torsdag 26 juli 2012

Ullenhag vill öka på massinvandringen « Men upplåter inte egna bostaden.

Ullenhag vill öka på massinvandringen « Avpixlat: Ullenhag vill öka på massinvandringen

FLYKTINGPOLITIK Mannen med myterna, integrationsminister Erik Ullenhag (Fp), går från den ena grandiosa klarheten till den andra. Det senaste är att Sveriges gränser måste bli öppnare och massinvandringen öka.

“Vi som fötts i fred och frihet har en medmänsklig skyldighet att ge männi­skor som flyr undan förföljelse en fristad” inleder Ullenhag debattartikeln i Expressen som författats tillsammans med två partikollegor.

Härnäst konstaterar de att Sverige också för en solidarisk flyktingpolitik som beviljar många asylsökande uppehållstillstånd, men den svenska migrationspolitiken behöver “liberaliseras”. Detta för att 19 utvisningsbeslut fällts av FN – en skamfilad organisation få idag sätter något värde på och vars yttranden hit och dit ännu färre länder tar någon större notis om. Paralleller kan dras till Sveriges EU-medlemskap, där minsta lilla påtalan orsakar panik medan man i övriga medlemsstater mest rycker på axlarna och gör som man vill.

Vidare menar trion att det bör vara självklart att den svenska bedömningen av vem som har rätt till skydd från tortyr ska likställas med FN:s, och därför bör utlänningslagstiftningen ses över. En prövning får inte innebära att en orimligt stor bevisvörda läggs på den asylsökande, argumenterar man.

Rätten att få skydd från tortyr är ovillkorlig. Sverige har misslyckats att upprätthålla detta skydd och bör i fortsättningen både se över de system som kringgärdar asylprövningen och se till att extra försiktighet används, så att dessa mycket utsatta personer värnas. Svensk flyktingpolitik ska kunna garantera att det absoluta förbudet mot utvisning till tortyr respekteras.

Expressen
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-26, 16:35 (Uppdaterat 2012-07-26, 16:35) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 4 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
216 kommentarer 2793 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 177 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


naviclima 1 minut sedan

Annies dröm,,,men vi vill ju också se vad denna ungdom gjort själv för att hjälpa till med???Kan det vara en liten ponke på a25-35 år som hon gullar med och visar hur man ska använda besticken som ett av alla exempel i sitt hem det ska alltid vara i deras hem för dom har pengar inte vi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martin 5 minut sedan

Vad han egentligen menar är att "vi svenskar skulle ha det alldeles för bra utan massinvandring, så vårt folk och vår kulturella gemenskap måste utplånas till det yttersta och ersättas av islamsk primitivitet, pedofili, förtryck och kriminell rappakalja".
3 personer gillade det här.

GunnarAndersson74 9 minut sedan

Ullenhag hör till den sortens människor som aldrig råkar utför sammanstött med mångkulturen. Medan vi vanliga människor som får se våra förorter förvandlas till ghetton, vi råkar dagligen utför sammanstött med mångkulturen i dess mindre angenäma former.
4 personer gillade det här.

GunnarAndersson74 11 minut sedan

"När Ullenhag ger löften, så får du betala. "

En Ullenhag myt.
3 personer gillade det här.

BluEightTwo 18 minut sedan

Vi måste tro på den internationella solidariteten !
2 personer gillade det här.

brunetta 21 minut sedan

“Vi som fötts i fred och frihet har en medmänsklig skyldighet att ge bort vår fred och frihet" Ligger nog närmare sanningen.
10 personer gillade det här.

GunnarAndersson74 3 minut sedan som svar till brunetta

Vår välfärd också. Vi har världens högst skatter för att vill ha välfärd , det här att man skulle plocka allt och alla från MENA och Somalia är något nytt.

Kalle 22 minut sedan

Hur många är riktiga flyktingar ? Sänk bidragen så försvinner alla lyckosökare och de ev riktiga flyktingarna blir kvar.
4 personer gillade det här.

rusellpeters 29 minut sedan

Sverige har skyldighet att ta hand om sitt eget folk.

Däremot har nationen ingen skyldighet att ta hand om andra. Vill man göra det bör det ske frivilligt och till dem man själv anser vara mest behövande.

Varför ska vi påtvingas högre skatt till en Congoles och en Somalier som slär ihjäl en oskyldig 3 barns pappa i Hedemora, eller till en bidragsfuskande pedofilvåldtäcktman eller någon av de kriminella invandrare som vi har i massor,.vare sig de har skyddsbehov eller inte.

Indien har 10 milj dollarmiljonärer och massor med fattiga det är Indiens skyldighet.

Somalia håller på att kapas att Al Queda genom alShabab, det är Somaliernas skyldighet
att kämpa emot. Sverige underlättar för terroristerna att ta över Somalia eftersom de som har råd åker hit istället för att strida för sitt land,

Historien kommer döma Ullenhag hårt.

8 personer gillade det här.

Sven-erik Karlsson 30 minut sedan

Men va faen har han fått totalt hjärnsläpp eller vad är felet ?
3 personer gillade det här.

GunnarAndersson74 30 minut sedan

"När Ullenhag pratar, så produceras mer skit än vad som kommer ur en analöppning."

En Ullenhag myt.
9 personer gillade det här.

nuvetvi 17 minut sedan som svar till GunnarAndersson74

Ja, men det är nyttigt och bra för jorden och ger god gröda och tillväxt. Men hans snack är skadligt för Sverige och Sveriges befolkning. Skillnad på det ena och det andra.
3 personer gillade det här.

nitohu 31 minut sedan

Det ska bli ännu lättare att ljuga sig in i landet, med andra ord.Varför inte upplösa Sverige som land på en gång.Att vi är ett land.Blir ju mer och mer bara en charad ändå.
5 personer gillade det här.

l3d3r 33 minut sedan

Då är det enda rimliga att områden som t ex Södermalm, Vasastan, Östermalm, Danderyd och Täby tar sitt ansvar och omedelbart inrättar boenden för dels asylsökande och även upplåter bostäder för de som får PUT.

Eftersom vi nu har en "medmänsklig skyldighet" att ge alla som vill en fristad i Sverige, så är det inte mer än rätt att våra ledare föregår med gott exempel och är de första att välkomna och beblanda sig med de nya svenskarna. Inte minst är detta viktigt för integrationen.

Alltså, kontakta valfri politisk beslutsfattare, t ex Erik Ullenhag och kräv i integrationens, medmänsklighetens och rättvisans namn att även mer bemedlade områden i Sverige nu tar sitt ansvar. De områden där invandrade tidigare har bosatt sig måste nu rimligen vara fulla och hela Sverige måste bidra. Alla gillar ju olika.

Skulle de vara så galna att de nappar på det här, så dröjer det inte länge innan gränserna stängs. Jämför med de bulgariska bärplockarna som dök upp på Östermalm. Vips så kom det bussar och bulgarerna på väg hem igen. När de satt i Tierp brydde sig ingen.

Att påverka i en mer invandringsliberal riktning som drabbar de besuttna är enda vägen att nå förändring.
9 personer gillade det här.

GunnarAndersson74 29 minut sedan som svar till l3d3r

Ja, vi såg hur fort de man fick till lösning när Bulgeriska romer hotade att inta Humlegården. En del områden i Stockholm är fredade för mångkultur.

:-)
3 personer gillade det här.

Kollen 33 minut sedan

Jag kan inte förstå,att vi därmed har SKYLDIGHET att hysa alla som av en eller annan anledning vill bli livstidsförsörjd av svenska skattebetalare!!!.
7 personer gillade det här.

naviclima 36 minut sedan

Vi tycker att ullentott få ta in det han själv vill ta hand om och betala med egna medel och låta dom små ponkarna bo tillsammans med hans familj...eller dom som säger att man är utsatt för tortyr,,,varsegod ullentott vi säger inte ett dugg..Jag och min familj vill inte betala för detta elände med notoriska ljugare som kommer hit det får ovanstående betala för...Nu vill vi se vad ullentott har bidragit med och då menar vi inte skattebetalarna utan mr själv...Tack!!!
4 personer gillade det här.

san_ell 37 minut sedan

Är väl inte så konstigt då koppling mellan företaget som tjänar mest pengar på invandringen och Fredrik "Mullan" Rövfeldt är klar. Sanningen är att många av makthavarna tjänar offantliga pengar på den svenska ohämmade invandringen men ingen tycks reagera på detta.
4 personer gillade det här.

Kjell 16 minut sedan som svar till san_ell

Jag är inte främmande för att acceptera delar av en sådan förklaring om Du kan ge verifierbara referenser!
Upp med en lista och påvisa kopplingarna till det politiska och mediala etablissemanget så köper jag Ditt påstående på studs!

Anna Svensson Top 10 37 minut sedan

Vilket härligt initiativ av Ullenhag, han verkar nu har helt anammat Annies 40 miljoner, lycka till!
5 personer gillade det här.

Det svenska psyket 38 minut sedan

Erik Ullenhag - en blind fanatiker utan kontakt med verkligheten.
4 personer gillade det här.

Kollen 32 minut sedan som svar till Det svenska psyket

Han upprepar bara vad han förväntas säga!.
3 personer gillade det här.

gl40 7 minut sedan som svar till Kollen

Han lyder väl bara order!

Amelia12 38 minut sedan

Det finns gränser för solidaritet när man inte kan hjälpa sina egna invånare. Galet!

Kompis566 38 minut sedan

Om man i sin högfärd och arrogans går över en viss gräns, så händer plötsligt saker som inte längre kan styras. Jag tror den gränsen har vi kommit ganska nära.
Tur att det finns ett parti som i så fall kan ta över.
4 personer gillade det här.

Brummelisa 39 minut sedan

"Rätten att få skydd från tortyr är ovillkorlig" och "mycket utsatta personer värnas". Gäller detta svenskar som våldtas, rånas, misshandlas och mördas av Ullenhags skyddslingar också? Är det svenska åldringar han menar som ska värnas, eftersom de är "mycket utsatta" för Ullenhags "flyktingars" fega vålds-och rånbenägenhet?????
7 personer gillade det här.

Bruno Liljeholmen-Vekensjö 39 minut sedan

Det är enkelt att vara "god" när man delar ut andras pengar.
11 personer gillade det här.

Sven-erik Karlsson 28 minut sedan som svar till Bruno Liljeholmen-Vekensjö

Just det ,det är lätt att skära tjocka skivor av andras falukorv !
2 personer gillade det här.

Catinka 41 minut sedan

När smäller det?
4 personer gillade det här.

rinkeby 41 minut sedan

Aningslösa, naiva dumhuvuden i regeringsställning är riktigt skrämmande... Jag kan inte uppbringa tillräckligt med svordomar för att uttrycka min avsky för dessa puckon som öser ut skattebetalarnas surt förvärvade slantar...
13 personer gillade det här.

bryggar´n anders 42 minut sedan

hur får man till en folkomröstning ?
för nu får dom sluta slösa på våra pengar.

en folkomröstning angående invandringens vara eller icke vara skulle vara förödande för PK eliten och regeringen.

och valfusket för att mörka våra röster och bara släppa igenom den % som motsvarar SD´s väljare skulle vara ett faktum.

det skulle säkert bli 75% som röstar nej till en mer generös invandring och 20% för och 5% som icke vet om allt skulle gå rätt till
men eftersom detta vore en omöjlighet så blev det väll 93% för 5% emot och 2% vet ej

så vi är nog dömda redan till ett liv under den nya adeln som vi ska försörja
vi kommer att bli det moderna slav samhällets slavar som jobbar och sliter så utlänningarna ska få ha det bra i vårt gamla land
11 personer gillade det här.

farbrorfrej 43 minut sedan

Ja skriver man en debattartikel så förväntar jag mig man skall kunna kommentera.
Men som vanligt är kommentar fältet avstäng hos Expressen då debattartikeln kan få folk ha fel åsiker än vad dom vill få fram....
Så vad är det för mening med en debattartikeln som medborgarna inte kan kommentera ?
10 personer gillade det här.

bittan 46 minut sedan

En inringare till ring P1 i onsdag ville att våra folkvalda i riksdagen skulle drogtestas, bra ide tycker jag
15 personer gillade det här.

Det svenska psyket 47 minut sedan

Erik Ullenhag - du förorenar Sverige med ditt avfall!
10 personer gillade det här.

bryggar´n anders 56 minut sedan

sverige kommer aldrig bli sig likt igen
och nu vill erik ullenhag att vi med redan en generös invandringspolitik ska bli ännu generösare .
vi har ju inte ens råd med våra gamla och våra barn i skolan men fler utlänningar har vi råd med ...
vården går på knäna och då lägger vi våra sista pengar på att ge illegala utlänningar som uppehåller sig här olagligt fri sjukvård ...
fy fan ja spyr över denna tävling i godhet som PK sverige till varje pris ska vinna på vi andras bekostnad
24 personer gillade det här.

diskriminerad_svensk 56 minut sedan

Politikerna som styr Sverige är en samling dårar som vill förstöra vårt land så fort som möjligt. Avsätt dem snarast!
19 personer gillade det här.

ladylufs 58 minut sedan


Man blir mer och mer övertygad om att det är FOLKPARTIET
som blir dom första som åker ut innan KD och C.

Malmström, Ullenhagen, Westerberg och Björklund ett gott råd
Börja se Er om i organisationer som RK, Amnesty, Frälsningsarmen o dyl,
alla dom behöver ett uppsving med ER hjälp!!
12 personer gillade det här.

Karin 59 minut sedan

Landsförädaren Fröken Ullenhag. Hoppas han en vacker dag får lida för vad han gör MOT det egna Svenska folket.
19 personer gillade det här.

Kollen 30 minut sedan som svar till Karin

Lida? Inte en chans!. Han liksom hans medlöpare kommer att gå helskinnade ur detta sveket!.
1 person gillade det här.

ladylufs 34 minut sedan som svar till Karin

Självklart kommer många hundratusen stryka ett streck på honom om
han kommer upp på en Valbar lista.

Vilken kommun representerar han?
2 personer gillade det här.

quinna 40 minut sedan som svar till Karin

Fröken är ett passande namn! Bara kjolen som fattas.
1 person gillade det här.

Niclas Bergström 1 timme sedan

Undrar om norge eller danmark vill ta emot mig för jag tror för varje dag som går så gräver vi våran grav djupare och snart är den omöjlig att ta sig ut specielt eftersom svenska folket verkar vara mer intreserade av att vara pk och vilket parti som ger dem 500kr i bidrag eller skattelättnader och inte verkar bry sig om sitt eget lands totala kulturela och sociala haveri.

Antingen det eller så har röstboskapet snöat in sig så mycket på dessa onaturliga ideer om national hat och förakt att det inte spelar någon roll längre

På 50 år har Vi har gett bort vårat land som vi kämpat för i 1000 år, hur det inte är landsföräderi kan jag inte förstå.
20 personer gillade det här.

FranzJosefStrauss 1 timme sedan

Börjar ge upp hoppet om mitt eget land. Tyvärr.
18 personer gillade det här.

inrikesministern 1 timme sedan som svar till FranzJosefStrauss

Gör inte det, för då är du inte bättre än en Man United fan.. :)
En bra supporter/medborgare ser till att stödja sitt lag/land även i motgång, för det är då vi behöver höras än mer.
(klassisk klyscha)
5 personer gillade det här.

deliaceder 1 timme sedan

så överklassnobben från Uppsala vill ha hit fler kulturberikare...
16 personer gillade det här.

BitteJ 1 timme sedan

det är ju bra att de är tydliga med vad de vill, så att svenskarna kan välja något annat till valet.
17 personer gillade det här.

Joahn 1 timme sedan

Men va f..n, vakna Sverige, hur mycket tål ni?
22 personer gillade det här.

Kollen 27 minut sedan som svar till Joahn

Alla som inte läser Avpixlat tål en hel del!. Det trodde man också i en del arabländer!.

gusenica 1 timme sedan

Ni som klagar här och hoppas på 15% för SD 2014. Ponera att det sker. Då kommer med största sannolikhet S+V+MP + något borgerligt parti att styra och argumentet för regeringen blir. 85% av svenskarna är INTE rasister. 85% av svenskarna vill ha HÖG invandring. Ni tycker det är illa nu. Efter 2014 blir det VÄRRE!
24 personer gillade det här.

Mr_Realistic 42 minut sedan som svar till gusenica

Du har säkert rätt, men i framtiden vill jag kunna stoltsera med att jag var en utav de 15% som stod upp för min nation när majoriteten svek. 2018 kommer SD vara ett 30-40% parti som omöjligtvis går att ignorera. Framtiden är SD's oavsett hur mycket etablissemanget försöker motarbeta partiet.
3 personer gillade det här.

ladylufs 52 minut sedan som svar till gusenica

Vi måste redan NU börja bearbeta väjarna att dom skall kräva
en redovisad BUDGET för INVANDRARKOSTNADERNA innan valet.

VILKET INGEN AV DOM NÅGONSIN REDOVISAT före VALET därför
ser det också ut som det gör!

Ingen SVENSK har någonsin blivit informerad om detta, eller fått VÄLJA
vad dom tycker, utan ÄR totallurade av 7 klöverpolitikerna!!

VARFÖR Jo för att INGEN hade accepterat det om dom vetat i förväg, och det
är dessa politiker fullständigt medvetna OM!
7 personer gillade det här.

Karin 56 minut sedan som svar till gusenica

Nåja. När vi kommer till 2014 kan mycket ha förändrats i Sverige, inte minst vad gäller ekonomin inte bara i Sverige utan i hela Europa. Dessutom vaknar folk mer och mer, tror det får betydande effekt.
4 personer gillade det här.

PetterssonBendel 1 timme sedan som svar till gusenica

Tror tyvärr detsamma..

Det finns bara ett sätt att få stopp på de här galenskaperna och det är att börja underifrån. Att säga ifrån i vardagen och få fler människor att tänka själva, att förstå problemen och inte vara rädda för att säga sin åsikt. Att lära sig avväpna "godhetens apostlar" som skriker rasist så fort man öppnar munnen.
12 personer gillade det här.

observingtheobvious 1 timme sedan

En detalj i sammanhanget är att svenska folket aldrig har tillfrågats om de vill ha denna nationsupplösande splittringspolitik som dessa galningar håller på och genomför.
13 personer gillade det här.

Knut_Zweistein 1 timme sedan

Om Myten Ullenhag och 7-klövern får hållas så lär kommande släkten vare sig födas till fred eller frihet.
Det är nog nu!
13 personer gillade det här.

AdarKomdenja 1 timme sedan

Det finns inga "medmänskliga skyldigheter" över nationsgränser öht. Ett fabricerat Alliansen-spektakel, som kommer att klassas som landsförräderi, när historien skrivs med facit i backspegeln i framtiden. Enda undantaget utgörs av FN:s/UNHCR:s flyktingkonvention. Om 7k-politikerna höll sig till den, skulle invällningen vara knappt märkbar i etnicitetssjälvmordets självutnämnda enklav.

Inte ens den kollapsade Sovjetstaten i öst var så urbota stenkorkad som 'Den sista sovjetstaten', Sverige [under avveckling].
12 personer gillade det här.

inrikesministern 1 timme sedan

En liten folkomröstning vid samband med valet, om invandringen, hade allt gjort sig.
Är övertygad om att många som inte "vågar" rösta på SD, däremot skulle våga rösta för en minskad invandring.
10 personer gillade det här.

invandrare1957 1 timme sedan

Ullenhsg skapar likadant samhälle som dom flyr från och svensken får jobba in i döden för att försörja vansinnet.
23 personer gillade det här.

Viksjo 1 timme sedan

Off topic, men vad är det för barnsexhärva som just nu nystas upp i Norrköping? Fem pers gripna under en gryningsräd mot en lägenhet, tipset kom från norska polisen och ingen vill säga mer än att barnen inte är svenska.

http://www.aftonbladet.se/nyhe...

Någon som vet mer?Det står om "deras lägenhet", alltså de fem gripnas. Fem vuxna människor bor i samma lägenhet? Låter osvenskt...
8 personer gillade det här.

quinna 1 timme sedan som svar till Viksjo

Det står att det gäller barn utanför Norden. Frågar du Ullentrut är detta bara en MYYYYT.
9 personer gillade det här.

Robert Spännande 1 timme sedan

Ullenhag den mannen saknar jag ord för. Finns inga såna starka ord.
20 personer gillade det här.

Kjell 1 timme sedan som svar till Robert Spännande

Jodå!...Visst finns dom....Men Du får inte skriva dom här!
19 personer gillade det här.

B_D_O 1 timme sedan

Jag skulle vilja fråga Ullenhag i vems intresse han verkar.
14 personer gillade det här.

bpush 1 timme sedan som svar till B_D_O

Zionisternas
3 personer gillade det här.

Kjell 1 timme sedan som svar till bpush

Förklara Dig eller försvara Dig!
4 personer gillade det här.

bpush 1 timme sedan som svar till Kjell

Tyvarr Kjell ..

Mitt svar var tydligen for obekvamt for denna sida, mitt svar togs bort. Men jag rader dig att gora lite egen research om du ar intresserad, jag tror namligen inte mina ord kommer overtyga dig.

Forsok finna roten till problemet, inte klaga pa symptomen...

Gillar du inte marxism? Vem skapade marxismen och vem tjanar pa den?
Gillar du inte radikal Islam? Var har radikal Islam sitt ursprung? Hur kunde Libanon, Iran vara lander med stor frihet for 30-40 ar sedan?

o.s.v

Mvh
3 personer gillade det här.

Kjell 19 minut sedan som svar till bpush

bäste bpush!
Jag tillhör inte dem som endast klagar på symptomen utan är naturligtvis angelägen om att i alla avseenden och gällande alla förekommande frågeställningar finna relevanta och adekvata svar...och dessa då helst med ordentlig förankring i ideologi eller etablerad teori!

Vad gäller begreppet Marxism så beror det ju framför allt pro primo på hur man definierar själva begreppet...I betydande utsträckning räknar jag, och även många andra, mig själv som Marxist så där torde inte ligga några svårigheter för så vitt vi använder oss av samma definition av fenomenet!

Radikal Islamism kräver en relativt lång diskussion men jag är nog inte helt säker på att jag köper förklaringen om vare sig en viss stadsbildning i Levanten eller hos ägarskiktet i den internationella Bank- och Finans-världen.

Slutligen rörande Libanon och Iran så hade jag själv förmånen att besöka dessa länder under tidigt 70-tal och känner för dessa båda de vedertagna förklaringsgrunderna till dagens situtation.

med vänlig hälsning

GunnarAndersson74 1 timme sedan

Ullenhag är inte frisk i huvudet. När hela Europas ekonomi håller på att tvärbromsa, 1930 talet depression kommer kanske framstå som en vått dröm. Allt fler ledare i Europa inser att mångkulturen var ett stor gigantiskt fiasko av stora mått , så går knäppgöken ut säger att vi skall ta emot ännu fler.

Vi ta emot alldeles för många idag. Sverige måste får Europas tuffaste asyl och migrationpolitik , sedan bör skattesäkningar vara måtto istället för att plocka hit mer skit.

24 personer gillade det här.

GunnarAndersson74 1 timme sedan

Om Ullenhag vore stadschef så skulle hans valspråk vara "Land skall med lögner byggas".
17 personer gillade det här.

Concerned_citizens_10 1 timme sedan

Skyldigheter har vi mot dem som verkligen behöver hjälp, men även där finns det begränsningar. Jag ser dagligen svenskar som gräver i sopor efter tomglas och på jobbet talar jag med folk som just blivit pensionärer och inte längre har råd att köpa våra produkter. Prioterar man andra före sitt eget folk finns det ju till slut inga resurser kvar.
15 personer gillade det här.

quinna 1 timme sedan

Så vill jag än en gång varna alla Malmöbor (dock inte PK-eliten jag hoppas bjuds på MÅNGA överraskningar) när ni åker till stranden både Ribersborg och Sibbarp. Idag var Maria Leissners skyddslingar ute på "jobb" igen. Gubben och jag som precis är hemkomna från Ribban, såg ett femton-20 tal zigenare varav ca 4-5 vuxna och resten barn i åldrarna ett till sex år, de minsta burna av kvinnorna. Alla var fullt påklädda och ingen hade badgrejor med sig förutom ett par halvfulla plastkassar.

Vi satt mitt på strandremsan med väskor mm runt om oss, vilket är guldläge för zigisarna. De delar då på sig och går på båda sidor om oss för att distrahera. Men jag reste mig från stolen, spände ögonen i dom och en frågade mig på svenska vad jag glodde på. Tjuvpack svarade jag.

Dom går fram och tillbaka längs hela strandremsan och väntar på att någon lämnat sina grejor för att bada, eller ligger och sover. När de passerat oss ser vi hur en av kvinnorna böjer sig fram, för att ta av ett barn sin nerkissade och-eller mer blöja. Skall vi slå vad att hon kastar den i buskarna sa jag. Mycket riktigt, rätt in i en buske åkte den, trots att det finns papperskorgar och tunnor varenda 10 meter längs hela stranden.

Om alla på stranden gjort som vi, klart och tydligt visat att vi inte tolererar detta! Men det händer bara inte, det skulle väl vara att begära för mycket av de som tycker LIKA.

Fega hycklare är vad ni är.
37 personer gillade det här.

GunnarAndersson74 1 timme sedan som svar till quinna

Du har missförstått detta. Det är möten mellan människor och det är bara kultur krockar. Skulle möjligen Romerna stjäla något, då är det givetvis strukturell rasism
10 personer gillade det här.

quinna 1 timme sedan som svar till GunnarAndersson74

Ja dom kunde ju försökt stoppa ner bara ett finger i våra tillhörigheter, så skulle dom fan i mig fått se på rasism.
11 personer gillade det här.

Stefan Palmkvist 1 timme sedan

Om fristaden heter Täby, Danderyd, Örgryte eller Skanör-Falsterbo så kan man väl öppna gränserna ytterligare. Det börjar bli lite trångt i Botkyrka och Södertälje!
12 personer gillade det här.

vainlee 1 timme sedan som svar till Stefan Palmkvist

Centrala STTÅÅKKHÅÅLM ska vara 50% Araber innan vi tar emot fler ute på " landet "
17 personer gillade det här.

GunnarAndersson74 1 timme sedan som svar till vainlee

Sitter just på nu på tunnelbanne parrong i en förort som har fallit till Mångkulturen. Snart måste skaffa sej colt 1911 för att ha en möjlighet freda sej själv.
11 personer gillade det här.

lasse1 1 timme sedan

"Kapten på skutan, Fredrik Reinfeldt, blir inte helt nöjd förrän fartyget är överbelastat...Om fler släpps ombord så är risken uppenbar att skutan kan sjunka, med kaptenens goda minne...

Kan hända att fartyget löper den risken....En skuta som var klassad som ett av världens mest sjösäkra...Men allt här i världen har sina begränsningar"..
8 personer gillade det här.

Karl Schwed 1 timme sedan

Mannen, Legenden och sist men inte minst: Myten...

Ja Herregud, den kommer att gå till historien som den mest korkade personen i Svensk politik genom tiderna...

Ibland funderar man om det är någon slags intern tävling i Riksdagen där vinnaren är den som spyr ur sig mest dumheter...

Första pris är ett boende så långt bort som möjligt från "Multi-Kulti"....

:0(
16 personer gillade det här.

Snurpan 1 timme sedan

Han är fan inte klok
22 personer gillade det här.

swebyggare 1 timme sedan

Ullenhag i vilket land ska vi Svenska brottsoffer söka asyl? Brottsoffer som har blivit utsatta för ohyggliga brott av just edra så kallade invandrare som söker asyl.

Du är inte lite dum och naiv, ulltoften.
22 personer gillade det här.

Trackback-länk

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: