt innan och man visste om det kom kvinnliga poliser att det inte skulle funka om det var bråk. De har inte den pondus och fysiska styrka som krävs.
2 people gillar det här.

HerrAnonymous 1 timme sedan som svar till Pelle Andersson
Dörrvakter är väl inte den rätta yrkesgruppen att överhuvudtaget att lösa konflikter. Fysisk styrka? Det har batong , peppar spray och hand eldvapen.

Problemet i den sitationen är väl att man använder inte de hjälpmedel som finns. En tårgas fackla bland dessa demostranter och sedan lite gummikulor, så skulle de springa till skogs och skrika efter mamma.

Pelle Andersson 1 timme sedan som svar till HerrAnonymous
Skall man lösa konflikter med hjälp av våld så är väl fysisk styrka en klar fördel. Sen är jag helt övertygad om att många människor backar inför fysisk storlek. Talar ur egen erfarenhet.

BettanB 2 timmar sedan som svar till Pelle Andersson
Hmm...lite känsligt ämne! ;)

Pelle Andersson 2 timmar sedan som svar till BettanB
Ja men tyvärr sant. Säger däremot inte att kvinnor inte skall bli poliser men är kritisk till att de blir ordningspoliser. Hade varit bättre att gå till den lokala brottarklubben och rekrytera några storvuxna män. Storlek ger pondus, så enkelt är det.
1 person gillar det här.

Reactions

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: