tisdag 10 juli 2012

Zigenare vill dryga ut socialtjänstsrekvisitionen med pengar från DO « Avpixlat

Zigenare vill dryga ut socialtjänstsrekvisitionen med pengar från DO « Avpixlat: Zigenare vill dryga ut socialtjänstsrekvisitionen med pengar från DO

ROMSKT KULTURÅR Länstidningen skriver idag ett snyftreportage om två zigenarkvinnor i Södertälje som blev kvarhållna ett tag i matbutiken Willys därför att expediten inte hade sett en rekvisition från socialtjänsten tidigare och inte bara utan vidare kunde ta emot den som betalningsmedel. De två kvinnorna är nu förstås inte sena att hävda att de blivit kränkta, att det var fråga om hets mot folkgrupp och har även vänt sig till DO för att försöka pressa ut ett rejält skadestånd från butiken.

LT har förstås inte brytt sig om att be om en kommentar från Willys. Man rapporterar händelsen helt utifrån de två zigenarkvinnornas vittnesmål om hur det gick till. Vi får veta att såväl väktare som polis fick tillkallas, något om indikerar att kvinnorna blivit stökiga. Att avsiktligt skapa situationer av det här slaget är något som många zigenare har satt i system. De är väl införstådda med den politiskt korrekta ängslighet som alla svenskar lever under och förstår att utnyttja sitt övertag. Att det är romskt kulturår i år och att integrationsminister Erik Ullenhag (FP) i ett tal till nationen med darr på rösten skuldbelagt alla svenskar lite extra för 500 års romskt utanförskap underlättar förstås.

Sannolikt kommer butiken inte att vilja hängas ut ytterligare i MP- och V-färgad media och riskera förlora kunder utan man kommer att “göra upp i godo” när DO kommer med sitt krav på i storleksordningen gissningsvis 50 tusen kronor. För de två zigenarkvinnorna är det en win win-situation – man får pengar både från det allmänna och det privata. Att försörja sig själva är sällan ett alternativ för en zigenare – om vi undantar tiggeri och kriminalitet förstås.

LT
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-09, 23:42 (Uppdaterat 2012-07-10, 00:22) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 12 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
210 kommentarer 2721 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 133 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Lasse_Eriksson 13 minut sedan

Märkligt att det bara är VÅRT fel att dessa zigenare inte platsar i samhället? Hur kan dessa proffstyckare INTE VETA att zigenare genom tiderna levt av att stjäla och att de likaledes förfinat detta till en konstform? De lär upp sina barn, de kringgår systemet genom att skriva alla tillgångar på frun etc. Någon måste ju ha ryggrad i det så kallade etablissemanget som kan börja ifrågasätta DO. Får jag ge som förslag (v), de har ju motionerat att offentliga medel inte ska gå till privata vinster...

Mattis_01 14 minut sedan

Har nämnt det förrut men utger det pånytt.

När man för en tid sedan slog på TV:n på SVT Forum/ Kunskapskan. så pågick där ett seminarium.

Framme vid podiet stod hon Rosita Grönfors med ytterligare en till.

De höll då på och dels pratade om att deras dans och musik är starkt för knippad ideras kultur.

Därefter kom de in på samhället.
Efter rejält mycket med långprat inom området så säger den andre i avslutningen med en rejält stark bestämd ton i rösten samt en knuten näve:

"Vi vill acklimatisera oss i samhället men vi VILL INTE integreras oss i samhället".

Ridå

Det vet vi så väl när det ingår även i deras kultur med ett leverne som vi redan känner så väl till.

slundberg11 24 minut sedan

Det som zig. gör i butiker, m. fl. platser, kan väl kallas "brottsprovokation", eftersom DO har
stora annonser i den egna zig.tidningen ?
1 person gillade det här.

eleteria 32 minut sedan

Sverige är absolut sinnessjukt...
Vansinnet måste få ett slut snart och diskrimmineringen av svenskar måste upphöra.
4 personer gillade det här.

white_eagle 44 minut sedan

OK i Ungern, Slovakien, Rumänien är zigenarna diskriminerade och kan därför inte klara av grundskolan,

men varför är det samma situation i Sverige? efter 500 år....

zigenarna uppfostrar sina barn till kriminella... de lärs att ljuga för lärarna, socialen och polisen,
zigenarbarnen lärs att aldrig berätta för utomstående om vad som händer i hemmet, ett slags omerta...

redan som 4-5 åringar lärs de att bära ut varor från affärerna, när de blir 10-11 år får de vara med vid villainbrott, de får krypa in genom smala källarfönster och sen öppna villan inifrån
5 personer gillade det här.

Mega Block 56 minut sedan

Hur många snyfthistorier har man inte hört om den diskriminering de utsatts för? Dom skulle ha lite mer självinsikt och fråga varför expediterna springer efter dom hela tiden.
Jag har ingen expedit springande bakom mig någonstans. Så det måste ju bero på något.

När det gäller romer så ska man vara öppen i debatten. Det finns inte många som vill ha med dem att göra. Deras kultur och beteende är inte lätt att hantera och de skapar en massa problem. Fråga vilken företagare som helst så får ni det bekräftat.
5 personer gillade det här.

SussyQ 58 minut sedan

Har en kompis som är butiksansvarig, så fort det kliver in romer så blir personalen oroliga och det blir en obehaglig stämning för att det betyder konflikter och problem.
10 personer gillade det här.

GunnarAndersson74 1 timme sedan

DO är en statlig maffia som småföretag är chanslösa emot. Staten bör även tillhandhålla en mortpart till DO, där företagare och andra som drabbas av DO vrede också kan få hjälp, när en jurist timme kostar 1600:-, så är man som småföretgare chanslös emot DO skattesubentionerade jurister, klart man som tusan köper sej fri då.
7 personer gillade det här.

Münchener Post 10 minut sedan som svar till GunnarAndersson74

Sverige behöver en modern författningsdomstol som kan föra den enskilda individens talan mot staten. Den svenska staten kan idag tillintetgöra den hårt arbetande människan utan konsekvenser.
Pk-direktiven kommer om inget görs att ekonomiskt och moraliskt utarma det som återstår av den svenska rättsstaten.

shejken 1 timme sedan

"Unken människosyn" Hur är det möjligt att ha något annat ?
4 personer gillade det här.

Anders040 1 timme sedan

Hade jag haft en affär hade romer varit välkomna om dom varit nakna och med en kork i r*ven och pengar i handen.
10 personer gillade det här.

Bertil Lundberg 1 timme sedan som svar till Anders040

Sånt här gynnar verkligen SD's sak, eller hur?
5 personer gillade det här.

Anders040 51 minut sedan som svar till Bertil Lundberg

Vad har sd:s sak med min "affär" och göra? Det är min "affär" det handlar om. Men jag ber om ursäkt om du tog illa vid, du vet jag jobbar i Danmark och har så gjort under många år och där kan man säga vad man tycker och tänker, Danmark är fritt, i Sverige måste man väga allt man skriver och man säger på guldvåg. Det var mitt uttalande inte sd:s och inte för deras sak heller, men klart är att sd får väl sk*t för att jag var "frispråkig. I mitt tycke rent trams.

Sverige och svenskarna i ett nötskal, inte konstigt omvärlden skrattar åt oss.
4 personer gillade det här.

Bertil Lundberg 20 minut sedan som svar till Anders040

Ok, det gäller inte SD, inte direkt. Där har du rätt.
Hoppas det också är ok att ha synpunkter på det du skriver och sättet du skriver. Vi lever ju i en fri värld även vi i Sverige. Trots vad du tror ur danskt(?) perspektiv.
Din typ av utfall gör tyvärr att många som i grunden delar vår kritiska syn på svensk invandringspolitik vänder sig bort från Avpixlat. Synd då det framförs mycket vettig och sansad kritik mot den svenska s.k. invandringspolitiken på den här debattarenan.
Vill man emellertid använda Avpixlat bara för att ösa ur sig sin personliga avsky för sådant man inte gillar, så är det ett fritt val.
Personligen tycker jag att AP är en av de, tyvärr ganska få, kanaler där man på ett strukturerat sätt kan protestera mot en huvudlös invandringspolitik som totalt spårat ut. För mig är detta den överordnade sakfrågan, och om det underlättar för oss att få fram vårt budskap genom att hålla en anständig debatton och avhålla oss från grova invektiv och rent rasistiska påståenden, är det givetvis den vägen vi skall gå.
Du - och andra - har självklart rätt att påstå vad ni vill så länge det inte bryter mot svensk lag, men den typen av polemik stannar i sandlådan och tas inte på allvar av den stora majoriteten av svenskar. Det är att göra en god sak en verklig björntjänst.
1 person gillade det här.

GunnarAndersson74 58 minut sedan som svar till Bertil Lundberg

Vad har det med SD sak att göra? Anders040 uttryckte väl bara vad hans krav på säkerhet vid ett eventuellt affärsinnehav, dock kanske på ett infantilt sätt.

Men han belyser ett problem, Romer är något man inte släpper in i butiker utan 100% uppsikt, de har problem med att skilja mellan mitt och ditt.
2 personer gillade det här.

Anders040 35 minut sedan som svar till GunnarAndersson74

Precis rätt uppfattat, om än inte med de bästa ordvalen. Man blir förbannad över flata politiker som tex Maria Leissner som på fullt allvar tror att zigenare plockar flaskor och är gatumusikaner för att överleva.

Det är en lögn som hon nog bara själv tror på, I Köpenhamn tigger och stjäler dom,dom åker fram och tillbaka på Öresundstågen och stjäler, det varnas hela tiden för ficktjuvar speciellt nu under sommaren, det kryllar av zigenare överallt och dom stjäl som korpar, så därav mitt inlägg i ren ilska och tyvärr blev inte ordvalet bra. Sedan kan man faktiskt läsa lite med glimten i ögat men det fixade inte Bertil.
2 personer gillade det här.

GunnarAndersson74 33 minut sedan som svar till Anders040

Ziggisar från Rumäninen står väl för 80% av alla personrån och fickstölder i Stockholm. Men värdelösa politiker som Maria Leissner har aldrig varit ute i verkligheten, utan är förblindad av sin ideologi. Tyvärr för står inte människor Maria Leissner vilken skada det gör på Svenska samhället och tyvärr ger man Maria Leissner makt att få bestämma i viktiga samhälls frågor.
1 person gillade det här.

Snowflinga 47 minut sedan som svar till GunnarAndersson74

Det som kommenteras här kan tyvärr riktas mot SD fast de har ingenting med saken att göra men det förekommer så mycket svartmålning och propaganda mot SD att det knappast gör någon skillnad.
1 person gillade det här.

GunnarAndersson74 37 minut sedan som svar till Snowflinga

SD får ändå äta skit för allt.. Kulturmarxisterna vägra att se nyanser när något skrivs på SD och invandrakritiska sajter uttrycker en sanning eller åsikt som inte är godkänd av ministert för sanningar.

Snowflinga 31 minut sedan som svar till GunnarAndersson74

Det är tråkigt att SD anklagas för sådant som de andra partierna har orsakat och får vara syndabockar för de andra partiernas felaktiga invandringspolitik, men när SD pekar ut det som gått snett i det svenska samhället då får de höra att de är rasister. Det finns ingen logik i det.

De andra partierna borde istället vara tacksamma att det finns kritisk granskning när man huvudlöst nedmonterar det svenska samhället.

philnisse 1 timme sedan

Jag har nämnt det förut här...på baksidan av ALLA nummer Romernas tidskrift (kommer inte ihåg vad den heter, men ska scanna in en bild när jag får tag i ett ex) så har deras kära DO en HELSIDES ANNONS!!!!
5 personer gillade det här.

Tretton 35 minut sedan som svar till philnisse

Även mittensidan, sid 13.
Två helsidor med information om hur man får skadestånd, i en tidning på 32 sidor. Vilka signaler sänder det? Snacka om att se sig själv som ett offer och att göra sig själv till ett offer.
Sedan kan man ju fråga sig om det är DO eller tidningen som tagit initiativet till DO-annonserna. Betalar DO annonskostnad? Det har jag MYCKET svårt att tänka mig.

OnTheBeaches 1 timme sedan som svar till philnisse

Här är den, romernas tidningen i pdf format med DO annonsen allra sist:

http://www.romaniglinda.se/tid...
4 personer gillade det här.

GunnarAndersson74 57 minut sedan som svar till OnTheBeaches

Jesus! Givetvis räknas väl inte socialbidraget av ifrån eventuella skadestånd som man lyckas fiska hem via DO. Så vad DO lyckas fiska hem från hårtslitade småföretagare, är bonus för Romerna.
1 person gillade det här.

SussyQ 1 timme sedan som svar till OnTheBeaches

WTF! Så DO känner sig nödgade att ragga "kunder?"
2 personer gillade det här.

philnisse 1 timme sedan som svar till OnTheBeaches

Tackar!!! Hoppas läsarna här ser detta inlägg....! Konstigt att det inte står skrivet på nåt romskt språk oxo..fast å andra sidan det en zigenare eller andra kravmaskiner har en fördel av, det förstår dom till minst 110 % (annat är det med skyldigheter... )
3 personer gillade det här.

Snowflinga 1 timme sedan

Jag har funderat mycket om olika kulturer och märkt att romer är ett folk som vandrar men har bibehållit sitt särdrag fast de har levt bland många olika länders kulturer. Det är som de lever på utsidan av varje kultur var än de befinner sig. Där ser man hur kulturer kan vara starka och viktiga.

Romer har åtminstone visat att de har mycket starkare kulturell tillhörighet än 94 procent av svenska folket. Jag tror att man måste söka mycket långt innan man hittar en zigenare som ylar förtvivlat mot himlen: "Finns det någon romsk kultur? Är vi inte alla samma? Vi är alla världsmedborgare! Romer finns inte!" Om det skulle finnas en sådan zigenare tror jag att han skulle dras mycket snabbt framför Rom Baro och bli tillrättavisad. http://www.youtube.com/watch?v...
3 personer gillade det här.

GunnarAndersson74 54 minut sedan som svar till Snowflinga

Men det har behållig allt dåligt, det har svårt skilja mellan mitt och ditt. Läser man lite Romernas renhetlighet regler, så är muslimernas tvångstankar ingenting emot Romernas tvångstankar.

T.ex går du över en dammsugare på felsätt, så är den smutsig och skall slängas.
1 person gillade det här.

Biggles 1 timme sedan

Vi måste ha tålamod med zigenarna. De

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: