söndag 23 september 2012

Öppet brev till Ossi Carp « Avpixlat

Öppet brev till Ossi Carp « Avpixlat: Öppet brev till Ossi Carp

INSÄNDARE Detta är ett öppet brev till DN-journalisten Ossi Carp med anledning av de åsikter han ger uttryck för i den starkt vinklade nyhetsartikeln Anti-muslimsk annons på New York-bussar i Dagens Nyheter den 21 december.

Bäste Ossi Carp

Det är med stigande förfäran man tvingas ta del av dessa servila artiklar och andra uttryck i den samlade pressen när ämnet islam behandlas. Nyhetsjournalistiken är politiskt genomsyrad, tendensiös och uppfordrande, allt för att påtvinga en tystnadens konformism i vilken läsarens förmåga att ta personlig ställning till omvärldshändelser ska begränsas, genom att ideligen tvingas få journalistens personliga tyckanden nedkörda i halsen och där pekpinnarna far som plockepinn genom etern.

För vem eller för vilka är Pamela Geller “ökänd”? Inte för mig, och hon borde sannerligen heller inte vara det för någon frihetsvärnande västerlänning, denna må beteckna sig som varande kristen, sekulär, buddhist, ateist, agnostiker, eller exmuslim vad den saken anbelangar. Sällan, och då aldrig utan ursäktanden, fälls invektiv om våldsbejakande, skränande, hotfulla och allomfattande medeltida salafister och islamister, vars enda målsättning är att sätta västerlandet med dess upplysningstraditioner i brand. Vad är det som är så förgripligt med Pamela Gellers och Robert Spencers upplysningsarbete? Icke någonstans har jag sett uppgifter om att de bränner och skövlar, mördar och spränger.

Hur kommer det sig att nästan samtliga, så väl s.k. oberoende som förment oberoende, nyhetsmedier inte ställer sig upp till försvar för västerlandet och rättsstaten gentemot islams diktatoriska och tvingande livsregler, vilka inte i några hänseenden kan förenas med den frihetliga konservatism och liberalism som vuxit fram ur den sådd som sattes under upplysningstiden.

Nej, islam – kalla den moderat, salafistisk, reformistisk, politisk eller radikal – vilar på samma pelare som stått djupt nedkörda i ökensanden alltsedan förmedeltid och omfattar samma tvång som regleras i Koranen, Sira och Hadith. Islam är och förblir en ideologi under religiösa förtecken, en totalitär ideologi, som på samma sätt som nittonhundratalets två mörka “vetenskapliga” ideologier, strävar efter världsherravälde och total underkastelse där svärdet, inte pennan och den fria tanken, är vapnet.

Lika lite som Adolf Hitlers “Mein Kampf “eller Karl Marx “Manifestet”, kan utgöra ens minsta substans i någon av västerlandets byggstenar, lika lite kan minsta maning i någon Ayet ur någon av Koranens underkastande Suror göra det.

Vi behöver fler av Pamela Geller och Robert Spencer, på samma sätt som vi behövde fler av Winston Churchill när den kampen han ledde förhindrade den totala katastrofen och räddade västerlandet från utplåning, för att i stället vinnas för frihet och oberoende och därmed också ge sådana som du möjlighet att verka, på gott eller på ont.

Malcolm P A
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-09-23, 17:28 (Uppdaterat 2012-09-23, 17:28) | Kategori(er): Debatt/krönika, Insändare

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 36 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
264 kommentarer 3492 gillar mottaget
Dela på
Visar 51 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Martin Broman 4 minut sedan

Väldigt bra skrivet! Det faktum att media i Sverige vägrar skriva något annat än kärleksbrev till islam och deras "profet" gör att jag besöker deras hemsidor, men mest avpixlat, för att kunna ha en grund att stå på. Deras "nyheter", om man nu kan kalla det för nyheter (de skriver ju bara samma sak, fast med olika ord), innehåller sällan hur etniska svenskar behandlas, påtvingas bekosta denna vettvilliga invandringspolitik, skräms till tystnad genom att skrika rasist, nazist, främlingsfientlig etc. etc.

Jag, personligen, är inte det minsta främlingsfientlig. Jag gillar pizza, gillar vissa rätter från andra kulturer/länder. Det är inte främlingar jag avskyr. Avskydde jag främlingar skulle jag vara fientlig mor alla nya grannar; invandrare som pursvenska! De är ju alla främlingar tills man lär känna dem. Nej, det jag avskyr är det förakt, den nedvärderande synen immigranter har på ur-innevånarna i detta, en gång, så fina land. Om alla som flydde/flyttade hit hade samma synsätt på moral, på etikett, respekt för de äldre, etc. etc. så skulle nog ingen klaga på det. Om de ville lära sig språket, sederna, jobba och bistå istället för att parasitera sig på samhället; vem skulle då klaga?

Vi, vi här på avpixlat, vi klagar för att de flesta av de vi importerar saknar de grundläggande kraven för att kunna integreras i ett demokratiskt och fritt samhälle!

För att slutligen citera låten "Besten", av Ultima Thule:

"Hör bestens vrål eka vilt slå hålGenom märg, ben och betongDen ylar efter matFrån allt mindre fatHunger efter makt I dess sångREFLänge nog har vi matat vår bestNog är nog idagLänge nog har vi matat vår bestNog är nog idag"

Ja, nog är nog idag...

Queensister 37 minut sedan

Bra skrivet!
2 personer gillade det här.

PKcensur 43 minut sedan

SVT 2 propaganda "muhammeds liv" del 2 - blir jag upplyst Muhammed utförde första förintelsen mot judar i Medina.

Varför upplyser inte svensk PK media detta med "antimuslim"?
1 person gillade det här.

peepgass 46 minut sedan

Ställer upp på Gellers anti-islamska budskap. Men varför ständigt detta idoliserande av Israel. Fattar inte, det skrämmer många potentiella sympatisörer. Som jag t ex.
1 person gillade det här.

sunnyman 20 minut sedan som svar till peepgass

Enligt principen "Mina fienders fiende är min vän..."
Själv ser jag ingen speciell anledning att engagera mig på Israels sida i den konflikten, för mig räcker det mycket bra med de problem vi har fått här i Sverige pga. politikernas vanvett.
1 person gillade det här.

nuvetvi 48 minut sedan

Vilka är då de organisationer hon nämner stämplar American Defence League? Hittar ingen kritik av islam och muslimer hos de två organisationer som nämns i DNartikeln 21 september. Varken "Anti Defamation League" eller "Southern Poverty Law Center" gillar tydligen kritik av islam. Muslimer verkar aldrig begå oegentligheter och islam är okränkbart. Ingen anledning att kritisera, tycker de. All kritik är hat enligt båda organisationerna. Själva skriver de i mitt tycke hatiska och konspiratoriska artiklar om P. Geller, R. Spencer, G. Wilders och T. Robinson, EDL. Allt hos dem kopplas ihop och förklaras med hat och konspirationer. Kopplas ihop med KKK och nazism om vartannat. Som det vore mindre hatiskt och konspiratoriskt än det de beskyller andra för? Finns ingen objektiv kritik.
En av organisationerna radar upp hatbrott i U.S.A. Finns en karta över antal i varje delstat.
Nära 400 vid en snabb överblick. Inte ett brott av någon islamsk troende. Desto fler av andra och mot bland annat en moské och en liten muslimsk flicka. Vill inte kalla dem objektiva eller pålitliga vad gäller islam och teokrati. Ingen av organisationerna gillar, att någon moské vid Ground Center kritiseras, eller annan. Finns ett par tusen i Amerika. Ingen kritik. 9/11 verkar nästan vara någon tillfällighet byggd på missförstånd. Fast som sagt. Bara gjorde en snabb titt. Får de pengar från Saudi-Arabien tro?

Batiktrollkarlen 55 minut sedan

Svensk media är som en dålig bok eller en Beck-film. Vi kan låtsas att det vi läser och ser är nytt, men med liten enkel analys blir allt så förutsägbart! Handlar det om Ryanair - då kommer det handla om kritik. Om det handlar om Julian Assange - då är det en hyllningssaga. Handlar det om Sverigedemokraterna - då kommer artikelförfattaren nämna fientlighet, rasism och Breivik. Om det har med en vänsterdemonstration att göra - då kommer artikeln belysa människors lidande och snyfthistorier. Precis som en Beck-film är förutsägbar och enkelspårig är den svenska median förutsägbar och enkelspårig. Likväl säljer detta, och folket köper i massor.
6 personer gillade det här.

nuvetvi 44 minut sedan som svar till Batiktrollkarlen

Många blivit rika på.
1 person gillade det här.

tokigare 58 minut sedan

Osama Ossi Pontus Evan Khalaf Carp.... låter ju förtroendeingivande.Och förmodligen opartiskt i ämnet också?
2 personer gillade det här.

viivilla 50 minut sedan som svar till tokigare

Men då finns det kanske EN person som heter Osama som bor på Söder :-)
1 person gillade det här.

Patrasco Maricon 1 timme sedan

Man kan ju bara hoppas att Carp läser denna insändare och förhoppningsvis lär sig något mer än, vad "journalister" sitter och svamlar om, under sina rödvinsstunder? Varför, får man aldrig läsa en sund faktabaserad artikel som denna insändare i Svensk media? Förmodligen för att Svenska journalister endast har en diffus aning om vad demokrati och yttrandefrihet innebär.Sveriges journalistkår kan betraktas som "sällskapet för inbördes beundran", och inget annat! Bara det faktum att AB skryter om att de fått bästa betyg i mediavärlden säger ju det mesta, vissa journalister kliar ryggarna åt varandra!
2 personer gillade det här.

Nemesisdivina 1 timme sedan

Vad har egentligen Ossi Carp för kvalifikationer att vara journalist eller att ha åsikter över huvud taget? Hans fulla namn är
Osama Ossi Pontus Evan Khalaf Carp, och bor på Södermalm (naturligtvis). Med största säkerhet muslim. Taqqiya....
2 personer gillade det här.

B_D_O 1 timme sedan

Ett stort tack för en väldigt bra insändare Malcolm!
3 personer gillade det här.

hk 1 timme sedan

När man tittar på Southern Poverty Law Center karta över hatgrupper. så finns inget hat av typen "islamic hate"? För islamistiska hatgrupper står det; Type, "General hate" eller annat men inte något om islam???
Skumt... törs man inte säga rent ut (eller menar de att islmisterna hatar allt, vekligen allt..?)

jidde 18 minut sedan som svar till hk

Nation islam är väl med på deras lista också. Som spridet ut hat mot judar och vita. Men den där sajten är mycket vänstervridet. Tyvärr, för min smak.

Λακεδαιμον 1 timme sedan

Tack Malcolm!
2 personer gillade det här.

ddayperspective 1 timme sedan

Skriver man så dåligt som Carpen gjort, blir väl lirarna på DN sura och "muggar" honom?
5 personer gillade det här.

KarlssonMikael 1 timme sedan

Tyvärr är våra journalister helt okritiska och helt politiskt bundna. Våra landsmän som ännu ej vaknat har en del att smälta. Alla känner de att något är fel i samhället. De vet inte vad, ty varken staten eller media har berättat för dem.
21 personer gillade det här.

hk 1 timme sedan

Utsökt!!!
15 personer gillade det här.

Arnold P Fisberg 1 timme sedan

Bra rutet Malcolm! Har själv varit inne på likheterna mellan Mein Kampf, Manifestet och Koranen och allt skit dessa alster åstadkommit. Det finns många vedervärdiga likheter mellan nazister, kommunister och salafister.

19 personer gillade det här.

prillan 1 timme sedan

Man kan inte ta PK-journalisterna på allvar. Lika lite som de som skriver slogans för shampon och blöjor, en skrivsyssla som skulle passa dem bättre.....kanske kan man döpa om dem till Patetiska Komiker...
10 personer gillade det här.

Sven Olsen - (argdansk) 1 timme sedan

Tack för den, Malcolm - den satt mitt mellan ögonen på de hjärntvättade och -döda svenska murvlarna!
27 personer gillade det här.

Ali Babar 1 timme sedan

När jag läser artikeln som det "öppna brevet" refererar till kan jag faktiskt inte säga att den är speciellt vinklad. Jag tycker faktiskt att den är ett föredömligt referat av händelsen och hade väntat mig betydligt mer pekpinnar och pk av en journalist på DN.

http://www.dn.se/nyheter/varld...
4 personer gillade det här.

viivilla 51 minut sedan som svar till Ali Babar

Du har rätt i att det kunde varit värre - men man måste nog ändå säga att den belyser bara ena sidan av saken:

Annonsen i fråga kallas kontroversiell och Pamela Geller kallas "ökänd" - det är tydligt derogativt. Vidare kallar man Muhammed-filmen kontroversiell och man påpekar att en grupp som torde vara okänd för de flesta läsare klassar Gellers organisation som "hatgrupp".

Det vore väl helt i sin ordning om man belyste även andra sidan av saken - vad kommer det sig att Pamela G valt att gå ut med annonsen? Varför är Muhammen-filmen kontroversiell och vad har den lett till? Rätt många döda - är det Pamela eller hennes kompisar som dödat folk eller vem är det? Det kunde man ju också berätta, så skulle man ge läsaren en bättre möjlighet att bilda sig en egen uppfattning.

Det är väl en fördel med nätet - där finns plats för mer text, mer fördjupning. Om nu Ossi inte orkar skriva själv, kunde han(?) väl ha länkat till Pamelas organisation och ett par lämpliga Jihad-rörelser, eller var det så jobbigt? Så kunde man passa på att berätta om någon av de inblandade Jihadisterna möjligen klassats som terrorister.

Avslutningsvis: Jihad är inte en folkgrupp, det är inte en ras utan det är något man gör. Något man väljer att göra.

Det finns en instruktionsbok för hur Jihad skall gå till - Koranen. Läs manualen och fundera på om det är så "kontroversiellt" att vara emot.

Anna Svensson Top 10 1 timme sedan

Tack Malcolm P A. Hoppas att denne Carp läser ditt brev och svarar på det. Naturligtvis är det du som har rätt, vilket t o m en journalist från gammelmedia borde kunna begripa
18 personer gillade det här.

Knut_Zweistein 1 timme sedan

Mycket bra Malcolm!

Detta lilla filmklipp talar sitt tydliga språk där salafister i Oslo står att gapar om att döda judar.
"Muslims have tantrum in Oslo, threaten mass murder of Jews"
http://www.mrctv.org/videos/mu...

Den skrämmande flatheten som västvärldens politiker och media nu visar inför islam har vi i västvärlden upplevt tidigare mot andra hotfulla totalitära ideologier - med känd utgång. Filmklippet "Springtime for the Ikhwan" visar med all tydlighet vad det är frågan om:
http://gatesofvienna.blogspot....
10 personer gillade det här.

Strandnypon 1 timme sedan

Väl rutet!
7 personer gillade det här.

MarreMarre 1 timme sedan

Att det finns högst olika uppfattningar om Gellers, Spencers och SIOA:s förehavanden även inom den amerikanska Israel-lobbyn är dock ingen nyhet:

http://www.adl.org/main_Extrem...
http://www.adl.org/media_watch...

Gränslinjerna går där, ungefär som här, mellan dem som ser politisk islam som separerad från religionen islam, och dem som inte ser någon sådan skillnad.

Karin 1 timme sedan

Tack
Malcolm. Det var ord och inga visor. Fler skribenter som du behövs.
5 personer gillade det här.

PETER NYMAN 1 timme sedan

Här ser vi ett gott exempel på att nätcensuren som EU i hemlighet vill införa är omöjlig.PAMELA
blev först stoppad av transportbolaget vände sig till domstol och kunnde inte stoppas,Att sen SVENSKA medier anser att USA har ett islamistfientligt nästan SD vänlig innställning får dom stå för.Domen till PAMELAS fördel var intressant då den talade om hur mycket domstolen skulle ogilla dina åsikter så måste domstolen skydda din rätt att framföra dom.Att det är ett fruktansvärt utslag och att USA har sådana hemska domstolar är inställningen hos journalisterna här.
10 personer gillade det här.

Bobben79 1 timme sedan

He He He! Undrar om hon Ossi Carp som skrev artikeln fattar hur rejält avsågad hon är.
17 personer gillade det här.

Nemesisdivina 1 timme sedan

Bra skrivet, men tyvärr finns det just nu bara ett svagt splittrat motstånd mot islamiseringen, plus att det finns ett starkt stöd bland fascistoida grupper från vänster med bl a Expo och AFA i spetsen. Den som kommer närmast som ledare i kampen mot islam är väl påven Benny 16, men det vore väl att hoppas på för mycket att han ska komma upp i samma kvaliteter som Ubbe 2. Att mana till korståg tror jag inte att han kommer att göra (Benny alltså).

En gång fanns ecclesia militans, den kämpande kyrkan. När kristendomen segrat, kallades det ecclesia triumphans, den segrande kyrkan. Nu skulle jag närmast kalla kristenheten för ecclesia dormans - den sovande kyrkan....

Dags att ta till svärdet bröder och systrar! Deus vult!
9 personer gillade det här.

MXp 1 timme sedan som svar till Nemesisdivina

För att undvika missförstånd måste vi nog korrigera antiislamiseringens/counterjihads väg och metod, nämligen kampen med "ordets svärd", annars har vi MSM:s överstepräst Expo framme med sina givna kommentarer, eller hur Nemesisdivina?
//Dag Sr
4 personer gillade det här.

Nemesisdivina 1 timme sedan som svar till MXp

Ett svärd har många eggar. Sanningens svärd mot taqqyia...Tolka det som du vill...

Deus vult!

Mata Hari 1 timme sedan

Med sina åsikter är Ossi Carp förmodligen muslim. Han vill förbereda det svenska folket för det blivande Kalifatet Sverige!
13 personer gillade det här.

Nemesisdivina 51 minut sedan som svar till Mata Hari

Osama Ossi Pontus Evan Khalaf Carp heter han. Du har rätt!
2 personer gillade det här.

PKcensur 1 timme sedan

Så Ossi anser de som begår "jihad" och missbrukar våld mot oskyldiga är civiliserade människor? Och kritiserar jag dessa är jag "antimuslim" och inte "antiislamist"?

Varför vrider media medvetet på ord så det ser felaktigt ut?
20 personer gillade det här.

gpsen 1 timme sedan

Detta är det bästa jag läst på år & dag, mitt i prick
12 personer gillade det här.

PolarenPer 1 timme sedan

Mycket bra skrivet, tack!
14 personer gillade det här.

MENA:s problemas 1 timme sedan

Vill inte pusha mig själv, men LÄS denna artikel:

http://www.swedenconfidential....

Har tipsat AP i två dar, men sen skrev jag det själv, eftersom inget hände.

Sätter PK-fascisterna i väldigt dåligt ljus så SPRID!

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)
29 personer gillade det här.

Knut_Zweistein 11 minut sedan

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: