onsdag 4 juli 2012

Likgiltighet, resignation och passivitet « Avpixlat

Likgiltighet, resignation och passivitet « Avpixlat: Likgiltighet, resignation och passivitet

INSÄNDARE När människor resignerar och passiviseras blir de lätt offer för maktarrogans där eliten visar förakt genom nedsättande omdömen som t.ex. barbariskt, töntigt om den egna kulturen. Det blir till en sofistikerad mobbing när folk ska acceptera och tycka och tänka rätt! I detta närmast totalitära klimat har folket inte fått säga sitt utan det bär formen av politikernas/medias projekt. Inför denna nyordning mer eller mindre tvingas svensken att foga sig som i ett oundvikligt öde. Projektet andas determinism, manipulation, mörkläggning och fait accompli. Om multikulturen får vi veta minimalt men vi har t.ex. kunnat läsa att sjukhus inför extra säkerhetsanordningar då de använts som slagfält för etniska uppgörelser!

Det är inte enbart ett verbalt krig makteliten praktiserar. Med kulturberikningen tvingas svensken flytta (läs: fly) från områden där MENA-medborgarna tar över. Mobbningen trappas upp och det senaste inslaget är att svensken tvångsförflyttas (!) för att bereda plats för ”ensamkommande”. En flyktingfamilj med PUT hade aldrig avhysts av Grums Hyresbostäder. Det vore intressant att få följa det mediala drevet vid ett sådant förfarande. Nu drabbas etniska svenskar – de som byggt upp landet- och då är det väldigt tyst! Har våra makthavarpolitiker reflekterat över var detta experiment ska sluta? Nej de är alltför upptagna av att odla sin egen godhetsimage, så något utrymme för självinsikt och egen rannsakan finns inte.

Sjuklövern kommer sannolikt i en framtid att stifta lagar så att tvångsförflyttningar av svenskar blir lättare att genomföra! Etnicitet kommer som en konsekvens av målen – det multikulturella samhället – bli ett viktigt inslag för klassificering vid verkställighet. Ungefär som att svensken finns men ändå inte – en Kafkaliknande utveckling. Alla andra kulturer uppmuntras som bekant!

Den politiskt korrekta eliten vill inget hellre än att vi ska använda vår tid till hemmamys och allehanda konsumtion! Ett fogligt folk nerknarkat av underhållnigskonsumtion och långt från medvetenhet/upplysthet är den våta drömmen för politiker så att de kan kackla inför församling likgiltig inför allt annat än utsikten om ännu mer konsumtion så att demokratin kan tömmas på innehåll. Politiker som skrävlar vitt och brett om sin demokratiska inställning och ”att alla ska med” och samtidigt förfasar sig över svensken som ”rasist”!

Makteliten drar sig inte för att som en ”slutgiltig lösning” tvångsfördriva svenskar från boenden som de haft i årtionden för att förverkliga sin bisarra agenda! Den sker med mindre brutala metoder än etnisk rensning och folkfördrivning på andra håll i världen, men syftet är detsamma – att få svensken att maka på sig. Det pågår en stor omflyttning där svensken med eller mot sin vilja flyr från de “berikade” områdena! Utflyttningen av svenskar från ex. Malmö talar sitt tydliga språk! De som borde reagera är så blinda, passiviserade och indoktrinerade att de inte förmår ta till sig, utan upplever det som en normalitet! Kanske är det en skyddsmekanism för att klara sig mentalt.

Så vida har passiviseringen och likgiltigheten spritt sig att vi inte ens reagerar när rättssamhället monteras ned för att uppfylla elitens visioner. Migrationsuppgörelsen och tvångsförflyttningen i Grums är exempel på förfallet. Etablissemangets önskan om att vi ska passiviseras, stå likgiltiga, inte reagera osv håller att uppfyllas! Men förmodligen nås till sist en gräns där den mobbade i desperation reser sig och slår tillbaka. Är det ett sådant samhälle med öppna konflikter vi vill ha?

Natan
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-04, 16:39 (Uppdaterat 2012-07-04, 16:40) | Kategori(er): Inrikes, Insändare, Invandring/mångkultur, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 30 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
205 kommentarer 2684 gillar mottaget
Dela på
Visar 70 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
3 Nya kommentarer har precis publicerats. Visa


Anna Svensson Top 10 7 minut sedan

nej Natan, det vill vi inte ha, men helt klart har många resignerat
1 person gillade det här.

u28903094 10 minut sedan

Alla vi som röstade på SD vid valet 2010 borde gå samman och protestera /demonstrera och vi är trots allt ca 300.000 så nog skulle 7-klöverns politiker få sig en tankeställare och vi skulle aldrig sluta med detta det skulle upprepas varenda vecka tills vi fått igenom våra krav på ett återvändandeavtal för alla ekonomiska invandrare,anhöriginvandrare,ensamkommande och illegala de ska återvända till sina hemländer.
Riktiga flyktingar får hjälp i sina hemländer eller närområde.
Frågan är alla som röstade på SD beredda att göra någonting åt situationen?
Att flytta från vårt vackra fosterland anser jag är fel vi etniska svenskar har verkligen ett land att vara stolta över och de ska inte övertas av invandrare från hela världen.
4 people gillade det här.

gealdrigupp 11 minut sedan

Nej, vi vill inte ha inbördeskrig.
Men, politiker och media vill!
Mycket bra reflekterat och kortfattat!
1 person gillade det här.

Kvaser 37 minut sedan

Har ni funderat på om det finns någon gräns vad gäller invandringen? Får hur många som helst ta sig in i Sverige, oavsett utgången och resultatet av detta? Jag ser ingen anledningen till att tro att det finns någon gräns, eller att våra myndigheter har funderat på vad som kan ske. Eller har de det?

http://www.pr-publishing.com/1...

Visserligen ett gammalt dokument, men i allra högsta grad aktuellt.

"SIV skrev 1992-06-17, i samråd med civilbefälhavarna och länsstyrelserna, till landets alla kommuner
att det är angeläget att de gör förberedelser för att med kort varsel ta emot extraordinärt antal
flyktingar eller andra skyddssökande."

"ÖCB uppmanar sålunda Sveriges kommuner att planera för att ta
emot sammanlagt c:a 450 000–500 000 asylsökande i händelse av massflykt d.v.s. till ett antal som
delbetänkandet (SOU 1993:89) säger att landet bryter samman!"

"I realiteten säger den svenska regeringen på fullt allvar i utredningen, "Massflykt till Sverige", att "vi är beredda att ta emot en halv miljon massflyktingar från andra länder även om det leder till vårt lands undergång"
4 personer gillade det här.

Kollen 31 minut sedan som svar till Kvaser

Erinrar om ett yttrande av dåvarande fp-ledaren Westerberg: "Det får inte finnas något tak för invandringen"!. Vare sig tak eller gräns tydligen!.
2 personer gillade det här.

Buttington 42 minut sedan

Sverige andas verkligen kommunism. Eliten är så besatta av att skapa ett "klasslöst" samhälle att svenskarna måste hela tiden tas ifrån rättighter, kapital och mark för att ge till araber. Eliten vägrar dock inse att det är arbernas värdelösa kultur som gör att de alltid kommer att hamna i ekonomiskt underläge och i en lägre klass mot de kulturellt högre stående svenskarna. De ska skylla sig själva om de vill fortsätta med sin skitkultur och inte ges några privilegier!
7 personer gillade det här.

Constricktor 57 minut sedan

Det kommer att bli ett tufft uppvaknande för trygghetsnarkomanen "Svensson" när han vaknar till liv och får se konsekvenserna av att han gav sitt mandat till 7-klövern vid valet 2010.

Vill göra en jämförelse med trygghetsnarkomanen "Svensson" och en alkoholist.

Så länge alkisen har jobb,tak över huvudet,kan amortera på villan och ett något sånär socialt liv
så förtränger han alla varningssignaler.

Först när han ligger i rännstenen och folk pissar och trampar på honom blir han mottaglig
för hjälp.

Om inte de 94% som gav sina mandat till detta elände som för närvarande styr Sverige vaknar upp, så kommer de otvivelaktigt att inom en snar framtid befinna sig i samma läge som alkisen i rännstenen.

Är det så ni 94%:are vill ha det?

Väl mött vid SD:s valurnor 2014
17 people gillade det här.

Kollen 30 minut sedan som svar till Constricktor

Nej,jag tror faktiskt inte det var detta som de 94 % anade eller ville!.
2 personer gillade det här.

Thomas Svensson 58 minut sedan

Jag tror de försöker förstöra alla nationer så de kan bereda väg för en global stat. Krig och massinvandring förstör flera nationer väldigt effektivt. Den globala boom and bust ekonomin är ett annat verktyg.

11 personer gillade det här.

ladylufs 59 minut sedan

Den SVENSKA MODELLEN kommer snart att få ett NYA i begynnelsen pga av Moderaternas
NY/gamla JOBBPAKT som dom stulit som allt annat från sossarna!

Enligt ovan är många passiviserade MEN enligt statistiken rör det sej väldigt mycket, och inte minst till SDs förmån.
En uttalad rädsla från samtliga politiker i 7 klövern kan inget undgått att se, när dom samtliga är övertygade om att SD kommer att ha en framträdande roll framöver!

Invandringen kommer snart att stå i focus eftersom den inte går att undvika längre, eftersom ALLT påverkas i negativ riktning vad det gäller skattebetalarnas pengar!

Är säker på att Passiviseringen snart kommer att bli Effektivisering av det som stör den dagliga verksamheten!
7 personer gillade det här.

arlig08man 1 timme sedan

Jag är rädd för att denna likgiltighet, resignation och passivitet dessvärre har en djupare och mer välplannerad grund, än vad de flesta tror.
Som de flesta säkert lagt märke till, så sker det ungefär samma saker i många länder och även i det stora landet USA.

Möjligtvis kanske detta låter en aningens flummigt, men jag kan försäkra att det är så långt ifrån flummighet man kan komma, om man studerat fenoménet lika länge och ingående som jag har gjort.
Det mesta av den utveckling vi ser omkring oss, är plannerad in i minsta detalj av de cirka 200 personer som idag faktiskt "äger" världen.
Allt handlar om, att göra dessa rika människor/psykopater lite rikare, tro't eller ej?

De personer som idag sitter i regeringstoppar eller som presidenter, är tillsatta av dessa "osynliga" ägare och de fungerar mestadels som marjonetter. Detta gäller vår Fredde likväl som sprattelgubben Obama.
De undrar säkert själva varför allt helt plötsligt gick så lätt för dem!
De är "planterade" där, för att se till att driva skeppet i den riktning som "De upplysta", The Illuminati, vill.

Jag är fullständigt medveten om att allt detta låter helsnurrigt och helt otroligt i mångas öron, men så är inte alls fallet. Allt beror på var i samhällspyramiden du sitter. Sitter du allra högst upp, så har du överblick över ALLA sidor och sitter du någonstans på någon sida, så ser du bara den sidan, upp och ner, eller hur?
Den/de som sitter allra högst upp, har därmed också möjligheten att bestämma vad du och alla andra ska tillåtas att se!

De har genom sin position också möjlighet att sprida så kallad "falsk kunskap".
Ett exempel på sådan falsk kunskap, är exempelvis myten om hur forskare sitter dygnet runt och försöker hitta botemedel för våra sjukdomar.
Betänk följande ett ögonblick; det läkemedelsföretag som lyckas hitta ett botemedel mot sjukdomar självdör inom kort, eftersom friska människor inte behöver köpa medicin.
De har följaktligen inget intresse alls av att kurera dig!
Deras företag lever på, att du fortsätter att vara sjuk!

Vi är lurade, läkarna är lurade och forskarna själva är lurade, eftersom de nästan aldrig ser hela forskningsprojektet, utan bara vissa utvalda delar av projektet.

När jag själv började studera detta, så tyckte jag förmodligen detsamma som många som läser mitt inlägg just nu, DETTA ÄR REN DÅRSKAP!
Men gör som jag, studera ämnet ett tag, så börjar du förstå sambanden.
Detta har inte ett skvatt att göra med muslimer eller invandring. Dessa är bara verktyg för att skapa just den likgiltighet, resignation och passivitet de vill åstadkomma.
Det blir nämligen ordentligt klirr i kassan av sådant. Dock inte i din kassa!
Sprattelgubbarna gör som de blir tillsagda, eftersom de får en kick av att få befinna sig i rampljuset.
12 personer gillade det här.

lasse1 42 minut sedan som svar till arlig08man

Bra skrivit....All politik går ut på, att ha koll (stenkoll) på massorna...

Vem har då koll på toppolitikerna, kanske någon undrar...Bilderberggruppen är en av dem...
Det finns även otaliga hemliga sammanslutningar/påtryckningar som verkar i kulisserna..

Vem sade under antiken " Ge folket bröd o. skådespel"...Juvenalis...

Uttrycket håller än idag..Tänk på det..
3 personer gillade det här.

arlig08man 30 minut sedan som svar till lasse1

Jag ser att du också varit och nallat ur kakburken och skaffat dig kunskap.
Kul med folk som orkar försöka tänka längre, än näsan räcker!

Att läsa här på Avpixlat känns nästan som en befrielse och helt plötsligt förstår man, att det fortfarande finns hopp för mänskligheten.
Själv hoppade jag ut från landet för snart 3 år sedan och det känns närmast som ett rent genidrag, om man nu betraktar det som hänt i Sverige.

Törs man överhuvudtaget återvända till Sverige, för att bara hälsa på?
2 personer gillade det här.

lasse1 18 minut sedan som svar till arlig08man

Jo, men visst...Avpixlat är ett forum för inre befrielse...

Internet har väl befriat världen, som ingen hade kunnat föreställa sig från början...

Frågan är när ljuset slocknar för den fria debatten....Det kan gå snabbare, än vad man kan ana. Hotet!

Hotet från yttre rymden....hotet från kommunister....hotet från muslimer...
hotet från kapitalism...
Många hot är det...

Ps/ Du åker på sverigebesök på egen risk/Ds
1 person gillade det här.

snickersson 1 timme sedan

Det är frustrerande att se alla hjärntvättade svenskar bortom all räddning det är som att se människor spela rysk roulett med ett automat vapen utan att kunna göra något åt det
10 personer gillade det här.

EivindManchurian 1 timme sedan

Beteendevetenskapen är noga forskat på av svenska psykologer och psykiatriker sedan decennier .
Svensken är ett folkslag som mer än andra har tendens till att följa flocken.
Bara se på modeflugor som sprids som eld i gräs i Sverige , jag har inte upplevt detta i andra land.
Man vågar inte vara annorlunda och om man uppfattar sig som annorlunda ja då är man som alla andra som är annorlunda :-) .
Jag kan peka ut svenskar på mils håll när jag är utomlands, detta på grund av det nedärvda beteendet och på kroppsspråket ...
13 personer gillade det här.

ddayperspective 1 timme sedan

Ruskigt välskrivet Natan. Vad jag önskar att vi delar erfarenheter från Eskilstuna H.A.L...
9 personer gillade det här.

BirgittaSvenne 1 timme sedan

Sveriges öde och framtid framstår för varje dag alltmer som de sopor Sverige ämnar importera från den italienska maffian. Sopor som är osorterade, giftiga och livsfarliga, sopor som italienarna inte förmår att ta hand om själva, då innehållet är blandat och okänt. Då förhandlar Sverige att ta emot, utan innehållsförteckning. Ja, jag vet att de skickade provexemplar, tillåt mig skratta, ni handlar med maffian ! Inte nog med att ta emot, Sverige betalar för att ta emot. Varför ens förhandla om något utan fakta och innehållsdeklaration. Jag efterlyser ert ansvar, ni "folkvalda politiker".
Glöm INTE vilka som betalar era löner ! " Etniska svenskar mitt i livet" !!!! (Exemplet går att överföra till andra områden.)
3 personer gillade det här.

invandrare1957 1 timme sedan

Vi får ett hårt Sverige eller har redan det när en överförfriskad 20 åring somnar på en bänk när han väntar på bussen och blir misshandlad och dessutom tänder eld på honom det tycker jag säger ganska mycket om mentaliteten i det nya Sverige. Sen får den vanliga medborgaren tillslut vara misstänksam mot alla som inte är av ens egen hudfärg eller kultur. Invandrare som svensk gäller det eftersom det blir en sådan blandning av människor och alla ska bo och leva i sin kultur. vi har redan ett samhälle som inte fungerar på många ställen. Men ändå så ökar man på invandringen och skyller på person. dom förstår inte vad dom ställer till med våra styrande dom beter sig som naiva idioter.
20 personer gillade det här.

World Traveller 1 timme sedan

Om de kom och sa att jag maste flytta fran mitt hus for att nagra "ensamkommande baaaaarn" istallet ska flytta in saa hade jag bunkrat upp mat, vatten, vapen och ammunition saa hade de kunnat forsoka.
11 personer gillade det här.

Vendela 1 timme sedan

Mycket bra skrivet Natan! Det finns många olika sätt att få människor
medgörliga. Ett är det som Natan påpekar..flamsig underhållning i
den statliga televisionen. År ut och in fungerar den som ett sömnmedel.
Ständigt tillverkade och silade nyheter är en annan metod för att få oss
mjuka i hjärnan. Politiker och journalister vill få oss att tro att invandringen
inget kostar och att invandraren alltid är god..ja faktiskt bättre än vi
själva är..och eftersom våldtäktsmannen/misshandlaren/mördaren alltid
anonymiseras i media vet de flesta medborgare inte ett smack om följderna
av den alltför stora anstormningen mot vårt land av människor med okänd
identitet och bakgrund.
--
Jag har sagt upp mitt tv-innehav. Följer och kommenterar det som går i
ex SVD. För att slippa för tidig hjärndöd är det Avpixlat mina hjärnceller får
koncentrera sig på...
16 personer gillade det här.

Kollen 36 minut sedan som svar till Vendela

När jag i dag gick runt bl a på Ica Maxis p-plats och placerade lappar för AP i många vagnar så satt jag en stund i bilen och studerade människorna!. Många var äldre,som sannolikt levde sitt liv med SVT och PK/AB:s infovärld,och som av gammal vana röstade på (s) eller ev på något alliansparti!. Söker dessa nyfiket info på annat sätt?. Hur då?. De har troligen ingen dator!.
De framlever sina dagar där man inte vill ha några förändringar!. MEN om verkligheten kom även dem väldigt nära och påtagligt,vad skulle de då säga?. Ingenting!.
3 personer gillade det här.

SM811 1 timme sedan

Malmö: Könsuppdelning på stödgala för Syrien upprör!
Kvinnor och män fick inte gå genom samma entré
https://twitter.com/MattiasSta...
Att inte alla dessa kvinnor i Sverige fattar att islam är en kvinnofientlig ideologi.
9 personer gillade det här.

Basseng 1 timme sedan

Vakna upp svenska folket, lägg er värdefulla röst på SD 2014, ta ert ansvar för våra barn och barnbarn.
16 personer gillade det här.

indus6875 1 timme sedan

Instämmer till fullo med Natan. Sverige har nu kommit nästan till slutet av en
multikulturell väg, som har stakats ut de sista 10-15 åren av en samling
landsförrädare och ledare, såsom Bildt, Westerberg, Sahlin och nu Reinfeldt.
Inklusive de flesta riksdagsledamöterna plus hela mediaetablissemanget.

Repressionen mot oliktänkande är kompakt och all opposition sablas ned
skoningslöst.

Om inte Reinfeldt försvinner vid valet 2014 och SD får riksdagsmajoriteten
kan svenska folket hälsa hem

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: