måndag 19 november 2012

Medias handhavande av politikers övertramp.

Affe tar en titt på en partipolitisk skandal

DUBBLA MÅTTSTOCKAR Vilka konsekvenser det får för den riksdagspolitiker som uppträder klandervärt på fyllan beror på vilket parti vederbörande tillhör. Det gäller i än högre grad vilka generella växlar för hela partiet och dess politik som media och andra aktörer drar av en dylik händelse. Affe på Affes statistikblogg illustrerar detta på ett träffsäkert sätt
Affes statistikblogg
Print Friendly
Share

Skriv en ny kommentar

Visar 80 av 216 kommentarer

Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
 • Sanningen är att SD är det hårdast granskade partiet och det parti som det krävs mest av. Jag säger inte att det är fel att vi granskas så hårt som vi blir, men det hade varit mer ärligt och hederligt, och framför allt hade inte MASSMEDIA använt sig av dubbla måttstockar som de gör nu, om de hade granskat andra partier lika hårt och krävt lika mycket av dem.
  Alla partier har en massa politiker som vid olika tillfällen uppfört sig klandervärt. Men det är endas av SD massmedia kräver avgång. Snacka om dubbla måttstockar...
 • Svensk_Riddare Top 10 23 timme sedan
  Så fullkomligt lysande som alltid från Affe!
 • Absolut strålande, men går det inte att pixla Sahlin ?
 • driftingen4_igen 22 timme sedan
  SKANDALER..det är skillnad på politiker och politiker...
  Denna skandal har vänstermedia gjort allt för att tysta ner....
  Det sista Göran Persson gjorde som statsminister var att tömma statens Stockholmsrepresentation -Sagerska Palatset- på statliga inventarier för att möblera upp sin privata herrgård. Där försvann den slipade 1700 tals kristallen med 24 glas av 7 skilda slag, karaffer, skålar vaser mm värde +500,000, de antika 96 delars matserviserna värde +100,000, 8 st av Hästens dyraste sängar värde +60,000/st, de antika äkta mattorna varav många av silke från 1700talet värde +1 milj, gamla gobelänger och gardinuppsättningar som borde tillhöra Nationalmuseum värde +100,000, de världsunika fåtöljerna och sofforna som alla världsberömda statsmän genom tiderna har suttit i och som kan säljas för 100,000 per styck på Christies auktioner, salsbord, stolar mm mm.
  Allt packades av flyttfirma och transporterades i en ström av lastbilar till herrgården för den sammanlagda ersättningen av Göran Persson till Svenska Staten med totalt 20,500 kr.
  Detta är den största privata konfiskeringen av allmän egendom som någonsin har tystats ner av vårt lands vänsterreportrar till en liten bagatell
  http://www.svd.se/nyheter/inri...
  http://www.aftonbladet.se/nyhe...[aftonbladet]-[naringsliv_6837881_section-content]-[Textlank]-[svd]-[]-[SvD]
  (Redigerad av kommentatorn 22 timme sedan)
 • Detta om något visar väl att Göran Person är en genuin socialdemokrat.
 •  Varifrån har du fått dessa uppgifter? Om det är sant, så är det förbanne mig en skandal
  av stora mått. Man undrar ju också om han skattat för mellanskillnaden. Vad dum jag är. Det har han naturligtvis inte gjort. Det är ju skillnad på politiker och vanligt folk.
 • VAD???????
 • Är detta verkligen sant?
 •  Jag har sett uppgifter på att det här skall vara sant. Kommer tyvärr inte ihåg var. Men det  går säkert att rota fram.
 • Det var ta mig f-n bland det värsta jag har hört! Det är ju ren och skär STÖLD!!!! Men vad kan man förvänta sig av feta, korrumperade och giriga Sossar!
 • Hej på dig.
  Jag tog mig friheten att "låna" din kommentar. Hoppas att du inte har något emot det.
  http://petterssonsblogg.se/201...
 • Nu_ar_det_nog 23 timme sedan
  Den överlägset smilande "experten" från extremistorganisationen Expo kommer nog att få svälja sitt överlägsna leende när SD:s uppgång fortsätter så småningom.
 • Tyckte mest att han såg ut som en lallande idiot som hade ont där bak... Blir väl så när man gullar för mycket med vänsterextremister som hatar vita män.
 • Realist8 21 timme sedan
  Svedberg är ju ingenting. Vad med år 1939 då S nominerade Adolf Hitler till nobels fredpris? Eller när S la fram en motion i 1921 om en avlivningslag för alla utom "rena" svenskar, men fick istället nöja sig med en steriliserigslag 1923, som hela rikdagen röstade genom, där man genom rasbiologiska institut (de enda rasbiologiska insituten i världens vid den tidspunkten, etablerade av S), där man tvångsteriliserade ca 75000 samer och romer fram till långt in 70-talet, dvs modern tid.
  Vilket parti har mest rasistiska rötter, och faktiskt utövat försök på etnisk utrensning genom sterilisering? Socialdemokraterna. Moderaterna är inte något bättre, som inte protesterade när allt detta skedde.
 • Du glömde nämna att man också tvångssteriliserade kvinnor som man ansåg lösaktiga - kanske sådana som var ute och sprang på gatorna i sommarnatten och käftade med karlar ...
 • SSU:s Anna Sjödin med uppsminkade blessyrer efter ha blivit utkastad från en krog pga. bedrägligt beteende, har väl ingen (på Avpixlat) glömt heller?
  Hon begagnade sig också av rasistiska kommentarer sagda i mycket hög ton, men blev curlad av media!
 • Nä det är svårt att glömma den fadäsen på "Crazy Horse" Hon hotade vakterna med att hon var ett viktig person som skulle få dem sparkade, kallade dem för diverse rasistiska saker och var allmänt hotfull.
 • Affe är kungen, som levererar igen, så jäkla bäst!
 • Per Svedberg (S) var riksdagsman när han i bara kalsongerna kläckte ur sig dom här orden till sin kvinnliga kollega, och antastade henne, året var 2009. Snuskhummern fick förnyat förtroende till riksdagen vid valet 2010. Jag tycker att det är anmärkningsvärt.
 • Du, jag undrar om han ens hade kalsingar på sig ..

Inga kommentarer: