fredag 28 september 2012

Missvisande uppgifter om SD:s invandringsbesparing i SVT « Avpixlat

Missvisande uppgifter om SD:s invandringsbesparing i SVT « Avpixlat: helkoll 5 minut sedan

Kommunisterna som kommenterar här ( Rudolf med röda näsan och Anders Afaborg) glömmer att siffrorna är hämtade från RUT.
Dessa skrämmande siffror redovisar inte vad den sjuka invandringen kostar idag och vad den kostat de senaste 10 åren.
8.000 libyensvenskar var i Libanon på "semester" när det blev kris i landet, de hämtades alla "hem" på statens bekostnad.
3.000 syriensvenskar var i Syrien på "semester" när det blev kris i landet, de hämtades alla "hem" på statens bekostnad,
Guantanamo "svensken" flögs hem från Kuba i regeringsplanet. det kostade "bara" 600.000:-.
Sedan har vi alla assistansbedrägerier som börjar komma fram nu. Miljarder som nybyggarna lurat till sig av surt inbetalande skattekronor från arbetande människor.

Lägger man till kostnader som invandringen medför i form av bidrag, bidragsbedrägerier, polisinsatser, brottsutredningar, rättegångar, fängelsetid, skadegörelse med medföljande stenkastning, krav på särbehandling, asylboende, hem för ensamkommande "barn", migrationskostnader, försörjningsstöd, bedrägerier mot svenne, kränkningar av svennehoror,
ökande skolkostnader p.g.a. analfabetinvandring, äldreförsörjningsstöd, etableringsstöd, SFI,
nystartsbidrag, instegsjobb, etc. etc.

Minst 50.000 romer i Sverige, 80% arbetslösa, kör omkring i dyra tyska bilar, kilovis med guld på sig. Kostnad i bara bidrag: 12.miljarder per år. Detta inkluderar INTE stölder, bedrägerier mot äldre eller åldringsrån etc.

Listan kan göras lång men måste snart iväg på jobb så vansinnet kan fortsätta med mina inbetalda skattepengar, förtjänade med blod, svett och tårar.

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: