måndag 3 september 2012

Jimmie Åkesson avråds från att besöka Forserum « Avpixlat

Jimmie Åkesson avråds från att besöka Forserum « Avpixlat: Jimmie Åkesson avråds från att besöka Forserum
knoll2 3 timme sedan


Svar: OM SD hade fått lite mer inflytande så hade vi aldrig haft den här situationen i Sverige idag.
BISARRA SVERIGE Kommunalrådet Anders Karlsson (C) uppger idag att Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, som är nästa politiker i tur att besöka Forserum efter alla märkliga turer under senaste tiden, bör stanna hemma.

Åkesson planerar att besöka Forserum under morgondagen. Karlsson hänvisar till Åkessons politik och menar att hans besök bara skulle förvärra situationen.

- I det läge vi befinner oss behöver vi lugn och ro för analyser. De åsikter som han står för i integrationsfrågor är så långt från våra egna värderingar. Det skulle bara spä på det som redan hänt, säger kommunalrådet Anders Karlsson (C) i ett pressmeddelande.

Vidare uppmanar Karlsson även andra partier att sluta använda Forserum som politiskt slagträ.

Hos Sverigedemokraterna ställer man sig undrande till Karlssons utspel. Linus Bylund, Åkessons pressekreterare, säger till SVT att han talat med Karlsson precis innan pressmeddelandet från Centerpartiet gick ut, och att han då uppgav för Karlsson att besöket inte var helt bestämt ännu.

- Nu när pressmeddelandet gått ut blir det ju inte enklare att avbryta besöket. Det skulle ju se ut som om vi böjer oss för våra politiska motståndare, säger Linus Bylund till SVT.

Enligt Bylund vill SD besöka Forserum för att själva bilda sig en uppfattning om händelseutvecklingen, bland annat genom att möta kommunen, polisen, skolan, Somaliska föreningen och lokala SD-företrädare.

Martin Kinnunen, SD:s pressekreterare, uppger till TT att invånare i Forserum bett partiet komma dit för att just bilda sig en egen uppfattning om vad som sker, i synnerhet efter medias enkelsidiga rapportering.

SVT
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-09-03, 15:13 (Uppdaterat 2012-09-03, 15:13) | Kategori(er): Inrikes, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 12 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
235 kommentarer 3150 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 224 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


knoll2 3 timme sedan

Åkesson planerar att besöka Forserum under morgondagen. Karlsson hänvisar till Åkessons politik och menar att hans besök bara skulle förvärra situationen.

Svar: OM SD hade fått lite mer inflytande så hade vi aldrig haft den här situationen i Sverige idag.
93 people gillade det här.

DetArFaktisktBaaaaaaaarn 3 timme sedan som svar till knoll2

Exat! Vi skulle inte ha problem med Somalierna, om SD fick styra över invandrapolitiken.
43 personer gillade det här.

Kjell 3 timme sedan som svar till DetArFaktisktBaaaaaaaarn

SD kommer aldrig att "få" styra över invandringspolitiken!
Vill man så göra så ser man till att komma dithän av egen kraft....
Allting annat är önsketänkande och fantasifoster!

DetArFaktisktBaaaaaaaarn 3 timme sedan som svar till Kjell

Det bero väl på valresultat 2014... C och KD utanför riksdagen, och nuvarande regering är maktkåtta. Det är ändå ganska liten uppoffring för regeringen att låta SD få över styra flyktingpolitiken, biståndet och invandringspolitiken.

Det finns pengar att spara inom dessa områden, så det blir win win för alla.

(Redigerad av kommentatorn 3 timme sedan)
15 personer gillade det här.

Kjell 2 timme sedan som svar till DetArFaktisktBaaaaaaaarn

För att uppnå det av Dig önskade resultatet så skulle det innebära att Alliansen tog med SD i en valkoalition redan innan valet för att därefter släppa in dem i ett regeringsunderlag.
För att uppnå det av Dig önskade resultatet så skulle det innebära att Socialdemokraterna tog med SD i en valkoalition redan innan valet för att därefter släppa in dem i ett regeringsunderlag.
Vartdera av dessa två alternativ skulle innebära att SD tvingades innan valrörelsen att omformulera sitt partiprogram....Tror Du själv på det?
Och framför allt...Tror Du själv på att något av de två existerande blocken skulle överhuvudtaget ha en tanke på något sådant?

DetArFaktisktBaaaaaaaarn 1 timme sedan som svar till Kjell

Ny Demokrati gav stöd åt regeringen Bildt. Nu börja dessutom SD bli rumsrena, man börja upptäckta att SD inte är det dödsnazister som media har försökt måla upp dem som.

3 personer gillade det här.

Kjell 1 timme sedan som svar till DetArFaktisktBaaaaaaaarn

Det skulle vara intressant att fortsätta diskussionen under antagandet att NyDemokrati skulle vara en parallell till SD samt att Regeringen Biltd skulle vara en parallell till Alliansen.
Men jag tror nog att jag avstår den diskussionen!
Du kan ju exempelvis ta och fråga SD vad man där tycker om den jämförelsen med NyDemokrati!

Kjell 3 timme sedan som svar till knoll2

Man får ingenting!
Man ser till att skaffa sig!
8 personer gillade det här.

knoll2 3 timme sedan som svar till Kjell

Hur har du tänkt att det ska gå till då när regeringen gör upp med motståndarsidan för att inte SD ska få någon makt? Väntar med stor spänning på ditt svar.
13 personer gillade det här.

Kjell 3 timme sedan som svar till knoll2

Frågeställningen från Din sida kanske rätar ut sig om Du ser det från den realistiska synpunkten att nuvarande Alliansregering och Oppositonsblock är inte motståndare vad gäller frågan om neutraliserande av SD. De är helt eniga!
Mer spännande än så var det inte!
1 person gillade det här.

moonstream 2 timme sedan som svar till Kjell

Kan ändra sig vetdu!
Ingenting i vår värld är statiskt. Man kan t.ex. tänka sig att partiföreträdarna kan få kalla fötter om de förlorar röster i jämn ström till SD. Till råga på allt så är det flera som kan ramla ur. Själbevarelsedrift och girighet kan nog ändra på de mesta här i världen

Kan mycket väl bli annat ljud i skälla redan efter nästa val om SD går framåt rejält och ännu större chans om något parti åker ut.

Så!
Var inte så säker!
;o)
5 personer gillade det här.

Kjell 1 timme sedan som svar till moonstream

Lägg märke till att Du nu intager en defensiv ståndpunkt genom att referera till "efter nästa val"....d.v.s. efter 2014!
Samt då att det kan uppfattas som populistiskt att i stället för att hålla fast vid ett taget partiprogram vad gäller de grundläggande ställningstagandena då ändra sina grunder efter vad som för tillfället kan synas vara en parlamentarisk situation för andra partier än det egna.
Eller rättare sagt...Det är populistiskt!

Och att jag uppmanar Dig att noga studera SD´s valplattform och 99-punktsprogram där man klart och ordagrant uttalar att man inte har för avsikt att gå i koalition!

knoll2 2 timme sedan som svar till Kjell

Nu handlade det väl om din åsikt att man skaffar sig det man vill ha och jag undrar hur det ska gå till. Väntar fortfarande på lösningen.
3 personer gillade det här.

Kjell 1 timme sedan som svar till knoll2

Den lösningen är lika enkel den!
SD ser till att skaffa sig Riksdagsmajoritet genom noggrannt utfört politiskt arbete och opinionsbildning centralt och lokalt.
Varvid då att beakta att det är det lokala arbetet som sannolikt kommer att ge betalt i form av Riksdagsmandat!
Mer spännade än så var det inte!

modersvea 1 timme sedan som svar till Kjell

Du var då en stöddig en, Högmod går före fall vet du väl.
1 person gillade det här.

Kjell 1 timme sedan som svar till modersvea

Javisst kan det synas så!....
Många har försökt...ingen har lyckats!

Men det hade varit mycket intressantare om Du hade diskuterat politik och samhällsfrågor än att kasta ur Dig någonting som inte har ett enda dugg med ämnet att göra!

gubbenogumman 2 timme sedan som svar till Kjell

Ja men tänk om du röstat bort stora delar av den pension du kunde fått genom att gå och rösta på sossarna,bered dej på gör det själv avd på hemmet
10 personer gillade det här.

Kjell 1 timme sedan som svar till gubbenogumman

Skulle Du för en gångs skull kunna ta och presentera en analytisk framställning av vad Du just där framförde....i termer av verifierbara fakta rörande pensionshistoriken alltifrån ATP-beslutet 1959 och framåt....då kanske vi skulle kunna diskutera...men det Du här ovan presterar är ju bara gallimatias och ingenting annat!...Och går således inte ens att bemöta i en saklig diskussion med minsta krav på anständighet!

KasperSekiyama 1 timme sedan som svar till knoll2

http://nassjo.centerpartiet.ne... Maila Anders Karlsson och ifrågasätt. Håll god ton.
1 person gillade det här.

Kalasmannen 2 timme sedan

Det är väl klart att ett besök av Jimmie Åkesson skulle förvärra situationen i Forserum. Inte för invånarna och somalierna utan för politiker och journalister som rapporterat helt uppåt väggarna. Plötsligt kommer någon utifrån och kan redogöra hur verkligheten ser ut i vanlig ordning, inte bra finns det de som tycker. Go Jimmie Go!!!
78 personer gillade det här.

Dannie_X Top 10 3 timme sedan

Vem f*n tror den centerpartisten att han är? Jimme är ledare för det tredje största partiet och åker vart han vill i Sverige. Speciellt till ett ställe där 13% av befolkningen röstat på honom.
Tack och lov kommer vi förmodligen slippa sådanna centerpartister efter valet 2014.
77 personer gillade det här.

Bengrot 2 timme sedan

Det där har inte Karlsson med att göra. Det är ortsborna som har bett Jimmie om att komma och det bestämmer han som han vill hur han ska göra.
75 personer gillade det här.

subarulegacy 2 timme sedan

GRATTIS alla Sverigedomokrater i Forserum ( 13%) Kommunalrådet vill inte ha era skattepengar heller? så nu blir jag avundsjuk på er....
Tänka sig att det lilla Bondeförbundet kan ställa sådana krav när man ligger under spärren
Jag hoppa att samma sak händer där jag bor så att även jag och mina vänner i SD också kan slippa skatten framöver.........Kanon
Ett stort lycka till Jimmie Åkesson vid dit besök i Småland............Tack
72 personer gillade det här.

Nacka 2 timme sedan

En svensk partiledare för ett av dom större riksdagspartierna får inte röra sig fritt i sitt eget land.

Är det så vi skall tolka kommunalrådet Anders Karlsson (C) ?
65 personer gillade det här.

Regimkritiker 2 timme sedan som svar till Nacka

Just det. Nu väntar vi bara på att 7-klöverns lokalpolitiker i alla landets kommuner kommer att försöka stoppa JÅ från att komma till deras städer
11 personer gillade det här.

Styrbjörn 2 timme sedan

"De åsikter som han (Åkesson) står för i integrationsfrågor är så långt från våra egna
värderingar. Det skulle bara spä på det som redan hänt, säger
kommunalrådet Anders Karlsson (C) i ett pressmeddelande."

Med andra ord: "SD tycker inte som oss och då ska man inte yttra sig i ett demokratiskt samhälle, det kan få konsekvenser.".

Man tar sig för pannan.
63 personer gillade det här.

Vendela 3 timme sedan

SD ska inte "böja sig" för en företrädare för den splittringspolitik som söndrar Sverige.
Åkesson är den enda vettiga politikern i den förvirrade politiska miljö som tror att pengar
och ännu mer pengar kan lösa kulturella, ideologiska och religiösa problem. Åk dit
Åkesson och snacka med somalier, Forserumsbor och livrädda kommunpolitiker...
63 personer gillade det här.

Caesar Apostata 3 timme sedan som svar till Vendela

Nåja, inte enda vettiga politikern, men enda vettiga partiledaren :)
20 personer gillade det här.

Vendela 2 timme sedan som svar till Caesar Apostata

Jo, så klart..man gör sina misstag...
8 personer gillade det här.

kokskungen 2 timme sedan

Naturligtvis är inte Jimmie välkommen till Forserum.
Att få dit en politiker som lever i verkligheten och inte har något intresse av att spela med i denna fars gagnar ju knappast dom som satt i gång detta spektakel.
Han skulle ju kunna säga en och annan sanning till svenska folket och det får man inte göra när det handlar om flyktingar.
59 personer gillade det här.

Magica de Hex 3 timme sedan

Bra att SD försöker ta reda på bakgrunden till detta. Så kanske vi får reda på sanningen? Och att ett kommunalråd för ett döende parti inte vill ha honom där, so what? Jag läste att SD fick 10% i Forserum? Det lär nog inte Karlsson och hans parti få nästa gång.

Naturligtvis ska Jimmie Åkesson åka till Forserum. Hur kan det förvärra situationen egentligen? Det var ju så fruktansvärt där med våld och rasism att man skulle be FN att skicka observatörer:
58 personer gillade det här.

Micketheone 3 timme sedan

Klart att dom inte vill ha dit SD, för dom kan ju bilda sig en uppfattning om läget som inte får komma ut till allmän kännedom. Någon annan syn på händelserna än den politiskt korrekta fackeltågs-åsikten får inte finnas. Om nu händelserna som kablas ut i media är sanna, bör väl SD vara ett välkommet besök. Detta bör väl vara ett ypperligt tillfälle för PK-etablissemanget att sätta SD på plats genom att bevisa motsatsen till vad dom misstänker? Hmmm?, är det nått dom vill dölja?
54 personer gillade det här.

Rådulv Vendelkråka 3 timme sedan

SD är inte orsaken till detta löjliga PK-spektakel.
SD är LÖSNINGEN.

53 personer gillade det här.

Fru_Herr 2 timme sedan

Klartext: man är rädd för att sanningen ska komma ut.
49 personer gillade det här.

andreasm 2 timme sedan

Centerns så kallade värderingar är ju en stor anledning till vad som händer i samhället. Var är förresten alla politiker som ger stöd åt Cevander i Kortedala? Inte en enda har öppnat käften om detta än. Påstådda attacker utan bevis eller anmälningar väger tydligen mer än en misshandel av en sjukpensionär inför vittnen som hamnar i koma med men för livet.
46 personer gillade det här.

DetArFaktisktBaaaaaaaarn 2 timme sedan som svar till andreasm

Intressant! Här blir en > 60 år nästan mördad och handikappad för livet, och inte ett enda fackeltåg för offren för de mångkulturella våldet i samhället.

Men när Somalier ljuger om att man häller mjölk över dem, då står politikerna i kö, snacka om att hyckla.
31 personer gillade det här.

Global Neger 1 timme sedan som svar till DetArFaktisktBaaaaaaaarn

Välkommen till Sverige, de PK-förlovades land.
5 personer gillade det här.

DetArFaktisktBaaaaaaaarn 1 timme sedan som svar till Global Neger

Ja, fy fan!
4 personer gillade det här.

NakenKejsare 2 timme sedan

Nä, det vore förskräckligt om SD fick chans att bilda sig en egen uppfattning. När facklorna har brunnit klart och polishusbilen har åkt iväg önskar Karlsson att Forserum inte skall bli ett politiskt slagträ. Nähä, varför inte, kan man undra.

Är det så att det inte riktigt har utvecklat sig så som det var planerat?

SD:s närvaro förvärrar inte situationen, som Karlsson befarar. SD:s närvaro riskerar däremot att förvärra den spruckna fasaden. Det är skillnad det, Karlsson!

Förstår om Karlsson tycker det vore lite pinsamt.
46 personer gillade det här.

SomEttGem 3 timme sedan

Vad Anders Karlsson har missat är att Sverige (än så länge) är en DEMOKRATI!

Anders Karlsson bör även uppmärksamma de mänskliga rättigheterna

Artikel 19

Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt
innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet
att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags
uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser.

Att hindra politiskt arbete är inte vad en politiker i Sverige borde syssla med!

46 personer gillade det här.

DetArFaktisktBaaaaaaaarn 3 timme sedan som svar till SomEttGem

Vänta tills politisk islam ta över, då kommer Artikel 19 vara en vått dröm precis som vårt trygga och homogena land engång i tiden var.
18 personer gillade det här.

Grodan81 3 timme sedan

Åkesson ska naturligtvis besöka Forserum och stötta alla oroliga invånare där, de är i desperat behov av en politiker med vettet i behåll. Karlsson är bara rädd för att sanningen ska uppdagas för byborna hur han svikit deras förtroende.
46 personer gillade det här.

gravaren 2 timme sedan

Anders Karlsson borde sagt ifrån redan när ull-ministern var på besök. Nu bör gubben håll käft och leta efter ordet "demokrati" i Wikipedia.
45 personer gillade det här.

Erik 3 timme sedan

Toktomte från Centerpartiet ignoreras. Lycka till i Forserum.
45 personer gillade det här.

lundabo58 3 timme sedan

Var det inte denne Karlsson som fjäskade in sig hos Smålandsnytts vänsterreporter, genom att inflika att "13 SD:are i kommunen är 13 för mycket", som svar på reporterns retoriska fråga?
45 personer gillade det här.

Fredrik Larsson 2 timme sedan som svar till lundabo58

Undrar vad han skulle säga om antalet somalier...
16 personer gillade det här.

Frilansare 2 timme sedan

Centerpartisten Karlsson tror tydligen att han är Partiordförande i Nordkorea. Vem är han att bestämma vart demokratiskt valda riksdagspartiers partiledare får åka??

SD har om jag inte sett fel stöd av ca 13% av Forserums invånare. Ett respektabelt antal personer alltså. Självklart har de rätt att få träffa "sin" partiledare.

Jag är för övrigt säker på att SD's anhängare i Forserum dubblerats till antalet efter Åkessons besök :-).

SD är trots allt det enda parti som vill och kan förändra vansinnespolitiken som ödelägger små samhällen som Forserum!
42 personer gillade det här.

Max Payne Moderator Top 10 2 timme sedan

Men det är väl självklart att Anders Karlsson inte vill ha dit Jimmie Åkesson. Det är redan problematiskt mellan somalierna och de övriga kommuninvånarna, om de då får höra SD:s politik och syn på saken är ju risken stor att SD får ännu mer röster än innan, då folket inser att Åkesson bryr sig om Sverige.

Samtidigt måste jag säga att det är väldigt förment av denne Karlsson att försöka skriva dagordningen för SD. Vi är ett demokratiskt invalt parti, precis som centern, och därför ska centern inte diktera vad vi ska och inte ska göra. Det är ungefär som om vi skulle börja tala om för centern vilken politik de ska föra, eller att de bör lägga ner sig själva.

Forserum är på tapeten för att forserums politiker misslyckats med att lösa de lokala problemen, och det är ett ypperligt tillfälle att studera och lära sig av situationen. Då borde inte Forserums lokalpolitiker försöka förbjuda riksdagspolitiker att besöka staden.
41 personer gillade det här.

MakingBacon 2 timme sedan

De vill inte ha dit SD och JÅ för då spricker hela myten i ett nafs.
40 personer gillade det här.

JonniBalle 2 timme sedan

Anders Karlsson verkar vara livrädd för att den riktiga sanningen skall läcka ut. Samtidigt verkar han ha glömt att Sverige fortfarande är en demokrati ( iallafall en demokratur med yttrandefrihet ).
40 personer gillade det här.

Marco 2 timme sedan

"...nvånare i Forserum bett partiet komma dit för att just bilda sig en egen uppfattning om vad som sker..."

I en demokrati skall ovanstående inte ifrågasättas.
Det är väl det många inte vill, att befolkningen har något att säga till om.

(Redigerad av kommentatorn 2 timme sedan)
40 personer gillade det här.

gubbenogumman 2 timme sedan som svar till Marco

Ett otroligt viktigt besök av Jimmy, han är det enda ledsna och kränkta Forserumsbor har
Tänk vad kul det måste vara för dom fritänkande i Forserumsbor att få se "Sturmbanfuhrer" Sjöstedt stolt trippa omkring
18 personer gillade det här.

norsken 2 timme sedan

Anders Karlsson utroper Forserum som "no go zone" for Sverigevenner, han oensker mao et prosomalisk protektorat forbeholdt alle pk antisvensker. for aa bevare loegnen som sanning.
I all sin dumhet skaffer han mange nye SD roester, noe som Sverige trenger mest av alt.
40 personer gillade det här.

Stefan K 2 timme sedan

Naturligtvis vill herr Karlsson slippa se Åkesson och andra invandringskritiker i Forserum. Hittills har media och 7-klöver politikerna kunnat rapportera från orten helt obemött. Klart det finns en sugande magkänsla hos denna Karlsson som mer eller mindre beskyllt SD för att ligga bakom händelserna i Forserum...vilka händelser som nu verkligen skett.

Snart kanske också Janne Josefsson knackar på dörren hos herr Karlsson och då vet jag en som gör i byxorna.
39 personer gillade det här.

mickej 2 timme sedan

Varenda en SD i riksdagen och i kommunerna borde åka dit ASAP. Vem fan tror vissa de är att bestämma över andra?
39 personer gillade det här.

Lucidor 2 timme sedan som svar till mickej

Precis!
Ett rött skynke...
8 personer gillade det här.

AliAnsen 2 timme sedan

Det kanske är bäst att alla som i fortsättningen tänker besöka Forserum, kontaktar kommunalrådet Anders Karlsson (C) ( anders.karlsson@nassjo.se ) och hör efter om det är OK att ni åker dit. Visserligen har han inte rätt att ta reda på besökarnas politiska åsikter, men troligtvis underlättar det "visum" förfarandet.
39 personer gillade det här.

Karl Schwed 3 timme sedan

Jag skulle istället vilja uppmana denne Herr Karlsson att koppla på hjärnan innan Han låter munnen gå....

Det är väl i högsta grad beundransvärt att Jimmie Åkesson vill bilda sig en egen uppfattning!

Vad är problemet?

38 personer gillade det här.

Avpixladfakta 2 timme sedan

Hade politikerna redan från början lyssnat på Sd´s politik hade man aldrig hamnat i denna situationen...
Kan vi inte en gång för alla bara rösta bort C från svensk politik?
37 personer gillade det här.

Kjell 2 timme sedan som svar till Avpixladfakta

Möjligheten gives om cirka två år!
5 personer gillade det här.

beettaan 3 timme sedan

Förstår inte riktigt-rör inte vi svenskar oss fritt i vårt eget land längre???Får vi inte sitta på vilken bänk vi vill- åka vilken buss vi vill-gå på vilken restaurang vi vill???Har centern infört apartheid riktat mot vita i Forserum?Känner mig snart nödsakad att själv göra en utflykt till Forserum och utnyttja min demonstrationsrätt och utnyttja yttrandefriheten-för den har väl centern inte avskaffat än eller?
36 personer gillade det här.

machiavelli78 1 timme sedan

Ha ha! Åkesson är inte välkommen för de behöver lugn och ro. Vem är det då som använder Forserum som politiskt slagträ? Är karln av mindre vetande eller är han bara van att inte stå imotsagd?
35 personer gillade det här.

Suecote 1 timme sedan

Så nu har mörkaste Småland sitt eget no-go-area! Bravo, sjuklövern.

Självklart ska Åkesson besöka byn, de svenska innevånarna kan behöva känna att någon står på deras sida i den här icke-debatten och få slut på tjafset en gång för alla.
34 personer gillade det här.

Sture Johannesson 1 timme sedan

Helt klart ska Åkesson till Forserum, så vi kan få en sann analys av läget i stan, och inte alla floskler vi blir matade med från media och pk maffian!
34 personer gillade det här.

DetArFaktisktBaaaaaaaarn 1 timme sedan som svar till Sture Johannesson

Han kan fråga Somalierna om det var lättmjölk, mellanmjölk eller vanligmjölk som man hällde över dem.

:-)
11 personer gillade det här.

rwlindberg 2 timme sedan

Helt klart skall Åkesson till Forserum, varför skulle han inte åka dit? SD s politik gällande invandringen är ju den enda riktiga. Nu kan han åka till Forserum och se vilket elände 7-klövern lyckas ställa till med. Problemen finns ju snart i varenda liten by i Sverige och måste belysas ordentligt och inte som idag med fiffel och båg, journalister som inte vill visa verkligheten och skyller på allt mellan himel och jord. Karlsson visar tydligt vad han tycker är demokrati, han borde lämna sina uppdrag omgående med den inställningen han har. Mycket bra att Åkesson åker till Forserum.
34 personer gillade det här.

BaconPiskan 2 timme sedan

SD till Forserum, självklart!
34 personer gillade det här.

Emigranten 3 timme sedan

Det är självklart att Jimmie Åkesson ska besöka Forserum så att han får en så sann bild av vad som verkligen pågår där!

Det här verkar vara den största blåsningen som hela den politiskt korrekta "journalistkåren" och 7-Klöverns politiker ha utsatt det Svenska folket för när det gäller den vansinniga kravlösa invandringen!
34 personer gillade det här.

Stefan K 2 timme sedan

Just nu laddar väl vuvuzelavänstern upp för att möta Jimmie Åkesson på traditionellt vis.
33 personer gillade det här.

Gere 1 timme sedan

Jasså, kommunalrådet Anders Karlsson vill avgöra vilka som får besöka hans kommun.

Lite märklig inställning....
32 personer gillade det här.

cghansson 2 timme sedan


Heja Jimmie!
32 personer gillade det här.

Vhanna 39 minut sedan som svar till cghansson

Allt stöd till Jimmy Åkesson!!
3 personer gillade det här.

Biggles 2 timme sedan

Grattis Forserum till att det kommer en vettig person på besök. En som inte gömmer sig bakom floskler som alla de andra,utan ser klart på situationen. Jimmie är den enda som med hjärnan i behåll har lösningar på hur vi svenskar bör agera för att bli fria från Mass-invandrings-oket.

"Den mänskliga hjärnan är som ett paraply - den fungerar bäst när den är öppen."
Walter Gropius (1883-1969)
32 personer gillade det här.

sorjav 2 timme sedan

Förstår att sjuklöverns politiker inte vill ha dit SD. Det kommer bli allt för tydligt att de andra partierna saknar en politik som kan lösa problemen.
Sen kan repr. från de 11% SD-röstande ge Åkesson och Sverige en mer rättvisande bild av läget.
Vi har hela tiden matats med somaliernas version som blivit alltmer grotesk och osannolik.

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)
32 personer gillade det här.

Kollen 1 timme sedan som svar till sorjav

SD finns ju egentligen redan i Forserum,om man ser till valresultatet!!
2 personer gillade det här.

PappaThomas 2 timme sedan

Vilket oproffsigt dravel från Anders Karlsson. Det är väl snarare bra att politiker intresserar sig för en situation som berör samhället negativt. Mediarapporteringen är ju ensidig och den som vill veta hur det verkligen ligger till får åka dit. Heder till Åkesson som också tänker göra det, i stället för att sitta på arslet och glatt låta sig luras och förfäras som många andra politiker.
32 personer gillade det här.

Svensk_Riddare Top 10 3 timme sedan

Anders Karlsson din hemska PK-Människa,det är självklart att SD skall få besöka Forserum och bilda sig en egen uppfattning samt tala med lokalborna,tycker du inte om demokrati!?
32 personer gillade det här.

DeWaallt 3 timme sedan

Åkesson folkvald partiledare för sveriges 3:e största parti skall givetvis åka dit som jämvikt för andra "politiker" som besökt stället för att försöka plocka poäng.
Åk du Jimmie o håll ett tal om hur det kan gå när man sysslar med massimport mot folks vilja.
32 personer gillade det här.

Kjell 3 timme sedan som svar till DeWaallt

Så vitt jag såg på senaste opinionsmätningen för någon timme sedan så är inte SD något 3e största parti utan ligger snarare pinsamt nära 4%-spärren i sällskap med KD och C!
1 person gillade det här.

DeWaallt 2 timme sedan som svar till Kjell

Vet inte vilken opinionsmätning du syftar på med drar man ett snitt genom alla gjorda mätningar sedan SD hamnade i rikstagen så är jag nog inte fel ute med att sätta SD som 3:a. Vågskvalpet som man ser i dessa mätningar betyder inget utan man får se trenden o den pekar faktiskt uppåt för SD o det är svårt att förneka detta vare sig man gilla SD eller inte.
11 personer gillade det här.

Trackback-länk

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: