lördag 28 juli 2012

Kurdiskt par frias – fick fem miljoner i assistanshärva « Avpixlat

Kurdiskt par frias – fick fem miljoner i assistanshärva « Avpixlat: Kurdiskt par frias – fick fem miljoner i assistanshärva
Kurdiskt par frias–fick fem miljoner i assistanshärva

Fristad-försörjning, tackar med att bedra svenska folket.

ASSISTANSBLUFF Under sex års tid kvitterade det kurdiska paret i Västerås ut drygt fem miljoner kronor netto i assistansbidrag. Maken hade uppgivit att hustrun var rörelsehindrad och som rullstolsburen behövde hon hjälp med i princip allt – matlagning, förflyttning, på- och avklädning samt med den personliga hygienen. Till styrkande lämnade de in läkarintyg där det uppgavs förlamning.

Men i höstas sprack allt. Polisen och FK hade då redan inlett en omfattande granskning av alla de som fått assistansbidrag med tanke på tidigare härvor. På så sätt kom man paret och ett assistansbolag på spåren. Det var assistansbolaget som fick pengarna från FK och betalade vidare ut till paret. Ofta anställs alla assistenter i ett dylikt bolag, i detta fallet maken.

Polisen dokumenterade parets förehavanden innan man slog till. Bland annat jobbade hustrun obehindrat i en korvkiosk samt gick på stan med barnvagn vilket filmades. Polisen var till och med så raffinerade att de beställde mat från kvinnan i kiosken.

Video från kiosken

Paret greps och anhölls under två dygn men släpptes, dock med reseförbud. Paret åtalades sedan för grovt bedrägeri och grovt bidragsbrott:

- Fereshteh Latif Nejm, f. 1973. Har tolkbehov på kurdiska
- Tahir Bodaghi, f. 1973

Paret nekade till brott och skyllde på assistantbolaget som betalat ut pengarna. Åklagaren hävdade att paret hade ljugit för Försäkringskassan och att de egentligen inte var berättigade assistansstöd. Försäkringskassan yrkade också på att paret skulle tillbaka hela beloppet.

Friande dom

Idag kom domen från Västmanlands tingsrätt. Paret frias från alla misstankar.

Tingsrätten menar att kvinnans bidragsansökan innehåller oriktiga uppgifter men att det inte går att bevisa att paret medvetet lämnat dessa. Dessutom talar paret mycket dålig svenska och har fått ha hjälp av en tolk – som tillika är ägaren av assistansbolaget – i sina kontakter med Försäkringskassan. Detta har rätten tagit hänsyn till och man kan inte klarlägga om kvinnan ljugit eller om tolken lämnat felaktiga uppgifter till FK. Rätten resonerar kring tolkens egenintresse som bolagsägare och kanske denne har velat få ut så mycket pengar som möjligt men att det bara visar att tolken inte är att lita på. Denne var inte heller åtalad i sammanhanget.

Därför frias paret.
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-27, 21:33 (Uppdaterat 2012-07-27, 21:33) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur, Vård/omsorg

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 3 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
216 kommentarer 2798 gillar mottaget
Dela på
Visar 82 av 167 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
6 Nya kommentarer har precis publicerats. Visa


bud 0 minut sedan

Först får de en fristad och blir försörjda, sedan tackar de med att bedra svenska folket.
De som godkänt ersättningen och politiker som gjort detta möjligt bör också ställas till svars.

toalett Just nu

Ska jag behöva en tolk nu om jag ska handla i en korvkiosk ???

Tomtomaso 1 minut sedan

Detta måste gå vidare till Hovrätten, där gör man en riktig juridisk bedömning av fallet, inte lekmanna, känslosamma bedömningar.

folket 1 minut sedan

"Denne var inte heller åtalad i ärendet". (!!!) Så kan det gå när utredningar är fullständigt undermåliga. Klarar fall av missbruk är svårt att hitta. Var det 90% batikkärringar från 7-klövern i nämndemannagänget?
Gör om utredningen med nån kompetent utredare, byt åklagare, och åtala även tolken.

Sverige_Sverige_fosterland 9 minut sedan

Solklart fall enligt lagen; Läkaren som skrev ett falskt intyg skall åtalas och bli av med legitimationen, assistansbolaget skall åtals för bedrägeri mot FK och slutligen så skall mottagaren åtalas eftersom inte god tro inte existerar längre i lagstiftningen.

Vad är det för "pelle_jöns_personer" som sitter i tingsrätten?
På mig så verkar detta "gäng" totalt hjärndöda!

tenore36 14 minut sedan

Ja va f-n - 5 mille det är väl ingenting att bråka om. Vi är ett rikt land - kan dela med oss till folk som är i nöd och kommer att rädda våra pensioner. Hålla på å åtala ärliga å flitiga invandrare när det finns så många brottsliga etniska svenskar. 5 mille - en droppe i atlanten! Så otroligt sniket, tur att vi har tingsrätter.
2 personer gillade det här.

Snurpan 16 minut sedan

Och?...pengarna då? ...ska dom inte betala tillbaka miljonerna? Ska inte tolken åtalas ? Då är det fritt fram då för alla att skylla på språkförståelsen

Man tar sig för pannan!
2 personer gillade det här.

Sverige_Sverige_fosterland 22 minut sedan

Skulle inte förvåna mig om dessa "mångkulturella skurkar" fortsätter att erhålla ersättning från FK!

Har "Allifjanten och den röd_gröna_röran" totalt tappat samtliga IQ - baserade hjärnceller när det framgår, att 90% av assistansbedrägerierna är utförda av "multikuckeliku_individer"?
3 personer gillade det här.

Rebeckass 26 minut sedan

Jag hoppas att alla dessa bedrägerier med assistansersättningar läggs till kostnaden för invandring.
En kostnad som enligt Ullenhag är en myt.

6 personer gillade det här.

Eva8 27 minut sedan

Man kan ju undra vilka som är anställda i tingsrätten
5 personer gillade det här.

Orregyllensnorre 41 minut sedan

Vi och dom.

Här kan en svensk tonåring få betalningsanmärkning för en skuld på 200 spänn och på så sätt hamna i en nedåtgående spiral där det blir nästintill omöjligt att skaffa bostad m.m, samtidigt som dessa entreprenörer kan blåsa skattebetalarna på 5 mille....
HEJA SVERIGE, MYKKE BRA !
9 personer gillade det här.

rmdir 50 minut sedan

Enligt media tycker en majoritet av svenskarna att vi tar emot lagom eller för lite flyktingar till Sverige.

Konstigt då att "våra" politiker är livrädda för all form av folkomröstning...

Konstigt också att INGEN jag pratat med tycker att massinvandringen är bra för Sverige.

Vi KAN straffa de ansvariga 2014. Säg upp tv-innehav och kabel-tv mm. Köp inte tidningar.
10 personer gillade det här.

stefan101 37 minut sedan som svar till rmdir

Man behöver bara ändra "flykting" till "ekonomiska invandrare" så får man ett helt annat resultat, och det är ju närmare sanningen för det är mest ekonomiska invandrare vi tar emot,och det vet de styrande om därför vågar man inte ha någon omröstning.
3 personer gillade det här.

raimo svensson 52 minut sedan

in i buren tack även dessa bet ut pengarna

Elbolaget 55 minut sedan

Assistensersättning och systemet med personliga assistenter är så korkat att man smäller av. Kanske, kanske skulle det kunna ha fungerat utan omfattande missbruk, med en homogen svensk troende lutheransk population från 1950-talet, men inte idag. Även svenskar har degenererats, speciellt moraliskt, med årtionden av kulturmarxism.

Och när det kommer till kulturberikare, som ser det som sin etniska livsplikt att suga livet ur andra etniska grupper, ...

Det är fullständigt uppenbart att detta kommer att missbrukas. Och är det inte fusk på detta sätt, så används det för att finansiera kriminella, terrorister och fan och hans moster.
7 personer gillade det här.

Jakanda 1 timme sedan

Utvisning av alla kriminella och alla våldsverkare
9 personer gillade det här.

Jakanda 1 timme sedan

Varför kontrolleras inte inkommande folk? vilka svenskar skulle kunna fiffla till sig denna summa pengar? utan kontroll? det visar de har noll koll på de som kommer hit och är krimnella
6 personer gillade det här.

EivindManchurian 1 timme sedan

hade det varit du eller jag så hade straffet blivit fängelse...

dubbel standard...
6 personer gillade det här.

hva410e 1 timme sedan

Som vanligt så daltas det med de "nya svenskarna" --- och SVENSKA folket betalar och
får själva sämre välfärd.
12 personer gillade det här.

Kent Svensson 1 timme sedan som svar till hva410e

Ja visst är svenska folket smarta !!

4 personer gillade det här.

LeffeF 1 timme sedan

Så sköter de sina uppdrag, de som ska bevaka att lagar och förordningar följs, så att vi kan leva tillsammans och solidariskt stötta och relatera till varandra när så behövs. Det går inte att bevisa att inte kvinnan varit medvetslös när hon upprättade sin ansökan om bidrag och stöd, påstås det i domen. Nej naturligtvis inte, det går aldrig, men det går ju att bevisa att hon ljugit, trots sin djupa medvetslöshet, och det räcker ju i alla andra sammanhang, skattemyndigheten t.ex. Uppsåtet är klarlagt och bevisat vilket ska räcka för en fällande dom.
Det enda man åstadkommer med den här typen av orättfärdiga domslut är att skicka signaler till alla andra potentiella bedragare att; kör på bara - det är ingen fara! Paret frias från ALLA misstankar. Javisst, det handlar ju bara om ett viljebeslut från rättens sida, att inte vilja misstänka, men vilket uppsåt ligger bakom en sådan hållning? Ja, det får vi inte veta, bara att det uppenbarligen finns. Vi får nu hoppas att Försäkringskassan driver målet vidare till högsta instans och i skattebetalarnas intresse därmed ser till att stävja kriminell verksamhet av den här arten.
8 personer gillade det här.

camjanos 1 timme sedan

Borde vara lättare att komma år de bluffande, genom skärpt kontroll och eventuellt indragen legitimation av de som lämnar osant intyg om människors handikapp. Neurologiska skador kan väll ändå inte kunna fejkas. finns bra utbildade inom svensk sjukvård med tillhörande tekniker som datortomografi. En okulär besiktning av vederbörande torde kunna ge vid handen, om den vård " bidrag " sökande exempelvis har förtvinade muskler m.m.
5 personer gillade det här.

folkkultur 1 timme sedan

Och i år kommer tomten redan i slutet av juli! Duktigt tingsrätten!

Än en gång bara att betala och le... Nu då de frias, så får de väl fortsatt assistansstöd, eller?
11 personer gillade det här.

Kent Svensson 2 timme sedan

Tycker faktiskt att detta förtjänar en manifestation för mångfaldens rätt till att fuska till sig försäkringspengar utan att svennebanan lägger sig i. Är helt övertygad om att det hade varit tusentals svennebananer som hade gått man ur huse för en sådan manifestation. För svensken är ju som alla vet det mest korkade folk i världen
11 personer gillade det här.

Ludde73 2 timme sedan

Känns tungt att via skattemedel finansiera detta långsamt självdöende välfärdssystem. Hur långt kan detta pågå? Förmodligen tills allt rasar samman. Svensken är så indoktrinerad av den marxistiska läran så denne fortsätter att jobba på och svettas för att bli lurad och utnyttjad.
12 personer gillade det här.

Convictt 3 timme sedan

lol... Passa dig om du är svensk och skriver "fel" på resorna på deklarationen.
17 personer gillade det här.

invandrare1957 3 timme sedan

Tingsrätten gick på klassikern igen. Invandrarna i Västerås jublar och gud vad vi är smartare än dumsvennen och snart tar vi över alltihopa. Det dom inte förstår det är att pengarna är slut den dan. Eller räknar dom med att svensken jobbar som slav åt dom. Men svensken är så dum så han gör det. Bästa vore att sluta betala skatt nu då vore det slut på dumheterna.
18 personer gillade det här.

folkkultur 1 timme sedan som svar till invandrare1957

Jo, vi otrogna kommer att hållas som slavar. Det finns ingenting i koranen som förbjuder slaveri. Det finns ex på imamer som predikat att väst måste bekrigas, så att arabländerna får tillgång till slavar igen.
3 personer gillade det här.

invandrare1957 45 minut sedan som svar till folkkultur

Vi är väl slavar redan nu försörjer folk på bidrag utan att ha något att säga till om.
4 personer gillade det här.

bowlaren 3 timme sedan

Man friar hellre, än fäller ?
http://svenssonsfunderingar.wo...
3 personer gillade det här.

GrinigGammalGubbe 3 timme sedan

Blev trött...
6 personer gillade det här.

AdarKomdenja 4 timme sedan

Endast i Sverige... eller Absurdistan, som vore ett riktigare namn på
landet som välkomnar och försörjer kriminellt sloedder en masse.
15 personer gillade det här.

friryttaren 6 timme sedan

Jämför då vad de i spårvagnshärvan i Göteborg fick för straff
http://www.gp.se/nyheter/goteb...
6 personer gillade det här.

Pocher 7 timme sedan

Helt klart att vi har ett rättsväsende som också befinner sig i fritt fall. Bli åtalad, kom till rätten som ett fån, låtsas du inte begriper hur en sko fungerar, oja och himla dig och svär vid alla döda barns gravar att du är så oskyldig att mor Teresa framstår som en mafioso i jämförelse. Tingsrättens perukstockar som sällan eller aldrig vistats i reell miljö, utan redan som utfrusna små bokmalar hängt över de teoretiska lagböckerna och slitit ut åtskilliga armbågsskydd, kan man tydligen lura precis var man vill! Att en sådan total naiv aningslöshet och generande okunnighet återfinns i en domstol är närmast chockerande. Men "only in Sweden". Naivismens högborg på jorden och en stat som väl lever upp till talesättet "die dumme schwede". Där sitter vår nya importerade högadel och givetvis tror man allt de säger! Pinsamt är inte ens förnamnet.

Förståndsberövade tingsrätten anger att de stackars egendomsutjämnarna inget begripit eftersom de är så dåliga på språket. Tolken är det fel på (som ju egentligen också ska ha kåken som medbrottsling), solen står fel, vinterdäcken saknar dubb och kamelerna är förkylda. Alla ursäkter a la Monty Python som går att uppbringa. Javisst och amen säger klädhängarna i rätten! Men inte en tanke att dessa helt oförstående stackare ändå var så med i matchen och förslagna att de kunde iscensätta bedrägeriet och den grova stölden från oss ofrivilliga värdar till emmlen?!Det är VÅRA stålar som de snott via försäkringskassan! Också en institution vars personal är så infamt inkompetent att de troligen inte ens skulle duga som korvnasare på gatan. Finns det någon luft kvar i åklagaren så överklagar han givetvis denna korkskalledom. P..cket skall givetvis ha långa fängelsestraff och betala tillbaka varje krona med ränta! Allt annat är ytterligare en stor loska i ansiktet på oss pursvenskar! Som om vi inte redan fått nog de senaste 25 åren...
34 personer gillade det här.

antenori 2 timme sedan som svar till Pocher

Man vill nog visa att man minsann är noga med beviskravet "även" när det gäller invandrare och då kan det bli fel åt andra hållet. Det är klart att tingsrätten med "ryggmärgen" insåg att de åtalade var skyldiga men det är inte ryggmärgen man ska använda vid bevisvärdering. Alla vet vad som pågått, men det är inte samma sak att det går att döma någon. Botemedlet heter bättre förundersökningar.
1 person gillade det här.

pela68 7 timme sedan

Tjosan- Det går ju att sälja hamburgare och korv utan att kunna säga mer än "hamburgare och korv".
Däremot är ju ansyftningen helt klar i det här fallet, vilket innebär en helt klar fällning.
Rådmännen begick i det här fallet en klar missbedömning; och borde själva ställas inför eget ansvar...
18 personer gillade det här.

albin_78 7 timme sedan

Hemskt läsning!
13 personer gillade det här.

ddayperspective 7 timme sedan

"Friade från alla misstankar"? Ja formellt, genom den friande domen fanns ju inte TILLRÄCKLIG BEVISNING vad gäller uppsåtet efter den som tolkat dels inte var auktoriserad och själv var rätt knackig på svenska, dels att makarna själva genom språkförbistringen skulle ha missförstått. Man kan väl tycka att det på sätt och vis är bra om svenska domstolar kräver tydlig bevisning rörande uppsåtet för fällande dom, men är verkligen bedrägeri tänkt på kurdiska så mycket annorlunda och slappare än tänkt och skrivet på svenska? Misstankeresterna som dock kvarstår är ju ofrånkomligt dem att kurderna som kompisar varit överens om att pungslå vårt svenska välfärdssystem så mycket som möjligt. Handlingen beskriver ett utstuderat förakt mot det svenska, mot vårt samhälle, exakt på samma vis som ses i andra sammanhang där s k "flyktingar", "nysvenskar" varit inblandade. Ytterligare en gång har Sverige visat sig förtjänt av omdömet "die dumme Schweden"... Hoppas att åklagaren överklagar och att luckor i lagen som upptäcks hela tiden allteftersom täpps till snarast möjligt. Annars sitter vi allihop där till slut avplockade in på bara skinnet!
11 personer gillade det här.

Emigranten 7 timme sedan

Det är 200 år sedan Sverige var i krig senast och det var mot Ryssarna uppe i Västerbotten i Ratan och Bygdeå!
Alla inikatorer pekar på att det kommer att bryta ut någonting inom en snar framtid och om det blir i Sverige eller någon annanstans i Europa det kommer att visa sig när det händer!!
8 personer gillade det här.

alarik36 7 timme sedan

Vad fan är det här! Ingen dömd, hur fan ruttet är det? Att man inte vill oroa sin muslimska väljarkår inför nästa val..?
9 personer gillade det här.

Knut_Zweistein 7 timme sedan

Det svenska samhället blir allt mer genomruttet.
19 personer gillade det här.

Louise Abrahams 7 timme sedan

Inte den minsta misstanke om oärligt uppsat!!!!! Jag ma da säga att nagot sa mesigt har jag aldrig varit med om och kommer aldig att fa vara med om da jag talar perfekt svenska!!!!!!

Hur kan polisen köpa korv av en kvinna som har tolkbehov??? Star hon och säljer tillsammans med en tolk???? Hahahahahaah.... vilket dumt land Sverige har blivit!!!!!
14 personer gillade det här.

Kent Svensson 1 timme sedan som svar till Louise Abrahams

Huvodet på spiken !!
3 personer gillade det här.

Jag_e_glad 8 timme sedan

Vansinne! Om något ett tecken på ett samhälle på väg mot sin undergång.
25 personer gillade det här.

Louise Abrahams 8 timme sedan

Det later väldigt välorganiserat och det sovande Sverige fattar nada!!! En tolk äger ett assistansföretag och anställer bara icke-svensktalande invandrare sa att dessa kan "varda" deras "latsasparalyserade anhöriga" och fa en jädrans massa pengar för detta.

Tolken är antagligen en självutnämnd tolk utan meriter som översätter diverse läkarintyg efter behag (eller hon/han kanske tom gift med den person som signerar ¨"läkarintygen".....

Alla anses vara oskyldiga i denna massmiljonhärva!!!

Alla assistansbolag borde u n d e r s ö k a s grundligt.
Man bara häpnar och vet inte vad man ska säga;................. Ett slappt system, bara!!!!!
21 personer gillade det här.

katarina broman Top 10 8 timme sedan

Underminering av Svenskt rättsmedvetande! Big time! Sakta i backarna nu om ni inte vill reta gallfeber på det än sovande folket som sakta vaknar ur sin Törnrosasömn!
11 personer gillade det här.

Emigranten 8 timme sedan

Finns det någon som har ett foto på dessa föredömen för Sveriges framtid som 7-klövern vill ha!
Om dessa parasiter driver något sorts företag så måste vi här på AP se till att dom bojkottas och varför inte bojkotta alla företag som drivs av nybyggare!
8 personer gillade det här.

SomeOneInCyberspace 8 timme sedan

Helt j-la sjukt !!
9 personer gillade det här.

Västanfläkt 8 timme sedan

Låter som om assistansbolaget har haft en ledande roll i det hela. Paret kanske bara har agerat målvakter och endast fått behålla en liten del av de fem miljonerna själva!? Jag kan tänka mig att en maffia som organiserar allt inte betalar ut fem miljoner kr till två analfabeter. De har nog behållt det mesta själva. Skulle inte förvåna mig om OG eller liknande är inblandade.
12 personer gillade det här.

Buxen 8 timme sedan

Fem miljoner täcker kostnaden för 333 IVA platser. Den svenska regeringen verkar ha koll på läget.
16 personer gillade det här.

rinkeby 9 timme sedan

Men för i h-e,,, Det måste gå att överklaga och utvisa parasiterna.. Jag har mer förståelse och överseende för fästingar än dessa grisar..
23 personer gillade det här.

Orbitni 9 timme sedan

Gud i himmelen!!! Vart är detta på väg???
13 personer gillade det här.

Svensk_Rondellhund 9 timme sedan

Snälla staten, kan jag inte få betala lite mera i skatt....blev helt plötsligt så skattebetalarsugen när jag ser att pengarna går till människor som behöver dom...
21 personer gillade det här.

swedearcane 9 timme sedan

Rättssystemet måste ändras nu så att det är jury bestående av vanligt sunt tänkande folk. Vårt rättssystem har havererat, väldigt många tror inte på rättvisan i Sverige längre.

Något är fundamentalt fel, bort med dessa politiska nämndemän nu. Politiker klarar inte av att styra Sverige och de klarar inte av att upprätthålla ett samhälle som tror på sitt rättssystem.
Om Sverige vore ett företag hade styrelsen sparkats för länge sedan.
14 personer gillade det här.

standigtundrande 9 timme sedan

Dom har inte vetat....pyttsan.
För kvitterat ut pengar varje månad har dom gladeligen gjort!
Om inte åklagaren går vidare och överklagar domen så måste det anses som grovt tjänstefel.
Invandrare kan fasiken göra vad som helst...ja allt utom att lära sig språket!
21 personer gillade det här.

Arbetsmyran 9 timme sedan

Skulle vilja tro att detta inte kan vara sant för det gör mig kokande av ilska och får mig att totalt förlora den lilla tro på vårt samhälle som ändå funnits. Vissa ska obestraffat få sno åt sig ur skattkistan medan andra piskas att fylla densamma. Vi bor i ett helsjukt land och det blir bara värre och värre. Fattar inte tingsrätten hur sådana här frikännanden totalt undergräver viljan att betala in en enda krona till detta genomruttna system. Skäms numera varje månad då jag hederligt betalar in arbetsgivaravgift, löneskatt och moms från mitt företag trots att jag vet att pengarna går till snyltande skojare.
29 personer gillade det här.

Andrej Dokic 9 timme sedan

Återigen rassalar menaiter omkring i gräddfilen med sitt diplomatiska immunitet.

"Polisen dokumenterade parets förehavanden innan man slog till. Bland annat jobbade hustrun obehindrat i en korvkiosk samt gick på stan med barnvagn vilket filmades. "

Bara det är väl otvivelaktigt bevis.

Vidare, "Paret nekade till brott och skyllde på assistantbolaget som betalat ut pengarna."

Varför tar du då emot pengarna? Fråga försäkringskassan om du verkligen ska ha så mycket pengar eller om dom gjort fel.

Jag vet exempelvis om banken skulle sätta in en massa pengar på mitt konto, där banken felat och jag gjort av med dom, skulle jag åka dit i alla fall.
Jag är 500 % säker på att skulle det vara svenskar eller européer skulle dom åkt dit på i alla fall minst 2-3 år för grovt bedrägeri.

Börjar reta mig väldigt starkt på landet Sverigstans daltande med menaiter.
31 personer gillade det här.

Illwillfn 9 timme sedan

Skrev som en kommentar nedan, men det här är så sjukt att alla "måste" få reda på det:
Denna människa sitter som nämndeman
http://www.s-info.nu/page/blog...
Denna människa sitter som nämndeman

Om jag känner på jorden i urnan på trappan hinner jag bara gå upp och
hämta vattenkannan och när jag kommer ner har någon annan redan vattnat.
Numera känner jag inte på jorden och då går det bra. Ingen annan
vattnar eftersom jag inte visar när jag gör det.

...när jag köpt nåt nytt har detta antingen förstörts eller om det har varit ett set
till exempel bestick, har de tagit en av delarna...

Alltså, denna människa är fullständigt galen. Nu säger säkert vissa "jo, men hon är ju socialdemokrat, så det visste vi redan" men trots det så tycker jag att alla ska läsa vad den tokiga damen skriver...tänk sedan på att hon (utan några som helst bevis) har anklagat sin man för att vara pedofil...att hon föreläser på genusfanatikerundervisningar och att hon sitter och dömer människor!
16 personer gillade det här.

Lennart 7 timme sedan som svar till Illwillfn

Tomtar på loftet och knivar som saknas i lådan. Ljuset är tänt men det verkar inte vara någon hemma...

Vore jag dömd av en tingsrätt med henne som nämndeman skulle jag begära resning direkt!
3 personer gillade det här.

Berit 8 timme sedan som svar till Illwillfn

Ja jösses. Spökar det hemma hos damen?

5 personer gillade det här.

BitteJ 9 timme sedan

den förklaringen verkar ju inte välgrundad, men stäm allihop. tolken m.m också och skicka ut dem med första flyg.
6 personer gillade det här.

olandja 10 timme sedan

Så dom låtsades alltså att hon var handikappad, men hade ändå inget uppsåt att luras?!
9 personer gillade det här.

Louise Abrahams 8 timme sedan som svar till olandja

De var ju kurder och inte läs- eller skrivkunniga och matten hade de glömt totalt.....

Sverige är ju guldlandet för alla och vad värre är, är att svenskarna görs till byfanar varje gang!!!

I regeringen sitter det vara byfanar som totalt struntar i landet!
6 personer gillade det här.

ankakalle 10 timme sedan

Svenskt rättsväsende är bara ett stort skämt, men förbannat dyrt.
17 personer gillade det här.

Bad4you 10 timme sedan

Då har man precis öppnat upp dörren för drösen av de nu som kommer hävda detsamma, snacka om att hålla varandra om ryggen. Fler so

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: