fredag 30 november 2012

Hur man stoppar Sveriges förfall ! ?

De 100.000-tals vanliga svenskar som vaknat upp inför de väldiga skador som den pågående utomeuropeiska massinvandringen åsamkar Sverige står ensamma mot överheten i sin politiska kamp. Varken de etablerade riksdagspartierna eller massmedia visar någon som helst förståelse eller intresse för den oro för framtiden som många svenskar känner vad gäller t ex grupper av invandrares skenande kriminalitet och enorma bidragskostnader. Tvärtom bemöts dessa svenskars oro med förakt och hån från såväl politiker som journalister. Att svenskar varje vecka misshandlas, rånas, våldtas och emellanåt till och med mördas av invandrare av inget annat skäl än att de är just svenskar berör inte dessa politiker och journalister alls, tvärtom ger de närmast intryck av att avsky både sitt eget land och dess ursprungsbefolkning. Situationen är så absurd att den vore komisk, om det nu inte handlade om enskilda svenskars liv och landets långsiktiga överlevnad.

Statsminister Quislingfeldt avslöjade nyligen att hans beslut att i samarbete med Miljöpartiet ge uppåt 100.000 outbildade somalier asyl i Sverige inte hade direkt med humanitära skäl att göra, utan var ett sätt att hämnas på de svenskar som haft mage att rösta på ett invandringskritiskt parti. Absurt? Ja. Oerhört allvarligt? Det med.

Vad kan då den vanlige svensken göra från sin till synes maktlösa position? Svaret är: en hel del. Politik, särskilt i demokratiska länder (om man nu ser Sverige som en demokrati), är relativt mottaglig för gräsrotsrörelser och omfattande civila protester. Steg #1 är givetvis att sluta rösta på partierna i sjuklövern. Dessa korrumperade och maktfullkomliga byråkrater har visat med all tydlighet att de saknar intresse för avvikande åsikter i invandringsfrågan, och det finns ingen anledning att tro att de ändrar sig. Varför de är så fixerade vid en politik som helt uppenbart gör mycket mer skada än nytta för Sverige får de lärde sia om i andra trådar än denna. Läget är glasklart: en röst på ett parti i sjuklövern är en röst för fortsatt vansinnes-kurs i invandringspolitiken. Det naturliga valet är förstås att rösta på ett invandringskritiskt parti som SD eller SvP. Exakt vilket man väljer är även det en fråga för en annan tråd. Gör din plikt och rösta i linje med din övertygelse, och övertyga gärna närstående om detta!

Steg #2 är att inte ge något som helst stöd till mainstream-media, vilka oräkneliga gånger visat sig vara lika korrumperade och anti-demokratiska som de ledande politikerna -- man kan med visst fog hävda att media är ännu mer entusiastiska inför den pågående massinvandringen och dess destruktiva svallvågor, än vad politikerna är. Media i Sverige har inget intresse av att låta andra röster än de som anses politiskt korrekta att höras. De missköter sitt grundläggande publicistiska uppdrag grovt, och bör givetvis bojkottas till 100%. Köp aldrig Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Expressen, Aftonbladet, eller lokala dagstidningar. De är redan på väg att dö som papperstidningar, hjälp dem till graven. Om du läser förstasidorna på nätet, klicka aldrig på länkar. De nationella TV-kanalerna SVT och TV4 är förstås lika ohederliga som dagstidningarna, och bör likaledes ignoreras avseende nyhetsrapportering och sk samhällsprogram, vilka brukar vara 100% entydiga med statstrogen Bror Duktig-propaganda. Med video-on-demand och streamade program finns det ingen som helst anledning att titta på något annat än det man verkligen vill se, som t ex filmer eller sport. Resten försvinner i cyber-soptunnan.

Steg #3 är att inte beblanda sig med det misslyckade "mångkulturella" samhälle som politiker som Quislingfeldt och dinosaurie-media försöker lansera som "det nya Sverige". Detta är delvis en försvarsstrategi, dvs ju längre bort du bor från invandrartäta områden, desto mindre är risken att du eller dina barn blir rånade, misshandlade eller något ännu värre av fritt springande sydländska invandrare. Välj bostadsområde med stor omsorg. Vid ca 20% icke-nordiska invandrare börjar "white flight", och när den börjat går det fort. Demografiska svängningar kan ske snabbt, och gamla hederliga arbetarförorter kan snabbt bli arabiska ghetton. Studera prisutvecklingen på bostäder, andelen hyresrätter, typen av fastighetsägare, osv. Om du ska sälja din bostad, gör dina svenska grannar en tjänst och sälj endast till svenskar (om inte området redan är på väg att förstöras). Du har enligt lag rätt att sälja till vem du vill. Om en invandrarfamilj missköter sig och skapar vantrivsel i kvarteret, titta igenom bostadsstadgarna och gör anmälan hos hyresvärden/BR-föreningen. Kanske kan din röst vara den som till sist får en zigenar-familj vräkt. Överhuvudtaget bör anmälningar rörande regelbrott och (förstås) lagbrott göras vid varje givet tillfälle. Knyta näven i fickan gör ingen nytta; att se en snut knacka in en polisanmälan om skadegörelse, mordhot eller häleri gör däremot en hel del nytta. Sverige är fullt av regelverk--använd dessa.

Minst lika viktigt: välj skola för dina barn med yttersta omsorg. Grundskolemiljön och andra miljöer där ungdomar rör sig (t ex badhus) är bland de miljöer som skadats allra mest av massinvandringen, och det är fullt möjligt att en flitig svensk student kan få hela sin högstadie-tid förstörd av det enkla faktum att han eller hon hamnade i invandrartäta skolan A istället för svenska skolan B. Om det innebär en halvtimmes längre resa till högstadium eller gymnasium för att hitta en skola med rätt demografisk profil, så är det värt det flera gånger om. En alternativ lösning, särskilt för de som bor i mindre städer, är att gå samman i en gemensam satsning och starta en friskola. Detta är inte särskilt svårt, vilket torde framgå av de många muslimska friskolorna som finns, och subventioneras av staten. Verksamhetsplanen kan enkelt formuleras så att i stort sett bara svenska ungdomar söker och antas till skolan; man betonar skolans "kristna värdegrund" och "förankring i nordisk kultur" och liknande ofarliga men icke desto mindre effektiva fraser. Ett exempel på detta finns i Katrineholm, där ett gäng rådiga föräldrar såg med fasa hur ett båtlass med invandrare var på väg in. Man startade raskt en friskola dit 95% av eleverna från den vanliga kommunala skolan sökte sig, och kvar satt den kommunala skolan med nästan bara invandrarbarn i olika grader av analfabetism.

Vidare finns ju ett antal självklara former av civil olydnad

Ovanstående var ett smakprov på vad den vanlige, invandringskritiske svensken kan göra för att markera missnöje med rådande politik, och på köpet skapa en lite trivsammare livssituation för sig själv och sin familj. Många fler idéer finns vad gäller t ex s k nattvandrare (medborgargarden), lokala folkomröstningar, affisch-kampanjer, osv. Fyll på!

Sluta snacka och börja agera! Detta är en kamp om Sveriges framtid, tro inget annat.

- F.G
__________________
"Svenska medier har aldrig insett att deras uppgift är att hålla ögon på staten och på makten. De tror att deras uppgift är att hålla koll på folket." - Knut Carlqvist
"Med glassen får man en CD där Astrid Lindgren läser sagor om Pippi, och under den korta sagostunden haglar rasistiska uttryck." - Expressen
Varför står politiskt korrekta åsikter så ofta i konflikt med Ockhams Rakkniv?
 

Inga kommentarer: