måndag 9 juli 2012

När islam får styra: otrogen kvinna avrättas inför jublande folksamling « Avpixlat

När islam får styra: otrogen kvinna avrättas inför jublande folksamling « Avpixlat: När islam får styra: otrogen kvinna avrättas inför jublande folksamling


Taliban publicly execute woman near Kabul -… by reuters

ISLAMS SANNA ANSIKTE Nyhetsbryrån Reuters visar i ett inslag hur en kvinna i en by en bit utanför Afghanistans huvudstad Kabul avrättas efter ett påstått äktenskapsbrott. En turbanförsedd man går fram till kvinnan som sitter på marken med ryggen mot kameran och skjuter ihjäl henne med ett stort antal skott. När kvinna faller död på sidan jublar den stora skara som samlats runt omkring för att beskåda hur kvinnaN får sitt enligt muslimsk lag rättmätiga straff. ”Allah varnar oss för att inte komma i närheten av äktenskapsbrott för det är fel väg… Det är Allahs order att hon ska avrättas”, säger någon. Avrättningen ska dessutom ha föregåtts av tortyr.

Media skriver i syfte att inte skuldbelägga islam att mannen som skjuter skulle vara taliban. Troligtvis är det inte han som dömt kvinnan till döden, han är bara bödeln. Och alla som bevittnar och med gillande jubel visar att kvinnan fick vad hon förtjänade, är de också talibaner allihop? Regionerna kring Kabul är dessutom inte talibankontrollerade områden.

Det vi ser här är ingaludna talibanspecifikt. Det är inte uttryck för någon “avart” av islam. det är det samhälle som varje rättrogen muslim vill ha och så som det ser ut i så gott som alla länder där islam har den oinskränkta makten. Det är så här det skulle se ut i Sverige om exempelvis Cherin Awad fick bestämma. Hon tycker dessutom inte att en otrogen kvinna ska dö så barmhärtigt som i videon. Enligt Awad ska en sådan kvinna stenas till döds, ett mycket plågsamt och utdraget sätt att dö på. Awad är utövande jurist bör tilläggas och tillför Sverige i sitt yrke sin syn på lagen varje dag.

Idag har vi uppskattningsvis ett par hundra tusen människor i Sverige som tycker som Awad. En av dem, Abdirizak Waberi, sitter redan i riksdagen för det största regeringspartiet. Hur ser svensk lag ut i mitten av detta århundrade när ett par miljoner människor i Sverige kräver att sharialag införs?

DN
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-08, 20:09 (Uppdaterat 2012-07-08, 20:36) | Kategori(er): Brott, Islam, Religion, Utrikes, Video / audio

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 20 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
209 kommentarer 2712 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 314 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


norsken 0 minut sedan

Feministisk Initiativ :" Hun fikk som hun fortjente naar hun begav seg med menn.Dessuten maa vi respektere andre kulturers kvinnesyn."

Skogsmannen 5 minut sedan

Man kan med all önskvärd tydlighet konstatera att utan muslimer (islamister) vore vår värld underbar att leva i.
Detta är ingen religion,utan snarare en våldsideologi.
2 personer gillade det här.

ormen_1 8 minut sedan

Så vidrigt så man saknar ord. Men sånna här kulturer ska vi helt orkritiskt ta in till sverige? Och tro att man helt plötsligt blir en anpassad individ i det svenska samhället?

Dags att handplocka vilka som är lämpliga att komma in i detta land. Som vi på riktigt tror kommer kunna bli bra svenska medborgare.
1 person gillade det här.

MyPress.SE 8 minut sedan

Mohammed förlovade sig med Aisha när hon var 6år och de gifte sig när hon var 9år.
Uppenbart synes det normalt enligt koranen men en vuxen kvinna som kanske gjort ett felsteg torteras och avrättas. Givetvis är det helt fel att gå så långt som till avrättning. Den som vill kan se bilder av Mohammed när han gifter sig med Aisha via länk: http://www.pdf-archive.com/201...
1 person gillade det här.

philnisse 12 minut sedan

Jag såg ett "filat" klipp av detta på Aftonho.....n, det började med ett i sammahanget osmakligt reklaminslag från IKEA där en hel massa människor jublade vilt, jag förstod först inte vad det var eller om detta var tillhörande klippet, mot slutet kom IKEAs logo upp....undra just vad "Helin-bubben" tycker om det...??!

Reality_Now 14 minut sedan

Hon vet ju vad som ska hända, ändå sitter hon bara där och ber. Menar om jag hade en chans om än så bara en på tusen, vist skulle jag löpa, mannen ser inte ut att vara världens bästa skytt häller.

Hela händelsen påminner om häxbränning fast i modern tid!

Snowflinga 1 minut sedan som svar till Reality_Now

Det hände mycket hemskt när den första Abrahamska religionen kom till Norden innan den reformerades och tyglades. Nu vill man igen hämta in en annan Abrahamsk, oreformerad, otyglad och barbarisk religion. Hade vi inte tillräckligt med den första? Jag önskar de allihopa skulle ha stannat kvar i mellanöstern. Vi skulle haft det mycket bättre med Tor och Odin.

MyPress.SE 25 minut sedan

Islam skola för den som vill läsa en tecknad serie visande på koranen riktat till barn.
När jag såg denna fick jag rejäl avsmak för allt vad Islam står för:

http://www.pdf-archive.com/201...

Visserligen kanske kvinnan i filmen gjort fel men tortyr och avrättning är skrämmande.
AvPixlat bör kanske visa bilder ur boken som finns och kan läsas via länken.

IngeVidare 28 minut sedan

Ociviliserade barbarer, sådana plockar vi in till Sverige i alt större mängd.
Var ska det sluta?
2 personer gillade det här.

ujin 32 minut sedan

Jag gjorde misstaget att titta på denna filmen, trots att jag anade vad den innehöll - helt klart mitt fel - men nu sitter bilderna kvar, och kommer så göra..

Vidrig film, vidrig religion/sekt/ideologi/kult eller vad man nu skall skit-pedofilen Muhammed och hans följeslagare.

Vv sätt ut varning innan ni lägger upp en sådan här film i fortsättningen. Tackar ödmjukast.
2 personer gillade det här.

walborg 26 minut sedan som svar till ujin

Hur fick du upp den.. på Reuters så verkar den bortplockad.. och här går det inte att öppna den......

Snowflinga 35 minut sedan

Etablissemanget säger svenskarnas kultur var barbarisk samtidigt som man bjuder in andra kulturer som lever kvar i medeltiden. Men säg för guds inte att de inbjudna kulturerna är barbariska för då är du rasist. Ett sådant hyckleri, man förstör ett bra fungerande land och samtidigt går bakåt i tiden men låtsas att man är på väg mot en strålande framtid. Vad man nu har framför sig är ett Sverige som faktiskt går mot barbariet. Sverige är nu ett land i fritt fall.
6 personer gillade det här.

IngeVidare 25 minut sedan som svar till Snowflinga

Tyvärr tror jag du har alldeles rätt. Ett land kan inte gå framåt i utveckling när
man tillåter invandring av bakåtsträvande barbarer.
2 personer gillade det här.

Snowflinga 19 minut sedan som svar till IngeVidare

Om ingenting görs snart kommer landet att ruttna innifrån. Man ser klart och tydligt början till det nu. Jag tror att valet 2014 kommer att bli Sveriges sista chans att vända förfallet.
2 personer gillade det här.

IngeVidare 14 minut sedan som svar till Snowflinga

Håller med. Jag ser 2014 som ett ödesår. Om inte valet får positiva konsekvenser,
dvs starkt minskad invandring. Då kommer åtminstone min familj och jag att
överväga en flytt till USA. Där kan man inte gå omkring och lata sig år efter år på
andras bekostnad.
2 personer gillade det här.

madeinsweden 37 minut sedan

Hur kan det finnas människor i Sverige som inte förstår att flyktingar från en sådan kultur inte ändrar uppfattning när de kommer till Sverige. När man ser denna ökensand och stenhus och primitiva klädsel inser man att det inte är några fattiga människor som söker sig hit. Vapenförsedda män som tar sig rätten att mörda och lemlästa för saker som inte ens bevisats eller har en logisk förklaring.

När man ser dessa flyktingar på stan och ser deras beteende och hur fina de är klädda och att alla har fina mobiler och märkesklockor förstår man att de tycker att de kommit till paradiset.

Det tidigare generationer av svenskar skapat under flera 100-år kommer andra till godo. Dessa andra hade samma förutsättningar att skapa samma samhälle som, ja tom kanske ett bättre samhälle. Tänk vad vi svenskar grävde, hackade, slet, svettades för att bygga järnvägar, avverka skog, bygga vägar, hus, kraftverk, fabriker, skolor, sjukhus och på hur vi planerade samhällsstrukturen, byggde ett omhändertagande samhälle. Tänk att andra får ta del av detta på vår egen bekostnad.

Jag blir mer och mer bitter för varje dag som går. Det enda som inte drabbas av neddragningar är invandringen. Trots stora underskott i budget ang invandringskostnader och överfyllda flyktingboende kommer det hit fler och fler som ska leva på vår välfärd och på samhället.

I Halmstads kommun finns det ett gammalt sanatorium som numera är ett reumatiker sjukhus som hyste krigsskadade Libyer som opererades där. Sjukhuset ligger naturskönt i skogsmiljö. Nedanför ringlar sig Nissan med skog på andra sidan också. Jag åker ofta dit och njuter av tystnaden och den otroligt fina och lugna miljön. Det finns asfalterade gångstigar längs en damm som pryder framsidan.

Efter operationerna klagade de på att det var tråkigt att vara där och förflyttades till hotell i Malmö. Allt detta var gratis eller snarare du och jag betalade detta.

http://hallandsposten.se/nyhet...

http://hallandsposten.se/nyhet...

Vad tycker ni om detta?
7 personer gillade det här.

nitohu 38 minut sedan

Faktiskt mer civiliserat än att som här i Sverige, slänga ut kvinnorna från en balkong.
4 personer gillade det här.

IngeVidare 23 minut sedan som svar till nitohu

Det är barbarer som använder en annan metod bara.
1 person gillade det här.

Flaxman 40 minut sedan

Afghanistan verkar vara en farlig plats för kvinnor, ändå är det nästan uteslutande afghanska män som flyr* hit... hmm.

* reser med sitt "kulturella kapital"
5 personer gillade det här.

IngeVidare 19 minut sedan som svar till Flaxman

Det är antagligen lata bakåtsträvare som hört talas om livslång försörjning i "paradiset"
1 person gillade det här.

matte_1978 1 timme sedan

Skåden här hur den fredsälskande och toleranta religionen straffar en otrogen kvinna.
Jag är säker på att hon inte hade varit otrogen utan är ett offer för en sjukligt svartsjuk man som har hört på lite skvaller.
Jag bara suckar och tar mig för pannan. Är det detta de vill ha i sverige ?
8 personer gillade det här.

Debattor 1 timme sedan

Detta är så enormt föråldrat sett de lever.Det låter som de är kvar på medeltiden. Anklar de även brott som kätteri?
2 personer gillade det här.

matte_1978 56 minut sedan som svar till Debattor

Det kan du ge dig sjutton på. Att förneka Allah och hans förvirrade pedofil till profet är lika med döden. I europa under medeltiden där man hade mycket trä brändes man på bål. I öknen har man inte mycket trä men massor av sten. Alltså stenar man istället för bränning ;)
3 personer gillade det här.

peternordquist 1 timme sedan

Roligt att även aftonbladet tar upp detta. Men lite konstigt då AB gillar mångkultur?? Jag vet inte riktigt vad de vill genom att visa denna film. Sen säger de att afghanerna är arga när de ser denna video. Är de verkligen det? Eller är det ett fåtal skvinnorättsaktevister som är det?
7 personer gillade det här.

Granit portion 1 timme sedan

Aftonbladet har t.o.m skrivit om detta samt länkat till filmen.
Det riktigt rysliga är att något sådant kan komma att ske i ett europeiskt land inom snar framtid.

Jag har inte sett klippet, har sett så mycket skit på the ync, liveleak m.fl sajter och idag vill jag må bra under semestern!
4 personer gillade det här.

lasse1 1 timme sedan

Kanske inte direkt hör till ämnet men det tåls att påpeka;

I dagens DN ....så kan vi läsa om ett säkerhetspolitiskt uttalande från en person med kunskap i ämnet...Nämligen den tidigare översten i försvaret Bo Pellnäs...

Han skriver bl.a ....att moderaterna inte har insett allvaret i det svenska försvarets allt mer krympande resurser..Han nämner bl.a. kostnadsramen som idag ligger på samma nivå,
sedan slutet av 80 - talet, om c:a 40miljarder kr...
Omräknat till dagens penningvärde med kostnadsökningar, prisindex på material, etc....så borde summan istället ligga på omkr; 66 - 70 dito..

Inget sensationellt utspel om den egentliga orsaken till försvarets minskade resurser..
Fattas bara från en gentleman han är.... i och med officers-graden.....

Men läsaren kan ju själv dra sina egna slutsatser;
Försvarets äskade medel har genom åren gått till hela andra ändamål än det avsedda, trots slutet på det sk. "kalla kriget"........

Vi här på Avpixlat vet vart....Så är det nog..överste Pellnäs...

Ps/Alla har ju också hört ett drastiskt uttalande i förra veckan från ÖB... Mer av utspel från olika verkschefer om saknade resurser, så kommer svensken i gemen att förstå orsaken. /DS...
8 personer gillade det här.

Fröken Sverige 1 timme sedan

#svpol I år är det 40 år sen muslimska terrorister dödade 9 israeler på OS i München.

http://www.youtube.com/watch?v...

Kommer de upprepa detta i London som i år startar på den sjätte dagen av ramadan?

Redan nu har det plockats åtskilliga planerande terrorister i London.

Somalisk terrorist planerade självmordsbomb mot OS: http://jihadimalmo.blogspot.se...

Terrorkonvertit och polis planerade Olympiadbomb ?
http://jihadimalmo.blogspot.se...

Första OS-terroristerna gripna i London ?

http://jihadimalmo.blogspot.se...

Att inte västvärlden började tänka redan 1972? Nej, istället började vi ösa in islam i våra länder.

Om ni som är beslutande (politiker och media) tror att era barn och
barnbarn kommer förlåta er i framtiden - så kan ni troligen glömma det
direkt! Ni har förstört deras framtid.

/FS
14 personer gillade det här.

texarcana 1 timme sedan

Inte ens i dödens stund fick hon ta av sig burkan.Stackars människa.Troligtvis kände hon sig trots allt lättad över att resa vidare.Bort från dessa mördarpack, där de ej längre kan nå henne.
7 personer gillade det här.

GulBla 1 timme sedan

Måste vara judar eller sd eller kristna eller budister som gör sådär..... för muslimer kan det inte vara för det är juh bara en myt.....
7 personer gillade det här.

Gunhild Larsson 1 timme sedan

Aftonbladet skriver om detta med en censurerad video. Dock skriver de att detta är sharialagen och Allahs vilja. Vad har hänt med Aftonbladet. Först skrev de ut namnen på Afghanerna i Mariannelund igår och detta idag. Fy på er. Ingen bra reklam för Islam..
8 personer gillade det här.

kirre 1 timme sedan

Den vidriga skitblaskan Aftonhoran har nu lagt ut en video på händelsen. Bloggarna var först, som Avpixlat. Aftonhoran känner trycket från konkurrenterna i mediavärlden. Inte kul för Jan Helin att ha tappat halva upplagan av papperstidningen på några år.
8 personer gillade det här.

EUfel 1 timme sedan

Jag är helt säkert på att hon INTE ens hade tankar om att bli otrogen !

De hittar på ... :(
7 personer gillade det här.

GandalfGra 2 timme sedan

Vem är rådgivaren till Ewa Björling som är Sveriges handelsminister i denna video från riksdagens
Interpellation
2010/11:238 Handelsministerns deltagande i demonstration på Mynttorget
av Kent Ekeroth (SD)
till statsrådet Ewa Björling (M) ????? Vem är mannen som sitter och ger råd till denna vår egen handelsminister han ser inte vidare svensk ut....han ser snarare ut som en islamist...är det någon som vet vem denna Grima Ormstunga är som viskande ger råd till vår handelsminister..???!

Jag tycker att det är högintressant nämligen vilka det är som har våra makthavares öron...i sin makt..!!

Kolla själva i detta klippet..spola fram till 12.00 i videon och pausa.....! Annars är Kent Ekeroth lysande i debatten så hela videon är sevärd...!

http://www.youtube.com/watch?v...
7 personer gillade det här.

Oxis 31 minut sedan som svar till GandalfGra

Ja, Ewa Björling är en som SÄPO (om de är värda namnet) borde hålla ögonen på.
Också konstigt att hon fick sitta kvar efter saudiaffären.
Regeringens kontakter med obskyra arabstater blir alltmer generande och knappast vad folk i gemen vill.
1 person gillade det här.

Legalizor 2 timme sedan

Vidrigt är ett ord orkar inte rabbla alla andra
4 personer gillade det här.

philnisse 2 timme sedan som svar till Legalizor

De flesta av de andra "orden" skulle fastna i filtret....
3 personer gillade det här.

ingesanden 2 timme sedan

Artikeln visar följande.
Valet 2014 handlar om ja eller nej till den totalitära läran islam.
Nej betyder en röst på Sverigedemokraterna.
Ja betyder en röst på övriga partier.

Alla andra frågor får en underordnad betydelse.
Varför då?
Därför att från första dagen och till dags dato läran islam satte sin fot på svensk mark,då började eländets elände.
Det var då splittringen av vårt land tog sin början.

Vänsterkultureliten tog genast parti och kramade läran islam.
Eftersom kommunismen gick i graven efter Sovjets sammanbrott och muren föll i Östtyskland,måste detta nu ersättas av en annan lära som hade våldet som vapen för att sprida sin ideologi.

Svenska folket vaknade alldeles försent och blev tagna "på sängen"
Folket reagerade varken på moskeebyggen eller musslimska friskolor.
Först då media styrda av alla sorters vänsterkrafter inte kunde undgå att rappotera om att pappor sköt sina döttrar och bröder kastade ut sina systrar från balkonger och ett nytt ord som "gruppvåldtäkt"stod att läsa om.

Allt detta är orsaken till att jag och alla andra skriver kommentarer på Avpixlat och att det finns ett parti som heter Sverigedemokraterna.

I valet 2014 säger folket nej till läran islam.
Därefter återgår vi till att ta hand om våra egna problem och återfår vår gemenskap i användandet av våra seder och får i lugn och ro fira midsommar och vår nationaldag.

Sverige kan inte vara landet som skall lösa andra länders religösa konflikter och tvingas att älska andra kultuer.
Vi har möjlighet att ta emot de 5%som flytt från religiöst förtryck och som förföljs för sina åsikter om vad som är rätt och fel i länder styrda av islamister.

Vi som har kvar den gamla godhetssynen hjälper hellre 1000 flickor i Nepal till två terminer i skola för samma peng som en ungdom kostar som vill komma till vårt land och ta del av det välstånd som våra äldre varit med om att skapa,men som nu får betala priset för denna nya godhetssyn genom indragningar av gemensamma matsalar m. m.

Den som inte lägger sin röst på SD 2014 visar att dom ännu inte förstått vad islam och 100 starka vänsterkrafter vill göra med vårt land.

Jounalisten Lisa Bjurwald,Biskopen Brunner,professor Gardell år några av de många,som vill återinföra åsiktsförtryck modell Sovjet,Nordkorea i nutid och tvinga svenska folket att älska läran islam.
28 personer gillade det här.

ingesanden 1 timme sedan som svar till ingesanden

Borde avsluta min kommen tar med,
Alla normala människor reagerar med avsky,hur man i islams namn kan avrätta en oskyldig kvinna och i vår egen Riksdag sitter det en islamist invald på moderaternas lista,som inte tar avstånd från denna lära.
Bara det skulle ju få en normal moderat att lägga sin röst på SD.
6 personer gillade det här.

lasse1 2 timme sedan som svar till ingesanden

Ett utmärkt inlägg...
Jag tror i grund o. botten, att det svenska folket inte riktigt har förstått den fara som den svenskfientliga alliansregeringen bedriver o. företräder förnärvarande..

Svenska intressen har sedan denna regering tillträdde 2006 fått ge vika, för en allt mer positiv syn av rent osvenska företeelser....En systematisk nedbrytning av svensk kultur, seder och bruk...
Ett välkänt fenomen som både den tidigare socialdemokratiska regeringen och den nuvarande alliansregeringen varmt förespråkar....Nämligen islam ...Pågår oavbrutet genom dolda utspel och falska förplägnader..

Det utom-förträffliga vapnet i begreppet politisk korrekthet.... kommer att undergräva hela den svenska samhällsdebatten/demokratin, och ge landet Sverige på sikt en dödsstöt.
11 personer gillade det här.

Odette 2 timme sedan

"4.19
Mot dem av edra kvinnor, som begå skändlighet, skolen I tillkalla
fyra vittnen bland eder, vittna dessa, så kvarhållen dem inomhus,
tills döden tager dem hädan..."

Detta är islam, dettta borde europeiska politiker upplysa befolkningarna i Europa om. Att inte upplysa folk om Koranens uppmaningar, om sharia, är grova tjänstefel. Att låta människor som anser dessa uppmaningar vara ok få invandra till demokratier borde vara brottsligt.

Och moderna rättssamhällen förändrar inte på trogna utövare, Koranen anses vara lagen över alla andra, det går inte att tämja islam!
7 personer gillade det här.

Kejsarens_nya_klader 2 timme sedan

Nu ska vi inte jaga upp oss och bli oroliga.

Efter två veckor av manlig prostitution i en container på väg till Sverige har man lämnat alla dessa värderingar bakom sig. Någon vecka till så kan man sätta sig vid skrivbordet på ett teknikföretag och rita vindkraftverk tillsammans med kvinnliga ingenjörer.
13 personer gillade det här.

vedbacken 2 timme sedan

7-klöverns berikare visar sitt rätta jag stackars kvinnor
8 personer gillade det här.

lasse1 2 timme sedan

Liknade illdåd som detta i Afghanistan kan ha sina sympatier hos den islamvänliga, svenska alliansregeringen?...

Håller det inte för helt osannolikt, orealistiskt...
5 personer gillade det här.

nuvetvi 3 timme sedan

Men de är ju baaaaarn.
5 personer gillade det här.

Ben_Hur 3 timme sedan

Denna inavel i det oändliga...kan det gå annat än åt fanders.

I rakt nedstigande led blir det till slut så här.

Titta hur de sätter sig på huk mitt på gator o torg.

Titta hur de klär sig som om de vore i sandstormarnas öken.

Hör hur de skriker konstant som ett visst tjatter.

Titta hur de äter med fingrarna

Genom att studera så kan man göra sig en bild av hur det såg ut här för mer än 1000 år sedan. Och dit vill ett och annat politiskt parti tillbaka till.
Västra götaland håller på att bygga ett nytt rättspsyk och det lär behövas

10 personer gillade det här.

louislegrand 3 timme sedan

Vänstern och islamistkramarna måste få kortslutning i hjärnan när de skall försöka bortförklara detta illdåd, om det alls tas upp i svensk vinkelmedia.Islam är ingen gullig fin religion. Islam är en mordisk politisk religiös rörelse och har så alltid varit.
10 personer gillade det här.

klenis1 3 timme sedan

Så är det efter fedagsmyset och frun vägrar gå isäng med mannen och han blir sur på frun i Afganistan och han vill ha en ny fru som lyder minsta vink...
6 personer gillade det här.

Gungner 3 timme sedan

I Sverige hade hon "råkat" trilla från en balkong. Inte lika makabert, men i princip samma sak.
20 personer gillade det här.

Mega Block 3 timme sedan

Muslimer överlag besitter ett medeltidstänk som är svårt att motarbeta.
Att deras övertygelse för sin sak är stark gör det inte lättare.

Men vad säger man om en folkgrupp som väljer ha politiska ledare som endast studerat koranen? Jämför detta mot att ha ledare som studerat statsvetenskap, juridik, ekonomi eller liknande akademiska utbildningar.
En blind leder en blind eller hur var det?
7 personer gillade det här.

niklasr 3 timme sedan som svar till Mega Block

Med tanke på hur lågt utbildade svenska riksdagspolitiker är och Sveriges regering så ger inte det ett speciellt bra betyg för de svenska väljarna.
2 personer gillade det här.

Snowflinga 4 timme sedan

Hur många ensamkommande vuxna pojkar har inte kommit från Afghanistan till Sverige. De har allt dethär färdigt inprogrammerat i sin hjärna. Sverige förändras i takt med att invandrare från dessa kulturer sätter sin fot på svensk mark. Men de är ju dehär nybyggarna som i fortsättningen skall bygga upp ett nytt Sverige. Jag ser på filmen och blir mycket orolig hurudant nytt Sverige de kommer att bygga.

Läs Maj Grandmos senaste artikel om svammeldalen där hon skriver: "Ett nytillskottskott har varit Cecilia Uddéns Skäggradio. Där har det bara pratats om islam och araber sammanlagt under fyra timmar. Radio i övrigt har svämmats över av flyktingsgråt och kluvet land. Det verkar som om man nu har satt in det riktigt tunga arsenalen för att befria det feltänkande svenska folket har av islam och framför allt islamism." http://majgrandmo.blogspot.fi/...

Man blir verkligen mörkrädd för utvecklingen som sker.
14 personer gillade det här.

Annelinnea 4 timme sedan

Godnatt jord!
Människan har stora hjärnor och tydlig

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: