söndag 20 mars 2011

Taxichaufför misshandlade kvinnlig passagerare « Politiskt Inkorrekt

Taxichaufför misshandlade kvinnlig passagerare « Politiskt Inkorrekt: "Taxichaufför misshandlade kvinnlig passagerare

MALMÖ Efter en utekväll på Lilla torg tog de fyra kvinnorna en taxi hem. Färden slutade dock i bråk efter att chauffören plötsligt ändrade det fasta priset och en av kvinnorna blev misshandlad.

Händelsen utspelades under en natt i juni förra året. Kvinnorna skulle av vid olika platser. Under färden höjde den 26-åriga chauffören priset varpå de fyra protesterade. Han höjer då rösten och kvinnorna begär att han stannar bilen för att bli avsläppta då de vill fortsätta färden med en annan taxi.

Tre stiger ut medan den fjärde kvinnan, som sitter framme, tar av säkerhetsbältet, öppnar dörren och skulle även hon stiga ur när hon påpekade att han borde be om ursäkt för att han varit otrevlig och skrikit åt dem. Det ville han inte och när kvinnan försöker titta på hans taxilegitimation rycker han undan den från instrumentbrädan. Hon ropar då åt sina väninnor att ta registreringsnumret varpå mannen utdelar tre knytnävsslag i ansiktet.

Kvinnan försvarar sig så gott hon han då chauffören plötsligt trampar gasen i botten, med passagerardörren fortfarande öppen. Han släpper sedan av henne på Östergatan.

Chauffören åtalas nu för misshandel och hävdar att han blev provocerad av kvinnan i framsätet och att hon utsatte honom för våld i form av rivningar med naglarna på halsen. Han förnekar dock att han själv skulle brukat våld.

– Det här är en händelse som vi inte fått kännedom om, men en chaufför som gör något sådant kan aldrig jobba kvar hos oss, säger Mazen el Beyrouti på Taxiverket.
– Vi har höga krav på våra chaufförer. De ska sköta sig i trafiken, och vi begär också ett intyg från belastningsregistret så att vi vet att de inte är dömda för något.
– Just den här föraren körde bara en viss tid för oss. Men vi har inte känt till denna händelsen.

Åtal

Khaled Hadrus, 840909, åtalas för misshandel.

Malmö tingsrätt, B 2240-11
Media

Skånskan
20 mars, 2011 | Tags: Malmö tingsrätt B 2240-11 | Category: Inrikes, Misshandel
31 comments to Taxichaufför misshandlade kvinnlig passagerare
« Older Comments 1 2

*
Lundqvist
20 mars, 2011 at 11:25 · Reply

Generllet sett så är svenskarna okunniga om att det finns skillnader mellan svenskarna och invandrarna från Mena-länderna. När jag och min fru var i Marocko var vi överens om att det var det västa land i varit i. Smutsigt dåligt organiserat och taxiförarna som såg ut som kriminella avskum. Det liknade inget vi tidigare hade varit med om. Mer påträngande människor får man leta efter. Dammiga och smutsiga bilar och skrotfärdiga bussar. I Skottland var det rent och fint bilarna var städade och alla var vänliga. Ingen prutande eller jobbiga situationer.

Jag kan se likheter i invandrartäta städer i Sve med hur det ser ut i Marocko.
*
gubbenibyn
20 mars, 2011 at 11:07 · Reply

Till detta kan jag bara tillägga att det hänt mig tre gånger att taxichaufförer under färd ändrar priset från Arlanda in till Stockholm. Det har alltid löst sig genom att jag får ett vredesutbrott och överöser föraren med ovett. Efter dessa tre händelser vägrar jag stiga in i en taxi med invandrad chaufför. Är jag rasist då? Nej, naturligtvis inte. Bara rädd om min hälsa. Stroke i en taxi på grund av förhöjt blodtryck vill inte jag råka ut för.
*
Roland Pettersson
20 mars, 2011 at 10:57 · Reply

Det står inget i texten men jag är helt säker på att taxichauffören är invandrare från något MENA-land. Sådana borde inte få jobba i yrken där dom kommer i kontakt med människor.
*
josson
20 mars, 2011 at 10:17 · Reply

Bor på von Rosens väg rosengård, det säger väl allt om vad det är för en typ.
*
Gustav
20 mars, 2011 at 10:08 · Reply

Är väl inget att bråka om, bara ett möte mellan människor

« Older Comments 1 2
Leave a Reply
Cancel

Name (required)

Mail (will not be published) (required)

Website

You can use these HTML tags

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: