måndag 19 november 2012

SPRICKAN & DEN SVENSKA DYNGMEDIAN !


thoralf
Direktlänk till inlägg 18 november 2012

SPRICKAN

Av Thoralf Alfsson - Söndag 18 nov 18:50
Trots att jag snart suttit 2,5 år i riksdagen har jag inte sett något av den spricka mellan Jimmie Åkesson och Björn Söder som Expressen skriver om idag. Min förvåning blir bara större och större ju mer jag läser av David Baas artikel. Hur kan man vara så skitig på fingrarna!
Det finns dom som anser att det är dags att blåsa David Baas! Han tycks kasta sig över allting utan att kolla sina källor, om de nu överhuvudtaget existerar. Därför skulle det vara väldigt lätt att "blåsa honom" på ett scoop.
Björn Söder har själv kommenterat artikeln.
"Enligt Expressen finns det tydligen en spricka mellan mig och Åkesson, som jag själv inte ens visste existerade. Likaså skall jag ha kritiserat Åkessons agerande när det gäller Erik och Kent, vilket jag inte heller kan erinra mig ha gjort eftersom jag själv varit med och fattat besluten. Jag skall tydligen också ha varit i Norrköping (i fredags) och i Jönköping (igår) för att träffa medlemmar. I Norrköping är det nog ett år sedan senast jag var och i Jönköping övernattade jag endast i fredagskväll. Expressen bör nog kolla sina källor för hela artikeln är uppbyggd av direkta felaktigheter. Men källkritik är väl knappas Expressen och David Baas kända för? Och detta leder ju direkt tankarna till hur sanningsenliga de senaste dagarnas artiklar i samma blaska egentligen har varit... Varför publicerar inte Expressen allt filmmaterial i kronologisk ordning inför hela svenska folket? Att hänvisa till att man kanske röjer källan är inte trovärdigt. Alla vet ju vem som filmat materialet, eller hur?"
ALL TIME HIGH SIFO
Hur många tror att det var en tillfällighet att Rapport inte nämnde ett enda ord om Sifo:s opinionsmätning som gav SD all time high med 8,5 procent.  Vilket hyckleri på nyhetsredaktionerna! Det borde ju vara en sensationell nyhet med tanke på det nyhetsflöde som varit under veckan.
Trots att ca en fjärdedel att svaren inkom sedan Expressen publicerat sitt avslöjande. Enligt Sifo kunde man inte märka någon skillnad på svaren före och efter Expressens hatartiklar.
Detta bekräftar bara den bild jag har av de människor som stödjer SD. När man väl tagit steget att rösta på SD har man gjort det efter långt och moget övervägande oavsett vilket parti man röstat på tidigare. När man väl tagit detta steg har man insett att 7-klöverns parti inte är ett gångbart alternativ om man inte förändrar sin invandringspolitik. Steget är stort för många då medias ”skräckbilder” alltid är närvarande. Men när man väl har klivit över tröskeln kommer befrielsekänslan av att kunna vara naturlig och öppet prata om de problem som finns i samhället, utan pk-filter. Oavsett om det gäller invandring, skolan, äldreomsorgen, försvaret, svensk kultur o.s.v.
AGENDA

Jimmie Åkesson gjorde som vanligt ett lugnt och naturligt intryck. Lite synd att han inte nämnde att det är medlemsutskottet som hanterar uteslutningar och att detta kan ta lite tid att utreda.
Det roligaste var ändå de båda analytikerna Jenny Madestam och Henrik Oscarsson. De analyserade mest efter sitt eget önsketänkande (SD skall bli mindre). Den tröskel som analytikerna pratade om har blivit betydligt mycket lägre de senaste månaderna och jag tror att den senaste veckans händelserna inte höjer tröskeln. Det kan vi se på medlemstillströmningen.
ÖPPET HUS I KALMAR
Nästa söndag kommer vi att ha ett "öppet hus" i Kalmar där alla medlemmar, sympatisörer och intresserade är välkomna. Vi bjuder på fika och svarar på frågor. Jag kommer berätta lite om riksdagen och arbetet där. Eftersom det är "öppet hus" har vi ingen bestämd tid utan finns tillgängliga mellan 13:00 - 18:00
För den som vill bli medlem i partiet kommer det också vara möjligt att fylla i en medlemsansökan!
Publicerat i: Sverigedemokraterna
 
 
Ingen bild
Nalli
Söndag 18 nov 19:13
Uppmanar alla att börja mejla ANNONSÖRERNA!
Visa vår kraft, det är vår tur att köra ett drev mot tidningen Expressen.
 
Ingen bild
Åke, Västervik
Söndag 18 nov 19:28
TV-tips:
Ikväll Jimmie Åkesson i Agenda kl: 21:15 TV 2!
Tände en brasa i spiseln i köket nu ikväll med hjälp av Aftonbladet....Det kändes helt ok...:)
 
Ingen bild
Observer
Söndag 18 nov 19:30
Söder och SD utsätts nu för den svenska drevjournalistiken.låt oss bara konstatera att den är monumentalt åskild från grävande journalistik.Att Expressen inte lärt sig ett dyft ifrån drevet på kungafamiljen och de falsarier som presenterades där av tidningen är inte bara att beklaga och konstatera.det är mycket oroande att svensk press har hamnat där den är."Klägget" lever uppenbarligen i högönsklig välmåga och nåde den eller de som ifrågasätter.
 
Ingen bild
Essendon
Söndag 18 nov 19:33
David Baas verkar vara konstant utanför banan när han jobbar!
Vi kan hjälpa honom med att lämna journalistyrket genom att inte köpa Expressen samt påverka annonsörerna med att bojkotta Expressen och Aftonbladet!
 
Ingen bild
Olandstoken
Söndag 18 nov 19:37
@Åke tvätta nu händerna noga för vem vet vad för smitta den blaskan bär på !
Asylsökanden i Borgholm kan tydligen bete sig hur som helst utan att polisen reagerar, en sjöbodsägare fick besök av några asylsökanden som smet ut genom fönstret då han anlände men polisen var inte intresserad av att få signalement eller leta upp dessa trots att mannen skulle känna igen dem.
Tre till fyra asylsökande barn stal några säckar med pantflaskor vilka de pantade i en lokal butik för runt 400 kr så visst händer det mycket i Borgholm .
Att Kalmar polisen inte agerar kan vi ju läsa i våra lokala tidningar och frågan är hur länge de bofasta kommer orka med detta .
 
Ingen bild
Skånepåg
Söndag 18 nov 19:51
O.T.
Bara en tidsfråga innan aftonslaskpressen har ett nytt reportage om "röde" Mads Gilbert på plats i Gaza. Den norske anestesiläkaren som bl.a. anser att angreppet på Twin Tower i New York var helt legitimt och även att Hamas skjuter in missiler i Israel.
 
Ingen bild
Urban
Söndag 18 nov 19:52
En blåsning hade varit toppen. Tänk er att följande händer ikväll när Jimmie är på Agenda.
Jimmie meddelar att alltihop bara var ett spel för att hitta den som läcker information.
Filmen visade tre SD killar som låtsades vara berusade och den läckande mullvaden är nu hittad och man kan gå vidare. Expressen kommar att stämmas för att ha publicerat utan att ha upphovsrätt och Jimmie tackar Expo, Expressen och SVT för att ha hjälpt till att avslöja sig själva och mullvaden. De tre skådespelarna återgår som vanligt i tjänst redan imorgon.
 
Ingen bild
OH
Söndag 18 nov 19:59
Vad hjälper det om Polisen som jobbar ute på fältet skulle agera.Det är flera år sedan jag hörde av några poliser som plockade in några av dessa asylsökande. Vad hände? Jo i Högkvarteret togs dom emot av dessa fantastiska Åklagare som beklagade den inträffade olägenheten för dessa stackare och omgående beställde fram en taxi för deras återfärd, givetvis på skattebetalarnas bekostnad. Självklart mister den arbetande delen av rättsväsendet tilltron till systemet. Dom asylsökande är faktiskt kunder hos åklagare, domare och advokater och sina kunder vill man värna om.
 
Ingen bild
Rune
Söndag 18 nov 20:17
Är de berusade på Expressen? De har gått i ett ständigt rus nu i flera dagar på denna fd nyhetstidning.
 
Ingen bild
Dom har retat upp oss!
Söndag 18 nov 20:22
Nu har jag bestämt mig för att gå med som medlem i Sverigedemokraterna. Situationen har till slut blivit ohållbar. Så oförskämd och så helt bisarr som svensk samhällsdebatt blivit måste man helt enkelt välja sida.
Det som har inträffat gör att jag valt att söka inträde i SD. Media gör en tredje ståndpunkt omöjlig.
 
Stefan K
Stefan K
Söndag 18 nov 20:41
David Baas hat har gjort honom blind och nu famlar han i mörkret efter möjliga spår som kan hålla honom kvar på vägen eller redaktionen om ni vill.
Om Thomas Mattsson vill öka trovärdigheten hos media och inte minst sin egen tidning, borde medarbetare som Baas lika pyrt till. Frågan är om han i längden är ett flöte eller sänke för tidningen?
Apropå Baas så hamnade han i slagsmål med Martin Timell för några år sedan.
Plats: nattklubben Riche
Klockslag: sent en fredagskväll
I egenskap: sitt yrke
Tillstånd: nykter eller onykter?
Orsak: ?
Visst vore det intressant att höra hela berättelsen av Timell och hans sällskap?
http://www.dagensmedia.se/nyheter/article11866.ece
 
Ingen bild
Inte-en-till
Söndag 18 nov 20:43
Olandstoken:
Varför reagerar inte lokalbefolkningen? Demonstrationer framför kommunalhuset? Vägra leverera till och arbeta för dem som driver asylanläggningarna? Ta reda på om dessa anläggningar har bygglov för alla byggnader och miljölov för alla delverksamheter? Etc.
 
Ingen bild
Nils Dacke
Söndag 18 nov 20:46
Livstidsmedlemskap löstes igår. Det måste bli ett stopp på det här dravlet tidningarna håller på med och allt annat sjuklövern ställer till med. Jag hoppas innerligt att SD få så stor makt att de kan påverka dra in press stödet för tidningarna. Det är ju skrattretande att de där stollarna till journalister får hålla på med ren skit rent ut sagt med skattebetalarnas pengar.
 
Ingen bild
Dom har retat upp oss!
Söndag 18 nov 20:56
- Bojkotta företag som annonserar i totalitär press!
- Bojkotta medier som begränsar yttrandefrihet eller arbetar för mångkultur!
- Kontakta vänner och försök få med dem i bojkotten av medier!
Om du upptäcker att ett företag annonserar i Aftonbladet, Expressen eller annan totalitär press bör du reagera. Du kan skriva till företaget och förklara för dem att de stöder odemokratiska krafter i Sverige som inte erkänner demokrati och yttrandefrihet. Här är några tips som hämtats från bloggosfären.
http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/
 
Ingen bild
Hulda
Söndag 18 nov 21:02
Den sk-t som Expressen kastat på SD kan snart studsa tillbaka.
En massiv reaktion mot tidningens annonsörer är nog den mest effektiva åtgärden.
Att grundlura David Baas eller Thomas Mattson rejält skulle också vara ett bra slag mot deras redan låga trovärdighet.
MEN det går bara en gång och måste vara proffesionellt genomfört.
Dock ser vi i detta ett tydligt tecken i tiden. Alternativ media och bloggar på nätet gör att smutskastningen mot SD inte blir så effektiv som för 15 år sedan eller tidigare.
Allt elände i spåren av massinvandringen gör också att SD,s väljare ökar. Det som människor drabbas i sin vardag av kan inte Expressen, Aftonbladet eller SR trolla bort.
 
Ingen bild
Lotta
Söndag 18 nov 21:16
Det verkar som om vissa delar av pk-media redan tröttnat på det 2,5 år gamla scoopet. TV4 slutade ta upp SD från och med igår, tror inte Rapport hade med något om SD i kvällens 19:30-sändning. Bara slasktidningarna Expressen och Aftonbladet trummar vidare, vilket kan förklaras med att det går dåligt för blaskorna och i desperat behov av att sälja lösnummer.
 
Ingen bild
AWSvensson
Söndag 18 nov 21:18
Nils Dacke julmiddag nästa lördag.
 
Ingen bild
Uppretad väljare
Söndag 18 nov 21:44
Obehaglig DDR retorik på SVT-agenda.
Jimmie skötte sig utmärkt och jag fick blåröd magslemhinna och högt blodtryck av "oberoende"SVTs vinklade inslag.
Säg upp tv licensen och det nu!
SD 2014
 
Ingen bild
VoP
Söndag 18 nov 21:45
Såg precis Agenda på SVT2. Skickade in medlemsansökan direkt efter att Jimmie framträtt.
 
Ingen bild
kallep2
Söndag 18 nov 21:47
Bra jimmie, du skötte det perfekt
 
Ingen bild
SD påverkar
Söndag 18 nov 21:53
@VoP
Många med dig har gjort likadant,vi känner att nu får det vara nock.
Alla epitet som man smetar på oss,vänstermedias hat,det gör oss bara starkare i vår tro på SD som enda alternativ till det bisarra totalitära vansinnet vi lever i.
 
Ingen bild
s29
Söndag 18 nov 21:56
Snälla Agenda gräv ner dom fåniga järnrören,och plocka fram Stasiarkiven. Folket vill veta!
 
Ingen bild
Dille
Söndag 18 nov 22:18
Såg SVT för en stund sedan (var det agenda, det hette?)
En inkvisitor/ programledare, stödd av två ”statsvetare” gjorde allt för att få Jimmie ur balans, få honom att säga något ofördelaktigt
Men det var programledaren/inkvisitorn som var spänd och nervös! Jimmie var helt lugn
Ho sammanfattade, kanske därför, programmet med en FRÄCK LÖGN:
Hennes LÖGN: att SD gått ned enligt SvD EFTER Expressens hetsartiklar.
Gå in och läs SvD och se att hon ljuger
 
Ingen bild
Urban
Söndag 18 nov 22:22
SVT och Agendas beteende är ju direk kräkframkallande.
Dessutom görs detta för mina licensavgift.

Ser fram emot att bli medlem efter att ha begärt medlemskap
 
Ingen bild
Sveno
Söndag 18 nov 22:29
Jag är medlem nu. Funderat hela helgen. Det som gjorde det är att för mig har det blivit tydligare att man måste välja. Jag valde SDs bild av verkligheten. Sista dagarnas drev blev för mycket för mig. Och SDs fasta kurs ur detta träsk ingav respekt.
 
Ingen bild
Granska filmen
Söndag 18 nov 22:34
Martin Kinnunen, pressansvarig hos Sverigedemokraterna, säger angående att polisen på eget initiativ gjort en anmälan:
–  Vi välkomnar givetvis polisutredningen. Det är positivt för alla parter om det här kan utredas ordentligt så att vi får klarhet i om något brott har begåtts.
En officiell polisutredning,då blir väl Expopressen tvungna att lämna ut filmen i sin helhet,eller?
 
Ingen bild
Stefan A.
Söndag 18 nov 22:35
Man jagar den våta drömmen, den ständigt gäckande skuggan,hägring man försöker se i fjärran, frälsaren och vad det hela handlar om egentligen...SPRICKAN..men det skiter sig varenda gång,ett spektakel är vad det är som knappast kommer att gå till historien som ett journalistisk stordåd, snarare kommer det att användas som avskräckande exempel när den nuvarande generationen journalister försvunnit och förhoppningsvis en bättre tagit över.
 
Ingen bild
Ugglan
Söndag 18 nov 22:37
Jag hoppas på att både Erik och Kent med det snaraste återvänder i riksdagen. SD har inte råd att avvara dessa två mycket duktiga politiker. En 2.5 år gammal film skall inte kunna spoliera en politiker karriär. Det är helt orimligt.
 
Ingen bild
Stundtahl
Söndag 18 nov 22:43
Mediaetablissemanget i ankdammen har sedan decennier unnat sig förmånen att formera sina frågor till egna påståenden!?
-I Expressen-niklas intervju av Jimmie Åkesson ställdes en motfråga på två ord (..vem då??) Denna fråga försatte tidningens företrädare som mer än dum och uselt påläst..dessutom.
-Att ställa motfrågor till media är givetvis komplex....men den borde inriktas ofta och flitigt.
 
Ingen bild
Väljare
Söndag 18 nov 22:48
Intressant serie om Sverige och om vem som skapade vårt lands välstånd.
När Sverige blev rik 1 av 15
http://www.youtube.com/watch?v=oUZBQgqguIQ
 
Ingen bild
Lärare
Söndag 18 nov 22:59
Kent kommer snart tillbaka. Erik kommer lite senare.
Nolltoleransen gällde inte för 2,5 år sedan. Unga grabbar ute på en krogrunda kommer i diskussion med oliktänkande, då kan det bli lite hårda ord från båda håll. Inget att "riva upp himmel och jord för"!
Expressen kommer inte lyckas med sitt "drev"!
Märker att allt fler tar parti för SD nu.
SD ökar... tack Expressen!
 
Ingen bild
Mullvaden
Söndag 18 nov 23:08
Ett scoop för Expopressen!
 
Ingen bild
Sandor
Söndag 18 nov 23:11
Läste om Jimmy i aftonbladet, och hittade ett typiskt fall för DO. Norrmän tycker Svenskar är sexigast!
 
Ingen bild
Thoralf A
Söndag 18 nov 23:11
Urban
Ingen av dem har lämnat riksdagen, Jag har dessutom väldigt svårt att tro att någon av dem skulle lämna riksdagen.
 
Ingen bild
Skånepåg
Söndag 18 nov 23:13
@ Stundtahl
Håller helt med. Måste göras väldigt genomtänkt och i direktsändning så att det inte går att klippa bort. Även bara då det är motiverat och vid ovanligt korkade frågor. Enligt min mening fanns det ett par tillfällen som detta borde ha tillämpats av Jimmie. Man kan ju köra "leka dum" och inleda frågan med t.ex. ursäkta jag förstår inte riktigt eller något smartare, beroende på vad det rör sig om.
 
Ingen bild
Gubben o Gumman
Söndag 18 nov 23:36
Här gäller det att reda ut begreppen för AW Svensson
-SD fortsätter att stiga nästa mätning lite extra mycket med hjälp av Expressen.
- Kent och Erik är kvar i riksdagen båda två är tillbaka i god tid till valet 2014
- 26 journalister får gå i terapi pga av sömnlöshet efter att dygnet runt tänkt på järnrör
- När SD passerar 20% får Tomas Mattson sparken
Detta vet alla så varför tjatar Anna Hedemo som en papegoja om järnrören ?
Gubben o Gumman skriver som Sverigevänliga journalister utan koppling till Alfsson ,SD ej heller till Inte rasist men...skägget i soppan
 
Ingen bild
Johanna
Söndag 18 nov 23:38
Jimmie!
Det finns inte en person som an konkurrea med dig i en debatt.
Tack och lov att du finns.
 
Ingen bild
Ny medlem
Söndag 18 nov 23:48
Ny medlem och vi blir fler
 
Ingen bild
Fler medlemar
Söndag 18 nov 23:52
Kopierat inlägg från Avpixlat:
PolarenPer 14 minut sedan
I vår familj har vi infört nolltolerans mot kvällstidningar. När min far kom över tidigare ikväll med en expressen under armen ombads han kasta den i sopen. Min far som är en rätt vresig och grinig gubbe garvade efter min förklaring och kastade den olästa tidningen. Han förkunnade också att han som pensionär aldrig mer kommer att rösta borgligt, även han lämnar sjuklövern och ansluter sig till SD. I min närmsta krets har nästan alla bytt från främst moderaterna och folkpartiet till SD.
http://avpixlat.info/2012/11/18/akesson-...genda/#disqus_thread
 
Ingen bild
Mona Stalin
Måndag 19 nov 00:25
Jag har bestämt mig nu efter medias senaste smutskampanj. Svensk media är så förbannat rutten att jag känner att det är dags att sluta upp emot den. Nu är det dags att välja sida, så jag ansöker om medlemskap i SD till veckan. Samt en donation på det.
 
Ingen bild
PA
Måndag 19 nov 00:26
Tålamodet har tagit slut. Jag tycker vi slår tillbaka mot politisk hatmedia, om flera hjälper till så kan vi driva skitmedia i konkurs. Så här gör man, titta in på länken, där finns kontaktuppgifter till de stora annonsörerna som finansierar Aftonbladet och Expressen. Man kontaktar annonsörerna och säger att de bör sluta annonsera i hatmedia annars bojkottar ni och alla era vänner företaget. Med uppslutning från alla bloggare, hemsidor mfl så kan det lyckas bra, Robsten mfl bör lägga in en länk hit. Kom ihåg att alla nätsidor på vår sida har sammanlagt en miljon läsare som stöder oss. Tillsammans är vi starka, det gäller att utnyttja den styrkan. Sverige framtid står på spel.
eller hur?
 
Ingen bild
kalle
Måndag 19 nov 00:42
hoppas andra medlemmar från andra delar av landet kan få besöka riksdagen och se hur SD politiker jobbar.
går väl ganska lätt att kolla upp david baas hur han lever och vad han gör, garanterat har han massor att dölja.
hoppas de "avgående" sd politikerna nu ängnar all sin tid till att bygga upp SD-mediabolag.
här är några som man skulle vilja se den förvånande minen på, när de överlämnar de insamlade leksakerna till 40 åriga karlar!(visserligen är det 2-3 barnfamiljer bland hundratals ensamkommande vuxna karlar)
http://na.se/nyheter/askersund/1.1884860...samling-i-lokstallet
dessa sovande pensionärer kommer gå till valurnorna 2014 och fortsätta rösta fram sin egna kaoz tillvaro, om de inte får tillgång till internet och icke pk-förgjugen media.
det finns 1,3 mijoner som inte har internet och inte dator som röstar på 7 klövern!
 
Ingen bild
kalle
Måndag 19 nov 00:56
PA, Braaaa!
jag bojkottar alla företag och affärer som är multikulti.
kollar på ratsit.se vilka som äger.
jag åker till småorter som har svenska befolkningar och stödhandlar i deras butiker, som har svensk personal.
det blir inte mycket dyrare, 7 klövern kommer ändå hitta på nya avgifter och smygskatter, så det lönar inte att jaga extra priser och snåla på lång sikt.
säga upp tv licensen och se streamad tv från webben är nåt som alla skall göra. det tv sänder är fördumande skit.
Einstein skulle aldrig blivit nåt om han sett på tv!
 
Ingen bild
Desperata på riktigt
Måndag 19 nov 01:46
 
Ingen bild
En röst på M är en röst på vår undergång
Måndag 19 nov 02:57
I riksdagsvalet 2010 hade partiet Moderaterna placerat den extrema islamisten Abdirisak Waberi på femte(!) plats på sin riksdagslista, varpå han sedermera självklart fick en plats i riksdagen.
http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk
 
Ingen bild
kalle
Måndag 19 nov 03:51
det blir omöjligt för 7 klövern att dölja mångkulturella vansinnesprojektets konsekvenser.
hör den 87 åriga damen som misshandlas av nybyggarna.
 
Ingen bild
kalle
Måndag 19 nov 04:12
då förklarar det ju var vem som finanserade 2a världskriget.
och varför det är krig och fattigdom över allt NU.
och varför sverige har korrupta politiker.
sverige drogs in i eländet med November revolutionen på 80 talet.
nu jobbar dessa svenska ministrar i amerikanska lobbyföretag i sverige!
http://www.youtube.com/watch?v=Z95xH9Svq3k
 
Ingen bild
OH
Måndag 19 nov 07:27
Det var tack vare USA att vi varken blev nazist eller kommunist styrd provins. Hur många unga amerikaner stupade för att befria oss?. Det var tack vare det stora ekonomiska biståndet från USA återuppbyggnaden av Västeuropa kunde ske ofattbart snabbt. USA räddade Västberlin.Fortfarande är det mestadels Amerikanska soldater som riskerar sina liv för att vi skall kunna leva utan islamistiskt eller kommunistiskt förtryck. Jag vet att Sverige sägs vara det sista kommunistlandet i Europa , trots det är jag tacksam för att USA finns-
 
Stefan K
Stefan K
Måndag 19 nov 07:49
Att se Agenda och lyssna på en människa som Anna Hedenmo är som att lyssna på en gammal repig vinyl-skiva från 1977...tråkigt.
Hennes agenda har hon tydligt bevisat vid åtskilliga tillfällen. Att en "oberoende" arbetsgivare har anställda som är så uppenbart partiska säger ganska mycket. SVT är långt ifrån trovärdiga, men dock ska vi erkänna att deras roll är att granska och SD ska inte utgöra något undantag.
Om SVT och Anna Hedenmo ska återupprätta sin trovärdighet, borde nästa studiogäst vara Fredrik Reinfeldt som sitter och förklarar Abdirizak Waberis närvaro i moderaterna och i riksdagen.
Jag kan inte ens tänka tanken att Moderaterna, Reinfeldt, SVT eller Hedenmo delar Waberis medeltida kvinnosyn.
Ni har väl sett filmen där Waberi avslöjar sin (och moderaternas?) kvinnosyn...
http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk
Från
    Kom ihåg mig
URL


Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Lördag 17 nov 18:27
Alla oseriösa journalister ringer med dolt nummer. Därför svarar jag heller inte på dessa samtal just nu. Det är många som tar chansen att vara hånfulla och domare över SD i media och på nätet. Att Barometern släpper fram diverse personer är väl...
Av Thoralf Alfsson - Fredag 16 nov 17:18
Lyssnar på Studio Ett. Ian Wachtmeister läser lusen av Thomas Mattsson och Expressen. Det är minst sagt sevärt! Länk kommer så snart jag den kommer upp på SR. Först kommer Linus Bylund och Thomas Mattsson, efter ca 11 minuter kommer Ia...
Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 22:51
Skönt att vara hemma i Kalmar igen och träffa partivänner. Dessutom roligt att höra att människor ringt idag och vill bli medlemmar i Sverigedemokraterna.  Är det fler som reagerat på det drev som går mot SD i media och vill bli medlemmar är de...
Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 12:30

Idag kändes det riktigt bedrövligt när Expressen kom med nya uppgifter. Expressen har planerat det väl och frågan är om de har mer som de sitter på.   Barometern har en omröstning som ändå får ses som positiv!     En kommentar från en fd k...
Av Thoralf Alfsson - Onsdag 14 nov 23:42
Ikväll blev det en riktigt lång promenad i ett fuktigt och mörkt Stockholm men ändå väldigt skönt med ”frisk” luft. Sedan blev det fotboll på TV (tyvärr), Sverige – England 4-2. En uppvisning av Sverige och Zlatan. Engelsmännen...

Presentation


Thoralf Alfsson
Riksdagsman SD

Sverigedemokrat från Kalmar. Kommunfullmäktigeledamot sedan 2006. Riksdagsledamot sedan 2010.

Vill du kontakta mig kan du ringa 0708182742 eller mail thoralf.alfsson@telia.com


Fråga mig

75 besvarade frågor

Gilla bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Bloggportalen


Inga kommentarer: