onsdag 12 september 2012

Unga tonåringar bakom sexövergrepp på 14-årig flicka « Avpixlat

Unga tonåringar bakom sexövergrepp på 14-årig flicka « Avpixlat: Unga tonåringar bakom sexövergrepp på 14-årig flicka

SEXÖVERGREPP I fredags kväll eller möjligen lördag kväll blev en 14-årig flicka utsatt för sexuellt tvång, rån och misshandel. Det hela utspelade på en lekplats i det som kallas för gamla Rosengård.

Övergreppet utspelade sig vid 21-tiden när flickan stannade till då hon känner minst en av gärningsmännen vilka var fyra till antalet. Från början var det vanligt prat men som sedan urartade när de fyra gärningsmännen misshandlade flickan, stal hennes mobiltelefon och utsatte henne för grovt sexuellt tvång. Flickan tog sig loss och kunde själv larma polisen. Intialt var misstanken grov våldtäkt. Polisen vid ungdomssektionen säger att killarna behandlade henne mycket illa, att det hon utsattes för var mycket grovt och att hon mår väldigt dåligt efter övergreppet.

Flickan kunde dock peka ut killarna som några dagar senare hämtades in till förhör. Det visade sig att samtliga fyra är under 15 år (12-14 år) där minst en är 12 år gammal. Samtliga erkände direkt brotten i förhör. Men ingen av dem kan åtalas på grund av sina låga åldrar och ärendet är därför nu ett fall för för socialförvaltningen.

Skånska Dagbladet
KvP
SDS
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-09-12, 09:51 (Uppdaterat 2012-09-12, 09:51) | Kategori(er): Brott, Inrikes

20
Disqus

Gilla
Ogilla

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
253 kommentarer 3405 gillar mottaget
Dela på
Visar 35 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
1 En ny kommentar har precis publicerats. Visa


paraflex 5 minut sedan

Det ska börjas i tid... I går hade Aktuellt ett längre reportage om mäns sexuella trakasserier mot kvinnor i Egypten.

Bajen666 7 minut sedan

Gör som jag och och SD vill...sänk straffåldern till 12 år, det skulle vi gjort för 20 år sen när vansinnet började..!

SD 2014.
1 person gillade det här.

Max Payne Moderator Top 10 8 minut sedan

Den yngste är 12 år... Jag försöker få grepp på det hela, den yngste är 12 år... Redan i den åldern är deras kvinnoförakt så öppet. Redan den åldern ser de svenska kvinnor, som inte bär slöja som horor. "svennehora", och de ser det redan som helt ok att råna och misshandla värdfolket.

Så jag undrar, hur kommer detta sig? Svaret är lika enkelt, de är uppfostrade så. De har ju inte själv kommit på detta, utan lärt sig av mamma och pappa. Föräldrarna säger att de är så mycket förmer än vi, ursprungsbefolkningen. Det är helt ok att kalla oss för "jeffla svenne", för DO struntar i det. Det är fritt fram att råna, misshandla och sexuellt förnedra i det här fallet. Den yngste var 12 år...

Men jag ser inte detta som barnens fel. Eller ja, visst är de skyldiga, men det är föräldrarnas fel då de inte har uppfostrat sina barn att respektera oss. Och i och med det är det i stort vårt fel. Det är vårt fel att vi inte från start talat om vad som gäller. För det är ju så synd om dem, de flyr från misär, de är utåtagerande, de förstår inte vår kultur, det är ursäkt på ursäkt. Istället borde vi säga till dem från start, sköt er, eller ni åker ut. Missköter era barn är det för att ni inte uppfostrat dem riktigt, då åker ni ut. Det här är helt klart ett fall av misskötsel av barn, de har inte uppfostrats rätt för att föräldrarna inte fått lära sig värdet av respekt för andra. Alltså passar ingen i dessa familjer här, de borde utvisas omedelbart och deras bidrag dras in omedelbart.
1 person gillade det här.

Mattias Fredriksson 13 minut sedan

Flickan var gammal nog för att bli våldtagen, trots att hon är under 15 år, då borde pojkarna vara gamla nog för att ta sina straff, även om de är under 15 år.

Problemet med det "nya Sverige" är att folkgrupperna skiljer sig genetiskt i många av de länder vi tar emot invandrare ifrån. För många etniskt svenska barn skulle det vara otänkbart att en 12-årig pojke skulle kunna våldta en 14-årig flicka. Pojkarna är ofta fysiskt svagare och kanske knappt ens könsmogna ännu. På samma sätt ser upplevs många icke-svenska flickor som äldre än vad de är.

Den så kallade "babyfacemannen" som ringde på hemma hos och förgrep sig på ett flertal kvinnor i Göteborg var bara 15 år gammal, åtminstone på pappret. På pappret bör understrykas därför att många invandrarfamiljer ljuger om sina barns åldrar för att förbättra sina chanser att få uppehållstillstånd. Achmed 12 år kan med andra ord lika gärna vara Achmed 16 år, det är bara det att föräldrarna angav en lägre ålder därför att yngre barn anses mer "ömmande" och ökar chanserna att få uppehållstillstånd.

Ett liknande fenomen har vi med ensamkommande flyktingbarn där män i 30-årsåldern påstår att de är 16-17 år gamla.
1 person gillade det här.

Kollen 9 minut sedan som svar till Mattias Fredriksson

Och för att få barnbidrag,flerbarnstillägg och föräldrapenning under ytterligare några år!

mittmotto Top 10 14 minut sedan

I sådana här fall borde man på allvar överväga att utvisa hela familjen ur landet.
Det visar sig gång på gång att deras seder och kultur inte passar i ett svenskt samhälle.
1 person gillade det här.

Orregyllensnorre 14 minut sedan

Lite OT..

Brukar ladda ned ett gäng poddsändningar från SR för att ha på jobbet. (ett bra sätt att få en överblick över hur otroligt vinklad deras journalistik är)

Lyssnade igår på en dokumentär om "nya lasermannen" tror det var Katja Magnusson som gjorde det.
Vid ett tillfälle intervjuar hon några småtjejer i malmö om varför lasermannen ville skjuta invandrare. De svarade ungefär: "han är ju sverigedemokrat och dom hatar invandrare"
Reportern säger naturligtvis inte emot. Det är ju helt sjukt, detta är alltså vad ett gäng invandrartjejer i Malmö trodde om Mangs.

(Redigerad av kommentatorn 14 minut sedan)

Kollen 6 minut sedan som svar till Orregyllensnorre

Det hävdas ofta att SD hatar/är emot invandrare!. De vill bl a ha en reglerad invandring vilket är något helt annat!.I ett radioprogram för några månader sedan avslutade en v-tjej med att säga,att SD vill inte ha några invandrare alls och vill,att alla skall ut!. Ingen kommentar om detta!.

pho3nicx 15 minut sedan

Man behöver ju knappt ens spekulera ifall om det handlar om svenskar eller "svenskar".
Vidrigt, ytterligare en flicka som har fått sitt liv förstört innan det ens knappt har hunnit börja.

malinpersson 16 minut sedan

Svenskar är ett sovande folk, när ska dom vakna?

Svenskastavalla Top 10 17 minut sedan

Var finns uppfostringsanstalterna? Dessa "barn" ska inte vara ute i frihet innan de korrigerats till att bli bättre medborgare. Socialens pedagogiska samtal hjälper inte, det ger bara jobb år Snicke-snacke med flera. Sätt stopp nu!
1 person gillade det här.

pommern 18 minut sedan

ut med familjerna nu, ta bort soc.bidraget, inför legitimation för batikhäxorna och då när ligisterna återfaller i brottslig verksamhet, skall leget ryka, då kanske socassist slutar leka suga tutte terapi
1 person gillade det här.

MAX_RADIKAL 20 minut sedan

Socialförvaltningen då har Batikhäxorna där snart gjort dem ännu mera farliga för vårt samhälle !

Martin Broman 20 minut sedan

När skall lagen ändras så att även ynglingar kan fällas för grova brott? Spelar ingen roll hur gammal man är, våldför man sig sexuellt på någon, misshandlar grovt, eller begår överlagt mord så skall ens ålder inte ha den minsta betydelse. Bara för att man är en yngling så betyder det inte att man saknar begrepp om rätt och fel, för det är nämligen något man lär sig väldigt tidigt (med vissa undantag, ni vet nog vilka),
3 personer gillade det här.

Bengtomoderat 20 minut sedan

Var det inte löven som sa att dessa problemområden har så många ungdomar med så mycket kraft och framåtanda att det är en otroligt stor resurs att ta tillvara på.
Resurs!!!
Kan någon förklara för mig varför SD bara är 3 - 4 parti och så långt från m och s?????????
Svensken dummare än dummast?

DeWaallt 21 minut sedan

Dessa "minderåriga" kan mycket väl vara myndiga för det är ju lite si o så med åldersbestämningen i detta pajas land.Nu står det ju inget om det rör sig om en "kulturrättighet " att råna o våldta men det ligger nära till hands för Gamla Rosengård är inte känt för att vara ett område där svenska språket dominerar. Jo jag har kännedom om Gamla Rosengård så det är inget antagande från min sida

DetArFaktisktBaaaaaaaarn 23 minut sedan

Är det inte dags att sluta bränna skattepengar på Rosengård, en massa socialprojekt som inte leder till ett skit och bygg istället en 10 m hög mur runt området med ut och inpasseringskontroll.
5 personer gillade det här.

gbmye 25 minut sedan

Kommer deras ålder att förhindra straff i någon form, så KOM IHÅG!
Barnen är uppfostrade i en miljö där de aldrig hört annat än att tjejer är horor och att de är till för att göra livet bra för sina bröder och deras kompisar. Döm killarna till utbildning i västerländska värderingar. Kursplan: Hur vi ser på våra kvinnor i väst. Demokrati, jämlikhet och kvinnors RÄTT att avvisa män, även sina gifta män. Våldtäkt är FÖRBJUDET och straffas med hårda domar.
Efter utbildningen kan killarna aldrig hänvisa till att dom inte vet. Efter examen med godkänt kommer varje nytt övergrepp att ge dem maximalt straff, eller utvisning!
Sluta dalta!
1 person gillade det här.

gandalv420 26 minut sedan

Kan det ha varit så att gärningsmännen kommer från mellanöster eller östra Afrika och offret var Svenskt?
Återigen en anledning till att tala om för Svenska tjejer att varken beblanda sig eller prata med individer från mellanöstern eller östra Afrika, behandla dom som luft bara, Svenskar leker bäst med Svenskar!.

...Och ja, riktig kastrering vore nog en bra medicin mot dessa sexuella förövare!!
6 personer gillade det här.

AntonsPappa 28 minut sedan

Fantastiskt!!!
2 personer gillade det här.

codatronca Top 10 29 minut sedan

OT Höjd säkerhet vid Rosenbad !!! Tror fan det med denna vansinniga politik som förs !!!
5 personer gillade det här.

aspir 31 minut sedan

Lagstiftningen hänger inte med i avvecklingen till det nya Sverige.
7 personer gillade det här.

prillan 31 minut sedan

Har aldrig förstått vitsen med åtal- och straffrihet för ålderspannet 10 - 15 år, och vad innebär "vård" inom socialförvaltningen, verkar vara en instans för en fortsatt och utvecklande kriminell karriär, då dessa ligister när de på nytt åker fast har en lång och meriterande CV, tydligen byggt på lång erfarenhet. Lustigt nog framgår aldrig föräldrarnas roll och hur pass "mentoraktigt" den varit i den unges karrlär.
3 personer gillade det här.

Kent Jansson 33 minut sedan

Alla Borde vara Staffmyndiga, har man gjort brott så ska man få sota för det, oavsett ålder. Socialen var är det för straff? Batixhäxor som gullar med dom!

Det är också dags att höja straffsatserna i Sverige så att det känns att begå brott!
3 personer gillade det här.

Cavatus 33 minut sedan

Sänk straffmyndighetsåldern till 12 år!
5 personer gillade det här.

huckleberry_finn 33 minut sedan

Är dom gamla nog att begå ett sådant grovt brott så är dom gamla nog att dömas och ta sina straff för det dom gjort. Inget mjäk med soc utan ge dom riktiga kännbara straff.
6 personer gillade det här.

Funtaren 34 minut sedan

Ingen etnicitet angiven. Nå, då vet vi vad det handlar om.
3 personer gillade det här.

Rådulv Vendelkråka 35 minut sedan

Det m-å-s-t-e vara socioekonomiska faktorer
Det är synd om muslimer
Det är synd om invandrare
Rasism
Nazism
Kränkta av allt och alla(h)

Det kan finnas många fler (bort)förklaring ar.........

Känns ursäkterna igen från andra fall?
3 personer gillade det här.

RAndersson 28 minut sedan som svar till Rådulv Vendelkråka

Haha. Väntar bara på reportage i PK media om hur de stackars "barnen" blivit utsatta för rasism i skolan. Och därpå följande gatstenskastar-demonstrationer med vrålande av tröttsamma slagord. Organiserade av samma PK-snyftare.
1 person gillade det här.

tankfull 35 minut sedan

Hurdana föräldrar har dessa pojkar kan man undra?
9 personer gillade det här.

Nelip 40 minut sedan

skicka hem dom , de har ju helt klart inte lyckats att uppfostra sina ungar, för det måste väl ändå ff finnas ett föräldraansvar i landet Sverige? Ut med familljerna tack å hej stick å brinn, far åt hel-ete osv osv
10 personer gillade det här.

bowlaren 45 minut sedan

Är dom uppfostrade så här, eller är det avsaknaden av frititidsgårdar ?
http://svenssonsfunderingar.wo...
5 personer gillade det här.

Legimitation 37 minut sedan som svar till bowlaren

Varje människa är en produkt av arv och miljö. Det innebär att dessa baaaaarn är bortom all räddning.
4 personer gillade det här.

RAndersson 33 minut sedan som svar till Legimitation

I så fall är sverige också bortom all räddning.
1 person gillade det här.

dna03 40 minut sedan som svar till bowlaren

Klart det är pga att dom inte har några fritidsgårdar (att bränna ner). Att tänka något annat är ren och skär rasism!
3 personer gillade det här.

1 En ny kommentar har precis publicerats. Visa
Trackback-länk

Senaste/populärast
Senaste

Sanningen, halva sanningen och inget annat än den sanning som tjänar egna syften
Islam: The untold story
Unga tonåringar bakom sexövergrepp på 14-årig flicka
Det nya Arlöv
Kanadensiska medborgarskap inte till salu

Populärast
Krönikörer
Mats Dagerlind
Hera Lamppu Maduro
Mrutyuanjai Mishra
Stefan Torssell
Arkiv
Kategorier
Besökare

MediaCreeper Creeper


Donera
MigiLeaks
Köp en t-shirt
Hjälp till att sprida Avpixlat
Följ oss på
Följ oss på Twitter
Avpixlat
#svpol
hjerpenskld profile

hjerpenskld Ser fram emot att bli gammal med nya riktlinjer. Svärfar styr upp (igen). #svpol #geria @ generationshuset instagr.am/p/PeAhmVH3FZ/ 28 seconds ago · reply · retweet · favorite


1 new tweet
karinlilla profile

karinlilla “@Avpixlat: Sanningen, halva sanningen och inget annat än den sanning som tjänar egna syften: bit.ly/U7geBM #svpol #svpbs” 44 seconds ago · reply · retweet · favorite
gabriellindh profile

gabriellindh @markus_uvell Om det är det du reagerar på missar du poängen. Vad ska vi med frihet till utan plats att leva ut den på? #svpol 56 seconds ago · reply · retweet · favorite
DagensArena profile

DagensArena #ECB får tillsynsansvar för 6 000 banker - bit.ly/NnFzcb #europaparlamentet #eupol #barroso #svpol about 1 minute ago · reply · retweet · favorite
Predator731 profile

Predator731 #svpol avpixlat.info/2012/09/12/san… Bevis att Politiska aktivister från Vänstern propagerar för sin politik i sin "påklädda" roll som Journalister. about 1 minute ago · reply · retweet · favorite
AndraAnais profile

AndraAnais RT @markus_uvell: Få saker är mer osympatiska än experter som vill tvinga medborgarna att leva på det sätt experterna vill http://t.co/T ... about 1 minute ago · reply · retweet · favorite
daevlin profile

daevlin RT @fogelklou: "Newsmill - Våra läsare vet mer än vi!" Så länge våra läsare inte tycker till så klart | Stänger kommentarsfält http://t. ... 2 minutes ago · reply · retweet · favorite


6 new tweets
ehrenberg profile

ehrenberg Apropå http://www.dagensopinion.se/göran-hägglund-kd-därför-sprider-alliansen-utspelen #svpol 2 minutes ago · reply · retweet · favorite
AnnickaEngblom profile

AnnickaEngblom RT @jessicapolfjard: Bra satsning av regeringen, en miljard till energiforskning välkomnas! #svpol 3 minutes ago · reply · retweet · favorite
fogelklou profile

fogelklou "Newsmill - Våra läsare vet mer än vi!" Så länge våra läsare inte tycker till så klart | Stänger kommentarsfält newsmill.se/artikel/2012/0… #svpol 3 minutes ago · reply · retweet · favorite
guldfiske profile

guldfiske RT @christianvalues: Debattartikel om #skyddstopp för klämspärrarna iPir.at/skyddsstopp #svpol 5 minutes ago · reply · retweet · favorite
Qeruiem profile

Qeruiem Det är intressant att se EU kollapsa av sin egen tyngd men det hade varit trevligare om jag inte riskerade att komma i kläm. #svpol #eukris 7 minutes ago · reply · retweet · favorite
markus_uvell profile

markus_uvell Få saker är mer osympatiska än experter som vill tvinga medborgarna att leva på det sätt experterna vill mobil.aftonbladet.se/debatt/article… #svpol 8 minutes ago · reply · retweet · favorite
Avpixlat profile

Avpixlat Sanningen, halva sanningen och inget annat än den sanning som tjänar egna syften: bit.ly/U7geBM #svpol #svpbs 12 minutes ago · reply · retweet · favorite
InsideAtlas profile

InsideAtlas Samtal med @hedlundbjorn om Fortets Murar on.fb.me/NnERf9 #migpol #svpol 12 minutes ago · reply · retweet · favorite
Mittswe profile

Mittswe RT @Misslyckandet: Media drevar när "flyktingbarn" hotas - men när flyktingbarn rånar misshandlar våldtar mfl tiger man #svpol 13 minutes ago · reply · retweet · favorite
ZakariasZouhir profile

ZakariasZouhir Efter varje massaker som begåtts av #syriska regimen,hör vi tal&oanvändbara texter öka,sedan bleknar de bort som om ingenting hänt #svpol 14 minutes ago · reply · retweet · favorite
Unimatrix_1 profile

Unimatrix_1 Måste skapa bank och skatteunion svd.se/naringsliv/nyh… via @naringsliv_live Sverige ut ur EU!!! #svpol 16 minutes ago · reply · retweet · favorite
PKalliopuro profile

PKalliopuro Old and new presidential tv ad tv.4president.us #svpol 18 minutes ago · reply · retweet · favorite
TanvirMansur profile

TanvirMansur RT @interasistmen: Distriktsordförande gör pudel angående kastrering av barn goo.gl/oMBnX av @interasistmen #svpol 18 minutes ago · reply · retweet · favorite
Nickemax profile

Nickemax Nya #arlöv j.mp/SarVG4 invadr.gängen sprids snart till @Lommakommun Konsekvens av flata politiker som @erikullenhag mfl #svpol 19 minutes ago · reply · retweet · favorite
karlboll profile

karlboll Ny film om Olof Palme vill visa nya sidor - ow.ly/1Ov7t6 #svpol 19 minutes ago · reply · retweet · favorite
Bettanett profile

Bettanett RT @QRG5: Berikningsvågen sprider sig... försvarslösa pensionärer och barn råkar illa ut först. #svpol 21 minutes ago · reply · retweet · favorite
Gustavahlen profile

Gustavahlen Ung Vänsters ordförande Stefan Lindborg reser med Ship to Gaza i veckan. Tyder på en vänsterriktad aktion? #svpol 23 minutes ago · reply · retweet · favorite
mrhenko123 profile

mrhenko123 SD-man tyckte det va dubbelt straff med kastrering och utvisning. Föreslår utvisning av familjen ist #facepalm goo.gl/RqEy8 #svpol 23 minutes ago · reply · retweet · favorite
Misslyckandet profile

Misslyckandet I Vellinge säger man man kan tvingas höja skatter pga 15 ensamkommande "barn" är det det som är själva syftet? #svpol 23 minutes ago · reply · retweet · favorite
karinlilla profile

karinlilla “@PatricRexEk: "Här lämnas Johnny mot sin död" #stockholm #brott #svpol tv3.se/efterlyst/har-…” Avskyvärt =( 24 minutes ago · reply · retweet · favorite
beckmansasikter profile

beckmansasikter Infrastrukturministern konstaterar att dubbelspåret mellan Skutskär och Furuvik ska vara klart 2015. Bra! #svpol gd.se/nyheter/gavle/… 27 minutes ago · reply · retweet · favorite
Nickemax profile

Nickemax Det nya Arlöv j.mp/SarVG4 Berikningsgängen sprider sej, snart till #lomma Konsekvens av flata politiker som @erikullenhag #svpol 28 minutes ago · reply · retweet · favorite
StefanBergmark profile

StefanBergmark Nitton nattskift utan en enda ledig dag 12 personer i varje sovrum: "De betalar mobilens pris" bit.ly/QD368B via @DagensArbete #svpol 28 minutes ago · reply · retweet · favorite
erik_wagner profile

erik_wagner Frågan om gårdsförsäljning har sedan länge slutat handla om landsbygdsutveckling: kristianstadsbladet.se/debatt/article… #svpol #alkpol 29 minutes ago · reply · retweet · favorite
MartinMoberg profile

MartinMoberg Bloggat om att devisen hungriga vargar jagar bäst alltjämt gäller.: martinmobergsblogg.blogspot.se/2012/09/omkast… ..för den moderatledda minoritetsregeringen #svpol 31 minutes ago · reply · retweet · favorite
peraltenberg profile

peraltenberg Hur kan alliansregeringen kopiera Löfvens politik innan han ens har presenterat någon politik? #svpol 31 minutes ago · reply · retweet · favorite
ThomasH1980 profile

ThomasH1980 Olle kan inte läsa.Olle är bråkig i stör i skolan. Varför? Olle är ett av alla de barn som lever i fattigdom och behöver nya glasögon #svpol 31 minutes ago · reply · retweet · favorite
niklassvensson profile

niklassvensson För er som undrar - nej, det blir inte bara Allianspolitiker i #barpol i år. Det kommer att fyllas på med S, V och MP inom kort. #svpol 32 minutes ago · reply · retweet · favorite
pre_it profile

pre_it RT @lillaparis: Talande exempel på när samma rasister saknar det rätt munlädret och tar till andra metoder: nyheter.se.msn.com/photopage.aspx… #svpol 33 minutes ago · reply · retweet · favorite
Nickemax profile

Nickemax RT @B0ERBOEL: Det nya Arlöv j.mp/SarVG4 Berikningsgängen sprider sej, snart i en by nära dej.. Konsekvens av flata pol som @eri ... 33 minutes ago · reply · retweet · favorite
Sverigevakna profile

Sverigevakna Arabisk mångkultur "Gör ni en anmälan så skall ni få träffa Gud." expressen.se/kvp/bevapnade-… #svpol #vpol #nymo 35 minutes ago · reply · retweet · favorite
kaxkatten profile

kaxkatten RT @faegis: Regeringen låter bli att sänka anslagen till energiforskning. Minister Hatt: "En historiskt stor satsning" #svpol http://t.c ... 36 minutes ago · reply · retweet · favorite
Rosencrantz_J profile

Rosencrantz_J Om vi ska ha public service borde den åtminstone begränsas till kärnuppdraget, dvs inte dokusåpor och schlager. #svpol svd.se/opinion/ledars… 36 minutes ago · reply · retweet · favorite
MalinTrogen profile

MalinTrogen RT @viktorbk: "VÅRAN skola"? Avgå Jan Björklund. #svpol twitpic.com/aretqj 36 minutes ago · reply · retweet · favorite
meralkadir profile

meralkadir RT @bladetledare: Inga tv-pengar till Anders Borg dlvr.it/282jkT #svpol 37 minutes ago · reply · retweet · favorite
MalinTrogen profile

MalinTrogen RT @U_Kristofferson: Sossarna är sura på Moderaterna. Av lätt insedda skäl. Först stal de parollerna, nu tar de förslagen. Dags för Soci ... 37 minutes ago · reply · retweet · favorite
interasistmen profile

interasistmen Istället för kastrering: utvisning av familjen goo.gl/RqEy8 av @interasistmen #svpol 38 minutes ago · reply · retweet · favorite
LNowotny profile

LNowotny Alltså.. Ni som kommer ihåg början av 90-talet o den rasism o de kränkningar som pågick då: visst är det värre nu? #svpol 40 minutes ago · reply · retweet · favorite
Pihlblad profile

Pihlblad Ung Vänsters ordförande Stefan Lindborg reser med Ship to Gaza i veckan. #svpol #nyheterna 41 minutes ago · reply · retweet · favorite
anderslindberg profile

anderslindberg Vore inte nyhetsvärdet vara större om Urban Ahlin inte hyllade Bildt? Frågar åt en kompis. dn.se/nyheter/sverig… #svpol #ethiopiaswedes 41 minutes ago · reply · retweet · favorite
mickep2 profile

mickep2 Tv4 intervjuar @birgittaohlsson yfrog.com/h6cwprkwj #svpol #apputredningen 42 minutes ago · reply · retweet · favorite
hicham_elhorr profile

hicham_elhorr JAAA!!! RT @ungvanster Förbundsordföranden @stefanlindborg åker med @ShiptoGazaSE wp.me/p1jfTE-2zz #svpol #vpol 48 minutes ago · reply · retweet · favorite
AnnaMariaCB profile

AnnaMariaCB Viktigaste utmaning som kräver mer debatt i Sverige @BarrosoEU "Vi kommer inte tvinga med någon Och ingen kommer att lämnas utanför" #svpol 49 minutes ago · reply · retweet · favorite
mickep2 profile

mickep2 "Man ska kunna säga upp abonnemang via e-post" säger #apputredningen Torgny Håstad. Ofta omöjligt att göra det. #svpol #webben 49 minutes ago · reply · retweet · favorite
ungvanster profile

ungvanster Förbundsordföranden @stefanlindborg åker med @ShiptoGazaSE wp.me/p1jfTE-2zz #svpol #vpol 50 minutes ago · reply · retweet · favorite
niklassvensson profile

niklassvensson Nu kan det avslöjas: I #barpol den 20/9 kl 18 blir det debatt mellan Jan Björklund och Ibrahim Baylan, och utfrågning av @annieloof. #svpol 50 minutes ago · reply · retweet · favorite
mickep2 profile

mickep2 Telebolagen kan möjligen ägna sig åt inkassoverksamhet om de hotar stoppa abonnemang pga skuld till 3part, enl #apputredningen #svpol 52 minutes ago · reply · retweet · favorite
Misslyckandet profile

Misslyckandet 2003: Umeå - bostadsbrist - 2005 - bostadsbrist - 2012: Umeå - Bostadsbrist hotar tillväxt #svpol 52 minutes ago · reply · retweet · favorite
Avpixlat profile

Avpixlat Unga tonåringar bakom sexövergrepp på 14-årig flicka: bit.ly/TRjzaI #svpol #svpbs 52 minutes ago · reply · retweet · favorite
BarbroSorman profile

BarbroSorman Tack alla hatare. newsmill.se/node/46654 #svpol 53 minutes ago · reply · retweet · favorite
Join the conversation
Alexa Certified Traffic Ranking for avpixlat.info

Copyright © 2012 Avpixlat - Med ensamrätt


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: