tisdag 11 september 2012

Muslim Terrorism on Christians Continues Mainstream News Remains Silent | Terrorism Right Side News

Muslim Terrorism on Christians Continues Mainstream News Remains Silent | Terrorism Right Side News: Muslimsk terrorism på kristna fortsätter Mainstream Nyheter tiger
FREDAG 31 augusti, 2012 17:30 Raymond Ibrahim
E-post Skriv
3406 avläsningar

Muslimska Förföljelse av kristna: juli, 2012

Flera rapporter återfinns i juli visar att kristna minoriteter runt den muslimska världen framför allt kvinnor och barn, håller bort, torteras, våldtas, tvingas konvertera till islam, och / eller förslavade. I Egypten, minst 550 sådana fall har dokumenterats under de senaste fem åren och har bara ökat sedan revolutionen. Kristna som lyckas fly tillbaka till sina familjer har ofta regeringen ställning för de muslimska kidnappare. En ung mamma som nyligen vittnade inför Helsingforskommissionen förklarade hur hon rycktes i fullt dagsljus, som hennes kidnappare ropade till åskådare medan du drar henne till en väntande taxi, "Ingen stör! Hon är en fiende till islam."
»Om du gillar den här artikeln kan du donera åt höger News Daily
Mainstream_News_Ignores_the_Killing_Fields

Identiska rapporter som kommer från Pakistan, där "förföljelse, kidnappning och bortförande av kristna kvinnor och flickor", inklusive många gifta kvinnor med barn, är på uppgång. Förra året kommissionen för mänskliga rättigheter i Pakistan (HRCP) sade att 1800 Christian och hinduiska flickor med våld konverterats till islam. Nu senast var syster till en pastor " kidnappade våldtagen och våld konverterade till islam . "

Hon "kidnappades runt en månad sedan av vissa muslimska män medan återvänder hem från skolan. Hon hölls i dagar, utsatts för sexuella övergrepp, hot och våld. I ett sådant tillstånd av skräck och utmattning, först var hon tvingas att konvertera till islam, och sedan äktenskap. Hennes familj rapporterade händelsen till polisstationen i Chunian, men inga undersökningar har gjorts och i stället hennes kidnappare har lagt fram en rapport till domstolen som styrker flickan nu är muslim och lagligt gifta. Bland annat flickan är en liten och enligt lagen är äktenskapet inte tillåtet att minderåriga. "

Den lilla palestinska kristna samfundet i Hamas-run Gazaremsan är också under belägring, och avgifter som fem kristna bort och pressade till att konvertera till islam . Eftersom de gjorde detta tvingade konvertering avgift känt "medlemmar av den kristna gemenskapen befarar repressalier attacker av muslimska extremister." Några har vädjat till Vatikanen och kristna grupper och kyrkor i väst om hjälp. Men "vi bara höra röster talar om för oss att stanna där vi är och att sluta göra alltför mycket buller," sade en kristen man bor i Gaza City. "Om de fortsätter att blunda för vår tragedi, inom några månader kommer det att finnas några kristna kvar i Palestina. Dag händer i Gaza, i morgon kommer det att äga rum i Betlehem."

Kategoriserade efter tema innehåller juli s samling av muslimska förföljelse av kristna runt om i världen (men är inte begränsat till) följande konton, listade i alfabetisk ordning efter land, inte svårighetsgrad.
Muslimska Angrepp på den kristna kyrkan | juli

Indonesien : Muslimska demonstranter tvingade en kyrka att stänga ner under en söndag gudstjänst på påståenden om att det verkar utan tillstånd, och hängde en banderoll på kyrkans port läsning "Vi folket ... hardily förkastar användandet av denna byggnad ... för religiös verksamhet. " Kyrkans utskottssekreterare sade kyrkan har nödvändigtvis tillstånd att hålla tjänster ", men" majoriteten av folket fortfarande förkastar kyrkans verksamhet. "

Iran : Både Central Guds församling kyrka i Teheran och dess sommar camping en gång en populär plats för kristna sammankomster och konferenser, har stängt av myndigheterna i den islamiska republiken , som också skrivit en stor meddelande om portar "varning för allvarliga konsekvenser bör någon försöker ta sig in i lokalerna. " Dessa senaste nedläggningar följer officiellt har avslutats fredag ​​persiska språktjänster och obligatorisk indragning av samtliga Bibeln klasser och distribution av kristen litteratur. Också, som en del av nedslag på huskyrkor fortsatte civilklädda agenter ministeriet för islamisk vägledning räder, arrestera och "aggressivt förhör" monterade dyrkare .

Libanon : Inför maronitiske patriarken besök i Akker, flygblad som undertecknats av " Soldater i den store profeten hotade "de kristna och kyrkor i vad som traditionellt varit det säkraste mellanöstern land för kristna kallar" på de otrogna att upphöra med sin hädelse .. . Vi börjar från otrogna kyrka i Akker och vi kommer inte att sluta ... det är inte slutet utan början, "läsa flygblad.

Kenya : Sju islamiska jihadister lanserade samtidigt granat och attacker skottlossning på två kyrkor , medan församlingarna var på bön. Fem militanta angrep Afrika Inland kyrkan och dödade 17 personer och skadade omkring 60, däribland många kvinnor och barn. De andra två muslimska terrorister attackerade den närliggande katolska kyrkan, såra tre.

Kuwait : Efter godkännande har utfärdats för byggandet av en kyrka, en grupp av islamiska predikanter, ekande ord den saudiska stormuftin , bekräftade att kyrkor inte får byggas i muslimska länder. En sheikh " uttryckte missnöje "mot dem godkänna byggandet av kyrkan," betonar att det inte är tillåtet enligt sharia ", och tillade att" ursäkter "som säger att byggandet av en kyrka" är en fråga om mänskliga rättigheter och internationella normer är inte acceptabelt, eftersom islam kommer först, och folk bör respektera religionen först innan servering mänskligheten eller något annat. "

Turkiet : Förekomsten av de äldsta fungerande kristna klostret i världen , 5 : e är talet Mor Gabriel klostret nära den turkisk-syriska gränsen i riskzonen efter en dom i Turkiets högsta appellationsdomstol. Bebodda idag med bara några tiotal kristna ägnar sig lära klostrets läror, den gamla arameiska språk som talas av Jesus och den ortodoxa syriska traditionen in angränsande muslimer med stöd av en MP medlem av den islamiska Rättvise-och utvecklingspartiet (AKP) en stämning anklagar de kristna i öva "anti-turkiska aktiviteter" och olagligt ockuperar mark som tillhör muslimska byar. Den högsta appellationsdomstol i Ankara, som ligger nära regeringen, dömde till förmån för de muslimska bybor, säger det land som har varit en del av klostret i 1.600 år är inte dess egendom, och även hävdade att klostret byggdes över ruinerna av en moské, glömmer att Muhammed föddes 170 år efter starten.
Avfall och hädelse | rättspraxis vapen av Isam att tysta otrogna

Egypten : En kristen lärare greps och fängslades efter att ha anklagats för att publicera karikatyrerna kränkande för islam och dess profet på Facebook . Mannen riskerar upp till fem års fängelse om han fälls för hädelse. Medgav han lyckas området i fråga, sade han platsen var hackad. Tidigare i april, en kristen tonåring dömdes till tre års fängelse för att posta teckningar uppfattas håna islams profet i ansiktet boksida. Likaså postat Christian företag tycoon Naguib Sawiris Disneys Musse och Mimmi Pigg klädd i islamisk klädsel, som landade honom i domstol, även om han frikändes.

Iran : Pastor Youssef Nadarkhani, som har tillbringat mer än 1.000 dagar i fängelse väntar på avrättning för att vägra att återkalla kristendomen är bara en av många förföljda i Iran för sin tro. En sex års fängelse för pastor Farshid Fathi Malayeri - en annan muslim konvertera till kristendomen , var nyligen biföll efter en misslyckad överklagande hörsel. Dessutom är en annan framstående husförsamling pastor Benham Irani, bakom galler, även som hans familj uttrycker oro över att han kan dö av fortsatt missbruk och misshandel , vilket leder till inre blödningar och andra sjukdomar, myndigheter vägrar att ge honom medicinsk behandling. Domen mot honom innehåller text som beskriver pastorn som en avfälling, och tillade att avfällingar "kan dödas."

Pakistan: Ett kristet par har varit på flykt sedan de omfamnade Islam redan 2006, bara för att ställa om till kristendomen. På lärande att paret återvände till kristendomen, angränsande muslimer attackerade och förföljt dem, en av mannens bästa vänner bort och torterade honom, samtidigt slå hustrun. "[En] bör ha frihet att välja religion man vill följa", sade den kristna mannen. "De har därefter varit på flykt."

Saudi Arabien : En domstol undersöker ett avfall ärende om en 28-årig muslimsk kvinna omvändelse till kristendomen . Fadern hävdar att en saudisk och en libanesisk spelat en roll i att omvandla sin dotter till kristendomen och smuggling henne till Libanon, där hon har fått fristad i en anonym kyrka.
Jihad död och förstörelse

Nigeria : I vad som beskrivs som en pågående folkmord på kristna över 65 personer, däribland två politiker, dödades i en Trippel attacker mot kristna. Först förstörde muslimer 43 Christian ägda gårdar. Ingen greps. Sedan attackerade nio kristna byar runt staden Jos, döda dussintals personer . "De kom i hundratals", sade en tjänsteman, "Några hade polisuniform och några hade även skottsäkra västar." I ett fall tog kristna flyr våldet tillflykt i huset av en lokal kyrka ledare , som bombades och mer än 50 kristna brändes levande, inklusive pastorns hustru och barn. Då muslimerna attackerade begravningen av offren för byn räder och dödade flera fler människor. Säkerhetsstyrkor sade Muslim Fulani herdar var ansvariga men islamistisk militant grupp Boko Haram ett uttalande säger: " Vi tackar Gud för en lyckad attack . " Separat islamiska motorcykel lönnmördare sköts ned fyra kristna .

Sydafrika : Den islamiska terror gruppen al-Shabab anklagas för att ha mördat 14 kristna , alla etiopier, i Västra Kapprovinsen. En kristen biskop, även en tidigare polisinspektör, fruktar mer av hans hjord kommer att riktas: "Vi vill myndigheterna att göra något eftersom vi vet att detta är ett verk av al-Shabaab Om ingenting görs kommer den etiopiska befolkningen vara uttömda. ... [de som dog är] heliga martyrer som har dött för att de är kristna. " Samtidigt avslöjade fader Mike Williams för den anglikanska katolska kyrkan också att medlemmar av hans församling har inriktats av beväpnade män "med anknytning till muslimska extremister," sade att "I juli har vi förlorat sju medlemmar av vår kyrka."

Syrien: Syrian "frihetskämpar" fortsätter visar sina sanna färger när de förstör kyrkor och döda kristna, vilket har resulterat i massinvandring av tiotusentals kristna, inklusive praktiskt taget hela befolkningen i Homs och Qusayr. Omgivande nationer som en gång kan ha som erbjuds fristad-Irak, Turkiet, även nu Libanon-är också allt ogästvänliga för kristna. En kristen flicka som rymt sade: "De sermonized på fredagar i moskéerna att det var en helig plikt att driva oss [kristna] bort .... kristna var tvungna att betala mutor till jihadister upprepade gånger för att undvika att bli dödad." När du har gjort korstecknet, tillade hennes mormor: "Den som tror på detta kors lidande."

Turkiet : En artikel med titeln "som beordrade mordet på kristna? " hävdar att en muslimsk infiltratör som hade arbetat för regeringen "trängde den kristna gemenskapen och samlade en hel del information, medan han låtsas vara en missionär. Han blev en ledare i kyrkan, och vid mottagandet annan ordning, blev han" muslim " igen och inledde en kampanj mot missionärer över hela landet ", som kulminerade i massakern av kristna.
Dhimmi: Allmänt Missbruk, förnedring och bekämpande av icke-muslimer som "tolereras" Medborgare

Egypten : Efter en kristen tvätt arbetare brände skjortan av en muslimsk man , följde flera gräl och kulminerade med döden av en muslim. Därför härjade tusentals muslimer i byn, vilket 120 kristna familjer att fly . De plundrade kristna företag och hushåll ", trots hundratals säkerhetsstyrkor som utplacerade i byn. Ögonvittnen rapporterade att säkerhetsstyrkor inte skyddade mest koptisk egendom." Familjemedlemmar till den avlidne muslimska insistera på att de kristna fortfarande måste betala med sina liv. Även under Ramadan , har flera kristna attackerades och misshandlades. dr Yassir al-Burhami , en förgrundsfigur i Egyptens Salafi rörelse utfärdade en fatwa som förbjuder muslimska taxichaufförer och buss-förare från att transportera koptiska kristna präster till sina kyrkor, som han skildras som "mer förbjudet än att ta någon till en vätska bar." Och en välgörenhetsorganisation vårdcentral som utför gratis hjärtoperationer på både muslimska och kristna barn är hotad av några muslimer, som vill ha det stängs eftersom det grundades av en kristen kirurg.

Pakistan : dagar efter en muslimsk mobb doused en man med bensin och bokstavligen brände honom levande för "häda" Koranen ( grafisk bild här ), en pakistansk kristen kvinna, som nu bor i USA, förklarade hur när hon bodde i Pakistan, vanställt muslimer henne i ett surt angrepp för att vara kristen :. Efter en man märkte henne bära ett krucifix, han "blev missbruk," säger hon "att hon levde i rännstenen och skulle gå till helvetet för att fly islam Han lämnade och återvände en halvtimme senare kramade en flaska batterisyra som han brutalt chucked över huvudet. När hon sprang skrikande mot dörren en andra man tog henne i håret och tvingade mer av vätskan ner hennes hals, brännande hennes matstrupe. Tänder föll från hennes mun som hon kallade desperat efter hjälp, snubblande på gatan.

En kvinna hörde hennes rop och tog henne till hennes hem, hälla vatten över huvudet och ta henne till sjukhuset. Vid första läkarna vägrade att behandla henne, eftersom hon var kristen.

"De vände alla mot mig ... Även de människor som tog mig till sjukhuset. De berättade för läkaren att de skulle ställa sjukhuset i brand om de behandlade mig. " ... 67 procent av hennes matstrupe brändes och hon saknade ett öga och båda ögonlocken. Vad som återstod av hennes tänder kan ses genom ett gapande hål där hennes kind hade varit. Läkarna förutspådde att hon skulle dö vilken dag som helst. Trots oddsen hon drog igenom. "Separat muslimska markägare och deras polis medbrottslingar fortsätter annektera mark som ägs av kristna." Polisen drog bort våra huvudduk från huvudet och började slå oss med klubbar och slag "rapporterade kristna kvinnor," efter nyheten sprids som Polisen trakasserar och tortera kristna kvinnor och män ... för att fånga deras jordbruksmark. "
Om denna serie

Eftersom förföljelsen av kristna i den muslimska världen är på väg att nå epidemiska proportioner, "muslimsk förföljelse av kristna" har utvecklats för att sortera något ingalunda helt av de fall av förföljelse som ytan varje månad. Det tjänar två syften:

Att dokumentera det som de traditionella medierna inte: det vanliga, om inte kroniska, muslimska förföljelse av kristna.
För att visa att sådan förföljelse inte är "slumpmässigt", men systematisk och inbördes-att det har sina rötter i en världsbild inspirerad av sharia.

Således, oavsett anekdot av förföljelse, passar det vanligen under tema, inklusive hat mot kyrkor och andra kristna symboler, sexuella övergrepp mot kristna kvinnor, påtvingade konverteringar till islam, avfall och lagar hädelse som kriminaliserar och straffar med döden som "förolämpar "Islam, stöld och plundring i stället för Jizya (finansiellt hyllning förväntas från icke-muslimer), övergripande förväntningar på kristna att bete sig som dhimmis , eller andra klass, "tolereras" medborgare samt enkel våld och mord. Ibland är det en kombination.

Eftersom dessa konton förföljelse spänner över olika etniciteter, språk och locales-från Marocko i väst, till Indien i öst, och i hela västvärlden där det finns muslimer, bör det vara klart att en sak bara binder dem: Islam-om strikt tillämpning av islamisk sharia eller rasistisk kultur född av den.

Källa och MER

Raymond Ibrahim är en Shillman Fellow vid David Horowitz Freedom Center och en Associate Fellow vid Middle East Forum.

»Om du gillade den här artikeln kan du prenumerera på höger sida News Daily
Kommentarer

-3 # Religiös förföljelse kommer i många smaker - labman57 2012/09/01 10:11
Muslimer dödar kristna, och vice versa.
Judar döda muslimer, och vice versa.
katoliker kill protestanter, och vice versa.
hinduer döda muslimer, och vice versa.
kristna döda judar, och ... ja, inte så mycket vice versa. Och varje grupp förkunnar med absolut säkerhet att Gud är på deras sida ... det är därför jag föredrar att inte jämställa andlighet med organiserad religion.

Svara | Svara med citat | Citat


-3 # Mr - Munhib Syed 2012/09/01 00:26
Detta är bara fantastiskt, många av dessa berättelser om Pakistan Arent sant, skulle jag kalla dem fiktion eftersom dess samma som massförstörelsevapen i Irak, har jag undersökt dessa påståenden och det är inte sant
Svara | Svara med citat | Citat


2 # Inhumanity - Shirl 2012/09/01 16:52
Mannen'' s grymhet mot människan känner inga gränser. Människans omänsklighet mot människan är demonisk, djuriskt.
Dessa konton är så svårt att läsa. Enligt Första Mosebok 06:05 , såg Gud att dålighet av människan var rikligt i jorden och varje lutning och tankar i sitt hjärta var bara dåligt allt tiden. Och då Gud förde en översvämning. Vad Gud ser idag? Det är därför det blir Armageddon.


Svara | Svara med citat | Citat


0 # Och där denna berättelse - Joseph G. 2012/09/06 07:16
Vandaler satte eld på dörrarna till en kristen kloster i den israelisk-ockuperade Västbanken på tisdagen och beströk pro-nybyggare graffiti på dess väggar i en eventuell vedergällning för avhysning av familjer från en obehörig utpost. Gruppen har riktat moskéer och mindre vanligt, kristna kyrkor, ser någon icke-judiska religiösa platser som ett intrång på marken. palestinska kristna akademiska Bernard Sabella Reuters attacken, och andra liknande, hade utförts av "grupper av extremistiska judar som inte vill muslimer eller kristna att stanna i detta

Svara | Svara med citat | Citat


0 # Mr - Mohammed Hyder 2012/09/09 06:04
Vara nog för mycket skämma ... nu sedan 18 centuray framåt vad kristen och judar planerar och öva mot den muslimska detta de gjorde bas av hat vågor .... Islam är relgion av fred och kärlek fredsälskande folk ... som någonsin som dödar oskyldiga människor antingen muslimer / kristna eller judar, de är inte på sin tro ... de är på religion jäklar ...
om namnet på 9/11, som skapas av kristna och judar, och gjorde Natos kristna länder förenas för att döda oskyldiga muslimer runt om i världen ... i Irak, i Afghanistan och Pakistan och Jemen - Sudan ... varför? ...
OH FOLK CHRISTAIN OCH judar DETTA ÅR DIN startar OCH Dagar integrerad FAR snarast Den framgångsrika End AR I händerna In ISLAM ... Vanta OCH SE ..... Ni Rädda fran USA därför du dödar USA .......
Svara | Svara med citat | Citat

Uppdatera kommentarer
RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget
Add comment
Comments at Right Side News are moderated, edited, and deleted at the discretion of the RSN administrator. Relevant and polite comments are very welcome. Comments that include inappropriate content, baseless accusations, name calling, links or language will be edited or removed. Inappropriate content includes that which is rude, vulgar, belligerent or otherwise irrelevant or that include links to sites that meet the same description. Spam is also deleted. There is a 1,000 character limit per comment. Longer comments can be submitted for review as an editorial on the "Submit Content" at the bottom of this page. Acceptance not guaranteed. Personal attacks against authors will not be posted.

Name (required)

E-mail (required, but will not display)

Website

Titel (Obligatoriskt)

: D: Lol::-);-)8):-|: - *: Oops:: Sad:: Cry:: Den: -?:-X: Eek:: Zzz: P: Roll:: Suck:
1000 symboler kvar

Notify me of follow-up comments

Säkerhetskod

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: