söndag 15 juli 2012

Lavinartat ökning av brott utförda av “unga med utomnordisk härkomst” « Avpixlat

Lavinartat ökning av brott utförda av “unga med utomnordisk härkomst” « Avpixlat: Lavinartat ökning av brott utförda av “unga med utomnordisk härkomst”

INVANDRARBROTTSLIGHETEN Polisen i Landskrona har summerat brottsligheten i regionen för andra kvartalet i år och kan konstatera en kraftig ökning av bl a antalet personrån, butiksinbrott och stölder. Skolorna har varit särskilt drabbade och utsatts för i snitt ett inbrott varannan dag. En gemensam nämnare är enligt kvartalsrapporten att brotten begås av “unga med utomnordisk härkomst” som “agerar i grupp mot unga brottsoffer”.

Det aktuella kvartalet i år har skolorna haft 50 inbrott med tillgrepp av datorer och liknande. Det ska jämföras med de 11 skolinbrott som skedde motsvarande kvartal i fjol. Siffrorna för personrån och butiksinbrott är lika dystra, en tredubbling från 7 till 21 respektive från 6 till 19 jämfört med förra året. Även antalet stölder har ökat.

En populär trend just nu bland Landskronaregionens invandrarungdomar är att smita från bensinnotan. För att inte kunna spåras stjäl man först registreringsskyltar från andra bilar och monterar på de egna fordonet. Under det redovisade kvartalet har hela 120 smitningar av detta slag rapporterats från måttligt roade bensinstationsföreståndare.

Niklas Schörling som är biträdande närpolischef i Landskrona säger att de olika brottstyperna hör ihop så tillvida att det är samma klientel som begår dem. Det gäller även personrånen där mobiltelefoner och kontanter är det vanligaste bytet:

– Det är svårt att komma åt personrånen. Vi vet att de äger rum lite här och lite där och sättet de utförs på och signalementen tyder på att det är en viss kategori av gärningsmän.

Och det som Schörling när han intervjuas diplomatisk kallar för “en viss kategori av gärningsmän” är alltså enligt kvartalsrapporten “unga med utomnordisk härkomst” som “agerar i grupp mot unga brottsoffer”. Enligt Schörling har Landskronapolisen ingen teori om varför kriminaliteten ökar så kraftigt. Det har däremot vi på Avpixlat.

HD
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-15, 12:50 (Uppdaterat 2012-07-15, 12:58) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur

20
Disqus

Gilla
Ogilla
liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
211 kommentarer 2740 gillar mottaget
Dela på
Visar 14 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Svensk_Riddare Top 10 1 minut sedan

Svenskrasismen och hatbrotten mot unga/äldre/gamla Svenskar tar aldrig slut,tänk vad mycket lidande som hade sparats,tänk vad många unga människor som hade sluppit må dåligt över att bli rånade hade bara den Svenska regeringen aldrig börjat med sin invandringspolitik.Aldrig börjat med allt dårskap en gång i tiden.

Dessa hatbrott sopas under mattan,det ses inte med allvarliga ögon då det bara är några "svennar" som dessutom är "rasister" som råkar illa ut,lite svinn får man väl räkna med i dagens Sverige resonerar Svensk Regering och säkerligen polischefer som är äckligt PK.

Dessa alla rånen med en rasistisk underton skriver aldrig Svensk PK-slaskpress eller PK-media öppet om,utan det mörkas ständigt och alla förövare hålles i sann PK-anda om ryggen,allt för att inte späda på "rasismen" samt att sanningen skall döljas från Svenskar som ännu är inne i sin djupa törnrosasömn.

Dessa förövare saknar medkänsla med sina offer,dom bryr sig inte om "Svennar",dom är kalla som is och är inte värdiga att ses som Svenskar eller som "Barn",dom anfaller i grupp ynkliga som dom är och skrattar åt sina offer som vilda hyenor.Alla skulle dom och deras familjer slängas ut från Sverige,här har dom inget att hämta,här hör dom inte hemma.

Vendela 4 minut sedan

Det är ju så "enkelt" att begå brott mot svenskarna enligt brottslingarna. Det har
de ju rätt i när polisen inte längre får vara poliser utan kompis med ligisterna skrattar
de den svenska rättvisan rakt upp i ansiktet...

micke1 6 minut sedan

På DN:s förstasida kan vi läsa on 21 våldtäkter på tre dagar, man har en misstänkt. Sverige ligger ju på en god andraplats efter Leshoto i antal våldtäkter per invånadre.
Inte ett ljud i tidningarna som beskriver gärningsmännen, givetvis. Det stora antalet beror väl på "ökad anmälningsbenägenhet" eller det fina vädret.

Men nu är det dags att knipa förstaplatsen och bli värdens främsta våldtäktsland - dags för "anhöriginvandring"!
3 personer gillade det här.

gubbenogumman 3 minut sedan som svar till micke1

Semester beror det på begriper du väl ,frågan är bara vem som har semester från vad, offret eller gärningsmannen, varje dag går 600000 svenskar med kul bakgrund till jobbet, glöm aldrig det Micke.

ELenaSundstromskansson 6 minut sedan

Bingohall i Katrineholm rånad ! Ringer det i några klockor ?
1 person gillade det här.

Vendela 3 minut sedan som svar till ELenaSundstromskansson

Neeej, jag får absolut inga klockringningar i öronen..är det Lasse och Stefan
som är i farten igen??

gubbenogumman 2 minut sedan som svar till Vendela

Blanda nu inte in "Lasse-Stefanz " i detta

ELenaSundstromskansson 11 minut sedan

Kan inte se annat än att dessa individer vill få lite hemlandskänsla och skapar därmed anarki i samhället som drabbar de "otrogna" medans svenska politiker och polis står handfallet och tittar på.
2 personer gillade det här.

gubbenogumman 12 minut sedan

Det är häftigt att betala skatt i Landskrona, fast den delen som går till polisen e sådär....
1 person gillade det här.

The_DayGhost 15 minut sedan

Haha, det klart att de "inte vet vad det beror på". Komiken går att finna även i Sveriges nya pajasmyndighet.
3 personer gillade det här.

gubbenogumman 13 minut sedan som svar till The_DayGhost

Dessa clowner i uniform måste sova dåligt drabbas aldrig deras egna barn eller deras kompisar av 65 gänget ?, konstapel Lingonsylt borde skämmas ingen man alls.

Tretton 16 minut sedan

Som sagt...

...en annan syn på stolthet, ära och skam.

...en annan kultur.

Men vi gillar ju olika.
3 personer gillade det här.

SluggoTuff 18 minut sedan

Hyenor är också gulliga när de är små, men jag skulle aldrig vilja somna i ett slutet rum med sådana.
2 personer gillade det här.

shenanthai 20 minut sedan

"Enligt Schörling har Landskronapolisen ingen teori om varför kriminaliteten ökar så kraftigt."

Bra, det innebär åtminstone att man insett att "socioekonomiska faktorer" inte är en hållbar förklaringsmodell.
17 personer gillade det här.– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: