tisdag 10 juli 2012

Fackrepresentant misshandlad och mordhotad av kriminellt invandrargäng « Avpixlat

Fackrepresentant misshandlad och mordhotad av kriminellt invandrargäng « Avpixlat: Fackrepresentant misshandlad och mordhotad av kriminellt invandrargäng

DEN NYA ARBETSMARKNADEN En representant för fackförbundet SAC-Syndikalisterna misshandlades och mordhotades måndagen den 2 juli av personer med anknytning till det kriminella invandrargänget Werewolf Legion. Detta efter att SAC företrätt några anställda på ett bemanningsföretag inom hotell- och restaurangbranschen som ägs av invandrare. De anställda hävdade att de sagts upp på ett oriktigt sätt och att de inte fått den lön och semesterersättning de haft rätt till. Syftet med misshandeln var att förmå SAC att dra tillbaka sina fackliga krav.

Misshandeln ägde rum i SAC-representantens hem. Sex personer trängde sig in i lägenheten vid 21-tiden på måndagskvällen den 2 juli. Gärningsmännen anfördes av en tidigare ledare för det kriminella gänget Werewolf Legion som också är bror till bemanningsföretagets ägare. Fackföreningsrepresentanten fick motta upprepade slag mot huvudet. Han fick därefter en kniv tryckt mot strupen och tvingades ringa till bemanningsföretagets ägare och lova att alla krav som riktats mot företaget skulle dras tillbaka.

Den tidigare Werewolf Legion-ledaren krävde därefter att fackföreningsrepresentanten skulle betala honom en halv miljon kronor inom en månad. Om fackföreningsrepresentanten inte betalade skulle han dödas. I lägenheten befann sig också fackföreningsrepresentantens fru och barn. Dessa hade gänget låst in i ett intilliggande rum medan hoten och misshandeln pågick.

Skumma bemanningsföretag som ägs och drivs av invandrare utgör en del av det av det politiska etablissemanget så omhuldade entreprenörskap som våra långväga gäster och nybyggare berikar Sverige med. Det tämligen vänsterextrema SAC tillhör dem som ondgjort sig mest högljutt över Sverigedemokrater och andra som pekat på dessa konsekvenser av massinvandringen. Nu blir de själva offer för de här gruppernas maffiametoder. Ingen, inte ens en SD-hatisk SAC-representant, förtjänar dock att bli utsatt för något sådant. Låt oss ändå hoppas att det inträffade blir en väckarklocka, ett bryskt uppvaknande till den verklighet som är det mångkulturella Sverige 2012.

Men vi ska kanske inte hoppas på för mycket. SAC medger visserligen själva i sitt pressmeddelande att man ser med oro på utvecklingen med bemanningsföretag som inte följer kollektivavtal, struntar i regler om anställning och arbetsmiljö, där många jobbar svart och där ägarna eller deras närstående har ett gediget kriminellt förflutet och där företagen används för att tvätta pengar åt kriminella gäng. Man skriver att man förutsett det inträffade, att det “bara var en tidsfråga tills de skulle börja misshandla och mordhota fackföreningsrepresentanter“. Man kräver också att polisen och arbetsmarknadsminister Hillevi Engström vidtar åtgärder mot de skumma bemanningsföretagen. Inte med ett ord kopplar man emellertid problemet till att dessa företag så gott som uteslutande ägs och drivs av invandrare och att detsamma gäller de grovt kriminella gäng som dessa företag har starka kopplingar till.

SAC
Werewolf Legion (Wikipedia)

Busen:

Rolando Teran De La Torre, född 1977. Bolagsman i Batim Bemanning HB – som det handlar om. Även inblandad i City Städ 24 och City Städ HB som har städare på en mängd restauranger i Stockholm exempelvis Terassen och F12.

Övriga bolagskopplingar till Torre/Legion:

City Staff Stockholm AB
Teran de la Torre World Wide Money Transfer
08Ink HB
TM5 Sweden AB
Audentia AB
Tak Kronan Sverige AB
Unica Personal AB

Torre har varit ledare för fängelsegänget Werewolf Legion och är dömd för en mängd grova brott enligt uppgift bland annat för kokainsmuggling från Sydamerika. Han säger sig lämnat gänget runt 2010 men det är ingen som tror på det i skenet av vad som hänt.
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-09, 14:49 (Uppdaterat 2012-07-09, 20:41) | Kategori(er): Arbetsmarknad, Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 19 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
210 kommentarer 2721 gillar mottaget
Dela på
Visar 79 av 175 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
1 En ny kommentar har precis publicerats. Visa


dartanjang 3 minut sedan

Detta var intressant ! Är Nyfiken på om detta på något sätt kommer bli Sds fel i media !

Snurpan 43 minut sedan

Det är viktigare att utesluta SD sympatisörer ur fackföreningar och i andra sammanhang än att rädda Sverige och svenskarna från denna typ av kulturberikning eller liknande.... eller?
4 personer gillade det här.

gorander 44 minut sedan

Det är ju metoder som kommunisterna själva förespråkar. Våld mot demokratiskt valda partiföreträdare, störta ner Sverige i en kommunistdiktatur.
3 personer gillade det här.

folket 1 timme sedan

Nu är väl inte SAC den organisation man skänker mest pengar till, om man säger så?! Anarkister på yttersta vänsterkanten har inget stöd från mig.
2 personer gillade det här.

farsartat 2 timme sedan

De vet i alla fall hur de tjänar pengar.
2 personer gillade det här.

Varg i Veum 3 timme sedan

Som vanligt får man ta sig till AP för att få mera info än vad gammelpressen ger.
14 personer gillade det här.

Mr_Speck 4 timme sedan

Kvacket.. utkonkurrerat av den riktiga maffian :-|
1 person gillade det här.

Warge 5 timme sedan

Batim Bemanning HB
City Staff Stockholm AB

Teran de la Torre World Wide Money Transfer

08Ink HB

TM5 Sweden AB

Audentia AB

Tak Kronan Sverige AB

Unica Personal AB

Jag klippte ut de här bolagsnamnen som en förstärkning: känner ni till någon som arbetar för något av de här företagen, någon som anlitar de här företagen eller på annat sätt är involverade: se upp! Det handlar om företag som alltså har kopplingar till ett brottssyndikat, och även om enskilda personer kan vara oskyldiga ställer jag mig starkt tvivlande till att företagen är rena.
3 personer gillade det här.

Elbolaget 8 timme sedan

Sådan är den, kulturberikaren. Men SAC svarar väl med att åtskilliga tusen fritidsgårdar nu måste byggas bums.


8 personer gillade det här.

gunhild1 9 timme sedan

Hade inte SAC en martyr Björn Söderberg som blev dödad av högerextremister? Det har vänstern levat länge på. Vad händer nu, när deras kramdjur visar sig vara lika otäcka?
13 personer gillade det här.

Jon Weman 3 timme sedan som svar till gunhild1

SAC har aldrig haft några problem att gå på skumma företag bara för att ägarna är invandrare. Finns många sådana fall från senare år. Har antagligen gjort mer för att rensa i svartföretagandeträsket än de flesta som kommenterar här. De som i nedersta ledet driver företagen har ofta samma ursprung som de arbetare som utnyttjas. Högre upp i kedjan hittar man dock ofta "respektabla" företag med etniskt svenska ägare, som "inte vill veta" vad som händer hos underentreprenörerna/bemanningsföretagen, men om de är rimligt begåvade borde undra över hur de kan hålla så låga priser.
2 personer gillade det här.

stefan101 32 minut sedan som svar till Jon Weman

Och där kom den...det är de etniska Svenska företagarnas fel, kan komma med en nyhet för dej, var och en är faktiskt ansvarig för förhålladen i sin egna företag, det kan man knappast lasta över på andra, det är ingen annans "fel".....

Vielfras 9 timme sedan

Lite OT och från tyska PI . .
http://www.pi-news.net/2012/07... . . Polisen anländer till en fest som urartat för att skilja folk åt som börjat slåss . Poliserna blir attackerade av dom som är inblandade i slagsmålet och en av poliserna får ett slag i bakhuvudet med ett tillhygge och faller till marken , när polisen ligger på marken blir han svårt misshandlad dock lyckas kollegan till slut hålla undan mobben med hjälp av batongen och mobben flyr till slut . Polisen som blev misshandlad hamnar dock på sjukhus . Av dom fyra förövarna som blev gripna var tre 18 år och en 21 år , samtliga kända av polisen förut för diverse kriminella aktiviteter . Allt stod att läsa om i Frankfurter Rundschau men dock inte att det var frågan om turkar och marockaner som var dom stod för misshandeln , känns det igen på något sätt månnetro . . X( ?
3 personer gillade det här.

Elbolaget 8 timme sedan som svar till Vielfras

Kulturberikare. Terrorstyret i Sverige och i övriga Europa kan aldrig få tillräckligt många av dessa.

Bad4you 9 timme sedan

Tycker det är lika gott åt syndikalisterna, lika barn leka bäst, men det är väl härligt med multikulti, eller heter det inte så längre efter detta?
6 personer gillade det här.

Anton Melin 10 timme sedan

Sydamerikanska kokain och opiumhandlare, är lika fina som muslimska självmordsbombare.
7 personer gillade det här.

Peo50 10 timme sedan

Nu börjar det om igen. Det som hände i USA på 30 talet när fackrepresentanter mördades, den tiden då Jimmy Hoffa började sin karriär. Men vänta vi har aldrig haft den tiden här, här handlade det om samförstånd.
Har vi verkligen varit så korkade att vi importerat detta elände?
14 personer gillade det här.

Stolt Svensk 10 timme sedan

Nu är det ju självklart aldrig okej när sånt här händer, vem som än råkar illa ut. Men, är det ändå inte lite ironiskt, att en kille som är aktiv inom SAC, en vänsterextrem fackförening, som är väldigt starkt för invandring och mångkultur, själv drabbas av det mångkulturella våldet? Självfallet är det tråkigt att det händer, och ingen ska ju behöva leva i rädsla på det här sättet. Men, det är å andra sidan följden av mångkultur, hoppas att han vaknar upp, lite i allafall.
17 personer gillade det här.

Gaggas 2 timme sedan som svar till Stolt Svensk

Om inte alla hjärncellerna sparkades ihjäl kan jag tänka mig att vi har en till röst till SD2014!
Börjar misstänka att berikarna själva ser till att svenskar vänder sida....?

madeinsweden 10 timme sedan

Invandrare, städbolag, kommunister, bemanningsföretag och restauranger. Dagens bransch i denna näring får juggemaffian från 70-talets krogliv att blekna, Frågan är vilka som ljuger kommunister eller invandrare?
9 personer gillade det här.

argatanten 10 timme sedan som svar till madeinsweden

Lite tragikomiskt att chefen för Almega, arbetsgivarnas branchorganisation, idag hävdar att invandrarna har säkrat tillväxten inom tjänstesektorn och bemanningsföretagen, Lönedumpningen verkar i alla fall vara säkrad, vem vill bråka med gangsters?

http://www.aftonbladet.se/deba...
8 personer gillade det här.

Bardval 11 timme sedan

Vilka fler anlitar Batim/City städ? Fram med namnen!
4 personer gillade det här.

Dalle58 11 timme sedan

SAC tvingas bita det sura gräset dom trodde dom hade fri brev från invandrar maffian vars parti dom alltid tagit
16 personer gillade det här.

Erik 11 timme sedan

Därmed borde hela SAC och medlemmar rösta på SD 2014 för allt annat är bara fjantigt.
14 personer gillade det här.

Buttington 12 timme sedan

Tar det som en positiv nyhet. Fackrepresentanter brukar vara odemokratiska anti-SD mongolider. Nu fick han lära sig lite om verkligheten.
19 personer gillade det här.

Strutsfarmen 12 timme sedan

Precis på samma sätt som AFA. Borde inte detta hyllas av EXPO?
22 personer gillade det här.

min-klon 12 timme sedan

Syndikalisterna uppmuntrar till våld mot människor med åsikter mot bl.a. islamisering. Så det är inte riktigt ok att i demokrati tillåts sådan grupp. Men den "granskande" makten media måste bara älska fascistiska lekstugor som syndikalisterna och AFA vilka gör det fula jobbet mot kritiker av galenskapen, och med Expo som kartlägger.

Och när högste idioten och roboten Reinfeldt heller inte har problem med att SD.are utfryses och utsätts så borde Reinfeldt också förbjudas, Ohly och många andra också. Och miljömupparna borde placeras på hage tillsammans med kossor att äta gräs (om man få skoja lite) Då gör de mer nytta för miljön än vad de gör idag för både miljön och för demokratin och mänskligheten.
17 personer gillade det här.

Jon Weman 3 timme sedan som svar till min-klon

Nej SAC är emot rasism och därmed mot SD, precis som LO-förbunden, men de har inte uppmuntrat till våld mot SD. Personer aktiva inom SAC kanske har gjort det i andra sammanhang, som jag inte känner till i så fall, men inte som representanter för SAC.
1 person gillade det här.

MrPlow 12 timme sedan

Detta verkar mer låta som någon slags uppgörelse. SAC (eller åtminstone personer inom SAC) har länge haft skumma städföretag med mängder av illegala sydamerikaner från främst Bolivia som svart arbetskraft. Numera säljer man även arbetstillstånd åt dessa sydamerikaner som därigenom får en legal fasad i Sverige.

Nu verkar även Werewolf Legion syssla med ungefär samma saker så det är inte konstigt att det blivit konflikt.

Eftersom det under åren har handlat om ett stort antal personer som jobbar svart (eller "halvsvart" för en skitlön) så handlar det om mycket pengar. So stay tuned, fortsättning lär följa
12 personer gillade det här.

Jon Weman 13 timme sedan

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: