söndag 8 juli 2012

Kommunsosse uppmanar Löfven att ta debatten om integrationsproblemen « Avpixlat

Kommunsosse uppmanar Löfven att ta debatten om integrationsproblemen « Avpixlat: Kommunsosse uppmanar Löfven att ta debatten om integrationsproblemen

Analyser i framtiden - hur kunde de aktivt medverka till sin egen undergång?

INTEGRATIONSHAVERIET Göran Dahlström, socialdemokrat och Katrineholms starke man, riktar i en debattartikel i Aftonbladet en uppmaning till nye partiledaren Stefan Löfven att ta debatten om problemen med integrationen. Om det inte sker tror han att SD kommer att bli Sveriges tredje största parti i valet 2014.

På Avpixlat har vi vid åtskilliga tillfällen återgett Göran Dahlströms nödrop om att situationen i hans och andra kommuner är ohållbar. Det finns inga jobb, inga bostäder, inga skolplatser och kommunbudgeten är hårt ansträngd. Ändå dyvlas man på den ena vågen efter den andra av svårintegrerade invandrare, i Katrineholms fall en anstormning av somaliska anhöriginvandrare. Som sosse vill Dahlström förstås inte att Sverigedemokraterna ska växa men han menar att det blir resultatet av att övriga partier nonchalerar problemen i praktiken och sopar dem under mattan i debatten.

Dahlström säger i artikeln bland annat att Sverige måste kräva­ att alla länder i Europa tar sitt ansvar och undrar om det är rimligt att lilla Sverige är det land i Europa som tar emot flest ­ensamkommande barn och ungdomar. Han redogör också för situationen i hans egen kommun där han anser att solidariteten med de utsatt i världen har nått smärtgränsen och tar den som utgångspunkt för mer generella problem med den svenska invandringspolitiken:

Katrineholms kommun har ­under lång tid solidariskt ­tagit emot flyktingar. Men enligt­ min ­mening är det inte ekonomiskt och politiskt ansvarsfullt att ­Katrineholms kommun ska behöva­ ta emot 400 av de somaliska­ flyktingar som väntas till Sverige i kommande anhöriginvandring. Jag anser att sakförhållandena talar sitt eget tydliga språk. Det finns 800 somalier i Katrineholm. 400 väntas till hösten, av vilka 300 är barn. Invandrarna­ utgör ­totalt 14–15 procent av ­befolkningen. Deras andel av försörjnings­stödet är 50 procent.­ Kommunen har bostadsbrist. Arbetslösheten­ är högre än ­riksgenomsnittet. Ungdoms­arbetslösheten är ­väsentligt högre än genomsnittet. Det finns alltså inga jobb för den här ­gruppen. De somaliska­ ­barnen, de flesta analfabeter, måste­ också beredas plats i den kommunala skolan.

Erik Ullenhags lagförslag som från och med den 1 januari 2013 kommer ge två års bidrag till kommuner som tar emot ­anhöriga från Somalia räcker ­inte. Min erfarenhet är att två år är alldeles för kort tid när det rör etablering i Sverige, särskilt i fråga om den somaliska ­gruppen. Min bedömning är att vi inte ­kommer att klara integrationen, trots att vi naturligtvis tycker det är humant att familjer får återförenas. Risken är då att samhällen som Katrineholm skiktas och att resursbrist gör att grupper ställs mot varandra. Vi riskerar då att få ”köksbordsrasism” hemma hos människor som tycker att svenska barn som behöver hjälp inte kan få det, eftersom de somaliska barnen har större behov.

Som slutkläm riktar Dahlström en uppmaning till sitt parti om att agera och att sluta kalla alla som för upp frågorna på bordet för rasister:

Vi socialdemokrater måste ta initiativet i de här frågorna – ­annars gör ”nån annan” det före­ oss. Vi riskerar då att SD växer till tredje största parti i nästa val. Upp med frågorna om migration och integration på bordet.­ Och kasta inte ordet rasism i ansiktet­ på varandra så fort olika åsikter­ behöver diskuteras och analyseras.

Aftonbladet

Även Thomas Gür i Svenska Dagbladet tar idag upp frågan om Sveriges avvikande invandringspolitik jämfört med resten av Europa.

I Sverige är mediantiden sju år för nyanlända invandrare att komma i arbete – femtio procent av de nyanlända var i arbete först efter sju år i landet. Sedan 2008 finns likväl ett system för arbetskraftsinvandring och cirka 13000 personer per år beviljas arbetstillstånd (eftersom de har jobb redan från första dagen).

Men ännu har vi varken ett system för att locka utländska entreprenörer att investera i Sverige i utbyte mot uppehållstillstånd eller en diskussion om ekonomiska förutsättningar för familjemigration.

SvD
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-07, 17:24 (Uppdaterat 2012-07-07, 17:35) | Kategori(er): Arbetsmarknad, Ekonomi, Inrikes, Invandring/mångkultur, Politik, Utbildning

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 17 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
207 kommentarer 2690 gillar mottaget
Dela på
Visar 81 av 241 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad.


bud 0 minut sedan

När huset nästan är nedbränt då kommer uttalande som Dahlströms (s); "vi skulle inte tagit svenskt papper och tänt eld med för det gynnar pappersbruket Holmen.

De förstår eller bryr sig inte om svenska folket eller sina väljares, eller ens sina barns framtid.

LeffeF 0 minut sedan

Dahlström kommer att skrivas in i historieböckerna som en hjälte, när han med hjälp av sin erfarenhet och någorlunda klarsyn vågar gå emot hela etablissemanget av pk-lymlar. Den ryggmärgsbaserade slutkommentaren ang. SD är orättvis i sammanhanget, eftersom det ytterst allvarliga socio-ekonomiska tillstånd som nu skymtar fram knappast kan skyllas på dem. Tvärtom är det där lösningarna finns om man vill värna och skydda sitt fosterland, det som gjort allt möjligt för dem som förmått ta vara på dessa möjligheter.

OW 17 minut sedan

Vaddå ta debatten ,att babbla ännu mer om "vi har råd", "du har fel människosyn" " bla bla bla " hjälper inte . De måste ändra politik för det finns inte pengar till skiten.


swedearcane 46 minut sedan

Svenskar med Cancer jagas ut på arbetsmarknaden medan fullt friska invandrare får gå hemma med bidrag som dessutom vida överstiger många svenskars a-kassa, i över 7ÅR!! och majoriteten av Svenskarna nickar gillande med av godhet tårfyllda ögon...

Vi ÄR världens vekaste folk, där ger jag invandrarna rätt då det är många av berikarnas åsikt att vi är rädda och veka. Kan inte tänka mig ett enda land annars där ursprungsbefolkningen skulle låta sig bli nedtrampade på detta sättet. Att det sedan är sponsrat av egna makthavare och media är ju extra skrämmande men det skrämmer mig faktiskt mera att vi LÅTER dem göra det.

Man har ju ägnat spaltmeter åt att analysera hur det som skedde i Tyskland kunde ske, hur man fick ett helt folk att gå med på det. Tyvärr är Sverige med stor sannolikhet nästa land att analyseras i framtiden - hur kunde de aktivt medverka till sin egen undergång?

Ungefär som råttfångaren som går först och spelar på sin pipa och Svenskarna dansar efter
4 personer gillade det här.

Stefan K 1 timme sedan

Jag är fullt övertygad om att journalister och 7-klöverpolitiker runt hela landet ställer sig bakom Gür och Dahlström.
Ingen förnuftig människa kan väl undgå att svensk integrationspolitik havererat och att detta nu drar med sig vår egen välfärd.
4 personer gillade det här.

Bajen666 1 timme sedan som svar till Stefan K

"Jag är fullt övertygad om att journalister och 7-klöverpolitiker runt hela landet ställer sig bakom Gür och Dahlström."

Fel,fel Stefan förnuftet glömde dom hemma när dom gick till sitt jobb....både 7-klövern politikerna och journalisterna..!

SD 2014.
3 personer gillade det här.

qnos 1 timme sedan

Har någonstans i media förmärkts några kommentarer eller reaktioner på Dahlströms nödrop ?
Eller,som så ofta,ska det bara tigas ihjäl ?
2 personer gillade det här.

1368 1 timme sedan

Det kommer han givetvis inte att göra, det är nämligen idag i Sverige det värsta en politiker kan ge sig på. Hela invandringskarusellen är misslyckad så totalt misslyckad att det snart inte går att dölja eländet. Vi står enligt min mening inför en enorm katastrof, när pengarna är slut kommer alla de som lever på bidrag att reagera. Troligen bättre än det svenska folket och kräva sina bidrag, var tar man pengar ifrån då? Jo, man tar dem så långt man kan ifrån svenska folket nämligen de gamla och sjuka får bli de första som sätts på bar backe.
5 personer gillade det här.

farsartat 2 timme sedan

Sossarna kommer inte att göra ett smack. Somalierna kommer att öka med betydligt fler än 400. De 400 som kommer vill ju också ta hit sin släkt och de i sin tur ta hit sin släkt och de i sin tur osv osv osv...
9 personer gillade det här.

kustseglaren 2 timme sedan

Sossen blir nog paria i medievärden och bland proffstyckare i kaffe latte doft runt stureplan
1 person gillade det här.

PETER NYMAN 4 timme sedan

Gott höra en sosse som har rätt Givetvis är SD tredje största partiet 2014.I vissa kommuner det största,vilka är inte svårt att räkna fram
5 personer gillade det här.

Kollen 3 timme sedan som svar till PETER NYMAN

Det största problemet för honom är tydligen rädslan för SD,inte den växande.okontrollerade massinvasionen!,
13 personer gillade det här.

knoll2 7 timme sedan

Finns det något annat land i Europa som tar emot flyktingar och låter dem gå på bidrag i 7-10 år? För så lång tid tar det för dem att få jobb i Sverige. Många av dem kommer aldrig i arbete utan ska försörjas av resten av befolkningen. Men, hörru Reinfeldt var är snacket om arbetslinjen när det gäller dessa människor? Var är den höjda rösten om att alla ska bidraga till samhället? Det är förvånansvärt tyst runt det här ämnet från Moderaterna.
31 personer gillade det här.

SalomonAugust 8 timme sedan

Grejen är ju att sjuklövern kört sin invandringspolitik in absurdum, De KAN inte backa nu även om de skulle vilja. Hur skulle det se ut? Vilken ENORM prestigeförlust det skulle vara att erkänna att ett det största sociala experimentet någonsin gått åt helvete.

Nej han lär tystas av partikamraterna även om de håller med honom.
22 personer gillade det här.

Kollen 4 timme sedan som svar till SalomonAugust

Ja,man har helt enkelt målat in sig i ett hörn och kan inte komma därifrån utan att tappa ansiktet!. Felet i grunden är,att de inte kunde förutse denna sk utveckling när man tog beslutet om multikulti på 70-talet!. Man räknade ju inte med denna massinvamdring av outbildade analfabeter t ex!. Och nu sitter man/vi där med Svarte Petter!.
1 person gillade det här.

Hedander 8 timme sedan

Knepigt med människor som Dahlström. För ett par sekunder så känner man lite sympati tills man kommer ihåg att S har aktivt hjälpt (och hjälper) till att skapa hela massinvandringsproblematiken. En intressant motsättning som borde kunna utnyttjas av Sd är just när staten massimponterar MENA-människor och kommuner/landsting får stå för kostnaden.

7 personer gillade det här.

Kollen 4 timme sedan som svar till Hedander

Han fokuserar tydligen helt på SD!. Men det är ju inte dom som är det riktiga problemet!. Det är ju massinvandringen som skapar problem!. Vad skulle han gjort,om INTE SD kommit in i riksdagen?.
5 personer gillade det här.

Berlin91 8 timme sedan

Nu har det gått upp för en del politiker att de inte längre kan gömma huvudet i sanden. Snart står de i kö att debattera "integrationsproblem", dvs det havererade multikultiprojektet.

Det funkar inte längre att ljuga.
Det funkar inte längre att tiga om problemen.
Det funkar inte heller att skrämma folk med rasistkortet.

Det har verkligen vänt.
Frågan bara är - vad hjälper det att debattera? Klockan är fem i tolv och det är dags att stänga gränsen mot Mena nu.
27 personer gillade det här.

visselpipa 9 timme sedan

Sverige borde sluta ta "sitt ansvar". Det finns inget ansvar.
22 personer gillade det här.

1368 1 timme sedan som svar till visselpipa

Är det något som inte görs i Sverige så är det väl att ta ansvar. Ánsvaret måste och ska i allra första hand gälla den egna befolkningen, inget annat.
1 person gillade det här.

Nostalgikern 9 timme sedan

Jag håller med i sak, men uttrycket lilla Sverige känns ganska malplacerat. Sverige är ju Europas 4:e största land.
5 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 9 timme sedan

Göran Dahlström ligger nog risigt till i sossepartiet just nu
21 personer gillade det här.

knoll2 7 timme sedan som svar till Anna Svensson

Någon ska vara den första och alla partier borde börja ta tag i det här innan det går överstyr fullständigt. Frågan är väl om det inte redan har gjort det.
4 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 25 minut sedan som svar till knoll2

det har redan gått överstyr

Vidliv 9 timme sedan som svar till Anna Svensson

Ja,han kommer snart att göra en pudel..en storpudel. Innan söndagkväll har han sagt förlåt..

11 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 9 timme sedan som svar till Vidliv

precis som alla andra som har haft ett sanningens ögonblick
7 personer gillade det här.

Zuuuuul 9 timme sedan som svar till Anna Svensson

indeed, Anna har du en hemsida man kan beundra?
2 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 9 timme sedan som svar till Zuuuuul

nej, jag har ingenting man kan beundra
4 personer gillade det här.

Zuuuuul 9 timme sedan som svar till Anna Svensson

aww...jag som hade sett framemot att lägga in kommentarer och berömm .....*sura*
1 person gillade det här.

Anna Svensson Top 10 8 timme sedan som svar till Zuuuuul

Tack ska du ha i alla fall, nu säger jag bara god natt till alla er tappra, sov gott och ha en härlig söndag
4 personer gillade det här.

Rebeckass 9 timme sedan

Innan sjuklövern börjar debattera invandring så kräver jag att dessa partier skaffar sig mera kunskap i ämnet.
3 personer gillade det här.

friryttaren 8 timme sedan som svar till Rebeckass

Det behövs ingen kunskap, som gammal centerpartist gäller vanlig medmänsklighet.
Kunskapen besitter de som kommer hit och den kommer de att delge oss gratis.
Varje människa som kommer hit bär en kapitalkunskap som nu kommer oss till godo.
En investering i vårt lands samlade kunnande. Därför ska vi vara tacksamma att dessa människor som har det så svårt i andra länder så gärna kommer till oss. De kommer att föra vårt land till nya oannade höjder som både du och jag kan glädjas åt. Kunskap är inte gratis men det är ett varmt leende. Jag vill där framhålla vår partiledare som alltid har ett värmande leende att visa upp.
1 person gillade det här.

ogudaktig 10 timme sedan

Visst, jag måste erkänna att jag varit sosse p.g.a. mina föräldrar.
Men med åren som gått - har jag förstått - att tiden som var - finns inte kvar.
Hade mor o far varit i livet - hade Sd i valet 2014 varit givet. ( Bra rimmat, eller?)
18 personer gillade det här.

Caesar Apostata 10 timme sedan som svar till ogudaktig

Sista raden haltar vad gäller rytmen, men mellersta raden var faktiskt fint :)
2 personer gillade det här.

ogudaktig 9 timme sedan som svar till Caesar Apostata

okej da, får väl skaffa nån krycka eller nått :)

ogudaktig 9 timme sedan som svar till ogudaktig

Kryckan är på plats - så nu fattar jag. Sd 2014 är naturligtvis GIVET :)
2 personer gillade det här.

Ragnar 10 timme sedan

Om vi tar in lika många per år som Japan (127 milj), räknat på antalet invandrare , så skulle vi bara ta in 3 (tre!) per år. OBS! Japan har skrivit på alla FN:s dokument om mänskliga rättigheter, barn konventioner, flyktingkonventioner (källa regeringskansliet).
28 personer gillade det här.

BitteJ 10 timme sedan

japp det blev hysteriska när SD kom in 2010, och i stället för stora trumman, så kunde de avvaktat, nu har de målat in sig så långt i hörnet att alla står på tå och det är inte lång tid kvar innan de rasar, min gissning inte längre än budgetdebatten i höst.
9 personer gillade det här.

Karl Kapplin 10 timme sedan

Han saknar pengar och har gett sig ut på tiggarstråt. Nån annan ska betala Katrineholms kommuns utgifter. Nån annan betyder svenska staten. Som i slutändan kommer att betala. Och betalningen kommer att ske genom att staten lånar. Vilket betyder att du och jag står som borgensmän. Och när staten lånar, är det utan undantag så att borgensmännen måste betala. Med ränta får borgensmännen betala. Alltid och oundvikligen.

Och att betala pengar går väl an. Men att som vi gör i dag, pantsätta sitt lands framtid, nja jag vet inte ...

Tänk att denna invandring, denna globalisering av Sverige, denna sysselsättnings och välfärdsräddande invandringspolitik som svenska staten bedriver, är så infernaliskt dyr. För verkligen hoppas att invandringens gigantiska kostnader verkligen ger god avkastning för mig svensk till slut. Räddar min välfärd, så att säga.
18 personer gillade det här.

chainmail 11 timme sedan

Tanken med FN:s flyktningkovention är ju att ge flyktingar en tillfällig fristad i akuta konflikter och katastrofer. I Sverige missbrukas flyktingkonventionen numera som ett redskap för permanent migration.
21 personer gillade det här.

Mahound 7 timme sedan som svar till chainmail

Skulle Sverige införa temporära uppehållstillstånd och kraftigt minska bidragen så skulle flyktingströmmen sina.
9 personer gillade det här.

kjellan11 11 timme sedan

Gus Dahlström du är en klok o modig man men jag tror inte ditt moderparti vill prata om flyktingpolitiken. Men kräver du diskution om invandrarpolitiken så blir du nog petad från ditt parti det är synd för du har iaf sett verkningarna av vad invandringen kostar. Mitt råd höj skatten i din komun o tala om varför då blir det liv i luckan jag lovar
13 personer gillade det här.

KarlssonMikael 11 timme sedan

Ta debatten... de är galna.

Kan inte kungen deklarera undantagstillstånd, ta makten och stänga Sverige. Ställa de ansvariga inför rätta och bygga ett nytt system.
8 personer gillade det här.

MetalHeadViking 11 timme sedan

Stefan "Expo" Löfvén är väl kanske den störste massinvandringsvurmaren vi har i Sverige idag. Anklagar statministern för att vara rasist när han säger att himlen är blå!
31 personer gillade det här.

RobRoy75 11 timme sedan

Mångkulturåret 2006 utsågs av Regeringen Persson (Göran Dahlströms förre chef...) och hade som syfte att Sveriges kulturella och etniska mångfald skulle bättre införlivas i kulturinstitutionerna. Vi alla vet ju hur bra det har gått......I all bedrövelse som sker runt omkring oss anser jag att vi måste få ett litet skratt då och då. Därför är det nu dags med ett humorinslag varje vecka, helt sponsrat av DDR-radion P3! I denna veckas lördagsunderhållning har nycirkusartisten Katla fått pengar från statens kulturråd för att åka ut i förorten för att sprida sitt artisteri......

http://sverigesradio.se/api/ra...
5 personer gillade det här.

Dodge_challenger 11 timme sedan

Jag har träffat mång "veteransossar" som tycker att SD är bra och att vi tar emot för mycke invandrare, men tyvärr röstar dom på sossarna för de tror de är samma parti som de var under Erlanders tid.
34 personer gillade det här.

flyttapunktnu 11 timme sedan

"Dahlström säger i artikeln bland annat att Sverige måste kräva­ att alla länder i Europa tar sitt ansvar".
GUD VA TRÖTT JAG BLIR PÅ DETTA!!! Sverige har ingen rätt att kräva någonting i denna fråga av andra länder! Andra länder har rätt att fatta sina egna beslut i den här frågan! Andra länder ska inte bli som Sverige! Sverige ska bli som andra länder!
44 personer gillade det här.

tenore36 10 timme sedan som svar till flyttapunktnu

Precis!!!
5 personer gillade det här.

Arof 11 timme sedan

Behövs arbetskraft ta dessa välutbildade människor från Europa: Grekland, Italien, Spanien, Portugal, Irland, Frankrike och andra Europeiska länder med ungefär samma syn på kultur och relegion som oss Svenskar. Det är en kulturberikning som vi skulle acceptera.
16 personer gillade det här.

RolandN 12 timme sedan

Mycket viktig krönika om tillståndet i dagens och framtidens Sverige:
http://www.swedenconfidential....

…daglig import av arbetslöshet och nya bidragstagare, okontrollerad massinvandring från utomeuropeiska länder, ”arbetskraftinvandring” till icke existerande arbeten, anhörighetsinvandring av hela byar i Mellanöstern, Afghanistan, Somalia… kontinuerligt utbyte av den etniskt svenska befolkningen, ökande bidragsförsörjda etniska enklaver som lever isolerade från svenska samhället… på bara några årtionden har en femtedel av landets befolkning bytts ut, de sista 35 åren har 1,3 miljoner utlänningar beviljats uppehållstillstånd i Sverige, de flesta från muslimska länder i Mellanöstern och Afrika. …de senaste åren har 472 903 utlänningar getts uppehållstillstånd i Sverige… mångkulturellt kaos, religiös fanatism, islamism, antisemitism, analfabetism, vandalism, samhällsterrorism, vänsterextremism, asylturism, mångkulturism, bidragsturism, politisk terrorism, marxism… utanförskap, slum, fattigdom, gatutiggeri, arbetslöshet, segregation, misslyckad integration, oanständigt parasiterande på socialsystemet, fusk och bedrägeri, assistansligor, plundring av socialsystemet, fuskande vårdcentraler, olagliga trafikskolor, mångkultursvindleri… nygamla sjukdomar, konsangvinitet, sekundäreffekter/sjukdomar till följd av inavel, omskärelse, dagliga kniv- och skottskador, orealistiskt hög belastning på sjukvården… ghetton, förortshelveten, släktfejder, kusiner, bröder, morbröder, farbröder, bilbränder, sophusbränder, skolbränder, hämndaktioner, dagliga skjutningar på öppen gata, vandalisering av polisbilar, halva stadsdelar i brand. …gatstenar som vapen, pistolbeväpnade småtjuvar, bilbrännare, etniska konfrontationer… upplopp, samhällsterror, sabotage, kravaller, flaggbränning, terroristattacker mot utryckningsfordon, stenkastning mot bussar och bilar från viadukter, väpnade rån mot busschaufförer, vandalisering av allmän egendom, mord, oprovocerat våld, trafikvåld, gatuvåld, skamvåld, ökat våld och hot mot brevbärare – arbetsförmedlare – sjukhuspersonal – socialtjänstemän – personal på asylboende och flyktingförläggningar, snöröjare i invandrartäta områden utsätts för hot och sabotage, misshandel av tidningsbud, stöld, rasering av strukturerna i samhället… organiserad brottslighet, tung och brutal kriminalitet. …beskyddarligor, kriminella gäng, ungdomsgäng, våldsbenägna flickgäng, gängkrig, gängrån, gängmisshandel, gängrelaterad brottslighet, pyrotekniska smällare och raketer avfyras i skollokaler, våldsprovokationer, tonårsmördare, ritualmord, ständigt vapenskrammel, bombattentat, butiksrån, värdetransportrån, ungdomsrån, vägrån, väskryckning, plundring… klanrivalitet, rån av handikappade, rån av åldringar, rån i hemmen, villainbrott. …lägenhetsinbrott, aggressivitet, manipulering/skimning av bankautomater, nya droger, khattuggande, vapensmugglare, narkotikasmugglare, människosmugglare, hormonpumpade kamphundar på gatorna, religiösa konflikter, utpressning, politiska hot, nyårsraketer som vapen mot polisen, brandbomber mot polisbilar och polisstationer, attacker mot olika samhällsfunktioner, integrationsproblem. …massmördarideologin islam ges allt större inflytande i samhället, krympande yttrandefrihet samt växande hot från islam, islamistiska dödshot mot svensk konstnär, upphävd kvinnofrid, muslimer mördar sina egna döttrar, muslimska ”hedersmord”, muslimska balkong- och tunnelbaneknuffare, muslimska män vars ”respekt och heder” sitter i deras döttrars könsorgan… tvångsäktenskap, barnäktenskap, kvinnomisshandel, ingen respekt för kvinnan, svenska kvinnor förolämpas ständigt, svenska kvinnor betraktas som horor och allmän egendom, svenska kvinnor tilltalas svennehora, gruppvåldtäkter, serievåldtäkter, brutala våldtäkter, synnerligen hänsynslösa våldtäkter, åldringsvåldtäkter, barnvåldtäkter, våldtäktsförsök, arabiska läkare som våldtar patienter… balkongknuffning, kidnapping, könsstympning av muslimska flickebarn, muslimskt kvinnoförtryck… moskébyggen, muslimska bönerum i skolor och på arbetsplatser, muslimska bönerum på IKEA, muslimska toaletter i (hål i golvet) på Malmö Högskola, källarmoskéer, minareter, halalslakt, muslimskt präglat livsmedel, muslimska krav i all oändlighet, muslimska politiska gatudemonstrationer……skolböcker och läroplan skrivs om för att passa islam, ingen skolavslutning i kyrkan, muslimanpassad TV, muslimska undantag, muslimska friskolor, muslimska koranskolor, muslimska flickskolor, särskilda muslimska högtider, särskild skolmat för muslimer, muslimska bidragssvindlare, önskemål om särskild lagstiftning för muslimer, separata badtider på allmänna bad för muslimer, muslimsk könsapartheid, muslimska sharialagar, islamister i Sveriges riksdag: Abdirizak Waberi (m), Mehmet Kaplan (mp), Nalin Pekgul (s), koranen i svenska kyrkan, koranen på dagis, koranen i skolan, koranen hit och koranen dit… kränkta muslimer, diskriminerade muslimer, förolämpade muslimer, missförstådda muslimer, militanta muslimer, muslimska åldringsdräpare (Landskrona), muslimska självmordsbombare, ”svensk/muslimska” terrorister, radikala islamister, extremt höga muslimska födelsetal, demografisk krigföring, … niqab, slöja, burka, ingifte, polygami, degenerering, expansiv islamisering, det blivande kalifatet Sveriges väg mot islamsk monokultur… under tiden poppar moskéer (terrorist- och sambandscentraler) upp som svampar ur jorden.
61 personer gillade det här.

Sverigefritt 9 timme sedan som svar till RolandN

Usch! Hur ska jag kunna sova nu?
2 personer gillade det här.

tenore36 10 timme sedan som svar till RolandN

Sparka ihjäl liggande hjälplösa offer. Dom är bra på att sparka dom dj--na!
2 personer gillade det här.

evolution2000 11 timme sedan som svar till RolandN

Det var utförligt..ändå har du säkert missat något berikande!
3 personer gillade det här.

evolution2000 12 timme sedan

Göran Persson var väl komunalråd i Katrineholm? Han kanske kan inhysa en del på nya godset?
28 personer gillade det här.

Oxis 11 timme sedan som svar till evolution2000

Godset ligger i Flens kommun!
1 person gillade det här.

Goransson 11 timme sedan som svar till Oxis

Han har säkert rum för ett par stycken ändå.
7 personer gillade det här.

Uppgivenikvadrat 11 timme sedan som svar till evolution2000

Mycket bra idé!

Förslagsvis skriver Göran Dahlström ett öppet brev till Göran Persson och ber honom ta emot 5-10 somalier på Övre Torp. Då kanske vi kan få ett mer konkret och handfast exempel på socialdemokratisk solidaritet. En fantastisk möjlighet till berikning för Göran och Anitra.
21 personer gillade det här.

Johan J 10 timme sedan som svar till Uppgivenikvadrat

Ja, och vill Göran och Anitra ha råd kan de ringa till Totte och Christina.
6 personer gillade det här.

evolution2000 11 timme sedan som svar till Uppgivenikvadrat

Varför inte? Göran Persson symboliserar generationen suicidaldemokrater som förbrukat vad de innan dem byggde upp, och vad dem efter dem skulle ha! Pay back time kanske? En klan på godset i tio år,,så är vi kvitt!
13 personer gillade det här.

Magica de Hex 12 timme sedan

Det här är väl vad man kallar en omvändelse under galgen? Och det låter som om det viktiga är att SD inte växer?
21 personer gillade det här.

Kollen 4 timme sedan som svar till Magica de Hex

Ja,det viktiga är tydligen inte massinvandringen i sig,utan att SD inte växer!. Om nu inte SD funnits,vad hade han då angett som skäl?.

HA2010 12 timme sedan

Jaa, du Dahlström,du förtvivlade sosse.Du har bara sett början än eller något liknande på engelska kanske:"You ain't seen nothin' yet."
14 personer gillade det här.

LeffeF 12 timme sedan

Sverigedemokraterna har varit tredje största parti länge nu och ökar hela tiden sina väljarsympatier. Att det bara är några få av opinionsinstituten som vågar antyda de verkliga siffrorna är en annan historia. Så för att förhindra SD att rädda vad som räddas kan av Sverige så kan sossarna och moderaterna tvingas att samarbeta för att den nationella destruktionen ska kunna fortsätta ostörd och man slipper retirera och ta skammen. Deras ideella stolthet tillåts att få kosta vad som helst.
33 personer gillade det här.

Zuuuuul 12 timme sedan som svar till LeffeF

jag måste imin dumhet ställa denna fråga: Varför i hvete skulle Sveriges regering medvetet försöka krossa svenska samhället? Skjuter dom inte sej själva i foten då? För att som jag ser det skulle varenda av dom kunna ställas inför riksrätt, om någon modig inom rättsväsendet tar tag idet. Det räcker förståss inte att en bekymrad medborgare gör det. Det måste ju vara en prominent, helst adlig variant, som ställer asen mot väggen. Men frågan står; Varför skulle en demokratiskt vald regering i Sverige försöka "krossa" samhället?.... Snälla upplys mej i min s.k. dumhet för att jag har lite svårt att tro att freddan vill odla skägg och klä kärringen i burka.


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: