söndag 23 september 2012

Muhammedjippo tågade Genomet Centrala Malmö "Avpixlat

Muhammedjippo tågade Genomet Centrala Malmö "Avpixlat: Muhammedjippo tågade Genomet Centrala Malmö

JIPPO I går skrev vi felaktigt att fanatiska sunnimuslimska libaneser, araber och andra hade tågat genom centrala Malmö. Istället var idag söndag jippot hölls. Runt 500 samlades först i citykärnan och gick sedan med löjeväckande skyltar som “Förolämpa inte vår profet”, “Lär er från Mohammads moral”, mfl, till Möllevångstorget där en lokal muslimsk socialdemokrat höll tal. Enligt polisen var det totalt runt 1000 fanatiska muslimer som fanns på torget.

Tåget dit bestod av ett hav av män och många beslöjade kvinnor med barnvagnar. På vägen svor en man över vad han såg. Några muslimer försökte då misshandla honom. Minst en spark och slag utdelades av de manliga muslimerna men ingen greps. Istället greps mannen för störande av allmän ordning. Något senare var det en kvinna som gav fingret. Även hon jagades av aggressiva muslimer.

In Facebook fanns denna numera låsta grupp:

DEMONSTRATION! Mot den kränkande filmen av vår älskade profet Muhammad (SAW). Kom och visa den vackra bilden av Islam och sprid dess budskap!

I Gud Nådrike den Barmhärtighes namn
“Säg: Om era fäder och era söner och era bröder och era hustrur och er släkt och de ting som ni förvärvar och de varor för vilka ni oroar er att de skall förbli osålda och era ombonade hem – [om allt detta] står ert hjärta närmare än Gud och Hans Sändebud och kampen för Hans sak, vänta då till dess Gud ger Sin vilja till känna; Gud vägleder sannerligen inte dem som visar trots och olydnad.”
[24:9] - The Heliga Koranen.

Vi muslimer tolererar inte att vår heliga Profet Muhammad (SAW) kränks och förolämpas; profetens integritet är vår integritet! Det är vår plikt, muslimer som icke-muslimer, att göra vår röst hörd om att vi inte accepterar att mänsklighetens Profet svartmålas på detta viset!

Syftet med denna demonstration är att fredligt visa den sanna bilden av vår Profet; förebilden och läraren för muslimer. Evangemanget startades av enskilda individer samt Libanesiska Kultur Föreningen i malmö. Under demonstrationsdagen kommer arrangören (Libanesiska Kulturföreningen i samarbete med Irakiska föreningen) att leda denna demonstration. Vi kommer att samlas i Gustav Afdolfs torg och därifrån avgå fredligt mot Möllevångstorget. Under demonstrationen kommer VI att utgå från Profetens princip och moral, vi agerar med fred och vänlighet. VI vill förmedla ett budskap, därför kommer slagord att vara på svenska så det kan nå hela allmänheten. Informationsblad kommer att delas ut med fakta om den Heliga Profeten Muhammad. Demonstrationen avslutas på Möllevångstorget med ett litet tal.

OBS!!! Ansökan om demostrationstillstånd är sökt och BEVILJAD.

Bjud in alla era vänner och sprid evenemanget. Var med och visa ditt stöd! Tack på förhand.

Libanesiska Kulturföreningen
VÄSTANFORSGATAN 21
214 50 Malmö
Skåne län

SDS:

– Vi vill visa att vi inte tolerar den här kränkningen, men vi vill också visa att muslimer inte är några mördare, säger Boshra Mohammad, 19 år ifrån Malmö.

(Avpixlat: Muslimska terrorattentat sedan 11 sep 2001: 19 643 st).

Plakat har gjorts centralt och handlar om respekt för profeten Muhammed och den muslimska tron. Ayat Abdulzahra, 16 år, är en av dem som bär plakaten.

– Vi kämpar för vår profet, säger hon.

De röda flaggorna som demonstranterna bär står enligt Ayat Abdulzahra för blodet som martyrer har offrat i kampen för islam. Svarta flaggor står för den sorg som demonstranterna känner över kränkningen av Muhammed.

– Yttrandefriheten måste ha en gräns. Den betyder inte att man får förstöra för andra, säger Feyza Yildyz, som känner att hon inte får tro vad hon vill i Malmö.

Titta på bilderna
SDS

Våldsideologi, vanföreställningar, fria fantasier, bisarr dyrkan, fanatism samt könsapartheid – det är vad islam och “profeten” Muhammed handlar om.

Relaterat

JIPPO och Stockholm
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-09-23, 19:19 (Uppdaterat 2012-09-23, 19:21) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur, Islam, Islamism, Religion

20
Disqus

Gilla
Ogilla
2 personer gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@ Setovis
263 kommentarer 3491 gillar mottaget
Dela in
Visar 8 kommentarer
Sortera efter Prenumerera e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering ar aktiverad. (Paus)
2 Nya kommentarer har precis publicerats. Visa


bud 0 minut sedan

Arkngt" Tog mig friheten att översätta till svenska.

"The Black banderoll eller Svart Standard är den historiska flagga
Muhammed i den islamiska traditionen, en eskatologisk symbol i shia
islam (förebådar tillkomsten av Mahdi), och en symbol som används i
islamism och jihadism."

3hyacint5 Just nu

Varför går de på gatorna i Malmös centrum? De kan väl för tusan hålla sig i Rosengård och inte störa de svenska invånarna med sina tramsiga plakat!

Mata Hari Just nu

Fillippa blev hotad av svensk polis när hon tittade på demonstrationen i Malmö!
http://snaphanen.dk/2012/09/23... hävdar att hon begått hets mot folkgrupp. När SD demonstrerar vänder
polisen ryggen när vänsterslöddret begår hets mot oliktänkande! Är nu polisen också
muslimer?

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: