onsdag 19 september 2012

Tjejer trakasserade och kallade “svennehora” « Avpixlat

Tjejer trakasserade och kallade “svennehora” « Avpixlat: Tjejer trakasserade och kallade “svennehora”

ALVESTA I våras anmäldes Alvesta kommun av elever på det lokala transportgymnasiet som också satte ihop en protestlista samt krävde rektorns avgång. Skolinspektionen valde att lägga ned fallet då man inte anser att kommunen brutit mot skyldigheten att motverka kränkningarna som fortfarande pågår.

– Det var som ett slag i ansiktet. Jag orkar inte mer nu, säger Jennifer Stensson som går sista året på fordon/transport.

Rektor Britt Ask Rydgårds agerande är fruktansvärt, berättar Stensson som vill att hon avgår då situationen bara blivit värre och värre.

Tjejerna berättar om verbala kränkningar och psykningar från några elever på Allbo lärcenter som kommer till deras gymnasium varje dag för att äta; de stirrar, hånflinar och puttar tjejerna. Trots att situationen bara förvärras tar inte rektorn dem på allvar.

– Vi känner oss hotade. Vi vill ha trygghet på skolan men vi mår psykiskt dåligt av det här, säger Sara Johansson.
– Det här ska inte tystas ner! Vi var hos rektor Britt på morgonen (läs måndag) och spelade in samtalet. När hennes telefon ringde gick hon och smällde igen dörren. Hon kom inte tillbaka till oss, säger Frida Nybeck och spelar upp samtalet för Smålandspostens utsända.

[...]

– Vi får faktiskt inte äta i fred. Kommer de får vi slänga i oss maten. Man vill knappt gå till skolan längre. Våra lärare stöttar oss, säger Angelica Danielsson.

[...]

– Det är för jävligt att man ska behöva ta ord som svennehora, fitta och slampa, säger Angelica Danielsson och skakar på huvudet.

Till Smålandsposten säger rektor Ask Rydgårds bland annat att “det finns olika kulturkrockar och det finns att jobba med och det har också gjorts”.

SMP
SMP
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-09-19, 17:04 (Uppdaterat 2012-09-19, 17:04) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur, Skolan

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 11 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
254 kommentarer 3426 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 302 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Anna Svensson Top 10 7 minut sedan

Det är alltså enligt rektorn OK att tjejerna i Alvesta kallas för dessa tillmälen, det är bara att tacka och ta emot. Vad har de blivit av lärarkåren och skolledningen?

jorreb 13 minut sedan

Alvesta har fått ta en enormt stor andel invandrare i förhållande till sin storlek. I förra skolvalet fick SD över 50% av elevernas röster på denna skola. Fortsätter denna invandringspolitik så är det alltså mot en egen majoritet SD-röster Sverige är på väg. Grattis i sådana fall, sjuklövern!
4 personer gillade det här.

KarlssonMikael 29 minut sedan

Ändå röstar folket på partierna i 7-klövern. Detta är tydligen inte så viktigt.
4 personer gillade det här.

Usse 29 minut sedan

Jag tror att det här nedvärderande språkbruket mot tjejer, som kallas för "hora" och annat, har sitt ursprung hos amerikanska rappare, vilka ofta kan ha oerhört förnedrande texter om kvinnor och tjejer. Sedan har den amerikanska ghettokulturen och stilen spridit sig och influerat ungdomar i urbana miljöer över hela världen.

I Sverige har unga invandrarkillar, som genom sin egen kultur ser ner på svenska tjejer, tagit efter rapparnas språkbruk som dom tydligen tycker stämmer med deras egen åsikt. Tragiskt nog har jag även hört svenska killar som försöker imitera samma stil.

Tråkigt att dom här rapparna har fått en sådan genomslagskraft som manliga förebilder över hela världen. Men...det börjar vända. Tjejerna har fått nog.
5 personer gillade det här.

Arga_Gubben 9 minut sedan som svar till Usse

Läs vad jag har skrivit längre ner....

MVH

Västanfläkt 21 minut sedan som svar till Usse

Den afroamerikanska gangsterkulturen, ja. Små hjärnor, ingen utbildning, anabola och knark. Sexualiserad och såld av vita, oseriösa affärsmän som tjänar pengar på uppeppade låtar och välregisserade videos. Minoriteter i förorterna tror att de känner igen sig och tar efter stilen. Byxorna nedanför r.ven och pistol i byxlinningen, hjärnan hemma och käften i skolan.
2 personer gillade det här.

LJMT 36 minut sedan

Det är inte lätt att vara etnisk svensk i detta märkliga land. Annat var det med Somalierna i Forserum. Tjejerna är utan diskussion utsatta för rasism och även kvinnoförtryck.

Jag fattar inte längre vad som händer med det här landet, ibland känns det som om man befinner sig i en mardröm.. När blev sexuella övergrepp och förföljelse en
kulturkrock? Rektorn säger med andra ord ”i deras land gör man så och det är ok”.
7 personer gillade det här.

GrinigGammalGubbe 41 minut sedan

Rasism!!!
Var är Ullenhag?
Vad är riksmedia?
Var är fackeltågen?
7 personer gillade det här.

Bo Ålander 57 minut sedan

För ett gäng år sedan jobbade jag på en skola i en mindre, mellansvensk ort, där fanns en turkunge som förpestade omgivningen på allehanda sätt, när han hotade en kollega var måttet rågat för rektorn, en kväll åkte han hem till turkfamiljen och förklarade hur man uppför sig i Sverige och passar inte galoscherna så lovade han att göra allt som stod i hans makt för att få hela högen utvisade, efter det var ungen hur trevlig och skötsam som helst...
23 personer gillade det här.

Vallon_46 58 minut sedan

Ni har väl läst och kommenterat Kent Ekeroths debattinlägg?
http://debatt.svt.se/2012/09/1...
4 personer gillade det här.

Håkan Holst 1 timme sedan

Olika kulturkrockar , det kan väl inte vara några andra än araber igen,
det folkslaget har t.m.f. ingen respekt för kvinnan
Det bästa är att dom åker hem på eget initiativ,
och vilken rektor, nolla!
6 personer gillade det här.

MAX_RADIKAL 1 timme sedan

Kulturförrädare ? Hopplöst ikväll :)

MAX_RADIKAL 1 timme sedan

såna häxor som
Britt Ask Rydgårds är inte att betrakta som något annat än rena landsförrädare
1 person gillade det här.

Dee_L 1 timme sedan

Vad har hänt med DISQUS? Jag fick nyss meddelande att min inlägg måste godkännas av DISQUS innan den blir synlig?

Edit: men inte på den här inlägget? Kanske bara om man svarar? Ska testa ...

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)
1 person gillade det här.

Arga_Gubben 14 minut sedan som svar till Dee_L

Det hände precis mig också, och jag är ju inte känd för att använda fula ord precis, eller andra konstiga epitet som irrar omkring här.

MVH

Dee_L 0 minut sedan som svar till Arga_Gubben

Inte jag heller, men det verkar som Caesar Apostata har rätt. Man får inte använda "starka ord", typ: ME""NA". Vansinnigt! Helt ofattbar att i Sverige man inte får använda ordet ME""NA. Katastrof!

Caesar Apostata 41 minut sedan som svar till Dee_L

Händer ibland. Beror nog på att du använt ett "starkt ord"?

Dee_L 33 minut sedan som svar till Caesar Apostata

Herre Gud! Är det DDR?
Inlägget var:
" Bra med bild och kartläggning av alla lan ds fö r räd dare - för när svenskar återtar sitt land ifrån m _ E N _ a och liknande ocku-panter - då är det bra att ..."

Vad är så oacceptabelt med det här inlägget?

Dee_L 1 timme sedan som svar till Dee_L

--- Edit
--- Edit: http://imageshack.us/a/img405/...

Danneskaning 1 timme sedan

Jävla förrädare till rektor. Hade det varit tvärtom så hade det varit annat ljud i skällan. Nu förminskar man problemet istället för at vara glad över att man har så duktiga elever som står upp för sina rättigheter. Det är hennes jävla skyldighet at som rektor att så långt det är möjligt att ge sina elever en trygg och inspirerande studiemiljö. Hade hon varit normal så gick hon till matsalen och ställde sig där under en vecka och vaktade 'sina barn' och såg själv vad som försiggick där.
6 personer gillade det här.

andreasm 1 timme sedan

Kulturkrockar kallar dåren det....sanningen är nog den att hon väntar på att tjejerna ska ta examen så att det inte är hennes problem längre. Då slipper hon hon även rasismtjafset om hon skulle göra något åt saken. Fast jag ställer mig lite frågande till om tjejerna inte har några klasskamrater av manligt kön på en fordonslinje som backar upp dem? Kommer ihåg från min gymnasietid vilka killar som gick där, och det hade inte hänt att ett gäng balubor kommit och äcklat sig mot tjejen som gick i den klassen.
4 personer gillade det här.

Dee_L 1 timme sedan

När staten vägrar skydda sina medborgare, vad har vi kvar? Jag vet inte vad och hur andra tänker, men jag kommer att skydda mina barn!
8 personer gillade det här.

Herr_haram 26 minut sedan som svar till Dee_L

Jag med!!! för övrigt så är SD skalpellen som ska avlägsna denna polyp på samhälls-kroppen ;)

PolarenPer 1 timme sedan

SKÄMS och AVGÅ alla ni svenskar som år ut och år in röstar för negativ särbehandling av våra tjejer! Dessa tjejer skall ha precis samma trygghet som alla andra i vårt samhälle. Ni alla som hatar SD och skiter i våra tjejer, till förmån för otrevliga män som hånar, hotar och till och med använder våld! Ni är alla delaktiga till de övergrepp som sker i samhället. Jag hoppas att ni en dag får ta ert ansvar för ert fega handlande! Ni är precis samma skrot och korn som MENA-mannen (baaaaaaaaaaarnet), som hoppade ned på spåren och rånade den försvarslösa mannen som låg utslagen på spåret! Även om ni inte själva skulle hoppa ned så är ert handlande precis likadant, när ni gång på gång vänder ryggen åt alla övergrepp som sker på grund av den huvudlösa invandringen av våldsmän.
Ni är ryggradslösa och huvudlösa, ni får mig att fundera på om vi svenskar ens ska ha rösträtt! För varje dag som går tappar jag mer och mer tron på detta land och dess folk!
16 personer gillade det här.

Micke_A_Kungsbacka 1 timme sedan som svar till PolarenPer

Jag kommer aldrig att tappa tron på mitt land, men jag tror faktisk att fler och fler landsförrädare kommer att ta död på vårt land om det inte sker en snabb förändring. Händer det inte nåt snart så är det ju kört för oss. Självklart måste vi ha rösträtt! Vad ska vi annars göra?
1 person gillade det här.

Bonnlurk_Norrland 1 timme sedan

Läste på tidningens hemsida, (första länken) en kommentar till artikeln som jag tyckte var förbaskat bra. Det var ett svar till något ljushuvud som hade skrivit en kommentar. Jag återger kommentaren nedan:

Vad håller du på med? Du borde lägga ned det här näthatet; det är inte bra för hälsan har jag hört.För det första pratar inte Sverigedemokraterna om etnicitet. För det andra nämnde inte jag någonting om etnicitet. För det tredje är Sverigedemokraterna likadana hycklare som de folkhatare du röstar på; må de vara blå eller röda så är de folkets fiender, liksom de journalister som skriker när somalier får skit, medan alternativ media och en liten artikel i en lokaltidning är den gåva dessa flickor får.
Min poäng var, som du föga förvånande lyckades få till en rasistisk poäng, att radikalfeministerna och genusfanatikerna är förvånande nog frånvarande när invandrarmän- och pojkar är skyldiga till illdåd mot kvinnor. Jag har respekt för människor som lever som de lär och som visar respekt inför meningsmotståndare, men jag har absolut ingen respekt för en feministisk fraktion som får darrande ben vid tanken på att behandla invandrarmän och svenska män lika när de begår samma brott - eller menar radikalfeministerna (som alltid annars har en väldigt hög och irriterande stämma) med sin tystnad att det är värre när svenska män beter sig illa mot kvinnor än när invandrarmän gör det? Hur ska vi tolka denna tystnad från våra kära twittrare, bloggare och annat skräp som så ofta gärna spyr ut sin genusdynga men vid denna högst verkliga helvetesbild av ett gymnasium står tysta? Deras tystnad blir i sig ett svar på min fråga eftersom att de så ofta gärna höjer rösten.
Lägg ned ditt skitsnack om rasism nu. Det är ett argumentationsfel som säger rätt mycket negativt om dig. Jag förlåter dock dig för detta misstag men ber dig överväga hur du behandlar meningsmotståndare i framtiden.

SD 2014 och för all framtid!!!!

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)
17 personer gillade det här.

Arga_Gubben 1 timme sedan som svar till Bonnlurk_Norrland

Ja, den var mycket bra skriven!
De kan de ute i buskarna....

MVH
1 person gillade det här.

svensketnisk 1 timme sedan

.Jag har aldrig bett om något nytt Sverige. Hellre taskig pension än landet fullt med muslimer...

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)
12 personer gillade det här.

invandrare1957 1 timme sedan som svar till svensketnisk

Håller med dig fullständigt och med den här invandringen blir pensionen ändå taskig.
5 personer gillade det här.

Fredrik Magnusson 1 timme sedan

De som skall anmälas för mobbning är rimligtvis 7-klövern som mot bättre vetande tagit hit mobbarna från arabländerna.
Om rektorn tar itu med problemet kommer hon automatiskt bli kallad för rasist och bli av med jobbet.
7 personer gillade det här.

Mannen 1 timme sedan

Rasism tar över sverige alltmer fyfan! Stå upp för varandra svenskar, man får ingen hjälp från samhället!
12 personer gillade det här.

Antimateria 1 timme sedan

Rektor Britt Ask Rydgård. Avgå din svenskfientliga landsförrädare!!!!
19 personer gillade det här.

leonen 1 timme sedan

JA tydligen så är denne rektor stormförtjust i denna mångfald som terroriserar skolans tjejer.
för annars så hade hon tagit deras situation på större allvar än att bara nonchalera dom fullständigt.
men nu när avpixlat kommit in i bilden så blir det nog fart på denne rektor.
och som sagt,,ju fler såna här händelser som kommer fram desto mer växer vårt Sd.
7 personer gillade det här.

Karl Kapplin 1 timme sedan

Ur kommande diktsamlingen “För Guds skull!” av rektor Ask Rydgård. (Fritt efter Boye. Jag vet att jag är sentimentalt patetisk och kass, men jag kan inte låta bli.)

Ja visst gör det ont när kulturer krockar.
Varför skulle annars flyttlass gå?
Varför skulle korrektas heta längtan
annars vara att flytta just sina små?
Höljet runt landet snart helt brister.
Vad är det för nytt, som skakar och rister?
Ja visst gör det ont när kulturer krockar,

ont för det som skaver
och det som pockar.

Ja nog är det svårt när ord faller.
Skälvande av förakt tungt de hänger,
på nätet orden smärtar, sårar och svider -
på skolgård ses som komplimanger, slätas över.
Tryggt att vara viss, säker och god,
tryggt att ur toleransens brunn djupt ösa,
självklart tycka rätt och riktigt pösa -

lätt att hemma stanna
och harmset banna.

Då, när det var som bäst och allt så fint,
Krockade som i kras kulturers kroppar.
Då, när all otrygghet bländade så svårt,
splittrades i ett glitter fernissan hårt
gömmer inte längre det nya Sverige
gömmer inte längre den sanna strukturen -
känner den största förtvivlan,

när folk saknar tillit
till nya mångkulturen.

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)
19 personer gillade det här.

Caesar Apostata 1 timme sedan som svar till Karl Kapplin

Haha, helt underbart!
3 personer gillade det här.

svensketnisk 1 timme sedan

Det var ingen som slätade över trakasserierna i Forserum som att det bara var lite kulturkrockar som man jobbar med.
13 personer gillade det här.

Oxis 1 timme sedan som svar till svensketnisk

Nej, FN skulle ju kopplas in så det var snarare inbördeskrig än kulturkrockar som gällde.
1 person gillade det här.

David Källman 1 timme sedan

Jag säger bara fy fan för vart det här landet är på väg! Och det är ingen j*vel (nästan) som bryr sig... Den här politikern skulle jag sparka från sin tjänst utan att vänta en sekund. Glinen som beter sig illa, skicka ut dom ur riket med familjer, släkter och anhöriga! Detta är vad vi som betalar skatt och försörjer Ali och Ahmed får tillbaka av dessa invällare..
7 personer gillade det här.

invandrare1957 1 timme sedan

Dom här uttrycken hörde jag första gången på 80 talet i Blombackaskolan i Södertälje sen har man hört det i omgångar av ungdomar. Så jag tycker det låter fantastiskt att det verkar en nyhet för många. Tror ungarna är så van vid det så dom reagerar inte svenska tjejer dom har inte den stoltheten att säga ifrån. Det var för ett halvår sedan som jag skrev när jag var inne på den lokala pizzerian och svenska killar snackade om festen kvällen innan. Alla tjejer var h-ror så den här invandrarkulturen den har spridit sig svenska killar det borde faktiskt föräldrar ta och diskutera med sina söner vad man kallar svenska tjejer. Jag har två döttrar jag har lärt dom från småskolan att låt er inte mobbas utan sparka och slå så tar vi det sen med lärarna. Äldsta dottern jobbar i en politisk organisation och hon biter från mot araberna. Gud vad dom blir sårade i sin stolthet men dom vågar inte riktigt gå på henne heller för är inte vana vid att svenskar säger ifrån mot dom. Hörde om en svensk familj i Södertälje ungarna blev mobbade av invandrarungar. Dom åkte hem till föräldrarna och sa och berättade vad son höll på. Sen stängde farsan dörren och sen smällde det därinne och ungen skrek och small igen. Det svenskar kallar barnmisshandel så ni kan ju förstå varför ungarna håller på så mot svenskarna dom ska ju visa heder mot sina föräldrar och absolut inte kränka dom. Det är inga svenska regler som gäller där. Sverige arabiseras mer o mer. den kulturen tar över fortare går det om inte svenskarna säger ifrån.
12 personer gillade det här.

eva 1 timme sedan som svar till invandrare1957

Jag håller med dig och Blombackaskolan blev bara värre.
Min son gick där ett tag det spårade ur där.
Själv är jag ljushårig och uppväxt i Hovsjö.
Jag har trodde sedan mellanstadiet att bli skymfad var ett naturligt tillstånd.
Det är först när jag och mina vänner fått barn som jag gått i försvarsposition.
Dessa äldre tjejer hade åtminstånde ett självförtroende innan de utsattes.
9 personer gillade det här.

Caesar Apostata 1 timme sedan som svar till invandrare1957

Jo, jag satt också i krogen för något år sedan och hörde två svenska killar prata. Den ene av dom pratade i mobilen med någon tjej först, och när han väl lagt på var det hora dit hora hit mellan dom två grabbarna. Jag protesterade och hamnade nästan i bråk. Så tyvärr är det nog så att både språkbruket och mentaliteten håller på att sprida sig.
7 personer gillade det här.

Eva Jonsson 2 timme sedan

Så vad hon säger ÄR att det i vissa kulturer anses normalt att trakassera tjejer, och att dom ska jobba med det !! Avgå Ask Rydgårds NU !
10 personer gillade det här.

viivilla 2 timme sedan

JAG TROR att Ask Rydgårds själv aldrig blivit kallad svenneh**a eller f***a.... det kan bero på att hon ser ut som en man - å då är man ju OK enligt den nya kulturen som gäller.... någon som har en bild på henom?
6 personer gillade det här.

Caesar Apostata 1 timme sedan som svar till viivilla

http://www.friatider.se/wp-con...

glufsen 2 timme sedan

anmäl skolan för mobbing
2 personer gillade det här.

HA2010 2 timme sedan

Det finns många socialistkommunistiska batikkärringar som sitter som skolrektorer runt om i vårt avlånga land!
8 personer gillade det här.

slundberg11 2 timme sedan som svar till HA2010

Säkert, minst ett par, i varje S-kommun !
1 person gillade det här.

tornuggleman 2 timme sedan

Detta är den fula nunan av all den ruttna djurimport vi pysslar med utan respekt för oss och våra liv !
Denna mordiska och mycket samhällsfarliga sektrörelse med pedofeli, våldtäkt, våld mm so en del av deras kultur.
"Vi är i krig mor svennarna" hörs ofta bland gängen här i "paradiset"-
Ett krig vi inte ens får försvara eller bestämma över.
Rektorn skulle ha en riktig stövelspark och aldrig få jobba med barn !
Men i idiotins förlovade namn fåt rektorn säkert löneförhöjning ach erbjuds ännu mera ansvar.
5 personer gillade det här.

Buxen 2 timme sedan

Jag bara väntar på den dagen när vi kan börja röja upp, måtte den komma snart.
19 personer gillade det här.

Caesar Apostata 2 timme sedan som svar till Buxen

Sveriges en gång så stolta nation måste vakna till liv igen! Som lojal ättling till hakkapeliterna sitter jag redan och slipar svärdet (bildligt talat, givetvis - har inget svärd, förutom en usel replika av en samurajdito som jag köpte på Las Palmas :) i deras anda.

PS. Vad var kungens svar när de övriga klagade över att hakkapeliterna slipade sina svärd under gudstjänst? Jo: "Det är så de tillber Gud" :)

(Redigerad av kommentatorn 2 timme sedan)
1 person gillade det här.

invandrare1957 1 timme sedan som svar till Caesar Apostata

HAHA förlåt vad har du druckit ikväll när du är så poetisk eller är du på bra humör. Gokväll på dig.
1 person gillade det här.

Caesar Apostata 40 minut sedan som svar till invandrare1957

Bara en och annan Bellman, som vanligt :) God kväll själv, och god natt snart - har varit vaken i 24 timmar snart, dags att nana.

Micke_A_Kungsbacka 2 timme sedan som svar till Buxen

Jag kan inte hålla med mer ! Var lugn, den kommer :)
4 personer gillade det här.

Tjaffsaren 2 timme sedan

Så om en flicka blir kallad för hora och tom svennehora som ju även blir rasistiskt så är det även hennes fel?
Är våldtäkt med "det inte är ens fel att två träter"? Att uttala sig på det viset är djupt kränkande för alla offer
som blir anklagade av att vara medskyldig. denna dam borde inte få jobba
med barn överhuvudtaget.
Försvarsadvokat kanske, de är bra på att skifta skuld till offret.
5 personer gillade det här.

Micke_A_Kungsbacka 2 timme sedan

Detta patetiska Svenska samhälle gör mig spyfärdig. Varför ska detta få pågå dag efter dag ? Vi bor ju i Sverige och vi är Svenskar, varför tillåta detta hela jävla tiden ? Jag fattar inte varför folk fullständigt skiter i vårt land och kultur och fortsätter att rösta på dessa landsförrädare till partier år efter år. Har folk ingen stolthet och kärlek för sitt eget land längre... fy fan.

horn 4 2 timme sedan

Muslimkärringarna blir kränkta bara dom tittas på, men till svenska tjejer kan mena vräka ur vad som helst, utan åtgärd mycket märkligt. Då får väl vår otroliga regering lagändra, ifall det nu är tillåtet med dessa kränkningar.Det brukar inte vara några problem, när det gäller fil-del, mm.
21 personer gillade det här.

Micke_A_Kungsbacka 2 timme sedan som svar till horn 4

Tyvärr bryr sig inte våran underbara regering om Sverige eller Svenskar. Som det är nu så kommer invandrarna alltid i första hand. Är det inte fantastiskt ?
26 personer gillade det här.

MatsD Moderator 2 timme sedan

När rektor säger "kulturkrockar" så är det ett erkännande av att kvinnoförnedrande beteenden är en del av vissa kulturer. Det är ändå bra att en rektor slår fast det. Sedan gäller det bara att få kulturrelativisterna med på att kulturer där man kallar tjejer för hora som vardagsspråk och ser på dem som lovligt våldtäktsbyte för att de klär sig efter årstiden i stället för sharia är underlägsna vår kultur där vi inte har dessa beteenden och synsätt kodifierade i värdegrunden.

(Redigerad av kommentatorn 2 timme sedan)
49 personer gillade det här.

NakenKejsare 1 timme sedan som svar till MatsD

Begåvad slutsats att rektorns formulering om kulturkrock är ett erkännande av att kvinnoförnedrande beteenden är en del av vissa kulturer. Det tragiska är att hon aldrig skulle begripa det själv.
1 person gillade det här.

Arga_Gubben 1 timme sedan som svar till MatsD

Att använda könsord som svordomar/tilltal tillhör inte den nordiska "svordomsbasen", här uppe i norra europa är det religiösa anspelningar som används/användes, satan, fan mm. De nya avarterna som används är även de importerade från andra sidan pölen och "långtbortistan".
F.ö. stort tack för din sista krönika, uttrycket: Som fan läser bibeln, kan inte passa bättre...

MVH
4 personer gillade det här.

Tjaffsaren 1 timme sedan som svar till MatsD

Tja men hon skyller även på tjejerna själva till kulturkrocken,
"Vi vill samexistera men ibland är det så att det inte är ens fel att två träter"
Frågan är varför hon måste ta upp begreppet samexistera? Det är väl en självklarhet. Det låter som att tjejerna måste böja sig och ta kränkningen för att samexistera med de nya spännande elementen.

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: