fredag 27 juli 2012

Öppet brev till statsminister Fredrik Reinfeldt « Avpixlat

Öppet brev till statsminister Fredrik Reinfeldt « Avpixlat: Öppet brev till statsminister Fredrik Reinfeldt

Har du aldrig nuddat vid tanken att underskottet i pensionssystemen kan bero på att det är allt fler som vill dela kakan? Fast många av dem inte bidragit med en krona till systemet? Har du inte tänkt i de banorna?

INSÄNDARE Hej Fredrik! Vi har en del gemensamt du och jag. I min ungdom var jag också medlem i MUF, det var under den tiden då Gösta Bohman var partiledare. Sedan hade jag några års uppehåll med politiken p.g.a. utbildning. Men därefter kom det några år då jag engagerade mig i Moderaterna igen. Jag var lite kommunpolitiskt engagerad, satt i tekniska nämnden och suppleant i socialnämnden.

Mitt intresse för Moderaterna fanns då partiet var ”de gamla” Moderaterna. Idag skulle jag inte ha en tanke på att stödja ”De Nya Moderaterna”. Inte en chans. Vad är det då som har hänt? Är det jag som förändrats? Är det partiet som förändrats? Som du självklart förstår är det ju partiet som förändrats, det hörs ju på namnet, skulle man kunna säga. Jag har nog behållit mina åsikter på ett ungefär.

En fråga jag brann för då, och fortfarande tycker är viktig är bl.a. försvarsfrågan, där ”Nya Moderaterna” svikit sina kärnväljare totalt. Sverige behöver ett bättre och starkare försvar. Helst skulle jag se att den allmänna värnplikten kunde återinföras. En hel del ynglingar kunde under värnplikten få en chans att mogna och lära sig möta livet med ett större ansvarskännande.

Nu till den fråga som idag är den mest akuta och mest kritiska för hela vårt land. Frågan om vilket Sverige vi vill ha. Det Sverige som vi, jag citerar dig, ”etniska svenskar mitt i livet” faktiskt vill leva i, och med stolthet kunna lämna över till våra barn. Det Sverige där vi är beredda att betala skatt för den välfärd vi vill ha.

Vi vill ju att våra gamla, de som byggt vårt land och betalat skatt i hela sitt liv skall få en god omvårdnad. De skall möta en personal som kan förstå och tala svenska. De skall få bra svensk husmanskost. Mat som de är vana vid och uppskattar. De skall ha det så bra som möjligt, helt enkelt. Det betalar vi gärna skatt till.

Varför antyder du, Fredrik, att jag eventuellt måste arbeta fram till 75-årsådern. Du säger att det är så många som blir äldre, så pengarna i systemen räcker inte, om inte svensken arbetar längre innan pensionen… Har du aldrig nuddat vid tanken att underskottet i pensionssystemen kan bero på att det är allt fler som vill dela kakan? Fast många av dem inte bidragit med en krona till systemet? Har du inte tänkt i de banorna?

Vad tycker du Fredrik, om den våg av kriminalitet som väller in över vårt land. Mord, rån, våldtäkter i all oändlighet. Vad tänker du göra åt den saken, Fredrik? Vilka är det som begår merparten av brotten i Sverige? Jo, det är så att t.o.m. när det gäller den totala summan av brott utförda i Sverige, så begås mer än hälften av ”s.k. utländskt födda”. Besök ett svenskt fängelse och se vilka som sitter där.

Vilket råd, Fredrik, vill du ge de tusentals svenska kvinnor som blivit/blir utsatta för våldtäkter? De stackars offren för gäng- och massvåldtäkter (t.ex. Mariannelund), vilket råd ger du dem? Du vet förstås att det faktiskt inte är ”etniska svenskar” som står för merparten av gängvåldtäkterna. Gängvåldtäkter utförs i första hand av utländskt födda män, ofta från MENA-länderna. Med andra ord är det faktiskt så att det rör sig om våldtäkter med en rasistisk underton. Dessa män har en kvinnosyn som inte skall få finnas i vårt Sverige! Jag skulle tro att om du frågar din partikamrat riksdagsman Waberi, som du så käckt placerat i Försvarsutskottet, så kanske du får ett svar i närheten av det här (kanske ett nytt motto i det nya och spännande Sverige); Skyl dig själv eller skyll dig själv!

Fredrik, du har skaffat dig nya kompisar nu, då du lierat dig med Miljöpartiet. Trivs du med det? Du vet väl att ”de gröna” förespråkar helt öppna gränser? De ser det som en mänsklig rättighet att bo i Sverige och att bli försörjd av svenskarna, gör du det också? Du har ju sett till, att alla de som uppehåller sig illegalt i vårt land, skall få samma rättigheter som vi medborgare, när det gäller skolgång och sjukvård för barn och unga, samt utsträckt en del rättigheter även för vuxna som inte har här att göra. Japp, precis så är det, Fredrik, de har inte här att göra!

I dagarna kom siffror för det första halvåret 2012 gällande asylsökare. Merit Wager, känner du till henne? Det borde du. På sin blogg meritwager.wordpress.com gör hon en intressant jämförelse med Finland. Skrämmande, enligt mitt sätt att se, men tydligen inte enligt ditt. För du gör inte någonting åt saken. Du brukar skylla på att Sverige måste följa de olika deklarationer vi skrivit under. Ja, men du vet ju att Finland också har skrivit under dem, eller? Gör något åt saken, Fredrik!

Sedan har vi ju det här med islam, Fredrik. Jag har så svårt att förstå hur du kan arbeta för en ökad islamisering av vårt land. Varför är det så värdefullt för vårt land att år efter år öka antalet muslimer? Är det för deras ”spännande” kvinnosyn? Är det för att några av dem gör så intressanta studieresor, till Pakistan, Afghanistan och Somalia som exempel?

Är det för glädjen att få läsa i svenska tidningar om de nya spännande svenskarna? Den för terrorbrott misstänkte ”svensken” på Cypern, den likaledes misstänkte ”svenske terroristen” i Thailand, eller de misstänkta ”svenska terroristerna” i Köpenhamn eller den ”svenske” självmordsbombaren i Stockholm. Om du inte redan vet det, så kan jag upplysa dig om att det bara är i svensk media dessa terrorister kallas ”svenskar”. All media i utlandet benämner dem som ”libanes” och så vidare. Vet du, Fredrik, jag tror inte att de här männen ens vill bli kallade svenskar, för de ser sig absolut inte som svenskar.

Tycker du att det är spännande och exotiskt att en del ”svenska” moskéer egentligen kan kallas terrorcentraler? Att det byggs fler och fler moskéer som oftast är finansierade med pengar från gulfstaterna? Kanske via någon fond placerad i Europa, för då syns det inte lika väl varifrån pengarna kommer. Det diskuteras huruvida problemen med den islam som predikas i moskéerna kunde bli mera ”svensk” om de blivande imamerna kunde utbildas vid svenska universitet. Tyvärr, Fredrik, det är inte geografin som är det viktiga. Den springande punkten är Koranen, och den får inte ändras oavsett var i världen en muslim befinner sig. Det är nämligen Guds ord, vilka människan inte får förändra.

Fredrik! Sverige har stora problem. Det börjar bli ebb i kassan. Det skärs ner och sparas på vartenda område i samhället. Svensken märker det, men har ännu inte riktigt insett anledningen till nedskärningarna.

Det svarta hål som slukar större och större del av de svenska skattemedlen är den huvudlösa invandringspolitik som du för, och som olika regeringar i Sverige fört sedan Olof Palmes tid. Dra i nödstoppen nu! Chansen är snart borta att vända Sveriges utveckling, klockan har passerat fem i tolv för ett bra tag sedan! Begrav ”mångkulturen”! Gör något Fredrik!

Marie Stensby
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-20, 17:59 (Uppdaterat 2012-07-20, 19:46) | Kategori(er): Insändare

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 216 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
216 kommentarer 2798 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 246 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


ulfbo 2 dag sedan

Tack Marie Stensby för att du sätter ord på vad många känner,fortsätt så.
3 personer gillade det här.

Yair Geirshtein 2 dag sedan

Även jag har röstat på M i två val. Det var dock på Adelsson-tiden. Nu skulle jag inte drömma om att rösta på dem. Aldrig har väl ett parti svängt så totalt i sina värderingar. Snacka om att lura sina väljare, när de gick ihop med MP ang. somalieinvasionen, Hoppas bara att många M väljare som vaknat ur slummern, röstar rätt 2014.Inte kan väl en vettig normal människa säga att Sverige sköts som det borde skötas? De skrattar åt oss i andra länder.

ankakalle 2 dag sedan

Sådan här snälla artiklar har det skrivits hundra förut och dom är helt värdelösa.
För det första så läser han eller hans närmaste medarbetare dom inte
och skulle han eller någon av medarbetarna göra det av misstag blir dom
bara lätt roade och hånskrattar åt den tokstolle som tror att det kan löna
sig att skriva den för dom felaktiga smörjan. På samma sätt hånskrattar också
alla sveriges sk journalister. om dom händelsevis skulle läsa artikeln,
och vrider ihop några PK lögner om hur invandringen berikar lande etc.
Det går inte att ändra på Reinfeldt genom resonemang, det enda som
hjälper är att rösta bort honom genom att rösta på SD. Han har visat klart
att det är det han är verkligt rädd för. Hoppas folket vaknar och förstår hur
grundlurade dom är av honom och röstar SD 2014.
2 personer gillade det här.

ankakalle 3 dag sedan

Han är verkligen vår, Godfader Reinfeldt, vilket betyder att han är allas vår gode fader.
Har ingen hänvisning till maffian på något sätt, om någon nu trodde det.

Arge Algot 4 dag sedan

Bra artikel! När det kommer till FR och hans eventuella förmåga att stoppa det hemska han står för så har jag inget hopp dessvärre. Det vill till andra krafter där sunt förnuft står högre upp i rangordning än prestige. Om karlen haft det minsta heder i kroppen skulle han emigrerat till Afrika och lämnat sin plats till människor som vill landets väl..
11 personer gillade det här.

Gamla_tanten 4 dag sedan

vilken tjusig mössa. Påminner om " herr kantarell som uti enebacken står". Får den vara kvar i boken nu när inte "herr krokodil i Niggerland " får vara det?
7 personer gillade det här.

allnicknamestaken 4 dag sedan

Staten är till för oss, vi är inte till för staten.

SD2014
17 personer gillade det här.

Gamla_tanten 4 dag sedan som svar till allnicknamestaken

Eller som Ludvig den fjortonde i Frankrike sade på 1600-talet: " Staten det är jag".
Ställer du upp på det?
2 personer gillade det här.

allnicknamestaken 4 dag sedan som svar till Gamla_tanten

Ja, monarki om Jimmie får bli kung då....
2 personer gillade det här.

gigga 4 dag sedan

Underbart skrivet, så sant. SD 2014.
12 personer gillade det här.

repell 4 dag sedan

Valet 2014 blir en ren intelligenstest, om svenskarna är så fördummade av politikerna och massmedias lögnpropaganda som tycks vara fallet.

De som inte röstar på SD lever i en väl kamouflerad verklighet, precis som vår politiker vill ha det utan tvekan är det så.
29 personer gillade det här.

REFLEX18gr 4 dag sedan

Ha ! äntligen har man bevisat att att vår s.k stadsminister är en "tom påse" se på bild !
3 personer gillade det här.

0Z_eastwitch0Z 4 dag sedan

fint och välformulerat skrivet Marie!
Jag skrev ett brev till Moderaterna för ca ett år sen med liknande frågeställningar,
med fokus på våldtäkterna , kriminaliteten och kopplingen till massinvandringen.
Jag fick ett rakt av kopierat, mycket långt partiprogram till svar, undertecknat "Carl" kort och gott.
Han hade inte ens anständighet nog att skriva efternamn och titel!
5 personer gillade det här.

svensketnisk 4 dag sedan

Byt ut duschmössan mot dumstruten.
8 personer gillade det här.

svensketnisk 4 dag sedan

Sjukvården har annat att ägna sig åt än att skära bort friska kroppsdelar på små pojkar, som inte
ens är tillfrågade.
10 personer gillade det här.

carnifex 4 dag sedan

Mycket bra skrivet...men jag tvivlar på att Reinfeldt tar brevet till sitt hjärta eller ens på allvar...
politiker i maktposition bryr sig föga om vad gemene man tycker om det inte är valrörelse...verksam protest mot den förda politiken kan på så vis enbart ske genom valsedeln, den kan man inte bortse ifrån...
SD 2014!!!
15 personer gillade det här.

rollelarsson 4 dag sedan

bra skrivet korrekt uppfattning av verkligheten, men tyvärr så är sverige dårarnas paradis och våran verklighet kommer inte att förändras, islamiseringen fortsätter.
8 personer gillade det här.

BlackHandInn 4 dag sedan

Tyvärr alldeles för rättfram och ärlig framställning av verkligheten för att den ska ha minsta chans att falla i god jord.
Bra skrivet dock.
En sak vi kan trycka på nu är ju alla kommunpolitiker som ser sina budgetar skjutas i sank av "flyktingar" och "ensamkommande" som av någon märklig anledning inte alls är redo för arbetslivet efter två år. Konstigt eftersom de ju ska rädda våra pensioner... Det är väl jag som inte begriper mig på ekonomi men jag trodde att det var nödvändigt med arbete för att trygga välfärd och pensioner ??
18 personer gillade det här.

popeyesweden 4 dag sedan

Det som sopas under mattan kryper förr eller senare fram. Moderaterna är inte ett seriöst alternativ idag, det är Sverigedemokraterna. Det förstår alltfler. Det kan inga opinionsundersökningar, rasistanklagelser eller politiker som förnekar Sveriges problem ändra på. 2014 går jag till valurnorna med spänning.
24 personer gillade det här.

Twinballs 4 dag sedan

Marie Stensby, det där är mitt i prick! Bullseye!
11 personer gillade det här.

Buxen 5 dag sedan

Moderaterna är, har alltid varit och kommer alltid att vara en samling jönsar som inte platsar inom det privata näringslivet Klarar du inte verkligheten, bli då politiker. Min uppmaning till den del av M som har koll på läget, byt till SD. Sverigedemokraterna är det parti som värnar Sverige och svenska värden. 7-klövern värnar allt som är osvenskt.
31 personer gillade det här.

BirgittaSvenne 5 dag sedan

Marie Stensby. Tack för att du fick mig att må bra och jag är övertygad efter att ha läst kommentarerna, vi är många i Svea rike. Alla dessa galna ideologier, oavsett namn, här en en av de mest tokiga ! Från USA, California. Man kan bli rädd för mindre.http://detopaverkadesinnet.blogspot.s...
10 personer gillade det här.

Buxen 5 dag sedan

Nya eller gamla moderaterna, skit samma. Moderaterna har aldrig varit ett parti för den vanliga jobbarn, för mig är det helt uteslutet att lägga min röst på M. Den politik som förs nu visar ju bara att jag har rätt.
9 personer gillade det här.

BillyConn 5 dag sedan

Suveränt skrivet, Marie Stensby, och så rätt du har också! Dessvärre så kommer Reinfeldt slentrianmässigt och föraktfullt att avfärda dig som en ointelligent lågutbildad rasist. Det finns endast ett parti som kan och vill rädda det som återstår av det Sverige vi älskar och du vet nog vilket, det är i alla fall inte Moderaterna.
29 personer gillade det här.

gsonl45 5 dag sedan

Inte minst ger det ett mer individualistiskt perspektiv på fattigdomsbekämpning: i stället för att säga att vi vill hjälpa Långtbortistan kan vi säga att det är långtbortistanierna vi vill hjälpa. Det är människor, inte länder, som spelar roll.Hur gör vi det enklast?
Låt långtbortistanierna komma hit. När det kommer till global fattigdomsbekämpning är migration en långt effektivare metod än bistånd.

http://www.expressen.se/ledare...

Odette 5 dag sedan

Så skönt mitt i prick, mycket, mycket bra skrivet, fantastiskt!!

Tänkte just idag, om alla eller de flesta svenskarna insåg vad surorna i koranen verkligen uppmanar till så skulle nog 60-70% rösta på SD, faktiskt tror jag att det är så enkelt!
34 personer gillade det här.

svensketnisk 5 dag sedan

Reinfeldt har mandat att förvalta Sverige inte att skänka bort det.
28 personer gillade det här.

Bockstensmannen 5 dag sedan

Jag har aldrig varit för högen. Och jag kan aldrig bli det. Men jag har tappat förtroendet för socialdemokraterna. Och jag blev paff när jag förstod att moderaterna hade Palestina medborgare i partiet. Det sk. ny moderaterna förta med invadrana och fiska röster. Jag är en vän till Erezt Israel och dem har ett stort problem med illegal invandring.Man försöker stoppa den. en det är svårt. Men lika naiv som Sverige kommer man inte upptill.
Stepp.
16 personer gillade det här.

MorbrorGul 5 dag sedan

Det är den nyliberala ekonomiska doktrinen som ligger bakom invandringspolitiken i Sverige, den är gemensam för hela Väst-sfären och går ut på att sudda ut gränser mellan länder och importera nya folkgrupper som inte har samma kulturella profil som oss.

Syftet är att "av-kultivera våra samhällen, så att det återstår en identitetslös massa, som inte kan organisera sig mot lönedumpning, nedskärningar av välfärdssystemet och att våra skattemedel transfereras till privata riskkapitalister och dito banker.

Det blir, med EU, en toppstyrd ekonomisk diktatur, som gör precis vad den vill med våra skattepengar, utan att vi kan göra något för att återfå vad vi rätterligen bör ha.
Så funkar Reinfeldt, som en hänsynslös mellanhand i detta bankernas och storfinansens spel om makten och dominansen över de tillgångar vi arbetat ihop, som då hamnar i fickorna på den nya tidens maffia ..
18 personer gillade det här.

raberget 4 dag sedan som svar till MorbrorGul

Dina slutsatser kan nog stämma, det jag skulle vilja lägga till är att de mest aggresiva kulturerna är de som kommer att överleva. Vilka de är vet Vi, fortfarande finns det tid att vända utvecklingen innan det är försent.
4 personer gillade det här.

Ecj14 5 dag sedan

Jo, upp till 6 månader, men det utdöms aldrig, det är knappt att ett snatteri leder till ngt straff över huvud taget. Läggs nästan alltid ner av polis eller åklagare, med motiveringen "brott kan ej styrkas".
Det är rent ut sagt för jävligt och detta problem med flata åklagare och poliser borde uppmärksammas.
7 personer gillade det här.

Ecj14 5 dag sedan

Jo, upp till 6 månader, men det utdöms aldrig, det är knappt att ett snatteri leder till ngt straff över huvud taget. Läggs nästan alltid ner av polis eller åklagare, med motiveringen "brott kan ej styrkas". Det är rent ut sagt för jävligt och detta borde uppmärksammas.
2 personer gillade det här.

marcusgbg 5 dag sedan

Bra skrivet. Håller med till 100%
14 personer gillade det här.

Ranrike 5 dag sedan

Känner exakt som du. Själv kommer jag från en mer röd bakgrund men skiter faktiskt i det nu för så som mitt Göteborg/Sverige ser ut nu så kan jag inget annat än rösta på SD. Inget och då menar jag INGET annat parti har förstått att vi är på väg att förinta vårt vackra land.
Sd är nog det mest demokratiska parti där vi från skilda politiska bakgrunder tillsammans hjälps åt att ge Svenson en röst.
Stoppa mångkultur nu!

SD 2014
42 personer gillade det här.

Ann-katrin Sahlqvist 5 dag sedan

Nickar instämmande
12 personer gillade det här.

clockworkorange 5 dag sedan

Bra skrivet:
8 personer gillade det här.

Lalle1000 5 dag sedan

Tack för detta mästerverk Marie Stensby. Gjorde tamefan min lördag.
Tom Hitler var en en stor skillnad jämfört med blinda herr Reinfeldt: Han älskade sitt land/folk i alla fall!
22 personer gillade det här.

mattebajen 5 dag sedan

Ett stort tack till Marie Stensby för en sann och bra insändare. Mitt råd till alla som vill komma till rätta med mångkulturen är rösta på SD, Hjälp till och diskutera och få fram SD politik så kommer vi att kunna rädda Sverige, de är bråtom nu.
22 personer gillade det här.

HQ123 5 dag sedan

Fantastiskt bra skrivet!
31 personer gillade det här.

SomEttGem 5 dag sedan

Jo Sverige är ett märkligt land, fram till 1984 utfördes kvinnlig omskärelse på svenska sjukhus av svenska läkare - motivet var att; "risken är stor att medicinskt okunniga utför operationen hemma på "på köksbordet".

Själv tillhör jag dem så redan då tyckte detta var fegt och undfallande men förvånad blir man när man idag läser följande på svt.text
Landsting struntar i omskärelseråd

Flera av Sveriges landsting nekar att
utföra icke-medicinsk manlig
omskärelse, trots att SKL redan för
tre år sedan gav rådet att
landstingen bör erbjuda religiöst
grundad omskärelse. Det skriver DN.

SKL menar att det kan utgöra ett
brott mot religionsfriheten att neka
omskärelse, och att risken är stor
att medicinskt okunniga utför
operationen hemma "på köksbordet".

I dag erbjuder 16 av 21 landsting
omskärelse. De som inte gör det är
Värmland, Örebro, Västernorrland,
Jämtland samt Västerbotten.

http://www.svt.se/svttext/web/...

Ja - Sverige - ett märkligt land - med samma argument som 1984 fortsätter alltså
könsstympningarna i landet -
risken är stor att medicinskt okunniga utför operationen hemma "på köksbordet".
Inte tal om RÄTT eller FEL - utan undfallenheten är total

Kvinnan satt tidigare på vänster sida i kyrkan och männen till höger med samma argument som man skiljer dem i moskéerna.

Detta är nu åtgärdat men tillåts leva kvar i moskéerna.Undfallenheten är total!

Tack Fredrik!
24 personer gillade det här.

svensketnisk 4 dag sedan som svar till SomEttGem

Man anklagar de nekande Landstingen för brott mot religionsfriheten. Men ingen talar om den mänskliga rättigheten till sin egen kropp.
6 personer gillade det här.

Berlin91 5 dag sedan

Mycket bra skrivet!

Men tyvärr till fel person. Jag tror inte ett ögonblick att reinfeldt & K lyssnar till argument eller bryr sig om fakta. Det enda de bryr sig är sin karriär, sina positioner i Bryssel och sina planer att rasera välfärden så att svenskarna blir en fattig och därmed lättstyrd flock som jobbar för spottstyver till 75.
65 personer gillade det här.

pkgulag 5 dag sedan som svar till Berlin91

Ja precis.
Om man gör något medvetet (lagstadgar mångkultur) för ett syfte (nationsupplösning) finns såklart ingen anledning till eftertänksamhet. Speciellt inte när han bevisligen är empatilös med svenskar specifikt. Snällismen och övertron till politikers vilja till solidaritet med folkets måste därför omedelbart få ett slut.
24 personer gillade det här.

bengterikj 5 dag sedan

Ja, Calle insåg detta för två timmar sedan. Jag hade inte skummat alla kommentarer

bengterikj 5 dag sedan

Den allmänna värnplikten kommer aldrig tillbaka. Den gemensamma värdegrund, som är en förutsättning, kommer inte att finnas längre. Det insåg man nog, när man avskaffade den i god tid, innan problem skulle uppstå.
11 personer gillade det här.

Realist08 5 dag sedan

Kan vi inte få till en misstroendeförklaring mot sittande regering?
45 personer gillade det här.

kalle008 5 dag sedan som svar till Realist08

Det blir det om en majoritet i riksdagen säger att man inte har förtroende för honom.
9 personer gillade det här.

Observant55 5 dag sedan

Jag undrar om du inte valt fel adressat Marie Stensby, det parti som Reinfeldt leder har cirka 30% av väljarsympatierna medan det parti som förespråkar dina åsikter får nöja sig med runt 6%.
Allvarligt talat, så länge stödet för honom och hans parti står kvar på denna för moderaterna rekorhöga nivå kommer moderaternas politik ligga fast, både när det gäller invandring, försvar och synenpå islam.

Kanske borde du Marie ha vänt dig direkt till det svenska folket i ditt brev, det är faktiskt svenskarnas röster som gjort Reinfeldts Sverige möjligt.
23 personer gillade det här.

HQ123 5 dag sedan som svar till Observant55

Hade Fredrik Reinfeldt istället för att döpa om moderaterna, fått bilda ett nytt parti med åsikter från nya moderaterna så hade de knappast haft några 30% av väljarna.

De flesta människor är för oengagerade för att rösta på det som är sunt. Man röstar enbart på partinamn och inte politik.

Mina föräldrar röstade alltid på moderaterna (moderata samlingpartiet) och det hade förmodligen jag fortsatt att göra om jag inte läst på. Nu blir det tack och lov SD istället.
15 personer gillade det här.

kalle008 5 dag sedan som svar till Observant55

Ja, tråkigt nog. Det finns för många snälla, naiva svenskar.

Men i kommande val åker Alliansen bort från makten.
10 personer gillade det här.

Europa 5 dag sedan

Kolla här!!! UKIP Nigel Farage congratulates Hungarian PM Viktor Orban http://www.youtube.com/watch?v...
5 personer gillade det här.

Kung_Ond 5 dag sedan

Bra skrivet, Marie. Du har total uppbackning och stöd av många, många svenskar och andra ärliga människor. Många av kommentarerna här nedan gör liknelser vid Titanic och det är helt rätt. Hålet som Reinfeldt gräver åt sig själv blir djupare och djupare och jag ångrar också att jag en gång röstade på Nya Moderaterna; det var nämligen inte denna politiken jag ville ha. Hade detta varit ett produktköp hade jag lämnat tillbaka produkten och hänvisat till felaktig produktbeskrivning.

Jag anser att det måste till en opolitisk motståndsrörelse bland vanliga, hederligt folk. Man kan faktiskt tillåta sig en kritiskt hållning till massinvandringspolitiken oavsett vilket parti man tillhör. Detta rör sig bara som sunt förnuft och har inget som helst med rasism och högerextremism att göra! Det är ju partitänkandet som effektivt hindrar till exempel alla feminister att säga ifrån. Dom kan omöjligt vara så korkade att dom inte kan lägga ihop 2 + 2 och se vad resultatet blir. De flesta svenskar är också lallande ovetande om att "riktiga" flyktingar enligt EU-konventionen utgör långt mindre än 5% av invandrare som kommer hit men siffrorna hålls effektivt gömda av regering och medlöparmedia.

Svenska folket: Dags att räta upp ryggarna och organisera motståndet!
49 personer gillade det här.

MetalHeadViking 5 dag sedan

Marie Stensby spelar väldigt fin musik. Jag undrar ifall hon har någon hemsida man kan besöka.
16 personer gillade det här.

Anders040 5 dag sedan

Bra skrivit Marie Stensby hoppas du skickade brevet direkt hem till honom så att han blev svettig när han tog kvällsfikan. om inte skicka det igen till :John Fredrik Reinfeldt
Långa Raden 28183 52 Täby
Adressen är hämtad hos upplysningen.se.

Undrar hur många vi är som varit moderater har lämnat partiet för SD. Jag lämnade till valet 2006 och blev då en stolt sd:are, hade planer på det långt innan,tänkte först bli soffliggare men det vore samma sak som att skänka vänstern min röst och det ville jag inte.

SD kommer gå starkt framåt i valet 2014 trots alla opinionsundersökningar, läste igår att svensken är trött på att svara på opinionsundersökningar och därför blir siffrorna missvisande. SD kommer inte få under 10% i nästa val, jag tror det kommer bli ännu högre, det "låter så" i samhället. Nu gäller det för oss att mobilisera, fler måste läsa AP, såvida ni inte gökar till ny svenskar, ( se mitt inlägg under alias ) PK-media och 7 kövern ger sig inte frivilligt men vi är stärkta och redo att gå i kamp för Sverige och svensken, vi blir fler och fler som vaknat och insett vart det kommer att barka om vi ingen gör.

Upp till kamp mina vänner här på AP,nu kör vi enda in i kaklet fram till 2014 sedan väntar andra utmaningar. Jag tycker vi borde satsa mer på medicin i Sverige, vi måste få ner graviditetsveckorna hos svenska kvinnor, det borde räcka att våra kvinnor ruvar på äggen i 14 dagar sedan kläcks det nya svenskar, ja inte nysvenskar utan NYA svenskar.

Svenska kvinnor vill inte bli våldtagna av nysvenskar, svenska kvinnor behöver ömhet och värme, det tog jag fasta på när jag var gift en gång i tiden så jag slog henne i elementet, sedan ville hon skiljas, jag gav ju henne vad hon ville ha, varför stack då? Då det dessvärre finns skribenter som på AP som lider av sjukdomen "avsaknad humor" får jag skriva att det var ironi.

SD 2014

30 personer gillade det här.

Patrasco Maricon 5 dag sedan

Moderata främlingspartiet borde vara namnet..........
26 personer gillade det här.

Kavalleri1700 5 dag sedan

Mycket bra skrivet, tack!

Jag trodde aldrig att jag skulle rösta på något annat än M, men 2006 var sista gången.
Därefter SD. Upplevde ett stort svek från M och kände mig grundlurad, trodde att de skulle ta tag i problemen, inte spä på dem!
56 personer gillade det här.

Calle 5 dag sedan

Tyvärr kan vi inte införa allmän värnplikt igen pga att de värnpliktiga till allt för stor del har en lojalitetskonflikt, dvs de sitter på två stolar. När det gäller muslimer, vilka snart är i majoritet bland 18 åringar, stöder de i första hand Islam. Men allmän värnplikt skulle det kunna innebära en stor grupp beväpnade femte kolonare.

Fredrik Rheinfeldt är en fanatiker i sin ideologi av nyliberalismen och den skiljer markant från den konservativa värdegrund Gösta Boman stod för. Fredde kompromissar visserligen för att kunna bilda allianser. Men den fria rörligheten av människor, tjänster och varor worldwide är en grundpelare i hans värld. När ideologin får styra framför sunt förnuft, då är vi illa ute.
47 personer gillade det här.

svensketnisk 5 dag sedan som svar till Calle

Det är ju bara att se ut i världen där ideologier i stället för förnuft får styra.
25 personer gillade det här.

svensketnisk 5 dag sedan

Fredrik, Fredrik tröge man - visst, du gör så gott du kan, men du ror oss ut ur hamn, mens andra tar vårt vackra land.
35 personer gillade det här.

Patric 5 dag sedan

Lysande Marie Stensby! Hoppas att statsministern får läsa det!
34 personer gillade det här.

Florence_McBain 5 dag sedan

Vill man ha mångkultur så ska man få möjligheten att aktivt välja det. Inte som nu då det är en invävd agenda.
34 personer gillade det här.

san_ell 5 dag sedan

Mycket bra skrivet, tack för det.

Själv tror jag inte svenska politiker kan göra ett skit åt invandringen, de är bara marionetter för större krafter som verkar i bakgrunden. Sverige är det land som kommit längst i den nya världsordningen och värre kommer det att bli.
34 personer gillade det här.

Patrasco Maricon 5 dag sedan

Det är ett faktum att Reinfeldt ÄR en landsförrädare, tillsammans med flummarna i miljöpartiet håller de på att smula sönder Sverige! Men, en dag kommer de säkerligen att få betala för detta........
86 personer gillade det här.

svensketnisk 5 dag sedan som svar till Patrasco Maricon

Ja, och det är bara vi som kan se till det år 2014.
28 personer gillade det här.

Winston 5 dag sedan som svar till Patrasco Maricon

Det tror jag när jag ser det, men låt mig vara den första att bjuda dig på en stor jävla öl när denna rättvisa inträffar...
25 personer gillade det här.

Patrasco Maricon 5 dag sedan som svar till Winston

Tack,det ser jag fram emot!
16 personer gillade det här.

Winston 5 dag sedan som svar till Patrasco Maricon

Det kan dröja dock, men låt mig ta min tidsmaskin så ska jag åka till 1700-talets Frankrike och fråga hur de löste problemen "back in the day". ;) De hade nån jävla manick där som var bra... Ha det bra broder. ;)
13 personer gillade det här.

Winston 5 dag sedan

"Ditt" land Fredrik... FÖRTJÄNAR att dö. Du har valts som ledare, MEN INTE AV MIG!!! INTE av OSS här!!! Jag röstade dock på dig 2006, men OJ, vad du har svikit mig och mitt LAND!!! Hur känns det att DÖDA en nation? Skulle vilja gräva upp Wasa, Carolus Rex och Engelbrekt och höra vad de skulle tycka om dig! Till och med Tage Erlander skulle jag hellre se komma tillbaka till makten, Moderat or not! Stora ledare som var STOLTA över vårt land! SKÄMS för FAN!!!
70 personer gillade det här.

horn4 5 dag sedan

Det var en god vän till som för c:a 10år sedan sa, ni håller på att importera till ett inbördes krig. Han kom från Finland i slutet av 60-talet och fullt arbetande, tills han fick garantipension vid 60år, det är mer närande än tärande, istället för motsatsen som gäller för dagen. Skulle inte bli så förvånad om hans profetia slår in. Vi flesta "svenskar" är som som dom tre aporna inte lyssna, tala eller se.
48 personer gillade det här.

san_ell 5 dag sedan som svar till horn4

Finns många böcker som handlar om den dolda agendan för världsherravälde. Ett sätt att uppnå detta på är att skapa kaos, konflikter och inbördeskrig i de suveräna staterna och det är den vägen vi nu vandrar i Sverige.
13 personer gillade det här.

Jakanda 5 dag sedan

Jag avskyr politiker som ljuger väljarna i ansiktet
35 personer gillade det här.

Jakanda 5 dag sedan

Vårt land och folk är snart i botten, allianspolitiken kör ner oss alla i sk---
det handlar mera om deras behov än folkets väl och ve. De ljuger, manipulerar, oixlar,
vänder kappan efter vinden för att kunna sitta kvar, och Fredrik har ju maktbehov, egna penningbehov utöver alla andra, inga krav får ställas på dem, de lyssnar inte på folket
15 personer gillade det här.

Jakanda 5 dag sedan

Helt klart, det är deras egna sanningar och inte folkets, de har tydligen andra syften än arbeta för folket och landets bästa. Svenska folket h

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: