onsdag 18 juli 2012

Manifestation i Bollnäs till försvar för mångfaldens våldtäktsmän « Avpixlat

Manifestation i Bollnäs till försvar för mångfaldens våldtäktsmän « Avpixlat: Manifestation i Bollnäs till försvar för mångfaldens våldtäktsmän

VANSINNE Nu på fredag anordnas i Bollnäs en manifestation “mot rasismen”. Initiativtagarna gillar inte att det har protesterats på orten mot att en ung kvinna blev våldtagen, misshandlad och rånad av gärningsmän med utländsk härkomst. Sådana protester anser Nadja Olofsson, Ester Rogalski Åkerström och ytterligare en handfull självutnämnda “antirasister” är rasistiska. Nu vill man visa att man står upp “för mångfald och allas lika värde”, dvs alla utom den våldtagna kvinnan som uppenbarligen tyst ska finna sig i sitt öde.

För några dagar sedan utsattes en 18-årig svensk kvinna i Bollnäs för en överfalls- och gruppvåldtäkt av flera gärningsmän av utländsk härkomst. Förutom våldtäkten blev kvinnan även slagen, sparkad och rånad. Efter händelsen delade några personer ut flygblad i Bollnäs i protest mot att svenska kvinnor våldtas av invandrare. Personerna tillhörde enligt uppgift en högerextrem organisation och protesten gillades inte av ortens mångfaldskramare som nu anordnar en demonstration “mot rasismen”. I stället för att göra det smarta, dvs inte låta högerextremisterna få ensamrätt på att ta avstånd från invandrarvåld och invandrarvåldtäkter, agerar man nu nyttiga idioter åt dem man ogillar, lämnar den våldtagna kvinnan i sticket och ställer sig på våldtäktsmännens sida.

Många Bollnäsbor är förstås upprörda över den osmakliga manifestationen till försvar för våldtäktsmännen, även om detta inte framkommer i V- och MP-styrda medier som inte överhuvudtaget nämner att det var den brutala våldtäkten och misshandeln som var skälet till den flygbladsutdelning som “antirasisterna” nu ska demonstrera mot. Bland de som upprörts finns bland annat våldtäktsoffrets far som i ett öppet brev på den Facebook-sida som arrangörerna av denna påstått antirasistiska manifestationen skapat skrev följande:

Hej.

Jag heter Daniel Mårtensson och är pappa till offret som blev utsatt för misshandel samt våldtäkt i onsdags. Jag och min familj har följt diskussionerna på den här sidan. Jag vädjar till de som ligger bakom denna manifestation att tänka om en extra gång och ställa in på fredag.

Snälla gör det åtminstone för min dotters skull. Det kom som ett slag på käften när vi fick höra om detta. Vi kan inte förstå att ni har bjudit in hundratals människor för att demonstrera mot rasism så här tidigt efter allt som hänt.

Jag trodde sådana som ni kämpade för medmänniskor men tydligen tillhör väl inte min dotter dit i era ögon.

Jag har nu märkt mycket väl vilka det är som bryr sig och tar hand om de drabbade och förtryckta i samhället och det är inte så kallade anti-rasister kan jag lugnt säga.

Jag och min dotter tänker ta bilen och åka bort denna dag för att hon ska slippa se, höra och uppleva detta vidriga sätt att hantera det som hon blev utsatt för.

Förstår ni inte att ni sliter upp totalt allt! Vi sitter vakna dygnen runt och försöker på alla sätt stötta varandra att släppa hatet men det är helt omöjligt och denna manifestation ni tänker genomföra ökar vårat hat ännu mer!

Detta är bedrövligt att ni går ut öppet med att det är helt okej att våldta och misshandla kvinnor. Att ni får tillstånd dessutom går över mitt förstånd.”

Brevet raderades dock snabbt av arrangörerna vars tolkning av mångfald inte inkluderar att en mångfald av åsikter får komma till uttryck. De är heller inte det första exemplet på den här sortens bakvända aktioner där man vänder ryggen åt brottsoffren och deras anhöriga och i stället manifesterar för gärningsmännen. När småbarnspappan Tommy Lundén brutalt sparkades ihjäl av Erick Mushitu Mwinkeu från Kongo och hans nysvenska kumpaner hände samma sak. De som ville protestera mot invandrarvåldet utpekades som rasister och manifestationer för mångkulturen anordnades understödda av media med Dalademokratens Göran Greider i spetsen utanför vars redaktionsfönster den brutala dödsmisshandeln ägde rum.

Hela Hälsingland
SR
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-17, 16:40 (Uppdaterat 2012-07-17, 16:57) | Kategori(er): Inrikes

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 66 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
214 kommentarer 2762 gillar mottaget
Dela på
Visar 79 av 1227 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


britas 17 minut sedan

Hur många år är det som Sverige ligger på andra plats i våldtäktsligan? Först i Europa.
Kanske 10-15-20 år och hur kommer det sig?
Sedan massinvandringen började?
Invandrare som inte kan kontrollera sig när de ser lite vit hud. Är det burkans förtjänst?
Man kan läsa vilken statistik som helst. Invandrare är överrepresenterade.
Våldtäkt, inbrott, rån, stöld......................
Är det aldrig nog?
Tror att SD kommer att få många, många röster...........


7 personer gillade det här.

Realist08 18 minut sedan

Finns det någon facebook-grupp angående detta som man kan dela?
Alltså. inte dessa multikulti-skräpet, utan där man får fram den riktiga story'n och kan sprida det?
3 personer gillade det här.

codatronca Top 10 21 minut sedan

Enligt Gemberg är det en myt att invandrarna kastar sten på brand och ambulansmän,flickor våldtas,det skjuts nästan varje dag i Malmö gangsterstaden,vakter får sättas ut vid sjukhus,bilar bränns upp, var tusan har vi fått allt det ifrån????
6 personer gillade det här.

min-klon 32 minut sedan

Så sorgligt, så fruktansvärt sorgligt med kramande av en samhällsomstörtande rasistisk krig som pågår mot Svenskar och Svenska samhället där alla blir förlorare, inkluderat invandrarna, utom alla onda och deras kamare som kramar framgång för intolerans och rasism och hatbrottslighet. Kramarna står för ren ondska. Egoismen har gort dem till fosterlandsförrädare.
8 personer gillade det här.

Jonas Gemberg 28 minut sedan som svar till min-klon

Det s.k. "kriget" försiggår bara i din egen föreställningssvärld.

Orregyllensnorre 6 minut sedan som svar till Jonas Gemberg

Läs lite från AP's rasistiska krönikörer, lever de i en föreställningsvärd ?
2 personer gillade det här.

Svenne3 16 minut sedan som svar till Jonas Gemberg

Du måste vara en mycket vilsen själ som inte har förmåga att se verkligheten som den är... Eller en betald PK desinformatör.
5 personer gillade det här.

codatronca Top 10 15 minut sedan som svar till Svenne3

Grabben "finns ej" bara en fasad med nån annans efternamn tydligen KLANTIGT !!!

TraderT 20 minut sedan som svar till Jonas Gemberg

Varför fortsätter du att befläcka familjen Gembergs namn och kallar dig Jonas Gemberg. Inte många som har detta efternamn och jag har via telefonsamtal uppmärksammat familjen om missbruket av namnet och fått bekräftat att någon Jonas finns inte. Detta visar till fullo att lögnen som "vapen" och enfaldiga påståenden är det enda du klarar av och är ditt typiska signum. Åtgärder att vänta är nog inte otänkbart.

south1
Bakräftas i varje kommentar.
5 personer gillade det här.

codatronca Top 10 18 minut sedan som svar till TraderT

Skrev också det igår att grabben "finns ej" varken på Birthday,Eniro,eller Hitta.se
Så det är en "fejk"
1 person gillade det här.

south1 26 minut sedan som svar till Jonas Gemberg

Du är en svårt sjuk människa
4 personer gillade det här.

0Z_eastwitch0Z 33 minut sedan

jag kräks på dessa svenskar som vad som än händer måste visa sig goda!

Om de överhuvudtaget tog sig tiden att försöka förstå vad en våldtagen tjej/kvinna gått igenom och hur resten av hennes liv blir i form av psykiskt/fysiskt lidande, jag har det själv på nära håll, våldtäktsmannen kom från ett av de afrikanska länder Sveige vurmar för, eller gud förbjude råkade ut för det själva, kanske de skulle vakna upp.

Det normala borde vara att alla sluter upp runt pappan och stöttar och alla andra i Sverige som blivit våldtagna. men ingenting är normalt här längre. Vad gör alla dessa kvinnor idag? Hur mår de och deras familjer? Vad får de för framtid och deras ev. barn? ALLA påverkas i en familj av detta, och i längden hela samhället.
7 personer gillade det här.

Annelinnea 35 minut sedan

Alldeles för många offer på mångfaldens altare!
Den här avgudadyrkan leder bara till fördärv! Vakna!!!
6 personer gillade det här.

Orregyllensnorre 41 minut sedan

Journalisten Lillian Sjölund har svaren på varför kvinnor våldtas !

""Orsakerna är ganska enkla: 1) Fler människor är i rörelse utomhus på stadsfester, krogar och andra begivenheter. 2) Alkoholen flödar på sina håll vilket leder till att presumtiva gärningsmän gör saker de kanske aldrig skulle göra annars och offren kan inte lika enkelt freda sig. 3) Kvinnorna är mer lättklädda under sommaren.""

http://helahalsingland.se/leda...

marina76 42 minut sedan

Kan ingen fota dessa idioter som kommer gå med så man får se fårskallarna och svenskhatarna med egna ögon??
5 personer gillade det här.

south1 43 minut sedan

Vid vissa tillfällen behövs det statueras exempel, det här är ett av dem. PK har gått alldeles för långt denna gång. Nu gäller det våran existens, då är fan ta mig allt tillåtet.
1 person gillade det här.

TraderT 41 minut sedan som s

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: