torsdag 12 maj 2011

”Islam Svarar” tar inte avstånd från sexuellt utnyttjande av barn « Politiskt Inkorrekt

”Islam Svarar” tar inte avstånd från sexuellt utnyttjande av barn « Politiskt Inkorrekt: "”Islam Svarar” tar inte avstånd från sexuellt utnyttjande av barn

SEXDEBUT På sajten ”Islam Svarar” (politiskt obunden) reds begreppen ut kring sexuell debut och äktenskap historiskt och i dagens samhälle. Under rubriken ”ÄKTENSKAP VID PUBERTETEN IDAG” går följande att läsa:

Biologin är en bättre normgivare när det gäller att bestämma dessa ting och inte godtyckligt enligt kulturen. I USA var det under det senaste århundradet 10 år som gällde.

”Islam Svarar” skrivs av svenska, kvinnliga konvertiter som följer den muslimska inriktningen Ahlu-s-sunnati wal Jama’aa och hjälper till att öka förståelsen för Islam (ref). Artikeln argumenterar för varför profeten Muhammads äktenskap med den nioåriga flickan Aisha inte var något konstigt på 600-talet och då var vanligt inom flera kulturer. Det var, enligt artikeln, ett fint äktenskap både för Muhammad och den 9-åriga flickan.

Det riktigt otäcka är när det i artikeln skrivs om äktenskap i dagens samhälle. Här borde det komma ett kraftfullt avståndstagande mot barnäktenskap och sex med barn med hänvisning till svensk lagstiftning om t.ex. sexuellt utnyttjande av barn eller våldtäkt av barn (ref). Istället argumenteras kring att runt om i världen idag gäller olika åldrar och därför är det bättre att låta biologin styra när ett barn ska sexdebutera inom äktenskapet snarare än lagboken.

Känsliga läsare varnas: Islam Svarar

Mer från PI om ”Islam Svarar”
Axplock

ÄKTENSKAP VID PUBERTETEN IDAG

Profetens (fred vare med honom) samtida (både fiender och vänner) accepterade helt uppenbarligen profetens (fred vare med honom) äktenskap med Aisha (må Allah vara nöjd med henne) utan några problem. Till denna dag kan vi se bevis som visar på avsaknaden av kritik emot äktenskapet. Dock har det skett en kulturell förändring i vår tid.

Även i dagens århundrade är den sexuella åldern låg på flera platser. I Japan kan man lagligt ha sex vid 13 års ålder, i Spanien är det lagligt att ha sex vid 12 års ålder (9). En 40-årig man som har sex med en 14-åring kvinna kan anses vara en pedofil i USA men varken i Kina idag där åldern är 14, eller i USA under det senaste åhundradet. Biologin är en bättre normgivare när det gäller att bestämma dessa ting, och inte godtyckligt enligt kulturen. I USA var det under det senaste århundradet 10 år som gällde. Californien är den första staten som ändrade det till 14 år och det gjordes 1889. Efter Californien har andra stater följt efter. (10)
PrintFriendlyShare
12 maj, 2011 | Category: Inrikes, Islam
blog comments powered by Disqus

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: