tisdag 31 juli 2012

Expressenledare: EDL försöker framställa islam som hotet mot HBQT « Avpixlat

Expressenledare: EDL försöker framställa islam som hotet mot HBQT « Avpixlat: En samling artiklar som behandlar detta ämne:

Koranen OCHj homosexualitet:

Det finns fem referenser i Koranen som har nämnts som en hänvisning till bög och lesbisk beteende. ". Maskulina kvinnor" Några uppenbarligen hantera feminina män och de två största referenser till homosexuellt beteende är:

"Vi skickade också Lut: Han sa till sitt folk:" Vill ni begå skändlighet som inga människor i skapelsen (någonsin) som begåtts före dig? För ni öva dina lustar på män i stället för kvinnor: ni är verkligen ett folk överträder utanför gränserna "Koranen 7:80-81.

"Vad! Av alla varelser Kommer ni åt de män och lämna fruar er Herre skapat för dig? Nej, men ni är framåt folk. "Koranen 26:165

Båda hänvisningarna avser homosexuella sexuella aktiviteter, lesbiska metoder nämns inte i Koranen.

Lut kallas "Lot" i de hebreiska skrifterna. Denna passage är en uppenbar hänvisning till verksamheten vid Sodom och Gamorah. Det verkar innebära att det inte fanns någon homosexuellt beteende innan den först dök upp i Sodom. Detta är ett unikt islamiskt koncept, det visas inte i judiska eller kristna tro. Passagen också länkar synd Sodom (anledningen till dess förstörelse) till homosexuality.That koppling motsägs av andra verser i de hebreiska skrifterna.

Hadith och homosexualitet: Hadithen är samlingar av uttalanden som tillskrivs Muhammed. Många Hadith (ahadith) diskuterar liwat (sexuellt umgänge mellan män). Två exempel är:

"När en man monterar en annan man, skakar Guds tron."

"Döda den som gör det och också dödar den som det görs på." (Med hänvisning till de aktiva och passiva partners i homosexuella samlag)

Det finns åtminstone ett omnämnande av lesbisk beteende som nämns i Hadith: "Sihaq (lesbisk sexuell aktivitet) av kvinnor är zina (illegitim samlag) bland dem."

Traditionalist ortodoxa muslimer hävdar i allmänhet att Hadith litteraturen innehåller autentiska uttalanden av Muhammed. Många liberala muslimer tvivla på deras äkthet. Det senare kan påpeka att under de tider de första kaliferna hade muslimer inte vet vad de ska göra med personer som gjort sig skyldiga till "liwat / lutiyya". Ingen Sahabi (medföljande) av Muhammad skulle kunna citera ett ordspråk eller beslut av Muhammed som rör denna fråga.

Behandling av homosexuella inom islam:

Enligt en broschyr som produceras av Al-Fatiha finns en enighet bland islamiska lärda att alla människor är naturligt heterosexuella. 5 Homosexualitet ses av forskare vara en syndig och perverterad avvikelse från normen. Alla islamiska skolor tankar och rättsvetenskap anser homosexuella handlingar är olagliga. De skiljer sig i fråga om påföljder:

Den Hanafite skolan (för närvarande ses främst i södra och östra Asien) lär att ingen fysisk bestraffning är motiverad.

De Hanabalites (allmänt följdes i den arabiska världen) lär att stränga straff är motiverat.

Den Sha'fi skola (även ses i den arabiska världen) kräver ett minimum av 4 vuxna manliga vittnen inför en person kan finnas skyldig till en homosexuell handling. Al-Fatiha uppskattar att 4.000 homosexuella har avrättats i Iran sedan sin revolution 1979. 10 offentliga avrättningar av homosexuella har utförts i Afghanistan av talibanerna armén.

Den islamiska Society of North America:

Dr muzammil 'Siddiqi av ISNA sade: "Homosexualitet är en moralisk sjukdom. Det är en moralisk sjukdom, en synd och korruption ... Ingen person är född homosexuell, precis som ingen är född en tjuv, en lögnare eller mördare. Människor att förvärva dessa onda vanor på grund av brist på ordentlig vägledning och utbildning. ""

"Det finns många anledningar till varför det är förbjudet i islam. Homosexualitet är farligt för hälsan hos de personer och för samhället. Det är en viktig orsak till ett av de mest skadliga och dödliga sjukdomar. Det är skamligt för både män och kvinnor. Det bryter ned en människa. Islam lär att män ska vara män och kvinnor bör vara kvinnor. Homosexualitet berövar en man av hans manlighet och en kvinna av hennes kvinnlighet. Det är det mest icke-naturliga sättet att leva. Homosexualitet leder till förstörelse av familjelivet. "

Jag vet inte om många människor vet om detta, men på Internet, finns det några sidor om muslimer som är homosexuella. Det är en fråga för att vara muslim och homosexuell, och en annan för att försöka motivera detta val med Allahs (Den Upphöjde) bok, Koranen, och ordets av Profeten (Allah välsigna honom och bevilja honom fred). InshaAllah, i detta inlägg kommer jag att göra med den senare frågan. Den första punkten att klargöra är att som muslimer, vi accepterar Allah (Den Upphöjde) och Hans Profet (Allah välsigna honom och bevilja honom fred) som myndighet och sista ordet om vad som är rätt och fel. Detta är i viktigt att gripas. Annars finns det inte mycket använda i diskutera frågan. Det är precis där de människor som försöker rättfärdiga homosexualitet och andra metoder och övertygelser, från Koranen gå fel. Poängen med detta inlägg är att klargöra läget för Islam om homosexualitet så att det kommer att finnas några tvivel om det.

Nu gäller bevis, följer vi den metod som utförs av muslimska lärda. I allmänhet är det att se vad Koranen säger om en fråga, då Hadith, och sedan konsensus de lärda, och den analogi kan göras. Bevisen om olagligt homosexualitet är som följer:

Oh Sodom lesbianism

I mer än ett ställe i den heliga Koranen, berättar Allah för oss historien om Lots folk och hur han förstörde dem för deras onda praktik. Det råder enighet bland både muslimer och anhängare av alla andra religioner som sodomi är en storhet. Det är även viler och fulare än hor.

Allah den Högste säger: "Har du närmar dig hanarna mänsklighetens, vilket fruarna att Allah har skapat för dig? Men du är ett folk som överträder "Koranen (26:165-66)

(1) Profeten (saw) sade: (1) "Döda den som sodomizes och den som låter om göras med honom." (Tirmidhi, en sahih (giltig) hadith)

(2) "Må Allah förbanna honom som gör detta Lots folk gjorde." (Ibn Hibban, sahih (autentiskt))

(3) "lesbiskhet av kvinnor är äktenskapsbrott mellan dem." (Tabarani, Sahih) "

Ta fran Reliance av Traveller, transltaed Nuh Ha med Mim Keller, sid 664-665.

Det finns många fler Hadith i frågan, och frågan om vad som skall göras med en som begår sodomi och lesbianism. Jag kommer inte att behandla med dessa nu i det här inlägget. Allt jag ville göra var att visa att positionen Islams i denna fråga är att det är en enorma (kaba'ir), och därför förbjuden (haram). Må Allah (Den Upphöjde) skydda oss.

Vad är förbjudet i islam-homosexualitet eller öva homosexualitet?

Den gemensamma koncept för muslimska homosexuella är att begå självmord eftersom de inte kan straffas för att vara homosexuella i ett icke-islamisk stat, men två fel gör inte ett rätt. Medan homosexualitet är fel, rättfärdigar det inte att självmord under alla förhållanden eller omständigheter. Tänk på att om du någonsin begår självmord, skulle du på allvar har missförstått islam och dess anda. Om du någonsin varit inblandad i sexuella homosexuella handlingar i det förflutna, du bör verkligen och uppriktigt ångra sig inför Allah, den Barmhärtige, den Nåderike, och lovar honom att aldrig engagera sig i några homosexuella handlingar längre. Observera att det finns en skillnad att faktiskt vara inblandad i en homosexuell handling, vilket är en synd - från att ha sexuella känslor som du försöker att kontrollera, att du inte uttrycker offentligt, vilket inte är syndigt om du försöker kontrollera dem . Om medicinsk eller psykologisk rådgivning hjälper, då får det, men vet att Allah är Läkare och Koranen är din bästa följeslagare. Ge kärlek, be, göra Dua 'och Allah kommer inte att lämna dig ensam. Du har fått att tro på oändlig mängd Mercy Allah ger till sina tjänare, och du bör också inse att han förlåter, om han så önskar, alla typer av synder, utom synd att inte tro på honom.

Vad är synd i homosexualitet är den faktiska sexuella akten mellan paret av en liknande kön. Om du förvandla dina önskningar till en kamp och en utmaning att övervinna den och inte fysiskt begå det, så Inshallah får du belöning för det.

Tappa inte hoppet! Frukta Allah (SWT), be honom om hjälp allvarligt, aldrig ge upp, och göra något för att bli av med idén om homosexualitet. Försök att undvika alla de omständigheter som utlöser dina homosexuella känslor: inte får ensam med en attraktiv man, alltid i sällskap med andra, inte engagera sig i djupa / personligt samtal med någon person som du kanske tror kommer att utlösa din homosexuella känsla. Håll dig borta från alla andra människor som har liknande känslor. Inte ens tänka på en sådan idé i detta ämne, hålla dig sysselsatt i olika användbara sak, och hålla sig borta av allt som påminner dig om homosexualitet. Håll ett Positivt tänkande i ditt sinne och hålla säger till dig själv att du kan göra något åt ​​det. Har aldrig säga att jag inte kan. Minns med varje steg du tar mot att bli av med denna vana du får hjälp och belöning från Allah (SWT) och du är irriterande att Shaytan.

Även för många homosexuella muslimer begreppet gifta är oattraktiv. Med denna känsla bör inte hindra dig från funderar på att gifta sig i framtiden. Du kommer att upptäcka att äktenskapet är mer än bara uppfylla dina sexuella behov ... Din fru kommer Inshallah ge dig frid, lugn, glädje, säkerhet och många andra känslor att varje människa behöver, irrelevanta för deras "sexuella partners". Även om man muslimer inte får ljuga, bör du hålla denna känsla för dig själv och inte dela det med henne eller dina föräldrar av många skäl ... Ha tålamod och göra det till en livslång kamp för dig själv ... Du får se hur givande det är på slutet ... Kom ihåg, det är i denna värld många spelmissbrukare, alkoholister, äktenskapsbrytare, tjuvar, men många av dem kontrollera det och avstå från att göra det ... Om de inte är muslimer och har viljan att göra det, du är en muslim och du har Allah på din sida när du söker hans hjälp. Det finns inget sätt du kommer att misslyckas Inshallah ...

Homosexualitet OCHj Islam

Nedan följer några verser i Koranen som talar mot homosexualitet. De människor som gör en gud (ilah) av det egna lustar helt klart i fel. Profeten Lut talade mot detta onda praxis hans folk. Deras enda svar var: "Ge oss Guds vrede om du tellest sanningen." De fann snart reda på vem talade sanning när Allah förstörde dem alla. Låt det bli känt nu att det finns något sådant som A Gay MUSLIM! En muslim är en person som lämnar sig Allahs vilja. De som utövar denna onda har lämnat sig åt sina egna önskningar och har vänt ryggen åt de tydliga läror islam. Dessa människor kommer att använda någon form av rationaliseringar för att rättfärdiga sina syndiga praxis. Inte luras av de mjuka taktik Shaitan. Han kommer att försöka allt för att vägleda oss från fel håll.

Om du har dessa homosexuella begär i dig söka skydd hos Allah och Allah kommer att hjälpa dig. Allah har avslöjat sanningen. All pris är för Allah!

Versen fran Koranen:

026.165-166 "Av alla varelser i världen, kommer ni att närma män och lämna de som Allah har skapat för att du ska vara dina kompisar? Nej, är ni ett folk överträdande (alla gränser)! "

027,055 skulle ni på riktigt män i dina lustar snarare än kvinnor? Nej, är ni ett folk (grovt) okunnig!

029.028-29 Och (minns) Lut: se, sade han till sitt folk: "Ni begår otukt, såsom inga människor i skapelsen (någonsin) som begåtts före dig. Har ni verkligen närma män, och avbröt motorvägen - och praxis ondska (även) i dina råd "Men hans folk gav inget svar, men detta: de sade:" Ge oss Guds vrede om du tellest sanningen "?.

Hadith (uttalas av profeten Muhammed) om homosexualitet:

Berättat AbuSa'id al-Khudri: Profeten (saw) sade: En man ska inte titta på de privata delarna av en annan man, och en kvinna ska inte se på de privata delarna av en annan kvinna. En man ska inte ligga med en annan man utan att bära mindre kläder under en lock, och en kvinna bör inte vara lögn med en annan kvinna utan att bära mindre kläder under en lock. (Abu Dawood)

Berättat AbuHurayrah: Profeten (saw) sade: En man ska inte ligga med en annan man och en kvinna ska inte ligga med en annan kvinna utan att täcka sina privata delar, utom ett barn eller en pappa. Han nämnde även en tredje sak som jag glömde. (Abu Dawood)

Diskussion:

Allah fördömer homosexualitet uttryckligen i Koranen: "Har du närmar dig hanarna mänsklighetens, vilket fruarna Allah har skapat för dig? Nej, Du är ett folk som överträder. "(26:165-166) Det är synd för folket i Lut och dess arabiska ordet är lutiyya. Liwat är ordet för sodomi, enligt vilken rubrik ämnet homosexualitet finns i böcker fiqh. Under Shari `a både (samma kön) sodomizer och sodomized är passible för döden. De lagar i andra religioner var liknande tills för inte så länge sedan. Följeslagarna ansåg det så motbjudande att de utsatts de skyldiga för förbränning, en extrem straff utmäts inte ut för något annat brott. När det gäller lesbiskhet, sade profeten och välsignelser och fred vare med honom om att det bestod i zina (otrohet) och det är föremål för samma dom som Zina, som är död för gifta och piskrapp för ogifta. Vår avslappnade attityd i denna dag och ålder är enbart en produkt av den tid i vilken vi lever, där moral helt har flytande så att vi inte längre vet skillnaden mellan svart och vitt så att säga. Om någon var täckt med smuts från topp till tå och insisterar på att det är hans sätt att leva, skulle vi inte hålla sällskap med dem en sekund. Hur är det någon som insisterar på sin överträdelse då även Shari `a av judar och kristna uttryckligen fördöma det?

Artikel - Homosexualitet och islam - ett islamiskt perspektiv

Det har varit en hel del diskussioner nyligen i frågan om homosexualitet. Det finns en tendens, aldrig så liten, bland några av oss att göra detta beteende accepteras i namn av rättvisa och tolerans. Å andra sidan finns det de som skulle vilja föreslå summariska avrättningar av dem som ägnar sig åt homosexuellt beteende. Denna förvirrande meddelande kan vara en fara i att det kan urholka och späd några av våra grundläggande värderingar. Låt mig inleda mina förslag för att utveckla ett effektivt sätt ta itu med denna mycket känsliga och kritiska frågan, med lite bakgrundsinformation.

Homosexualitet är naturligtvis inte ny beteende. Den har funnits i praktiskt taget alla kulturer och bland alla människor, men oftast färre antal och i hemlighet, inte med en "in your face" attityd som det gör i väst nu. Tyvärr är verkligheten i tiden vi lever i, särskilt i de västerländska samhällen, och vi måste ta itu med det. Den Homosexuell eller gay som de kallar sig, i ett försök att putsa sin image, utgör en mycket aktiv och kraftfull lobby grupp.

De har starka politiska och sociala band och tillgång till eliten i samhället, särskilt i USA, fram till och med president Clinton. Även om majoriteten av människor i USA tror att homosexuellt beteende är fel, det är spännande, men aldrig mindre anmärkningsvärt, att de homosexuella har vunnit allmänhetens acceptans för sitt beteende i en mycket kort tid.

Detta accepteras av den amerikanska allmänheten är en återspegling av människor som är engagerade i sin sak och ta vederbörlig tanke, tid, pengar och ansträngning för att uppnå sitt syfte, men en fel. Den homosexuella agenda är mycket enkel att göra deras beteende accepteras som vanligt, och i processen rekrytera fler till sina led. De har en sofistikerad och mångsidig kampanj för att uppnå sina mål. Dessa inkluderar aktivt deltagande i sociala och politiska frågor än de omedelbara åtgärder, t.ex. att mata de hungriga och ta itu med mänskliga rätt frågor.

De främjar deras agenda genom lagstiftning, presentera sig som offer för fördomar och diskriminering, vilket hjälper att anta lagen könsdiskriminering, legalisera och säkra full nytta av samma kön äktenskap finansierar forskning liknar hypothalamus frågan (som visar en genetisk benägenhet att homosexualitet) , undervisning på ens dagis nivå som de två manliga eller två kvinnliga kan göra en familj som är ett godtagbart alternativ som är jämförbar med den traditionella MOM och POP familj, religiösa och moraliska oskärpa i montern genom att upprätta homosexuella kyrkor och synagogor etc. etc.

Den mest effektiva milstolpe i homosexuella rörelsen, var nog när 1976 American Psychiatric Association (APA) förklarade att homosexualitet var inte längre betraktas som en sjukdom utan skulle endast ses som en orientering eller sexuell variant. Resten, som de säger, är historia. Detta gjorde många människor mycket misstänksam av det vetenskapliga samfundet, som gick mot kända vetenskapliga data som homosexuella beteende kan ändras. Även om APA har tagit en officiell ställning, fortsätter denna debatt och många framstående medlemmar i APA motsätta sig detta stativ.

Även detta har hänt och fortsätter att hända även i religiösa kretsar, bland muslimer och andra, där experter eller präster gör uttalanden till förmån för dem från vilka de står att vinna favörer på bekostnad av massorna och mot tydliga moraliska och / eller vetenskapliga bestånd stödja det motsatta eller motsatta åsikter.

Styrkan hos den rörelse visades genom utbrott av AIDS. Fram till den punkten i historien, det fanns en standard för att hantera alla smittsamma sjukdomar. Den vetenskapligt utvecklade och testade system som är på plats för att innehålla smittsamma sjukdomar var förbi med politisk muskler. Som ett resultat, sprids sjukdomen mycket snabbt och drabbade många oskyldiga liv genom blodtillförsel och andra förebyggas metoder vars genomförande undertrycktes politiskt.

AIDS, en smittsam sjukdom fram till denna punkt som i huvudsak påverkat homosexuella tvingades att bli en politisk fråga och blev undantaget från regeln. Den oskyldiga sattes i riskzonen och deras liv gjorde ett helvete, några till och med förlorat bara för en politisk vinst. Lögnen som främjas är att aids är lika skenande bland heterosexuella eftersom det är bland homosexuella. Statistik motsäger detta påstående.

Den homosexuella rörelsen har ett starkt nätverk av stödgrupper som uppmuntrar varandra att "komma ut ur garderoben", vilket främja och aktivt främja detta beteende. De trivs på konflikten mellan familjen och / eller medlemmar samhället. De har varit kända för att ge moraliska, psykologiska, sociala och ekonomiskt stöd till någon av deras egna som gör övergången till sin livsstil eller som är "kommer ut ur garderoben", så att säga.

De använder beprövade metoder för att förändra den sociala acceptansen och beteende gentemot sig själva. Liksom visar på TV, kommer de att införa radikala fråga som kommer att leda till en nyans och rop från alla håll första gången ut, andra gången det är mindre och i efterföljande gånger oppositionen kommer att dö ut. De sedan diskutera eller rama in problemet som det är känt, att övertyga oss om deras legitimitet och hur fel trångsynta och bigotta alla dessa moralister är. Tricket är att säga det tillräckligt många gånger, och vad som en gång var ett tabu att ens tala om är att bli normal, acceptabel, och även önskvärt att fler och fler människor.

De har nu en årlig "Gay Pride Parade" i många amerikanska städer med fullfjädrat TV-sändningen. En "Gay Pride Month" har fastställts i vissa skoldistrikt för att ta bort trångsynthet och fördomar. Dessutom, högskolor och universitet har en djupgående inverkan på den intellektuella utvecklingen av våra ungdomar. Det är den tid i livet där nya och oberoende tankar införs, inkubera och utvecklas.

De flesta av dessa institut är en berggrund av sekulär extremism och främja alla andra värden förutom de gudomliga sådana. I dessa kretsar är det politiskt och socialt acceptabelt att tala om, främja och experimentera med alla beteenden, homosexualitet med, men för att diskutera och ytterligare gudomliga värden anses vara nära minded och smal. Argumentet från några av de eliter i dessa institutioner är att vi måste hålla fast vid separationen av kyrka och stat, som har historiska meriter. I själva verket är det uppenbart för de flesta bedömare att det som avses är att ta Gud ur ekvationen och begränsa honom till väggar hem, moskéer, kyrkor och synagogor bara.

Vi, yuths och föräldrar, alla måste vara medvetna om dessa trender så att vi kan utveckla ett effektivt sätt att ta itu med dessa frågor och inokulera oss mot skadliga beteenden. Detta är en sammanfattning av vår studie av den homosexuella rörelsen som vi åtog sig att försöka förstå olika rörelser, religiösa och sådana som bygger på andra orsaker, som har lyckats att förvandla sig ifrån de avskydde eller förföljda grupper att bli viktiga aktörer i den amerikanska samhället.

Homosexuell rörligheten är en av dem, de andra är det irländska katoliker, kväkare, etc. Skälet för att tillhandahålla bakgrundsinformation här är att först komma till rätta med den sofistikerade problemets natur, och vet vilka vi och våra ungdomar är att göra med. Den andra är att vi ska kunna formulera en effektiv reaktion på den.

diskussion här om homosexualitet är en återspegling av framgången av deras rörelse för att tvinga oss att ta itu med detta som ett problem, även om vi hellre inte. Vi vet inte hur många kan göra anspråk på, med någon grad av säkerhet, den ökande användningen av detta beteende bland våra medlemmar. Vi är säkert påverkas av det samhälle vi lever i, men jag tror på den här punkten, vi som en gemenskap, ännu inte har alltför negativt. I våra studier av ungdomar i Toronto, som därefter publicerades i en bok med titeln "muslimska ungdomar vid vägskälet framåt i den 21: a århundradet", såg vi inte detta som ett stort problem. Detta betyder inte att den inte har utvecklats till ett problem nu, eller att vi inte behöver ta itu med detta som ett problem nu. Jag tror att alla diskussioner måste ta hänsyn till följande:

Vi som muslimer måste ange entydigt och otvetydigt att homosexualitet är en avvikande beteende och att det inte ens en tillstymmelse till tvekan om att islam fördömer beteendet.

* Det viktigaste för oss som muslimer är att islam inte är vårt etnicitet, det är vår religion som reglerar våra liv och som vi får våra värderingar.

* Även om vår religion tillåter oss handlingsutrymme, mer än de flesta, att fundera och ompröva vissa frågor, är homosexualitet klart och tydligt fördömts av Koranen (7:80-83, 11:77-79), profeten och hans avkomma.

* När vi har en konflikt med Koranen, som är Guds ord ordagrant, frågar vi inte var Koranen gick fel, utan snarare varför är vi begränsade varelser, i konflikt med visdom det absoluta, Gud den Allsmäktige.

* Som muslimer har vi inte gör upp vår religion, men vi får det och vi lyder det.

* Således anges, måste vi klargöra att det inte betyda att vi hatar homosexuella personen utan snarare att vi finner beteendet abhorable. Vi vill hjälpa till med känslighet och omsorg den som har dessa tendenser, eller praxis sådant beteende. Vi kan dessutom påpeka följande:

Gud har skapat allt i par varje begåvad med fysiska och psykiska egenskaper för att komplettera och slutföra en annan. Koranen (4:1) visar att människor har skapats från en levande enhet (nafs), som representerar ursprunget av både manliga och det kvinnliga. Den mänskliga arten men har innefattat manligt och kvinnligt sedan dess existens. Den "parning" eller "spousing" av manliga och kvinnliga könen är originellt i den mänskliga naturen och ut ur denna instinktiva relation mänskligheten utvecklas, fortsätter och sprider.

Mellan de två könen en graviterande kombination av kärlek, ömhet och vård framkallade, så att varje finner i den andra fullständighet, lugn och support (Koranen 30:21). Med barn och älska dem representerar en annan uppfyllandet av den mänskliga naturen (Koranen 42:49-50). Det är genom denna makar komplettering och färdigställande enligt Koranen (7:189), som vardera maken uppnår komfort, och har frid i sinnet, tillfredsställelse och självförverkligande. Dessa relationer sträcker sig bortom det fysiska sexuell kontakt och psykologiska, andliga relationer.

Välsignelser här fullständigheten inte avslutas av sin prestation, men de fortsätter och utvecklas genom att föra fram barn, höja dem, och ge hela familjen med material, känslomässiga och moraliska behov.

Njutningen för färdigställande och fortplantning kan mycket väl förlängas och multipliceras, när man beviljas stora barn, som inte bara representerar genealogiska fortsättning, men är också en dynamisk förnyelse av den mänskliga rasen.

Sådan fysisk-psykologisk-andlig utveckling genom spousing och parning, följt av fortplantning, får som fortsätter i mer än en generation, borde leda varje förnuftigt människa att vara tacksam till Gud för hans successiva och multiplicera gynnar med sin egen familj under hela sin livstid . Dessa personer och deras glada verkliga familjer skulle vara förebilder för hela samhället (Koranen 25:72).

* En av de kriterier eller lackmustest för ett beteende som gynnar mänskligheten i stort är "tänk om den åtgärd som du marknadsför utövas av en majoritet av människorna i världen? Kommer det att gå mänskligheten eller kommer det att fördröja det? "I det här fallet människor kommer att upphöra att existera.

* Om det finns någon sanning i påståendet att den manliga homosexuella beteende kan vara genetiska, hur om bisexuella och lesbiska. De säkert gör ett val och våra normer fel också.

* Den debatten och argument som de homosexuella är "Var vad du är" och "inte skämmas över det." Många aningslösa ungdomar börjar då att experimentera, att "upptäcka" vad de egentligen är. De är i själva verket vara omedvetet, och i deras mest lättpåverkade period av tillväxt, vilseledd med kraften av förslag och en invecklad logik. Vem vi är, vad man kan vara, är det förädlande att alltid försöka göra det som är rätt.

* Även om det finns en genetisk benägenhet för homosexualitet, är det adeln av den mänskliga anden som kan övervinna det. Det finns antydningar om att alkoholister är genetiskt predisponerade för att deras beteende. Dessutom vissa människor är i sig benägna att ta risker, vilket är en viktig faktor för människans framsteg och utveckling. Detta pre-disposition till risktagande beteende kan lätt leda till destruktiva beteende spel. Vi uppmuntrar inte folk med en benägenhet att alkoholism eller spel för att hålla på hänge i dessa laster, utan snarare uppmuntra dem att stå emot och övervinna dem bör vi göra samma sak med homosexuella känslor och tendenser. Om man har läggning eller hyser "homosexuella gener", sina känslor och önskningar kan inte diktera beteende. Man kan ha en stark lust att ha en homosexuell kontakt, en heterosexuell kontakt med varandra än sin egen make, eller för att stjäla eller döda. Adeln av den mänskliga anden är att motstå, och detta är vad höjer människan till status högre än änglarna.

* Det är en period under vår tillväxt process där vi är mest bekväm med och försöka att binda med personer av samma kön. En del bär detta beteende till en extrem och experimentera med homosexualitet. Vissa psykiatriker tror fortfarande att de som fortsätter med homosexuella beteendet verkligen greps i sin utvecklingsprocess. De undviker eller är rädda för att fortsätta med den normala psykologiska tillväxten. Detta tillstånd är behandlingsbar med psykoterapi.

Verkligheten av samhället kräver att vi hävdar våra positioner och ta itu med frågor, som de stå i förgrunden med hjälp av några av de befintliga samhälleliga grund. Även om tänkandet kan falla ifrån våra ideal, kan det vara ett effektivt start i att förändra och flytta debatten närmare vår synvinkel och värderingar. Följande två punkter är gjorda med detta i åtanke.

* Som muslimer, vi identifierar och instinctly komma till försvaret i alla individer eller grupper som är diskriminerade. Denna reaktion är tack vare vår grundforskning värde och engagemang för rättvisa och även från våra egna samtida erfarenheter som individer och som medlemmar av en grupp, har som led av diskriminering och förtal.

Medan vi avskyr diskriminerande handlingar mot individer eller grupper, lägger vi också ett högt värde på diskretion. Den enskildes rätt att välja är en grundläggande värde och nödvändig förutsättning för varje individ att stå till svars inför Gud för sina egna handlingar. Guds ledning säkrar balansen mellan den enskildes och samhälleliga rättigheter. Ingen har rätt att spionera i privatliv och affärer individer. Även när dessa privata angelägenheter förbigående bör vara kända, är uppmaningen att hålla dem privata och skydda de inblandade.

Men när en öppet deklarerar sin sexuella läggning, en privat angelägenhet, och sedan kräver särskild uppmärksamhet på grund av det finner vi detta en skymf mot samhällets välbefinnande. Det finns redan skydd och skydd enligt lagen mot diskriminering som omfattar heterosexuella och homosexuella. Att kräva att ytterligare särskilda rättigheter och överväganden baserade på hur eller vem vi har sex med, och hävdar att det är en civil nyemission, är skrattretande.

Att jämföra med och kräver särskilt skydd som de som har förföljts för sin nationellt ursprung, är ras, hudfärg eller religion och religiösa övertygelser grundlösa och har någon historisk eller social motivering eller paralleller. Vi kommer då att ansluta sig liknande särskilda krav på skydd och enstaka grupper ut varierar från dem som vill ha heterosexuella relationer till dem som är vänsterhänt, när de är alla för närvarande skyddas enligt gällande lagar. Vi strävar efter att upprätthålla familjen och dess värden, och skydd av det som ett hållbart, beprövad, viktigaste och socialt hållbar kärnan i varje samhälle. Det finns en ständig kamp och för att bibehålla balansen mellan individens rätt och samhällets välbefinnande.

Vi sätter ett högre värde på samhällets välbefinnande än individens rätt att aktivt främja räknarvärden som i slutändan skadar samhället i stort. Vi har därför rätt att motstå och säkerställa skyddet av våra värderingar mot en sådan anstormning. Detta motstånd bör aldrig vara en aggression mot någon enskild person eller grupper, men en fast och principiell ställning mot disk värden som främjas samtidigt främja våra värderingar i en snällare och mjukare sätt med övertygelse. Vi har verkligen en plikt att främja gudomliga vishet och värderingar som kommer att avancera mänskligheten och som har motstått tidens tand.

* Homosexualitet är en fråga som berör de flesta main stream kristna och judar och vi delar en gemensam värdegrund. Det kan ge en möjlighet att arbeta tillsammans för det gemensamma bästa i samhället i stort.

Vi som muslimer har nytta och välsignelse av gudomlig vägledning och visdom. Koranen påminner oss om att Allah (SWT) kommer att förändra tillståndet hos människor bara om de själva anstränger (13:11). Om de homosexuella kan marknadsföra sina fel värden med kraft och lyckas, har vi en plikt och ett ansvar att inte bara göra ett försök att hejda denna trend, men också att satsa vår tid, energi och resurser för att främja gudomliga värden med så mycket nit.

Vår utmaning är att utforska och hitta sätt att motstå och motverka denna rörelse bland våra egna familjer, omedelbara samhället, den muslimska Ummah, och hela mänskligheten. Detta är vårt öde och utmaningen att den tid vi lever i. Action mer än retorik kommer att göra oss värdiga Allahs (SWT) hjälp och nåd och vilja kär oss till honom. Frågan är vad är du, och i sin tur oss alla tillsammans, kommer att göra för att främja våra värderingar och motverka detta hot?

Vad är Islams syn på homosexualitet?

Det råder ingen tvekan om att i islam homosexualitet anses "syndigt". Homosexualitet när det gäller islam i fråga är en djupgående misstag (liksom alla synder om de inte tänker göra fel). Människor är inte homosexuella av naturen. Människor blir homosexuella på grund av sin omgivning. Särskilt kritiska är miljön under puberteten. Förslag, idéer och konstiga drömmar är symptom på förvirrade försök att förstå nya och trubbigt sexuella begär och obetänksamt tolkas som att definiera någon som en sexualitet eller annat. Om dessa slutsatser åtföljs av verkliga homosexuella handlingar de ännu mer förstärkt.

Mänskliga instinkter kan utsättas för handlingar vilja. Sexualiteten är ett val av identitet som följer val av åtgärder som följer av val av vad man ska ha sexuella fantasier om. Människan är särskilt möjlighet att kontrollera sina tankar, underhållande del och avskeda andra.

Men om denna fria viljan inte är erkänd är det lätt att komma in i en cykel av tänkande som utgår från att acceptera en hypotes om dig själv så sant snarare än som ett möjligt val (även om alternativen är ibland svårt) Till exempel:. "Jag är lat "kan antas som äkta av någon. När personen som tycker detta ligger runt i sängen på morgonen han konstaterar detta passivitet som ett bevis på uttalandet "Jag är lat." När han upprepade gånger väljer att göra så bevis fästen och tanken blir fast i hans identitet. Det kan även ha fysiska manifestationer och byta fysiologi och psykologi.

Denna process kan lätt uppstå för någon aning om bra eller dåligt om jaget som bygger till stor del på uppgifter som följer av den egna åtgärder. Idén kan vara "jag" gay "" eller "jag är nöjd" eller "Jag älskar att äta massor av mat." Sanningen är - du är vad du väljer att vara, du gör vad du väljer att göra, du tror vad du väljer att tänka. Det kan finnas långa tidsfördröjningar mellan orsakar val och effekter men vem som helst kan ändra sig. Det finns reformerade ex-narkomaner, reformerade ex-spelmissbrukare och före detta homosexuella. I alla dessa synder förebyggande 1000 gånger bättre än att bota och mycket lättare.

Det har föreslagits att homosexualitet är genetiskt nedärvd, och att de som har denna "anlag" är offer Om det inte syndare av något slag. Det finns dock andra saker som antagligen är genetiskt påverkas att ge anlag för att till exempel spel eller alkoholism. Dessutom kan hävdas (och har varit) att det inprogrammerat i mäns genetik för dem att vara otrogen mot sin partner. Alla dessa saker gör det inte rätt sak att göra, inte heller förhindra att dessa saker betraktas som syndig. Dricker alkohol kommer fortfarande betraktas som syndigt i islam, även om du har en benägenhet att vara en alkoholist.

Tricket som varje inlägg alkoholist kommer att berätta är att peka aldrig en droppe när du har avslutat - det är en lång hal is - ditt liv är bättre utan den. När en viss önskan är ansluten till din identitet starkt och du får på något sätt fastnat för det, kommer det alltid enkelt att gå tillbaka till det - du inte kan glömma tillfredsställelse. Den svåra uppgiften är att komma ihåg den dåliga sidan av önskan, såsom baksmälla, förlorade pengar, självförakt eller bara känsla av förlust på grund av vad du missade på. Men om du ska förändras till det bättre, måste du komma ihåg detta och de senaste önskningar du hänger samman med din identitet kan bli bortkopplad från vad du väljer att bli.

VAD Säger Islam OM homosexualitet?

Taget från boken med rubriken Vanliga frågor Folk frågar om islam "av Shabir Ally.

Islam lär att homosexuella handlingar är syndiga och straffbart av Gud. Denna undervisning kommer inte från människor utan från Skaparen av alla människor. Gud säger oss i sina egna ord hur han bestraffade folk mycket för sina homosexuella beteende.

Berättelsen om Profeten Lot, på vem fred, finner nämner i flera koraniska passagerna, särskilt kapitel 26:160-175 som lyder: "Folket i Lut avvisade apostlarna. Se, sade deras bror Lut till dem: "Kommer ni inte frukta (Gud)? "Jag är er en apostel värd all tillit. "Så frukta Gud och lyda mig. "Ingen belöning ber jag er för det: min lön endast från sagan om Worlds. "Av alla varelser i världen, kommer ni närma män" och lämnar dem som Gud har skapat för att du ska vara dina kompisar? ! Nej, ni är ett folk överträdande (alla gränser) "De sade:" Om du inte avstå, o Lut! du skall förvisso kastas ut "Han sa:" "Jag gör avskyr era gärningar" O min Herre.! ! frälsa mig och min familj från sådana saker som de gör "så vi gav honom och hans familj - alla utom en gammal kvinna som dröjde kvar bakom. Men resten förstördes helt. Vi regnade ner på dem en dusch (med svavel): och det onda var duschen på dem som var förmanade (men lyssnade inte)! Sannerligen i detta är ett tecken: men de flesta av dem inte tror. Och sannerligen din Herre är Han, den Upphöjde i makt Barmhärtigast. "
Från dessa passager lär vi oss att Gud räddade Lot och de rättfärdiga av hans familj, och regnade på resten en skur av svavel, så de blev fullständigt förstörda. Detta nämns i Koranen inte bara av hänsyn till information, men framför allt för att tjäna som en varning till alla som vågar upprepa sådana handlingar.


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: