måndag 30 maj 2011

Regeringen tar miljarder från biståndet till asylmottagningen « Politiskt Inkorrekt

Regeringen tar miljarder från biståndet till asylmottagningen « Politiskt Inkorrekt: "Regeringen tar miljarder från biståndet till asylmottagningen

ASYLMOTTAGNING För att klara av asylmottagningen för regeringen över miljarder från biståndsbudgeten till asylmottagningen. Totalt handlar det om 5,3 miljarder bara för detta året.

Merit Wager kommenterar
PrintFriendlyShare
2011-05-30, 19:19 (uppdaterat 2011-05-30, 19:19) | Kategori(er): Inrikes
Gilla Dislike

and 1 other liked this.

Community
Disqus
Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
36 kommentarer 415 gillar received
Dela på
Visar 30 av 52 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


Envaenikampen 3 minuter sedan
Regeringen ställer alltså människor mot varandra.
Stoppa invällningen och frigör därigenom pengar till meningsfullt bistånd i tredje världen. Missionsstationer med skolor och sköterskestationer i Nord och östafrika till exempel.

tigerone11 4 minuter sedan
Här verkar man ha tagit fel på gaspedal och bromspedal.

vahns 6 minuter sedan
Detta är vansinnigt. Biståndspengar till ekonomiska, berikare.
Nej. Sverige är på väg rakt ner i avgrunden.
Avskyr dig Reinfeldt. Förstår du och dina kollegor ingenting längre. Eller är ni så förblindade att ni inte längre ser vad i åstadkommer?
2 people gillar det här.

Johan72 7 minuter sedan
Eftersom jordens befolkning bara ökar så är det här sveriges sätt att hålla den nere, man låter en person få ett lyxliv å låter några hundra svälta ihjäl....

Not2LateIHope 10 minuter sedan
Snart har Fredde gjort slut på alla SIDA pengar, dom 5,3 miljarderna är bara början. När allt är slut...jaa vad händer då.
Var ska ha få pengar ifrån? Kanske dags för våra omhuldade invandrare att acceptera att vi inte längre har råd att ge alla Iphone o PS3 etc. Men Fredde hittar nog på nåt, som kan ge honom ytterligare respit o pengar.

Ett tag till - tills den oundvikliga kraschen är ett faktum...
3 people gillar det här.

ParisSheraton 19 minuter sedan
Mycket av det här biståndet kunde satsats på information om hur man barnbegränsar. En anledning till vårt välstånd är att vi inte som våra förfäder har så många barn. När bondesamhället i stort försvann, fanns det inte längre någon orsak att ha många barn. Även i det svenska bondesamhället kunde man inte försörja alla sina barn , många fick emigrera. Nu kommer det sjukligt många invandrare med stora barnkullar till Sverige. Var finns logiken. Sanningen är att det finns så många som tjänar stora summor pengar på den här giriga cirkusen.
2 people gillar det här.

Mimmi Mus [Moderator] 23 minuter sedan
Men detta är ju skandalöst!
Man tar pengar från biståndet för att släppa in invandrare som till största delen inte har skyddsbehov.

Regeringen tar maten ur munnen på svältande människor för att ge plats och kravfri, generös försörjning åt människor som inte har det sämre ställt än att de kan göra en resa över halva jordklotet för att komma hit.

Fredrik Reinfeldt och hans cyniska regering ska SKÄMMAS!
10 people gillar det här.

BigRoaster 23 minuter sedan
Detta är rena vansinnet. Detta visar hur politiker tänker. INTE ALLS!


Bistånd räddar fler människor än vi kan ta hit och ta hand om i Sverige. Det går 400 människor i flyktingläger på en invandrare kostnadsmässigt. Bistånd ger fler människor det nödvändiga för dagen. Mat på bordet. Mediciner.

att döma efter alla inlägg här så inser de flesta precis samma sak. Så, vad är det då för strategi man har valt? Om vi pratar humanism.

Nu måste t o m vänsterextremister och PK media vakna.
Helt otroligt ologisk. Helt otroligt. (MYCKET UPPRÖRD!)

Hoppas, hoppas. Om ni journalister läser detta. Så vet ni det är vansinne. Är ni ärliga humanister måste ni skriva om detta och totalsåga strategin.
1 person gillar det här.

Beeetlejuice 24 minuter sedan
Detta beslut att omfördela pengarna visar att systemet är på väg att haverera - sluta med den vansinniga invandringspolitiken nu!
2 people gillar det här.

Erik 25 minuter sedan
Öka biståndet och stäng gränserna om så ska vara. Annars dra tillbaka allt. Det är fritt fall på miljarderna nu.
1 person gillar det här.

Micketheone 26 minuter sedan
Inte en dag för tidigt! Då bara Sidas budget för 2011 ligger på 35,2 miljarder finns det att ta av. Trist bara att det går till att göda integrations-broilern, istället för att göra det drägligare för t.ex. våra pensionärer....

vippe 31 minuter sedan
Det finns ett ordspråk som jag tror samtliga riksdagsmän har hört (åtminstone de som är födda i Sverige).
Man kan inte både äta kakan och ha den kvar. Trots att det är så basic, verkar de inte förstå innebörden...
3 people gillar det här.

Beeetlejuice 36 minuter sedan
Den svenska flyktingpolitiken verkar vara ett chicken race - våra aningslösa politiker gasar på allt mer och den som blundar hårdast för de katastrofala konsekvenserna förväntar sig att vinna äran...
2 people gillar det här.

invandrare1957 38 minuter sedan
Öka biståndet istället och hjälp till i hemlandet mycket bättre.
4 people gillar det här.

Reclaim 41 minuter sedan
Det var bara en tidsfråga. Mer pengar kommer plockas från bistånden till den galna invandringspolitiken.
2 people gillar det här.

PetronellaP 43 minuter sedan
Det är huvudlöst att använda våra biståndpengar till asylmottagning. Mycket dyrbart och och till liten nytta. Så otroligt många fler som skulle kunna räddas till ett människovärdigt liv om biståndspengarna avnvändes klokt till direkt bistånd. Gunilla Carlsson - tänk om!
6 people gillar det här.

Lotta008 46 minuter sedan
Att få fler utrikes födda i arbete löser 7-klövern genom att öppna upp för mer arbetskraftsinvandring? Man tar sig för pannan.
9 people gillar det här.

MysteriousPhantom 47 minuter sedan
Sanslösa pengar kostar oss det att ta emot tusentals berikare om året...
Och vi vet ju att de allra flesta kommer att leva gott på bidrag från dag ett och livet ut...
De flesta har inte en tanke på att göra rätt för sig...

Sorgligt att så många så kallade 'Barn' ska få komma hit och leva gott och våldföra sig på tjejer/kvinnor/damer helt utan straff också..

Detta är fullständigt galet denna massinvandring... Även vår regering har helt tappat vettet...
14 people gillar det här.

GustafHorn 47 minuter sedan
Ytterligare tusentals verkliga barn som lider/dör till förmån för män som utger sig för att vara just barn.
6 people gillar det här.

AnnaF3 47 minuter sedan
Några 'vårdbolag' tar hand om 'flyktingar' i Sverige. Cheferna och ägarna lever gott, 'flyktingarna' blir omyndiga förklarade resten av livet medan riktiga flyktingbarn svälter ihjäl i u-länderna.
7 people gillar det här.

Lasselito 49 minuter sedan
Suck, ser på Rapport just nu och det kära ämnet somalier och framgångarna i USA är på tapeten igen. Tydligen sjuder den somaliska företagsamheten i Minnesota till skillnad från det rasistiska Sverige. Hur länge ska media kunna köra på den här myten? Nu är det en basar som ska rädda integrationen i Göteborg. Lycka till.
3 people gillar det här.

Calaverra 50 minuter sedan
Det är inte bara invandrare som parasiterar på svenska skattebetalare, utan även våra egna politiker. Det är vi som får betala för det här, som vanligt.
8 people gillar det här.

zootsuit 50 minuter sedan
Vi kommer likt Grekland att som stat gå i konkurs pga att våra politiker målat in sig i ett hörn och vägrar att inse att multikulti inte var någon bra ide. Ska bli intressant att se vilken politiker som gör den första 'pudeln'. Fast dessvärre när den dan kommer är det alldeles försent. Jag går tom så långt att jag jämställer våra styrande med den serbiske generalen som ska på rättegång pga folkmord. Precis så är det vad våra politiker sysslar med, fast mera utdraget och långsammare.
4 people gillar det här.

j_london 54 minuter sedan
Det finns bara ett ord för att beskriva vad som som man håller på med i Sverige: V-A-N-S-I-N-N-E.
14 people gillar det här.

Snille 55 minuter sedan
Notera att tanten skyller på 'internationella regler'. - Det är ju en ren lögn. FN uppmanar ju medlemsländerna att i första hand hjälpa flyktingar i deras närområden. Sverige gör precis tvärtom. Dessutom så ljuger de om ensamkommande 'barn'. Dessa Stockholmare är banne mig inte kloka. De har förkastat det sunda förnuftet.
11 people gillar det här.

Henrik C 56 minuter sedan
Men wtf är det som händer med makthavarna? #svpol
2 people gillar det här.

Nyhetspressen.se 57 minuter sedan
Nja, Jag anser i alla fall att det är bra att regeringen gör detta. Det synliggör de enorma utgifter som finns för invandringen och det svenska biståndet är redan väldigt högt. Det bästa vore dock om man inte var tvungen att göra på detta sätt.
5 people gillar det här.

alfa_61 59 minuter sedan
När ska detta vansinne ta slut???. Tänk när man tömt biståndbudgeten, vilket område står sen på tur?, skolan, pensionerna eller hela välfärden.....och allt på grund av att vi har öppna dörrar till det här landet. Fredrik Reinfeldt det är dags att stänga dörrarna NU, för annars kommer vi att barfota i framtiden.
12 people gillar det här.

Roland X 1 timme sedan
Detta är tvärt emot allt sunt förnuft. Biståndet skall inte betala välståndsturisterna som kommer till Sverige.
14 people gillar det här.

MikaelKarlsson 1 timme sedan
Undrar om S, MP och V kommer stödja detta. De säger sig vara kritiska. I stället för att låta våra pengar hjälpa riktigt behövande (1 miljard människor) så ökar vi 'hjälpen' till några få (otacksamma) som har pengar nog att komma hit. Det är ju inte klokt hur det blivit. Jag är riktigt trött på alla dessa muslimer. På något sätt hamnar de i fokus hela tiden. De behöver inte längre göra jobben själva. De har ju själva Statsministern som gör jobbet åt dem. Inte klokt.
20 people gillar det här.

Trackback-länk

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: