torsdag 26 juli 2012

“Godhet är en sak, dumhet en annan” « Avpixlat

“Godhet är en sak, dumhet en annan” « Avpixlat: “Godhet är en sak, dumhet en annan”

MASSINVANDRINGEN Merit Wager har ett förflutet som Medborgarnas flyktingombudsman, en kommitté som bildades 2002 och lades ned fem år senare. Med en unik inblick i Migrationsverkets inte sällan bisarra, slapphänta och oerhört naiva värld skriver hon om sina iakttagelser på sin blogg. På måndagen författade hon en debattartikel i Hela Gotland där hon inte skräder orden.

Att svenskar av andra folk ofta ses som naiva, blåögda, rentav självutplånande är ett faktum. I varje fall för oss som umgås med utomeuropeiska asylinvandrade. Väldigt många bland dem är förundrade över hur lite svensken värdesätter sig själv och sitt land och hur lätt det är att manipulera och lura en svensk.

[...]

“Svenskarna verkar ha ett omättligt godhetskomplex”, sade en irakier, som varit här några år, till mig. “Men det är inte bra. Den som så lätt låter sig utnyttjas, den blir utnyttjad. Svenskarna är för mesiga, de är rädda att bli kallade främlingsfientliga om de säger nej till oss.”

En klarsynt iakttagelse som min vän från Irak är långt ifrån ensam om. Generellt kan sägas att väldigt många asylinvandrade inte vill bli behandlade med svenska silkesvantar, att de vill bli räknade med, avkrävda ansvar och bemötta som svenskar. Men den mycket utbredda rädslan för att någon ska andas orden “främlingsfientlig”, “rasist” eller “islamofob” gör att svensken ofta både viker sig dubbelt och lägger sig platt för att undvika ordstämplarna.

En desillusionerad socialsekreterare berättar:

” Som socialsekreterare har jag ofta haft initiala samtal med så kallade “ensamkommande flyktingbarn”. Ibland, eller till och med ofta, kommer känslan över mig att jag deltar i en teaterföreställning. Jag har en roll, “barnet” en annan och tolken en tredje.

“Barnet” (oftast en ung man cirka 18-22), berättar sin rövarhistoria, jag nickar instämmande och förstående även om pjäsen ibland övergår i ren fars, och den stackars tolken sitter på sin stol och vrider sig som en mask på kroken.

Vi spelar våra roller enligt det givna manuskriptet, och jag gör allt och lite till för att “sextonåringen” skall få ett så fint och värdigt mottagande i Sverige som möjligt. Och så gör också så gott som alla andra i denna charad i massformat.”

I åratal har miggor (anställda vid Migrationsverket) berättat de mest häpnadsväckande och skrämmande historier från sin vardag som handläggare och beslutsfattare i asylärenden. Redan här, i de första kontakterna med det svenska samhället, läggs grunden för vilken bild de nyanlända får av Sverige och svenskarna.

Läser man miggornas berättelser (samlade i boken Inte svart eller vitt utan svart och vitt, utkom i februari på Mummelförlaget) blir man mörkrädd. Att det är så många som vet att man kan lura och bedra sig in i Sverige vet nog inte den stora allmänheten, det rapporteras det nästan aldrig om i “gammelmedia”.

Den svenska politiska, polisiära och även rent allmänna slapphäntheten som gör detta möjligt, spiller tyvärr över på dem som faktiskt har skyddsbehov och som gärna vill komma in i samhällsgemenskapen. De riskerar att dras över samma kam och bli lidande för vad andra gör, när man i Sverige inte vågar ta itu med bedrägerierna ordentligt.

Det går inte längre att floskla på om integration. Att flytta ut integrationsdepartementet i en invandrartät förort och låta integrationsministern gå på “trygghetsgrillning” (?) är trams.

Följ utlänningslagen, ta in dem som har asyl- eller skyddsskäl och se till att resten av de asylsökande, som inte uppfyller lagens kriterier för att få stanna här, lämnar landet så snabbt som möjligt.

Ge sedan god svenskundervisning och visa respekt för dem som fått uppehållstillstånd men framhåll också att i Sverige gäller svenska lagar och ett demokratiskt och fritt sätt att leva och att religion och andra kulturella yttringar främmande för det svenska samhället får utövas i privatlivet, inte i den svenska offentligheten.

Svårare än så skulle det inte behöva vara.

Hela Gotland

Relaterat

Recension av Merit Wagers ”Inte svart eller vitt…
“Sverige knappast ett föregångsland på asylområdet”
“Politiker måste tydliggöra vad som gäller i Sverige”
Kort utdrag ur Merit Wagers nästa bok
Merit Wager: “Ensamkommande ofta vuxna”
Recension av Wagers bok i gammelmedia
Merit Wager intervjuas i finsk radio
Recension av Merit Wagers bok
Merit Wager släpper bok
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-24, 08:39 (Uppdaterat 2012-07-24, 12:18) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur, Politik

Disqus

Gilla
Ogilla
och 39 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar

Obligatorisk: Logga in nedan för att kommentera.

Visar 80 av 96 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


gravaren 20 timme sedan

Om man jämför hur "papperslösa" behandlas i Sverige och på Kanarieöarna, kan man säga: GANSKA OLIKA!

I dagens nummer av tidningen Diario de Avisos skriver man om att en av de tre flyktingmottagningarna på Teneriffa skall stängas för att spara 288.000 Euro. Så här ser den flyktingmottagningen ut:

http://www.diariodeavisos.com/...

Just det, ingen "frigång här". Här finns i medeltal bara åtta "papperslösa". Kostnaden per intagen blir därför motsvarande 303.578 kr/år.

När man stänger flyktingmottagningen blir de tolv poliser som bevakar de åtta papperslösa utan jobb. Personalen som lagar mat, städar mm får också söka nya jobb. Eftersom man inte har någon hemspråksundervisning, finns det ingen sådan personal att sparka. Med tanke på att arbetslösheten är 30% och ungdomsarbetslösheten närmar sig 50% blir det tufft. Dock, nya jobb skapas på Spanska fastlandet och i Italien dit de papperslösa numera söker sig. Flyktingströmmen till Kanarieöarna har sedan 2006 minskat med 97%.

År 2009 skapades Bedux, en spansk polismyndighet som har till uppgift att utvisa "papperslösa" som har kopplingar till terrorism, organiserad brottslighet och könsrelaterat våld - personer som skulle kunna vara ett hot mot allmän säkerhet. Som sagt, behandlingen i Sverige är betydligt generösare.

Leikin 1 dag sedan

De naiva svenskarna tror att de skall få respekt från invandrarna när de förnekar sig själva och sin svenska kultur. I själva verket skrattar invandrarna åt ett så idiotiskt folk. Svenskarna är dumma och lättlurade, och Sverige är det lättaste landet att lura sig in i om man vill leva ett bekvämt liv, där andra försörjer invandrarna. Grattis!
7 personer gillade det här.

Magentan 1 dag sedan

Jaaaaa! En vänlig skäl har gett mig följande svar på min tidigare fråga om Wagers artikel även hade publicerats i en papperstidning och inte enbart på webben:

Citat: "På web-sidan helagotland presenterades den först av ledarsidesartiklarna vilket betyder huvudledare. I papperstidningen som jag i dag kollade på ett bibliotek presenterades den som artikel-krönika på ledarsidan under huvudledaren."

Tack snälla upplysare, tack Wager för en bra artikel och tack till den som vågade lägga in artikeln i en papperstidning och äntligen sprida lite verklighetsakta även till den ovetande allmänhet som endast läser gammelmedia!
4 personer gillade det här.

Sverigefritt 1 dag sedan

Om någon vill kalla mig rasist så bryr jag mig inte längre. Ordet rasist skriks av alla idag. Jag är galet trött på invandringspolitiken, islamiseringen, kriminella invandrare, bidragsturister, våld och elände. Om detta gör mig till rasist kan jag inte göra något åt det. Jag vill bara inte ha det så här längre!
36 personer gillade det här.

Borgaren 1 dag sedan

“….Godhet är en sak, dumhet en annan..”. - Sant, men fanatisk vänsterextremism (typ: bjurwald, sundström, ardin, larsson, helin, SvT) är en tredje.
7 personer gillade det här.

CygnusVG 21 timme sedan som svar till Borgaren

Japp, det är extrem dumhet.

Arge Algot 1 dag sedan

Att graden av dumhet står i relation till hur högt man kan nå inom såväl alliansen som hos sossarna har de flesta av oss med sunda kroppsvätskor konstaterat sedan länge. För att inte riskera censur kommer jag inte att nämna "landsförrädaren", "hånflinet", "ullstrumpan", "toblerone", we shall overcome", eller andra högt uppsatta politiker som bevisar min inledande tes vid namn. Jag, och många med mig, vill ha ett Sverige som styrs med sunt förnuft för landets bästa. Ett land som liknar det vi en gång hade innan tokigheterna tog fart. Partiet finns redan, det heter Sverigedemokraterna. Om du inte redan gjort det så bör du läsa partiprogrammet och sen ta ställning hur du vill ha det i framtiden. Jag har gjort det!
14 personer gillade det här.

folket 1 dag sedan

Apropå dumhet så råkade jag läsa Henrik Rydströms sk krönika i Expressen. Där ser man hur illa det kan gå om man får fotbollar i skinnskallen alltför ofta.
I en opinionsmätning om allsvenskans mest överskattade spelare placerade sig denne idiot på medaljplats, grattis!
4 personer gillade det här.

yayairri 1 dag sedan

Jag förstår inte varför sverige skall ta emot dessa ensamkommande flyktingbarn. Varje barn är ett lands framtid. Utan landets egna barn avstannar landets utveckling. Att dessa barn kommer till Sverige räddar ingen oavsett från vilket and barnet kommer ifrån. Kraven på landets egna barn avtar med åren, men de egna ugnarna slå lätt ut invandrande analfabeter.Vad kommer att hända i dethär landet? För ett friskare och mer framåtskridande land. RÖSTA PÅ JIMMY-
10 personer gillade det här.

folket 1 dag sedan

Även censuren på HG har sina semestervikarier. Som inte har ork att läsa och sätta rödmarkering på inläggen. Normalt ryker de mest harmlösa inlägg bara de andas kritik mot svensk invandringspolitik.
3 personer gillade det här.

denaknakejsarna 1 dag sedan

Håll inte på och ta in mer nu. Se till att hjälpa folk istället för att stjälpa Sverige. Hjälp folk på plats, skillnaden mellan liv och död beror inte på huruvida någon ska få bo i det här landet. Och om det nu ändå ska tas hit folk - ge dem absolut inte PUT/medborgarskap, och ta inte hit deras anhöriga.
10 personer gillade det här.

Nils Svensson 1 dag sedan

Lägg ner Migrationsverket, skrota As-yl-lagen och gör om Socialtjänstlagen. Att det ska vara så j-a svårt att fatta. Rösta på Sverige, inte på Migrationsverket, SD!
12 personer gillade det här.

ladylufs 1 dag sedan


Trots att solen bränner gratis i häcken, och altanen och den andra häcken är betald, är det inte utan att man får brännskador i själen när man läser ovan.

På sommarradion får man information att VEGAS MASKINER står tätt i låginkomstområdena,
och de flesta systembolagen också är placerade där.

NÅGOT ROLIGT SKALL "DOM" JU HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Man hör ju vilken förnedring som redan där är förutbestämd!

Vilka Jä..ar tänker man!
Systematiskt skall folk i dessa områden luras att lägga alla sina skattade intjänade kronor på dessa Statliga Verksamheter för att betala ÄN MER SKATT.

Snälla ni, låt ER inte luras mer av denna DUBBELBOTTNADE och utstuderade politik som både M och S bedriver.
För varje krona extra du betalar i dessa verksamheter, kan invandringen öka i samma takt, glöm inte, det ÄR du som betalar!

ÅK hellre till Tyskland ett par ggr om året ihop med dina grannar eller arbetskamrater, stanna gärna över natten och kombinera friheten med ett spel om du har behov av det,
Fyll sen din KVOT av inköp av dina dyra droppar som är flera ggr billigare där än här.
Smuggla aldrig, åk dit en gång extra istället, och på ett år kan du ståta med en välfylld
VINKÄLLARE och det finaste Spritsorterna att bjuda dina vänner på!

Varför betala mer SKATT än det du behöver, när det ändå går till någon annan och inte till dej!
12 personer gillade det här.

HA2010 1 dag sedan

"Att svenskar av andra folk ofta ses som naiva, blåögda, rentav
självutplånande är ett faktum. I varje fall för oss som umgås med
utomeuropeiska asylinvandrade. Väldigt många bland dem är förundrade
över hur lite svensken värdesätter sig själv och sitt land och hur lätt
det är att manipulera och lura en svensk." Så sant som det var sagt (f'låt skrivet)! Det är ju bara att se hur ca 90% av de röstande har gjort sitt val!
20 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 1 dag sedan

man orkar knappt läsa detta utan att riskera få en hjärtinfarkt, men det stör ju inte våra myndigheter, en pensionär mindre hade ju blivit ett positivt resultat
14 personer gillade det här.

Svensk_Riddare Top 10 1 dag sedan

Det är en skrämmande PK-Bild som utmålas. Det är fruktansvärt att PK-Andan genomsyrar alla besluten.
16 personer gillade det här.

Gruvmor 1 dag sedan

Jag får det inte att gå ihop med hur hon hade författat den helt ensidigt positiva texten i Svenskt Näringslivs broschyr, ren indoktrinering riktat mot svenska skolbarn.
2 personer gillade det här.

Gnurduff 1 dag sedan

Hade bara SD makt nog så skulle vi slippa detta trams och dubbelspel som många ställer upp på idag ...
23 personer gillade det här.

Snurpan 1 dag sedan som svar till Gnurduff

ja vi måste alla hjälpas åt med att skriva ut artiklar som dessa och lägga i folks brevlådor osv...informera övriga svenskar om sånt här som media undanhåller oss...i syfte att hjälpa SD till makten
13 personer gillade det här.

NE_Mannen 1 dag sedan

Politiskt Korrekt = Sveriges dödsdom.
22 personer gillade det här.

Airwalker 1 dag sedan

"Ge sedan god svenskundervisning och visa respekt för dem som fått
uppehållstillstånd men framhåll också att i Sverige gäller svenska lagar
och ett demokratiskt och fritt sätt att leva och att religion och andra
kulturella yttringar främmande för det svenska samhället får utövas i
privatlivet, inte i den svenska offentligheten.

Svårare än så skulle det inte behöva vara."

Funderade på det häromdagen. Tänk om invandringspolitiken hade fungerat de senaste 30 åren. Om reglerna sagt att för att få asyl måste man kunna identifiera sig. Att anhöriginvandring bara tillåts om familjen kan försörja sig själva. Att PUT endast ges efter en noggrann individuell utredning, i fall där personen i fråga bl.a. visar att de kan försörja sig själv framåt i tiden, samt kan kommunicera på svenska utan större problem. Att utländska grova brottslingar utvisas på livstid, inklusive personer som misshandlar och förtrycker familjemedlemmar. Och självklart skulle dessa icke-rasistiska regler gälla alla, oavsett ursprungsland, etnicitet eller religionstillhörighet.

Då hade det varit intressant att fråga 100 slumpmässigt utvalda personer på stan om de anser att ordet "invandrare" är negativt, neutralt eller positivt.
25 personer gillade det här.

grimjaur 1 dag sedan

Svensk demokrati ? Tror knappt det är sant , landet kommer att kollapsa om vi även i fortsättningen sätter dom minst lämpade högst upp i hierarkin .
EU är heller inget att satta sina förhoppningar till , en koloss på lerfötter även det .
Vi måste få stopp lobbyism , feminism , anarkism samt andra samhällsomstörtande verksamheter som drar oss ner i fördärvet .
Hur då ! tja ; vad sägs om att vakna och orientera sig om den verkliga verkligheten .
21 personer gillade det här.

svensketnisk 1 dag sedan

Vi har nog fått den här farsoten för att den ska lära oss att bli vuxna.
11 personer gillade det här.

FinaJosefina 1 dag sedan

Vilken fars det här landet har blivit.
29 personer gillade det här.

SussyQ 1 dag sedan som svar till FinaJosefina

Undergångsfars!
20 personer gillade det här.

Bajsolle 1 dag sedan

Bra sagt.
3 personer gillade det här.

monamuslim 1 dag sedan

Som Expressen råder svenska pensionärer som flyttar utomlands:" Lär er språket och anpassa er till landets kultur".
28 personer gillade det här.

Gamla_tanten 1 dag sedan

Men vilka svenskar avses? Vi som skyr invandrare som pesten kan det ju knappast vara för oss kommer de ytterst sällan i kontakt med. I varje fall inte så att de kan meddela sådana här åsikter och synpunkter.
Så det är väl som vanligt de som "syns och hörs" i detta sammanhang och jag vill nog påstå att de - trots allt - inte tillhör majoriteten. Känner i varje fall inte igen mig själv. Och skulle aldrig i livet ge en invandrare chansen/ triumfen att se ner på mig. Mindervärdeskomplex............ så dumt .....
12 personer gillade det här.

Talibananas 1 dag sedan

Det är varje tjänstemans, och varför inte medborgares, skyldighet att ta ansvar, inte fly undan av rädsla för diverse tillmällen. Bedrövligt alla dessa åratal av klagomål i lönndom, istället för att göra något åt det. Varför huttla och spela med i teaterspelet och rolltilldelningen om den inte passar. Någon j*vla yrkessttolthet måste väl finnas?
18 personer gillade det här.

OW 1 dag sedan

Det är faktiskt märkligt att MP+V idioter alltid
argumenterar som om utlänningslagen inte fans och att det är helt ok att bryta
mot den hur som helst.

Ut med alla illegala NU!!!!!
39 personer gillade det här.

OW 1 dag sedan

Gick inte att registerna sig så jag svarar ”Mats Hansson”
här bara för jag blev så förbannad……….

Mats Hansson?

Vad svamlar du om, verkligheten är neutral inte "invandrare
kritisk". Om någon kommer in i ditt hus och börjar lassa in mat från din
kyl. Är du då "kritisk" när du ber vederbörande dra åt h…... Denna
typ av nonsens resonemang att man inte får beskriva verkligheten, särskilt inte
om den är "negativ" är irrationell och ologisk. Passar
"känslomänniskor" på vänsterkanten som tycker synd om alla med andras
pengar. Inse att det hon beskriver är snarare en försköning av verkligheten.
19 personer gillade det här.

bowlaren 1 dag sedan

Merit är en pärla :)
http://svenssonsfunderingar.wo...
17 personer gillade det här.

Nostalgikern 1 dag sedan

Varje dag kommer nya rapporter som berättar att Sverige redan är kört. Varför ska man bry sig? Det förefaller mer förnuftigt att försöka skapa sig en framtid i ett sundare land. Svenska folket har ju trots allt valt detta med fri vilja. Många säger ju sig vara nöjda med Reinfeldt också!
Låt oss säga att SD överraskar stort och får 10-12 % 2014. Det är ändå inte tillräckligt för att få något egentligt inflytande. De andra kommer att hitta på en koallition för att ställa de utanför! I synnerhet nu när de har satsat all sin pretige i denna fråga. Sen har man 4 nya år på sig att köra landet i botten med raketfart. Även om man gillar att kämpa och strida så måste man i bland inse att loppet är kört. Tyvärr.
29 personer gillade det här.

nuvetvi 1 dag sedan som svar till Nostalgikern

51% är väl omöjligt. Koalition är väl omöjligt. För starkt motstånd. En position som ger möjlighet att påverka? Normalt att reagera mot utvecklingen. Behövs ingen särskild personlig inre styrka. Bara naturligt. Kanske kommer en ändring inifrån sjuklövern? Fast verkar lika omöjligt som att Sd skulle få 51 elller ens 20%. Man kan ju emellertid inte undgå att reagera emot utvecklingen.
5 personer gillade det här.

Magentan 1 dag sedan

Är det NÅGON här som vet om denna utmärkta och PK-befriade artikel har stått i någon papperstidning (Gotlands Allehanda eller Gotlands Tidningar) eller om den endast förekommer i webbupplagan?

Finns den i en pappersupplaga är det verkligen en enorm sensation. Förekommer den enbart på nätet är det visserligen ett steg i rätt riktning, men tyvärr kommer det i stort sett endast vara vi redan upplysta som tar del av den.
19 personer gillade det här.

nuvetvi 1 dag sedan

Al Qaida tycker att svenska journalister är nazister. Svenska journalister tycker att Sd är nazister.
M och Mp stöder Al Qaida.
24 personer gillade det här.

svensketnisk 1 dag sedan

Någonting har tagit ifrån Svensken hans mod och tron på sig själv. Misstänker Palme och Socialdemokratin som en bidragande orsak, detta att man inte behöver kämpa utan i stället kunna lita till att bli omhändertagen. Människans stolthet över det egna verket blev helt plötsligt fult.
39 personer gillade det här.

C_BE 1 dag sedan

Den dag som "handen som föder en" inte längre har några pengar, för att dessa har gått till "ensamkommande" o andra "spännande" personer, när svensken har förlorat det sista - då kommer också staten ha förlorat sitt grepp över svenskens sinne o hjärta. Ty då har vi inte längre något att förlora!

I samma stund kommer multi-kulti, politisk korrekthet, genus o andra fördumningsfloskler att skingras som morgondimman - o då kommer det juridiska ansvaret utkrävas av alla de som understött, påskyndat o beslutat om förslösandet av våra tillgångar, på importerad social oro, brottslighet o bidragsberoende.

Kanske ska vi vara "tacksamma" att Alliansen, med MPs naiva bistånd, hela tiden vrider upp tempot på förstörandet av våra offentliga finanser; det gör att tvärniten kommer medan svensken fortfarande är i majoritet i sitt eget hus o inte om 20-30 år, då balkaniseringen är total.
18 personer gillade det här.

brisslan 1 dag sedan som svar till C_BE

Det blir svårt att straffa 94% befolkningen. Hur skall det gå till?
Svennarnas flathet kommer att, straffa dem så straffen ordnar de själva.
Det är vi andra hur skall vi undgå det fasansfulla, som kommer när börsen är tom?
3 personer gillade det här.

Catinka 2 dag sedan

Merit Wager för statsminister!!!!!!!!!
23 personer gillade det här.

Nostradamustheone 1 dag sedan som svar till Catinka

I alla fall in i riksdagen så folkets röst blir hörd och de andra inte kan komma med sina flosker.
17 personer gillade det här.

anders streifeldt 1 dag sedan som svar till Nostradamustheone

Här borde sd vara på hugget.
19 personer gillade det här.

Nostradamustheone 1 dag sedan som svar till anders streifeldt

Precis....
2 personer gillade det här.

Nostradamustheone 2 dag sedan

Suveränt uttryckt. Det borde Fredde, Lööfskan och alla andra tråkiga och minder förstående personer läsa om och om igen....
14 personer gillade det här.

PETER NYMAN 2 dag sedan

Frågan är hur länge kan SVENSKA-SKATTEBETALARE UTBETALNINGS-SERVICE stå obegränsad öppen och för hur många.Hur länge har kommuner som berikas i ett ökat antal av C-nybyggare intäkter till generelvälfärd god äldrevård normal samhälls service.
Vi börjar med accelererande fart närma oss en brytpunkt
23 personer gillade det här.

WETZLAR 2 dag sedan

Stor del av svenska folket är som strykrädda hundar: "Man biter inte i den hand som föder en".
12 personer gillade det här.

WETZLAR 1 dag sedan som svar till WETZLAR

Din tolkning är HELT FEL:

Jag syftar på artikeln ovan. Journalister och anställda inom Invandrarverket är som alla andra behov av egen försörjning. Därför vågar de inte protestera mot vansinnigheterna med rädsla för att förlora jobbet.
5 personer gillade det här.

Bajsolle 2 dag sedan som svar till WETZLAR

Dy menar ett Vi äter invandrarmat , OK men jag skulle kunna klara mig utan allt utom Spagetti
2 personer gillade det här.

WETZLAR 1 dag sedan som svar till Bajsolle

Jag syftade på artikeln ovan. Journalister och anställda inom Invandrarverket vågar inte protestera mot vansinnet pga rädsla att förlora jobbet.
16 personer gillade det här.

FG2 2 dag sedan

Jag finner snart inte ord för det jag känner inför det vansinne som pågår i vårt samhälle, men den dagen kommer då ansvariga kommer att få stå till svars. De ska definitivt inte tro att de ska kunna gömma sig och surfa vidare på sin räkmackor i livet.
32 personer gillade det här.

Bajsolle 2 dag sedan som svar till FG2

Tror inte det dem kommer att sticka hem som ett skott.bara det börjar bli lite mer krav för att få dra runt på barnvagnar hela dagarna.

Tja Syrien ja, där en mindre grupp styr å ställer bland andra grupper som i Södertälje då ?
man kan ju fråga vart dem får en miljon att festa för en vecka när dem skall gufta sig + att man har feting Merca och Pizza-Villa.
7 personer gillade det här.

WETZLAR 2 dag sedan som svar till Bajsolle

Snyggt namn du har.............
3 personer gillade det här.

Thomas Berg -72 2 dag sedan

Enligt svenskar ær sydlænningar som håller ihop målmedvetna och omtænksamma, vita som håller ihop ær Nazister.
40 personer gillade det här.

popeyesweden 2 dag sedan

Hatten av för Merit som sticker ut och vågar ta bladet från munnen. Nu väntar vi bara på att svenska kändisar/artister/krönikörer/journalister/musiker m.fl. gör detsamma. Det finns antydningar från en del, men de har ännu inte nått till Wagners nivå.
14 personer gillade det här.

anders streifeldt 2 dag sedan

Ot; hörde på nyheterna att kinas propagandaministerium beordrat landets journalister på grund av
översvämningarna, att ge en "positiv katastrofbild", av läget i landet. Endast glada nyheter om katastofen skall förmedlas.
Slående likt Sverige.
33 personer gillade det här.

popeyesweden 2 dag sedan som svar till anders streifeldt

Japp, mycket likt. Sverige har en hel del gemensamt med länder som Kina och Nordkorea, synd bara att inte fler förstår detta faktum..
24 personer gillade det här.

Bajsolle 2 dag sedan

Om det nu behövs folk ta hit folk som har en chans att anpassa sig någotsånär både kulturellt & kulört samt vill vara se ut som vi, det finns svarta som man knappt märker att dem inte är svarta men dem har ansträngt sig andra har inte.
5 personer gillade det här.

KToCyes 1 dag sedan som svar till Bajsolle

byt namn så kanske man orkar ta sig tid att läsa dina kommentarer...
3 personer gillade det här.

Max Resist 2 dag sedan

Vi har blivit kastrerade av batikhäxorna de har tryckt ner oss ändå sedan regeringen tvingade ut alla i arbete på 70 talet o utbildat sina förskolelärare så att de kan indoktrinera våra barn redan som små ett sverigedemokratiskt dagis vore något där skulle jag placera mina barn direkt :)
25 personer gillade det här.

Fredrik Larsson 2 dag sedan

2014 är sista chansen för oss.
Sker det inte en radikal förändring av nuvarande migrations/invandrings/integrations/mm-politik då, så kommer landet förfalla på samma sätt som skett i Grekland och Spanien.
Skillnaden är att i Sverige är det folket som är högt belånat och när företagen flyr pga att det inte finns någon kompetent personal att anställa, kommer allt mindre skattepengar flyta in till staten.
Folk blir då arbetslösa och kan inte betala på sina lån.
Skatten kommer höjas och höjas, tills de som fortfarande har jobb slutar arbeta vitt och istället jobbar svart eller flyttar till ett grannland med vettigare politik.
Till slut blir Sverige utslängt från EU av säkerhetsskäl.
Absurdistan är därmed fulländat...
30 personer gillade det här.

Denoroligedemokraten 2 dag sedan

Ni vet nog innerst inne att Sverige är kört om massinvandringen från MENA-länderna fortsätter i denna takt. (Ja, den behöver inte ens fortsätta i samma takt för att det ska vara kört.)

I dag består, säg 7 - 9 procent av Sveriges befolkning av MENA-invandrare.
Om 20 - 25 år kan de vara 15 - 20 procent.
Om 50 - 60 år kan de vara 30 - 35 procent

Då har våldet spridit sig till medel- och överklassens kvarter, och då finns det inga skolor kvar (förutom dyra privatskolor) för de svenska elever som inte vill gå i samma klass som MENA-elever. Vi komer också att få Gated Communities.

Det är en av anledningarna till varför Sverige, enligt en prognos, inom bara tjugo år har halkat ner från 15:e till 45:e plats i Human Development Index-tabellen (som mäter BNP, medellivslängd och utbildningsnivå) och att svenska pensioner om 35 beräknas vara bland de sämsta i EU.

Vi kommer med stor sannolikhet att se tiotusentals, kanske hundratusentals svenskar emigrera under de kommande decennierna. De behöver inte gilla SD, och kommer förmodligen inte att rösta på dem, men svensken kommer mer och mer inse att massinvandringen kommer att rasera välfärdsssystemet.
50 personer gillade det här.

soleniwest 2 dag sedan

Nationalstatens upplösning......det kanske blir lättare att slå samman Europa då?
Särskilt om vi känner mer samhörighet med en spanjor än en nysvensk.
12 personer gillade det här.

Thomas Berg -72 2 dag sedan

Hela værlden sænder sina sopor till Sverige, se i alla

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: