fredag 21 september 2012

Nu kommer Muhammedprotesterna till Sverige « Avpixlat

Nu kommer Muhammedprotesterna till Sverige « Avpixlat: Nu kommer Muhammedprotesterna till Sverige

STOCKHOLM Imorgon lördag anordnar Imam Ali Islamic Center en demonstration i Stockholm mot vad de menar är “kränkningar av vår heliga och älskade profet” i kölvattnet av filmen Innocence of Muslims.

Demonstrationen kommer att börja kl 14 på Östermalmstorg. Initialt hade man ansökt om att hålla demonstrationen utanför den amerikanska ambassaden, polisen nekade dock. På evenemangssidan på Facebook understryker man att det ska vara en fredlig tillställning, och “för att visa att vi är trogna följare av denna kompletta människa, uppmanar vi alla syskon att handla enligt islamiska grundmoraler, genom detta kan vi hålla en fredlig och civiliserad manifestation”.

Man har dessutom bemödat sig med att skicka ett brev till Utrikesdepartementet:

I Guds Namn
Respekterade utrikesministern herr Carl Bildt

Än en gång och i strid mot alla frihetsprinciper förolämpas den siste Profeten, som meddelade den sista uppenbarelsen för hela mänskligheten, av en grupp fräcka människor.

Vi fördömer starkt producering och spridning av sådana filmer som har till syfte att sprida hat och oroligheter bland olika folkgrupper. Den senaste nidfilmen mot Profeten Muhammad strider mot de givna principer som bör gälla för fredligt samexistens bland olika grupper i ett samhälle.

Imam Ali Islamic Center, som är en av de största islamiska församlingarna i Skandinavien, vill därmed uppmärksamma er om följande:

1. En av de viktigaste principerna för fredlig samexistens, är att olika religioner, trosuppfattningar och ideologier respekteras. Nidfilmen ifråga är en förolämpning av alla muslimer, vilka utgör en fjärdedel av jordens invånare. Det är därför en skymf mot principen om fredlig samexistens och respekt för oliktänkande.

2. Koranen lär oss att acceptera kritik och diskutera med oliktänkare men att förolämpa profeter, helgon och respekterade personligheter för olika religioner bland annat islam, kristendomen och judendomen är en vridig akt som ämnar till ödeläggning av fredligt samexistens och bör därför fördömas av de som vill ta vara eller främja fred.

3. Många av fientliga aktioner mot muslimer, särskilt efter 11 september, skedde på grund av okunnighet om islam och dess gudomliga principer. Producering av nidfilmer och nedvärderande karikatyrer, enligt vår uppfattning, bottnar i okunnigheten om islam. Men den senaste filmen såsom producenten själv medger i intervju med israeliska och amerikanska medior drivs medvetet och mot politiska mål. Vi anser att dessa drivkrafter ämnar öka islamfientligheten som i sin tur banar väg för fientliga aktioner, vilka politiker bär ett stort ansvar att stoppa.

4. Vi anser att den senaste nidfilmen ingår i ett led av ett systematiskt arbete som sponsras av grupper vars syfte är att skapa oroligheter mellan muslimer och andra grupper.

5. Trots att filmen har kränkt muslimernas känslor, detta får inte leda till att attackera amerikanska eller andra ambassader världen över. Vi fördomar därför även sådana attacker eftersom vi vet att islam har ett fredligt budskap.

6. Vi förväntar oss att svenska UD att förmedla vårt klagomål till det internationella samfundet och önskar att både svenska UD och det internationella samfundet fördömer nidfilmen och alla liknande aktioner.

7. Till sist föreslår vi, på alla svenska muslimers vägnar, att stifta en lag i landet som kriminaliserar skymf mot alla religioner. Detta för att garantera den fredliga samexistensen i vårt samhälle. Vi hoppas att Sverige ska vara en pionjär i att stifta en sådan lag och garantera de givna mänskliga rättigheterna.

Imam Ali Islamic Center
Stockholm 2012-09-18

I skrivande stund har drygt 500 personer anmält sig till demonstrationen.

Facebook
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-09-21, 13:04 (Uppdaterat 2012-09-21, 13:06) | Kategori(er): Inrikes, Islam, Video / audio

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 3 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
260 kommentarer 3464 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 220 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


ankakalle 0 minut sedan

Nu vill vi se alla svenska muhammedankramarna i täten av tåget, såsom Reinfeldt,
Bildt, Sahlin, alla muslinska riksdagsmän, broderskaparnas muslimförening och många
andra, med plakat om att bränna amerikanska ambassaden och skära halsen
av ambassadören som i Libyen. Reinfeldt och Bildt har ju redan tränat på
Kadaffi, när dom skickade svenskt bombflyg på honom.

obestridlig 1 minut sedan

Ödmjukhet, respekt och tolerans.Helt normala egenskaper som mig veterligen ingen muslim besitter. kommer ihåg när life of brian kom, blev lite liv i norge då. Tror dock ingen människa fick sätta livet till. Denna film kommer säkerligen kräva tusentals offer..minst

heartbar 2 minut sedan

Samma journalistkår som hävdade att utställningen "Ecce Homo" är konst, förfasas nu över nidbilder av profeten Muhammed. Snacka om enögt

Nelip 2 minut sedan

Totalt hjärnsläpp,..

demonstrerar för allas rätt till religion, ( eller islam) ?
men inte ok med yttrandefrihet (nidfilmen) ?
hur tänker dom nu? finns det nån muslim som kan förklara för mig fattar nada..

loofon 2 minut sedan

Notera att imam ali anser att kalkonfilmen är ett värre brott mot mänskligheten än WWII:s holocaust ...

http://www.swedenconfidential....

Agera1 3 minut sedan

Citat: "7. Till sist föreslår vi, på alla svenska muslimers vägnar, att stifta en lag i landet som kriminaliserar skymf mot alla religioner."

Tja varför inte... Islam är ju t.ex enligt internationella forskare drygt 10-12% religion (Gud, bön etc) och resterande del en ideologi som dyrkar våld och död och som har globalt världsherravälde som slutligt mål. Med andra ord skulle inte islam omfattas av sådan lagstiftning då det är en främst är en ideologi...

suranioversfem 9 minut sedan

Då kan väl svenska feminister hålla en motdemonstration
"kränk inte våra älskade svenska kvinnor och våldta inte våra älskade svenska barn"

gorander 9 minut sedan

Lyckan för medeltidsmänniskorna(männen alltså)är att avlida i en demonstration. De blir då martyrer och kommer till paradiset och där väntar 72 jungfrur(förmodligen nioåriga flickor).

Agera1 9 minut sedan

Punkt 1... vilket j-vla skitsnack!! Om det är deras åsikt så är det ju bara för muslimerna att visa det genom att ta bort alla delar i Koranen/islam som handlar om hot, våld och hat emot judar, kristna, homosexuella, ateister etc. etc.

Massmorden på kristna i Egypten är ju annars en tydlig indikation på vilken respekt och samförstånd de har för andra människor och andra religioner... Taqyia i så stor överdos at det stinker är vad de är...

Per1976 10 minut sedan

Det enda riktiga är nog nu för mig att starta en egen religion som inte får bli kränkt.

Rollern 16 minut sedan

Vem har koll på vilka av dessa individer som är anhängare av Al Qaida?

bandruidh 17 minut sedan

Japp,som ett brev på posten kom kravet på blasfemilagstiftning. Usch!
1 person gillade det här.

Nimnoll 18 minut sedan

Passar inte galoscherna så packa och stick från mitt land. Vi skall inte ändra någonting för att ni kommer hit. Ni skall anpassa er till mitt lands lagar och regler. Kan ni inte göra det så försvinn härifrån.
4 people gillade det här.

Not2LateIHope 19 minut sedan

"
Trots att filmen har kränkt muslimernas känslor, detta får inte leda till att attackera amerikanska eller andra ambassader världen över. Vi fördomar därför även sådana attacker eftersom vi vet att islam har ett fredligt budskap."

Fredligt budskap? Jojo, det har vi sett prov på! Om nu bara väst unisont kunde säga "Gör vad ni vill men bråkar ni o ställer till problem så kommer vi att slå tillbaks hårt!"

Med hårt menas då inte dialog o halalkorv utan vattenkanoner o gummikulor alt. skarpa skott. Först när väst säger så o menar det kommer dessa avarter att fatta att vi visar styrka o inte jamsar med som brukligt är. Undfallenhet är svaghet i deras begränsade värld.
4 personer gillade det här.

zoegaz 24 minut sedan

Ska nog preppa marken på norrmalms torg med grisblod inatt, får vi se om dom kommer kunna stå där imorrn då o skrika o gapa:)
1 person gillade det här.

Pelle Svanslös 25 minut sedan

Frihetshatarna tjoar igen om sina kränkthet bla bla. Tröttsamt. I Sverige gäller yttrandefriheten, om de inte gillar det kan de ta och försvinna härifrån.
1 person gillade det här.

Djuric 27 minut sedan

Så.. vad väntar ni på? Ordna en Mot demonstration nu, direkt kör Ring alla ni känner säg var ni ska vara imorgon och blockera dessa människor . NU HAR NI CHANSEN. visa att de räcker.
2 personer gillade det här.

u28903094 31 minut sedan

Åk hem till era hemländer och protestera där!
1 person gillade det här.

stoneroses 33 minut sedan

"Islam har ett fredligt budskap"

Jo det har vi ju sett prov på i alla muslimska länder. Stenkastning, bilbränning, våld, blod och död, det är ju väldigt fredligt.

Istället för att vara här och gnälla tycker jag gott att fårskallarna kan åka hem till sina muslimska länder. Är så fruktansvärt trött på allt vad islam och muslimer heter.
8 personer gillade det här.

Mr_Erik 34 minut sedan

Hur kan man tillåta en demonstration mot Yttrandefriheten, tryckfriheten och demokratin framför allt av en organisation som representerar en idiologi med mål att införa åsiktsdiktatur?
5 personer gillade det här.

Mr_Bates 35 minut sedan

Tyvärr kommer det nog att bli en väpnad konflikt i sverige inom dom närmsta 5-10åren. Flera svenska jihadister är nere och krigar med al-qaida i syrien, säpo håller 200 av dessa under uppsikt i sverige.
2 personer gillade det här.

naviclima 38 minut sedan

Man kom hit för att få hjälp, men bränna flaggor och ut på gator och demonstrera det gör man i sina egna länder. Ali islamisk center ni har kommit till Sverige pga krig och förföljelse och fått hjälp så vi vill inte ens se er ute på gatan för nån j-vla dålig film som nån amatör har gjort..Trodde ni hade fått lite västerländskt i huvudet men man fortsätter i samma takt som man gjorde i sina egna länder....Tycker inte ett dugg synd om er ni gör er bara löjliga i våra ögon som inte tillhör islam på våran bekostnad!!!!
7 personer gillade det här.

sunkan 39 minut sedan

varit inne o kommenterat lite på facebooksidan..
rätt kul!!:)
2 personer gillade det här.

EnoughisreallyEnough 40 minut sedan

Muslimer - väx upp någon gång och bete er som vuxna.

Fast det är ju klart, med er genomsnitts IQ, är det kanske för mycket begärt av er. Ni behöver säkert en totalitär ideologi som in i minsta detalj reglerar ert liv på alla plan. En ideologi som dessutom betyder "underkastelse". Men hallå, hur korkad får man som människa egentligen bli?

Inte så konstigt då att ni inte har begrepp om exempelvis - individens frihet, demokrati, yttrandefrihet mm. Så ta er Izlam och dra ...
4 personer gillade det här.

Sven Olsen - (argdansk) 43 minut sedan

Är jag den enda som önskar de blir mötta med enheter ur svenska försvaret och samlas upp för vidarebefordran till Allahs älskade arabvärld?

Mansstark maktutövning typ 2 bataljoner ex-afghanistansoldater vore det ideella, de har erfarenhet i att handskas med skränande sandloppor och savannlöpare
5 personer gillade det här.

dan park 44 minut sedan

Ja i Malmö ska det demonstreras på Söndag tydligen.
https://www.facebook.com/event...
1 person gillade det här.

BlondViking 50 minut sedan

Om det nu är så hemskt att bo i väst så föreslår jag att alla dessa lättkränkta åker hem till sina musseländer. Vi slipper allt gnäll, de slipper tycka synd om sig själva = win-win situation.
9 personer gillade det här.

BirgittaSvenne 51 minut sedan

Fredens religion syns och hörs,även på ett Saudiskt bröllop. Verkar att vara utan gränser.
http://blazingcatfur.blogspot....

Fruktar vad som kan hända på en demonstration !
2 personer gillade det här.

timpp 52 minut sedan

Hoppas himlen öppnar sig och att det spöregnar ordentligt i morgon i Stockholm..Gärna hagel..
Hålla på att hylla sin pedofil muhammed kan lökraparna göra i ett annat land!
4 personer gillade det här.

Biggles 1 timme sedan

Ordet Islam betyder rätt och slätt , "underkastelse." Vilken fri människa med förståndet i behåll ställer upp på det?

“Ju större motstånd vi stöter på, desto mer energi utvecklar vi för stå emot.”

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)
1 person gillade det här.

Sven Olsen - (argdansk) 42 minut sedan som svar till Biggles

Jasså? Men då är det ju förvånande att de inte lärt sig än - att underkasta sig!

De måste ju ha hjälp med även de mest elementära saker!
2 personer gillade det här.

Nacka 1 timme sedan

Alla 500 är självförsörjande?
3 personer gillade det här.

one_minute 52 minut sedan som svar till Nacka

Självklart. De ingår i gruppen 600 000 utrikes födda som går till jobbet varje vecka.
2 personer gillade det här.

Orregyllensnorre 1 timme sedan

Hörde i P1 när jag åkte hem idag från jobbet att någon fin kyrka sålts för att bli moské.. Sedan släppte dom faktiskt fram en man som varnade för att islam inte är kompatibelt med demokrati och västvärlden. Reportern började nästan stamma och försökte leda in på annat..
5 personer gillade det här.

SkattebetalareHelaLivet 11 minut sedan som svar till Orregyllensnorre

Det är otroligt att Svenska Kyrkan är så naiv att de hjälper muslimer. Muslimer är de kristnas värsta fiender, läs koranen.

C_BE 1 timme sedan

Håller helt med dig! Om de inte skrek islamofobi o ropade på censur hela tiden, samtidigt som trosfränder härjar i deras religions namn - då, kanske, skulle vi ge dem the benefit of doubt - som engelsmännen säger.

Märkligt att de har så mycket mindre att säga om just den saken. att islam verkar lida större skada av en satirfilm, än allt dödande i islams namn...
1 person gillade det här.

Kretschmer 1 timme sedan

Finns ett djävulskt fel, svensken bara tigger om att får "stryk" Samhället måste mer bestämt ta ställning för det sätt vi svenskar är vana att leva. Vi kan helt enkelt inte ge bort vårt arv vi fått av våra föräldrar eller ge bort det vi lånat av våra barn.
7 personer gillade det här.

C_BE 1 timme sedan

Det blir inga som helst problem att leva fredligt - bara muslimer lär sig att våld, pyromani o mord inte är en lösning då de känner sig kränkta.

Gör man bara som alla andra som blir upprörda - argumenterar om det, o voila - då går det utmärkt att leva fredligt tillsammans.

Tänk om alla icke-muslimer skulle behandla muslimer som de behandlar oss, då vi blir kränkta; hur skulle det gå då? Dagligen manar muslimska ledare runt om i världen till våld o död för icke-muslimer - hur många muslimska ambassader har vi bränt? Hur många mördade ambassadörer? Noll!

Vilket är värst; en satirisk film eller våld, mord o kaos? Frågar man allt för många muslimer, verkar det som om filmen vore värre...
2 personer gillade det här.

Arnold P Fisberg 1 timme sedan

1971 räddade jag en afrikansk gentleman från att åka på stryk när han gick mot rött ljus på Östermalmstorg. Det skulle jag inte göra om i morgon!
1 person gillade det här.

Invocatiman 1 timme sedan

HOW DARE THEY.. som man skulle sagt på engelska. Hur i helvete kan man vara så respektlös att man tycker att hela världen ska böja sig för en religion? det är ju helt absurt. Jag tänker aldrig böja mig för dessa idioter. Om någon ska böja sig så är det dem. Att föreslå om lagstiftande mot yttrandefriheten tar jag som en SKYMF, speciellt när det kommer från muslimer som vi i Sverige hjälpt från krig och konflikter. Ännu en gång visar dom på respektlöshet.
9 personer gillade det här.

samheia 1 timme sedan


J 4Vi anser att den senaste nidfilmen ingår i ett led av ett systematiskt arbete som sponsras av grupper vars syfte är att skapa oroligheter mellan muslimer och andra grupper.

jaha dom menar då det samma att Judarna står bakom det som egyptiska minister påstod

nr 7 självklart skal det inte finnas någon yttrandesfrihet i vårat land snart står det Blasfemi lagen från pakistan ska också in i Sverige
2 personer gillade det här.

Tobbe669 1 timme sedan

Ha ha ha ha. Dom har ingen som helst aning om hur hänsynslös och vidrig deras profet var.
Sista profeten?? Jag är profet i mitt eget hem, fråga min fru.
3 personer gillade det här.

Biggles 1 timme sedan

Imam Ali Islamic Center.Lider han av minnesförlust? citat : "En av de viktigaste principerna för fredlig samexistens, är att olika religioner, trosuppfattningar och ideologier respekteras." Citat ur Koranen: "Profeten sade: Den yttersta dagen kommer inte förrän muslimer kämpar mot judarna.

Muslimerna skall döda dem och judarna skall gömma sig bakom stenar och träd. Stenarna och träden ska säga: Åh, muslim, det är en jude bakom mig. Kom och döda honom!" (Abu Huraira vol 4, bok 52 nr 177 eller Sahih Muslim, bok 41, nr 6985.)

"Lögnare behöver ett bra minne."
French Proverb
5 personer gillade det här.

terylene 1 timme sedan

Hurra.

Off-topic men det här illustrerar mentaliteten batikhäxa ganska bra:
http://i2.kym-cdn.com/photos/i...
1 person gillade det här.

OlofdeGothia 1 timme sedan

Från den muslimska och odemokratiska delen av det nutida Sverige är händelserna och
trakasserierna i Forserum endast en liten "försmak" inför vad som kommer att inträffa i framtiden.
Man ser redan nu att DE flyttar fram sina positioner hela tiden. Kraven blir bara fler och värre..
Tyvärr har vi nu ett flertal i Sveriges riksdag som ej företräder den svenska befolkningen.

Vi må kämpa. För mister vi demokratin och yttrandefriheten då befinner vi oss 500 år tillbaka i tiden.

En generellt sett sämre utbildad och bildad MENA-befolkning ska ej komma hit
och ställa några krav över huvud taget.

Vi har ett ansvar gentemot våra förfäder och ett arv som förpliktigar.
Sen må politikerna i 7-klövern tycka vad de vill.
19 personer gillade det här.

Demokrat001 1 timme sedan

Jag skriver det återigen: FN:s kommitté för mänskliga rättigheter slog fast i
juli i fjol att det INTE blir något blasfemiförbud - OIC:s obstruerande till
trots.
Yttrandefrihet gäller vid hädelse! Det borde Avpixlat ta upp så att
folk får veta det. Information och pdf finns en bit ned i denna bloggs
högermarginal: http://adderat.blogspot.se/

5 personer gillade det här.

Kvotsvensk Deluxe 1 timme sedan som svar till Demokrat001

Tack för infon! Då kan man stanna kvar ett tag till på planeten.....hehe!

Demokrat001 1 timme sedan som svar till Kvotsvensk Deluxe

Vassego! Förhoppningsvis kan vi avvakta med flytten till planeten mars. Men jag förstår inte varför de fria medierna inte lyfter upp detta?!

1 person gillade det här.

Vikingen 1 timme sedan

Hur kan man prata om en "civiliserad" tillställning när man anordnar demonstrationer (som på vissa ställen utmynnar i upplopp, och i sällsynta fall att faktiskt människoliv går till spillo!) mot befängda saker som att någon ritar en teckning, någon lägger en bok på en grill, eller att någon laddar upp en film på YouTube.

Var ligger det civiliserade i detta? Ett civiliserat beteende vore att respektera landets lagar om åsikts- och yttrandefrihet och om man inte gillar något så tvingas man inte att se den YouTube-filmen. Vi lever i ett fritt land.

Om Sveriges muslimer skulle försöka vara civiliserade en gång, så skulle de knappast anordna demonstrationer och därmed hylla det beteende som har lett till stor skadegörelse runt om i världen och att flera människor har satt livet till. Man skulle ta avstånd från dessa handligar, och inte försöka kopiera det.

Hela detta brevet är mytomani.
6 personer gillade det här.

flaffe 1 timme sedan

Här ett gudomligt råd till Iman Ali;
Undervisa dina muslimska bröder i Syrien om din tolkning av koranens "fredliga" budskap så slutar dom säkert mörda varandra, sina grannars fruar, barn, barn-barn m.fl. Ägna din energi och religiösa talang till detta så sparar du krigstillstånd och mänskligt elende.

Och låt oss svenskar vårda våra hundar (inklusive ovårdade rondell-dittos), käka våra fläskkotletter, njuta vår midnattssol (även om den stör ramadans nattglufsande), och låt oss för Guds skull slippa era demonstrationer om "förståelse". Vi har redan förstått skillnaden mellan muhammedanskt ordbajs och konkreta muslimska företeelser som självmordsbombare i julhandeln, våldtäkter på svenska flickor, barngifte, månggifte, balkongflickor, hedersmord, mordbränder, etc, etc.

För din info; etniska svenskars tålamod är stort och långt i tid, - dock ej oändligt.
22 personer gillade det här.

no2islam 1 timme sedan

Och denna demokrati-fientliga förening, Imam Ali Islamic Center, stöds av svenska skattebetalare? Jizya är då redan en realitet i Sverige... tack vare mesryggarna som förråder och styr Sverige. Bort med dem!
http://sv.wikipedia.org/wiki/J...
18 personer gillade det här.

eleteria 1 timme sedan

Alltså så strider yttrandefriheten mot friheten?

Dessa absurda kravmaskimer och deras totalt skeva världsuppfattning gör sig icke besvär för att få någon tänkande svensk med sig. Detta exkluderar naturligtvis vänstern...
12 personer gillade det här.

Kvotsvensk Deluxe 1 timme sedan

Kan det här vara något för Stockholms tunnelbana: "Anti-Islamic advertisements to hit NYC" http://rt.com/usa/news/adverti...
4 personer gillade det här.

gubbenogumman 2 timme sedan

Hehe "Aina o Bengan " har nog tagit semester , risken finns att det blir pyjamaskravaller
Nåja Östermalm behöver berikas lite, vill passa på och tacka för valarbetet för ett Sverigevänligt parti, ett par knockade sheriffer och några heta staliga fordon kommer att rensa luften i hela djävla Stockholm.

Från dialogavd inom Stockholmspolisen för övrigt synlig senast på Gotland meddelar chiefcommander Charles Lingonsylt att vurpollon kombinerat med polismännens fruars nattsärkar kommer att användas för att på så sätt visa ödmjukhet.
Även civilklädda konstaplar på rullskridskor skall svara för ordningen

Tillstånd har givits av Charles till dom polismän som vill skriva texten på ryggen :
"Slå inte mej min kompis bredvid gillar ägg och bacon"

Speciellt stolt är Charles över särskolan som lovat spela vuvuzela och skramla fantatamburin
5 personer gillade det här.

Mega Block 2 timme sedan

Ska det inte vara
"Profeten Muhammad strider mot de givna principer som bör gälla för fredligt samexistens bland olika grupper i ett samhälle."
9 personer gillade det här.

one_minute 2 timme sedan

Då får vi hoppas att vädrets makter är på sitt allra sämsta humör.
Förresten glömde de skriva ”frid vare över honom” efter pedofetens namn. Stifta en lag? Alltså, passar inte galoscherna så prova kartongen! Eller helst kan de återvända till sitt gudomliga där de egentligen hör hemma.
Och förresten finns det inga svenska muslimer. Antingen är man svensk eller muslim.

16 personer gillade det här.

Mega Block 2 timme sedan

Säg åt den där förbannade imamen att åka hem och protestera. Vi struntar fullständigt i vad han tycker.
Till alla andra vore det bästa och enda rådet, GÅ INTE DIT. BLUNDA, GÅ FÖRBI, GÖR ALLT FÖR ATT INTE SE.
En aktion som detta förtjänar ingen uppmärksamhet. Ge dom inte det nöjet!
19 personer gillade det här.

Tjaffsaren 2 timme sedan

Jag hoppas ni 08avpixlade filmar eventet för fulmedia kommer nog inte att rapportera.
10 personer gillade det här.

RAndersson 2 timme sedan som svar till Tjaffsaren

Säg inte det. De kanske visar ett inslag på 15 min och påstår att det är en demonstration för "tolerans och respekt för andra". Och mot "främlingsfientligheten".
De flesta här känner nog ingen lögnpropagandan...
11 personer gillade det här.

Malmoman64 2 timme sedan

Han talar frihetsprinciper, han har en religion som förnekar alla frihetsprinciper. Han har en religion som vill förbjuda demokrati och jämlikhet. Det är bara koranen som ska gälla som lag. Muslimer har ingen respekt för andra religioner.I Mali förstör dom statyer av Buddha. Då hörs inga protetester ifrån den muslimska världen. Dom har plakat där det står åt helevete med demokratin. En flickskola i afghanistan brann, talibanderna hindrade flickorna ifrån att komma ut. För dom hade inga huvuddukar. Inga muslimska protester. Men en film om profeten då blir dom kränkta och bränner stadsdelar förstör och mördar amabassadörer. Dom vill avskaffa alla frihetsprinciper. Ändå ska dom hävda dom när dom har nytta av dom. Dom frihetsprinciperna är grunden i en demokrati. Passar inte det ÅK HEM!!!! Dom kommer till ett kristet land och ställer en massa krav. SD 2014. Dom är lika välkomna här som en stor astreoid.
17 personer gillade det här.

gorander 11 minut sedan som svar till Malmoman64

Galningarna har dessutom planer på att riva Egyptens pyramider.

gorander 2 timme sedan

Batikhäxorna och expofolket finns alltså på östermalmstorg imorron.
4 personer gillade det här.

nuvetvi 2 timme sedan

Dags att svensk arbetarrörelse gör stordemonstration landet runt mot islam. Medlöparna.
12 personer gillade det här.

britas 2 timme sedan

Hur kan polisen ge tillstånd till en demonstration på Östermalmstorg?
Det är ett relativt litet instängt torg. Vid kravaller finns det få flyktmöjligheter.
Saluhallen har öppet på lördagar.
F ö drivs torghandel och servering på torget.
Skicka dem till förorten eller Sergels Torg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 personer gillade det här.

Vendela 2 timme sedan

2. "Koranen lär oss att acceptera kritik". .
3. "Många av fientliga aktioner mot muslimer, särskilt efter 11 september, skedde
på grund av okunnighet om islam och dess gudomliga principer".
5. "islam har ett fredligt budskap".
7. "Till sist föreslår vi, på alla svenska muslimers vägnar, att stifta en lag i landet
som kriminaliserar skymf mot alla religioner". (Dvs islam)
....
Kan det sägas tydligare? Vi västerlänningar är egentligen skyldiga till 9/11 eftersom de fientliga aktionerna efter attentatet berodde på vår okunnighet om islam. Det är nog bara mohammedaner som om får ihop svammel-lögnerna till nåt vettigt...

(Redigerad av kommentatorn 2 timme sedan)
10 personer gillade det här.

Pelle Svanslös 23 minut sedan som svar till Vendela

Och till sist vill de ha en lag som inskränker vår grundlagsbefästa yttrandefrihet. Jävla parasiter är vad de är.
1 person gillade det här.

Bajsolle 2 timme sedan

Bravo Heja Djyrgårn
1 person gillade det här.

JonniBalle 2 timme sedan

Detta är en frontalattack på det svenska samhället och våran yttrandefrihet, och en grov förolämpning mot det svenska folket.
20 personer gillade det här.

frittuttryckt 2 timme sedan

Nu ställer de krav på lagstiftning också. En som innebär ett flagrant angrepp på åsikts- och yttrandefriheten. Helt på tvärs med vårt lands principer. Helt emot våra historiska erfarenheter och vår strävan att hålla religiösa föreställningar borta från det civila samhället.

Och ingen offentlig instans i Sverige bemöter det och försvarar våra värderingar. De företräder inte oss längre. De är för fega eller indoktrinerade.

Det är verkligen något ruttet i Sverige.
16 personer gillade det här.

bloodgrape 2 timme sedan

Ja, då vet vi var alla kommunistsvin kommer att vara i morgon! (Sätter gärna en peng på att Mona Muslim är där!)
18 personer gillade det här.

allah_is_small 2 timme sedan

Rätten att skymfa muhammed framgår av vår Yttrandefrihetsgrundlag, era troglodyter.

Passar inte detta går det dagligen flygförbindelser tillbaka till Saudi och medeltiden.
23 personer gillade det här.

Orregyllensnorre 2 timme sedan

De måste ha ett fundamentalt mindervärdeskomplex gentemot västvärlden...
9 personer gillade det här.

namkos 2 timme sedan

Maken till förvirrande text får man leta efter.
Dagligen matas vi med bilder hur ni muslimer skändar våra länders symbol, våra flaggor, ni bränner dom , ni spottar på dom, ni sparkar och hoppar på dom och nu använder ni ord som fredlig samexistens och respekt för oliktänkande.
Maken till hyckleri får man leta efter.
Man kan bara hoppas att majoriteten av Muslimer i hela värden inte har samma inskränkta uppfattning som ni.
Kaj Åhlund
14 personer gillade det här.

Borgaren 2 timme sedan som svar till namkos

BINGO!
3 personer gillade det här.

M Issue 2 timme sedan

Looks like a wonderful opportunity to drop a short range missile... and eliminate 3/4 of the country's rapists and robbers!
6 personer gillade det här.

UNObserver 2 timme sedan

"7. Till sist föreslår vi, på alla svenska m

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: