måndag 9 juli 2012

ESC 2013 – ett desperat vältrande i mångkultur « Avpixlat

ESC 2013 – ett desperat vältrande i mångkultur « Avpixlat: ESC 2013 – ett desperat vältrande i mångkultur

MALMÖ Så är det beslutat: Malmö blir staden där Eurovision Song Contest 2013 kommer att hållas efter Loreens vinst med “Euophoria” nyligen. Och i likhet med den allmänt rådande linjen ska detta bli ett vältrande i mångkultur och desperata försök att glorifiera detta flerfaldigt havererade samhällssystem.

Under fem dagar i maj 2013 kommer ca 40 länder att tävla i ESC på Malmö Arena, i staden som fått det föga smickrande öknamnet “Nordens Chicago” i skandinaviska medier. Nu ska det svenska mångkulturella haveriet putsas och visas upp inför omvärlden – inte helt olikt då utländska statsöverhuvuden besöker kommunistdiktaturer; på ytan är allt välpolerat och fint medan misären frodas bakom hörnet (ett svenskrelaterat exempel här).

SVT:s vd Eva Hamilton är lyrisk och anser att Malmö har förutsättningarna för att bli en mycket bra värdstad för Eurovision Song Contest.

- Det blir en familjefest för hela Europa. Mångkulturella Malmö är den idealiska staden för det här internationella evenemanget, säger SVT:s vd Eva Hamilton.

Även Ilmar Reepalu är glad, trots att Israel deltar i tävlingen.

- Nu startar arbetet omgående med att skapa ett fantastiskt evenemang kring en av de största musiktävlingarna i Europa. Vi är självfallet utomordentligt stolta och glada idag, säger Ilmar Reepalu, kommunstyrelsens ordförande i Malmö.

2009 spelades en Davis Cup-match mellan Sverige och Israel utan publik, med upplopp och skadegörelse som grädde på moset. Frågan är hur stadens stora andel importerade antisemiter och anarkister kommer att reagera nu.

Vågar vi gissa på Kitimbwa Sabuni, talesman för Afrosvenskarnas riksförbund, och islamisten Cherin Awad som programledare?

SVT
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-08, 14:45 (Uppdaterat 2012-07-08, 16:56) | Kategori(er): Inrikes

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 16 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
209 kommentarer 2712 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 299 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Stuffa 1 minut sedan

Hur skall islamisterna reagera på allt avklätt bland deltagarna. För de tillhör väl också det mångkulturella Malmö, eller...

tenore36 35 minut sedan

Att Israel deltager garanterar upplopp och demonstrationer. Malmö är den absolut sämsta platsen!
2 personer gillade det här.

Bombi_Bitt 1 timme sedan

Det bästa som kan hända är att ESC i Malmö blir inställt av säkerhetsskäl. För då kanske fler skulle få upp ögonen för hur illa det är i vår ockuperade stad.
6 personer gillade det här.

My_Skandinavia 1 timme sedan

Af humanitære årsager vil jeg varne alle mine internationale venner og kontakter mod at deltage i festivalen, især de af jødisk oprindelse, eller de som er demokrater (gælder dermed alle). I takt med at man kan læse i Svenske tidninger at etniske svenske lever i et konstant voldsorgie, er det ikke sikkert at rejse til Sverige og jeg fraråder det på det kraftigste!
Jeg anbefaler vesterlandske demokrater at rejse til Finland, Grønland eller Island. I København kan de føle sig rimeligt sikre - om de bare holder sig uden for ghettoerne eller bydelen Nørrebro.
Mange udlændinge er efterhånden informerede om svenskernes brutale fremfærd overfor fremmede!
Forøvrigt er det jo ikke etniske "sangere" som repræsenter "nationalstaterne" mere! Du kan være somalisk, bo i Somalia og synge for Sverige - i den "europæiske" musikfestival! Go figure...

When I get older. losing my hair.........
3 personer gillade det här.

YOTHI_TARZAN 2 timme sedan

Israelerna kommer att bo i Köpenhamn och transporteras över bron i skottsäkra bilar
10 personer gillade det här.

Odette 2 timme sedan

Kära medborgare, i maj 2013 så vill vi inte se M. teckningar eller brända heliga böcker, lägg det på minnet!
1 person gillade det här.

GandalfGra 2 timme sedan

OT

OTVem är rådgivaren till Ewa Björling som är Sveriges handelsminister i denna video från riksdagens Interpellation2010/11:238 Handelsministerns deltagande i demonstration på Mynttorgetav Kent Ekeroth (SD)till statsrådet Ewa Björling (M) ????? Vem är mannen som sitter och ger råd till denna vår egen handelsminister han ser inte vidare svensk ut....han ser snarare ut som en islamist...är det någon som vet vem denna Grima Ormstunga är som viskande ger råd till vår handelsminister..???!Jag tycker att det är högintressant nämligen vilka det är som har våra makthavares öron...i sin makt..!!Kolla själva i detta klippet..spola fram till 12.00 i videon och pausa.....! Annars är Kent Ekeroth lysande i debatten så hela videon är sevärd...!http://www.youtube.com/watch?v...

niklasr 2 timme sedan

Lustiga är att läser man de internationella pressreleaserna om valet om Malmö så nämner inte SVT ett ljud om att det är för att Malmö är så mångkulturellt. De nämner mer närheten till Köpenhamn och att det skulle vara mer lättillgängligt från kontinenten.
2 personer gillade det här.

Odette 1 timme sedan som svar till niklasr

Malmö mångkulturellt? Ja ännu så länge kanske.. 10-15 år så är det en muslimsk sharia-enklav.
5 personer gillade det här.

Arnold P Fisberg 2 timme sedan

Och sen jämrade sig journalistkåren över att ESC hölls i Baku. Skillnaden mellan en diktatur och en demokratur är inte så rasande stor. Propagandaministeriet jobbar vidare.
(Detta är min 666:e kommentar på Disqus. Nu kommer självaste f-n och tar mig.)
6 personer gillade det här.

Zuuuuul 2 timme sedan

hur mycket jag än hamrar på ESC så försvinner inte detta elände. vafaaaa.n?

Zuuuuul 2 timme sedan

Ilmar skulle nog jubla av glädje om nån muzlim skulle spränga sej själv och Israelerna i luften.
3 personer gillade det här.

vedbacken 2 timme sedan

zebran är ett randigt djur ränderna går aldrig ur vad man än gör så är det slut med malmö som en trevlig stad
5 personer gillade det här.

codatronca Top 10 2 timme sedan

Bättre att sätta upp en skylt med : AB Sverige STÄNGT för överskådlig framtid !!! Lycksökare göre sig ej besvär !!!
6 personer gillade det här.

Sven Olsen - (argdansk) 3 timme sedan

Att politiker och denna Hamiltonska som ju inte verkar ha hissen hela vägen till takvåningen beslutar sådant kan ju närmast jämföras med dödslängtan - åtminstone vad Sveriges rykte utomlands, ett rykte som inte är alldeles för bra, beträffar.

När utländsk media blir presenterade med den multinationella verkligheten i Malmö, så är frågan om inte hela arrangemanget annulleras - det kommer helt enkelt att vara för farligt för deltagarna - och sen har vi frågan om Israels deltagande - kommer Sverige, som man gjort flera gångar med andra nationers toppbesök att blunda för ett stort antal utländska, beväpnade säkerhetsfolk? Eller har man tänkt sig att Danmark skall ställa upp med manskap och stridsvagnar för att hålla ordning?

För polisen kommer inte att klara det - och kommer dessutom i vanlig stil att hindras av politiska cheferna -

Och försvaret är så nerbantat och håller på att förstöras totalt (kan vi lukta Waberi, Försvarsutskottet?) att det inte heller kommer att kunna klara situationen -

- så en möjlighet är att hyra in några hundra ex-spetsnaz som kan hålla slö.dret i skack - eller US Marines kanske?
4 personer gillade det här.

Erikdenhelige 3 timme sedan som svar till Sven Olsen - (argdansk)

Nu drar du lite för stora växlar på Malmö-eländet. i Utländerna har de sina egna Malmö och sina egna Herrgården och Seved. Så tror inte att journalisterna kommer bli chockade... Tja skulle vara de från Finland och Island då. I Många av länderna har man hör-och-häpna betydligt större problem än man har i Malmö. En del av Eurovisonsländerna är ju sådana där folk säljer allt de äger och har för chansen att få dela en trea i Herrgården med två familjer till.
1 person gillade det här.

Sven Olsen - (argdansk) 2 timme sedan som svar till Erikdenhelige

Det är jag tyvärr rädd att jag inte gör.

Säkerheten kan inte garanteras för någon och minst av alla för Israels deltagare.

Den icke-inhemska kriminaliteten är så stor att polisen - med god hjälp av politiska chefer ju mera eller mindre gett upp redan i vardagen - hur skall det inte bli till ESC?

Sen kommer alla problemen att folk åker fram och tillbaka över Öresund - har vi tillräckligt tullare att handskas med det?

Danmark klarar sig - man inkallar polishemvärnet som har samma befogenheter som vanliga polisen, man förstärkar med militärpolis och i yttersta nödfall med militär.

Men vad gör Sverige? Man har inga resurser, man hade redan vid Davis Cup mot Israel stora problem och hämtade poliser från halva Sverige, med det resultat att brotten ökade där polisen bortkommenderats.

I utlandet så handskas man betydligt mera kontant med problemen - i Danmark sätter man in folk i 10-12 år för brott som man i Sverige ger 4 månader för. I Tyskland tar man hårda tag mot islamiseringen och detta kommer att öka. Cameron vill ut ur EU för att stoppa invandringen, Finland vill ur för att de inte vill betala till bl a invandringen - men vad gör man i Sverige?

Ayna-poliser, dialog-snutar, pladdrande om arbetskraftinvandring och svensk anpassning till de hitkommande i stället för tvärt om.

Näh du - detta med ESC kommer att gå kapprakt åt Hel.
4 personer gillade det här.

Erikdenhelige 2 timme sedan som svar till Sven Olsen - (argdansk)

Frankrike och England har i närtid haft kravaller och upplopp som får våra containerbränder och stenkastningar att se ut som lekskoleverksamhet. Allt är inte bättre utomlands.

Tullare? Redan i dag handlar det ju bara om stickprov och sporadisk genomsökning med knarkhund. I ett Schengenperspektiv har Sverige nästan unikt mycket tull med tanke på att det är en intern EU+Schengengräns. Åk mellan Tyskland/Holland/Belgien så får du se på tullbrist.

Håller med om Israel, där kan det nog bli en del stora problem på alla fronter. Valet av stad är lite provokativt mot Israels folk.
3 personer gillade det här.

Sven Olsen - (argdansk) 2 timme sedan som svar till Erikdenhelige

Självklart är inte allt bättre utomlands - i både Frankrike, Tyskland och England, samt i ganska stor utsträckning i Danmark är det tyvärr 2a generationens invandrare som uppför sig som avskr.de. Både F och UK har dessutom problemet att deras invandrare i stor utsträckning kommer från tidigare kolonier och protektorat och har ånjutit särställning bland invandrarna - tyvärr med väldigt dåliga resultat.

Om ESC skall löpa av stapeln i Malmö kan du vara säker på att DK kommer att ha stenhård gränskontroll och då kan EU och Sverige hoppa jämfota av ilska - det blir bara så.

Och Israel har inte glömt München-OS - inte tyskarna heller - så där är det bäddat för problem på direkten, med öststatsgossen i Malmö.
1 person gillade det här.

Gungner 3 timme sedan

Hmm.. det här var nog det första positiva med segern i Eurovision som jag har läst.

Nu ska vi se till att att hela Malmö får ta del av denna fest - kvotera och subventionera biljetterna (det betyder: dela ut gratisbiljetter i Rosengård) så att alla i staden kan ta del av detta evenemang...

För det är ju uppenbart hur det kommer att gå. Men vi får nog lita till utländska journalister och deras media för att få höra talas om det.

Idén nedan, att köra en SD-manifestation med vänsterns motdemonstration som krona på verket låter inte dum. Men jag betvivlar att det behövs.
1 person gillade det här.

SussyQ 3 timme sedan

Huvudsaken är tydligen att svenskheten utrotas.
4 personer gillade det här.

raimosvensson 3 timme sedan

besök rosengård i pansarbil sevärt?
5 personer gillade det här.

AggeCwGuruBolmort 4 timme sedan

Man kanske gör som de gjorde i Rio, man bygger en mur runt slummen.
7 personer gillade det här.

hysterisk65 4 timme sedan

Det är så man spyr över detta vurmande över mångkulturen. När ska det svenska folket inse att politiker och journalister kör sitt race, kosta vad det vill. Får hoppas att islamisterna gör sitt bäste för att visa det falska smutsiga nyllet.
17 personer gillade det här.

Anders040 4 timme sedan

SD borde hålla torgmöte när ESC går av stapeln på Malmö Arena, då kommer AFA och visar sitt rätta jag, sedan kommer hela rosengård och närvara, bilbränder,hot och våld som följd, sedan vet hela jä*la europa vad mångkultur innebär. Efter detta "fantastiska" evenemang kommer alla länder skicka tillbaka invandrarna till sina hemländer och avmuslimeringen är ett faktum, ekonomin kommer gå bättre,det blir fler jobb, sjuksyrrorna kan sluta träna kontaktkarate och våga ha halsband på jobbet igen, kvinnorna kan lägga pepparsprayen hemma och bjuda sin man på pepparstek istället.

Man kan gå på stan igen utan att känna oro för att bli rånad eller nerslagen, man behöver inte titta uppåt i fall det kommer en flygande sopsäck från 10:e våningen. Vi kan satsa pengar på äldreomsorg och skola och ungdomarna kan få lägenheterna på rosengård efter att man sanerat dom från vägglus. Det blir sittplats för oss som pendlar till jobbet i Köpenhamn och vi slipper höra jalla jalla. Europa kommer att blomstra och eftersom vi nu sparar en himla massa miljarder runt om i europa kan vi hjälpa krisländerna Grekland,Spanien,Portugal;Irland osv osv istället.

Turismen kommer öka till dessa länder eftersom man nu kan särskilja på våra länders kulturer. Spaghetti finns i Italen, Kebab och vitlök i långtbortistan, Paella i Spanien, och oliver i Grekland. Kameler finns i mellanöstern men dom vill ingen se för dom har vi fått se så det räcker och blir över.

Kvinnor kan bada i bikini, det ser jag fram mot :-) och fläsk kan man äta utan och vara rasist. Ne*erbollen införs igen. Do kan lägga ner eftersom ingen blir kränkt längre. Företag runt om i världen kan åter satsa på Sverige eftersom här nu enbart finns svenskar och skötsamma invandrare, rakerforskarna är hemskickade. Betygen i skolan ökar eftersom analfabeterna inte finns här längre, att svenska elever är korkade var en myt ala Ullenhag.

Vi kan återigen hissa svenska/skånska flaggan utan och vara rasister och vi kan grilla korv själva det behöver inte polisen göra åt oss. Det är inte SD som räddar Europa utan det är ESC. SD kommer att behövas i riksdagen och helst regera så att detta multikulti upphör en gång för alla.
19 personer gillade det här.

texarcana 5 timme sedan

Sedan irrar sig turister in i Rosengård av misstag och resten kan man räkna ut!

Tydligt det är politiskt styrt att man ska hålla Euro-festivalen i Malmö, i dess försök att påskina vilket trevligt och fridfullt exempel Malmö blivit tack vare den stora invandringen! Att det kommer att gå åt pipan med detta stunt, faller sig dock mera troligt!
Det räcker med att någon fanatiker gör b-mbhot (falskt eller ej) mot festivalen och festivalen kollapsar inför världens ögon.
Tror ni Reepalu sitter kvar i ledningen för Malmö stad när det blir dags? Jag tror inte det! Han har nog lämnat Malmö till åt sitt öde, innan festivalen ens börjat. Han vill säkert inte ha sitt namn i internationell media utifall det går åt pipan! Reepalu vet säkert oddsen att något kan gå fel! Han har ju stor erfarenhet av det allaredan!
6 personer gillade det här.

Mr Spadrig 5 timme sedan

Så tragiskt. Det är väl bara att biljettförsäljarna kör enligt följande:

"Nu extra billigt, och dessutom skottsäker väst på köpet"...
13 personer gillade det här.

Kraxzy 2 timme sedan som svar till Mr Spadrig

Nej nej, ESC Malmö med huvudsponsorn Fonus!
4 personer gillade det här.

Mr Spadrig 35 minut sedan som svar till Kraxzy

Ja, den var helt klart MINST lika bra! ;)

Rospiggen 5 timme sedan

(S)(V)T måste naturligvis hålla sig inom den(s)ocialistiska familjen.
11 personer gillade det här.

BitteJ 7 timme sedan

de är väl smarta och förlägger den där det redan finns goda chanser att polisen räcker till, samt att stockholm inte behöver känna sig träffade om det misslyckas.
3 personer gillade det här.

elefantter 8 timme sedan

Vi får väl anta att man valde Malmö eftersom man haft stora framgångar med att inte kontrollera det som tidigare kallades kriminalitet där?
8 personer gillade det här.

UNObserver 12 timme sedan

Jag skrev (tyvarr) detta vinstkvallen:

Malmo, mangkulturens stad bor fa organisera nasta melodifestival som ju Sverige vann.En nara van till mig talade om att detta arets arrangor borjade riva klockan fem pa morgonen efter de vann forra aret.Lat oss gora samma sak, riv Rosengard och "bulldoza" bort elandet, bygg en "mangkulturell" arena for nasta Melodifestival i ett muslimfritt Malmo!
Har ett antal vanner i Sverige som frivilligt startar rivningen klockan 5 mandag morron!

Kommunist karringen pa SVT tog detta pa allvar tydligen.

Borja riv och deportera.
14 personer gillade det här.

puw 12 timme sedan

Lite OT. Två saker som jag funderar över. Hur skall det sluta med den somaliska massinvandringen nu i sommer till sverige/ bostäder och pengar saknas enl en sosse kommunpolitiker. Spektaklet med ESC i malmö nästa år saknar INGA pengar och resurser enl STV
sverige har blivit gycklarnas MENAparadis. En gång i tiden fanns det sigges cirkus och gubben i lådan enl sv.modell/ helt oförargligt.
Idag är sverige snudd på bara ett kulturmarxsistiskt enfalds/månkulturellt rike med horder av folkgrupperingar som INTE har sitt rättmätiga ursprung här. Enl Måna Muslim ska vi svennar bara helt enkelt anpassa oss till det nya värlsmedborgarlandet. Vi svenskar är avunsdjuka på berikarna eftesom dom tillför oss nya spännande kulturskatter till vår barbariska brännvinsVARDAG.
Tänk om vi obegåvade trakteras med khatgräs I MåNGKULTURELL samklang/ då är vi snart en missed generartion av påtända rökare
sveriger får det man förtjänar..
sd 2014

10 personer gillade det här.

UNObserver 12 timme sedan

Antagligen bara det forsta evanemanget som "utlokaliceras" da Stockholms taxi ar for dyrt (9000SEK fran Arlanda till City med arab/neger forare) och krogar borjar stanga nar "fel" kunder kommer (t.ex. SD). Sodertalje med krasna syrier ar for nara "makten".
Goteborg ar varldkand for att lata svarta barn misshandla pensionarer och Borgholm har campingproblem!

Varldsarvet Dalarna later "nysvenskar" morda fritt pa gatorna och Katrineholm (forre statsministern/finansministern/skolministerns hemstad som misslyckades med allt) ar bankrutt.

Jag skrev samma kvall efter vinsten att Malmo blir bra! Det var IRONI!!!!!!
Tyvarr nappade kommunisterna pa SVT pa forslaget.
F'lat ska aldrig gora sa mer!
5 personer gillade det här.

jenke 12 timme sedan

Jag undrar om Israel vågar sig hit.De kanske inte ställer upp denna gång.
Jag tror inte de har glömt Davis Cup matchen i Malmö där Reepalu styret tillsammans med påhejande Miljöpartister och vänsterpartister såg till att Israel fick spela utan publik.
En fruktansvärd skandal,jag tyckte synd om de Israeliska spelarna skäms på dig Reepalu.
22 personer gillade det här.

Baron_Skugga 11 timme sedan som svar till jenke

Det blir nog bäst om Mossad får ansvara för säkerheten under spektaklet. De har ju specialkompetens på MENA-fältet.
Under tiden kan Malmöpolisen traktera de snällare gossarna med hallonsaft och spettekaga.
22 personer gillade det här.

Opponent X 13 timme sedan

Jag fattar inte hur det kan ses som en fördel att rosengård ligger i samma stad dom esc ska gå...
11 personer gillade det här.

Cavatus 13 timme sedan som svar till Opponent X

Vem vet, det kanske blir stenkastning, bilbränder och kaoz så att Malmö visar upp sitt numera tyvärr rätta ansikte....
26 personer gillade det här.

Snille 13 timme sedan

Den mångkultur den DN skadade SVT chefen Eva Hamilton orerar och gissar om måste hon förklara närmare då Malmös massinvandring uteslutande består av islamiserade UTOMeuropeer (Afrika, mellanöstern) och detta är ju en EUROvisionslagerfestival i eurovision och låten heter europhoria. - Eva - På vilket sätt motioverar du Malmö bara för att 08-orna tvångsplacerat en massa araber och islamiserade afrikaner i Malmö stad? - När ni jounalister åker hem till innerstan igen efter festen så får ni gärna ta med dem hem till innerstan så kan ni ju hålla EURO-festivaler på södermalm med.
17 personer gillade det här.

Rebeckass 13 timme sedan

SVT:s VD, Eva Hamilton, som gått journalisthögskolan och arbetat för Aftonbladet, utbrast att "Mångkulturella Malmö är den idealiska staden...."

Själv är hon dock född och uppvuxen på Kungsholmen, där endast 7% har en utomeuropeisk bakgrund.
Kan undra om hennes glädje över Malmö kom från hjärtat?
32 personer gillade det här.

Snille 13 timme sedan som svar till Rebeckass

De enda utomeuropeerna i innerstan är typ ambassadpersonal och rika studenter. Eva Hamilton fattar inte att det är skillnad på ambassadpersonal och inavlade totalanalfabeter.
16 personer gillade det här.

PetronellaP 13 timme sedan

mariastuart,

Ingen som helst aning.

PetronellaP 13 timme sedan

..

Gabbepabbe 13 timme sedan

Hoppas att fjollorna i Rosengård bjuder på både brasa och sten utan dess like under ESC. Visa vad ni går för nu och ha roligt!!
15 personer gillade det här.

PetronellaP 13 timme sedan

Lite vid sidan av ämnet: Jag gillar mångkultur, när jag själv får bestämma vad jag vill se/höra och vara med om. Så var det sagt.
.
Tittade idag i tidningen på aktuella evenemangstips i Stockholm för veckan. Konst, musik, teater, museer etc.
.
Under rubriken Stockholms stadsmuseum stod det "Somaliska rummet" för barnen att leka i.
Jag blev tvärarg. Museet är till för att belysa Stockholms 700-åriga historia - inte de senaste 20-30 årens somaliska invandring. Förra året firade museet f.ö. en somalisk midsommar.
.
Varför kan man inte i stället för att förstöra våra kulturinstitutioner komplettera med ett mångkulturmuseum (ja, vi har Etnografiska och Östasiatiska museerna i Sthlm och Världskulturmuseet i Göteborg) som visar invandrarnas historia här i Sverige - när man nu tycker att det behövs?
14 personer gillade det här.

Gabbepabbe 14 timme sedan

Jag hoppas Lars Vilks får göra scenografin till ESC. Det vore kultur på riktigt. Hoppas Tant Björkman får stjärten fylld i Rosengård.
11 personer gillade det här.

Kaffeburk 14 timme sedan

Bor inte längre i Malmö men har någonting att berätta: Stoppade en misshandel av en CP skadad kompis i Malmö för ett antal år på en kvarterskrog på Ellstorp (midsommarafton) utförda av far och son. Blev senare (inte samma kväll) vittne till hur en av de inblandade (sonen Sebastian Ohlsson ) misshandlade sin tjej i min lägenhet (dit jag bjudit dem) vilket slutade med en transport av piketbussen till polisstationen av den misstänkta (efter att han dragit kniv mot mig). Efteråt tackade faktiskt grabben mig då han fått vård han faktiskt tyckte han behövde. Hans pappa hade dock vissa kopplingar (Claes Ohlsson, Kirseberg) och hotade ta livet av mig. Trodde inte så mycket på detta men hade fel. Fick cyanid eller något snarlikt i min snaps på en svartklubb i Malmö av "Anders Murare (inte en liten kille!)" och en till vars namn jag inte minns. Lyckligtvis svalde jag bara halva eller mindre av snapsen och vaknade till spyende på golvet på svartklubbens golv. Bor inte i Sverige idag, men det beror faktiskt på andra saker än detta.
2 personer gillade det här.

bubbasse 13 timme sedan som svar till Kaffeburk

Udda historia som är "off-topic". Om du pekat ut privatpersoner med namn, varför skriver du inte vem du är? Och varför bjuder du hem någon som misshandlat din CP-skadade kompis? Det här hänger inte ihop.
9 personer gillade det här.

Kaffeburk 12 timme sedan som svar till bubbasse

bubbasse , Det är en udda historia som är off-topic beroende på att mordoffer kanske inte så ofta överlever och kan berätta sin historia? Du är kanske upprörd över den negativa (kultur-kommunist) propagandan av mitt fortsatta leverne? Grabben som misshandlade min kompis utdelade faktiskt bara ett enda slag (innan jag lade mig i) vilket jag tyckte var hanterbart. Jag bjöd vidare inte precis hem honom samma kväll. Har du minsta koppling till någon av oss så vet du exakt vem jag är.
1 person gillade det här.

Pelle Svanslös 12 timme sedan som svar till Kaffeburk

Ja du Kaffeburk, om du vill att folk ska tro att de som kommenterar på Avpixlat är idioter så har du nu gjort ett gott jobb.
6 personer gillade det här.

Kaffeburk 11 timme sedan som svar till Pelle Svanslös


1 person gillade det här.

PetronellaP 14 timme sedan

Hur tänkte SVT? Jag förstår inte alls.
.
Man verkar inte alls ha tagit ansvar för hela nationen Sverige, för då skulle man ha valt Stockholm som är landets huvudstad, har en nybyggd arena som rymmer 65 500 åskådare, goda kommunikationer, många hotell och restauranger, ett rikt kultur- och nöjesliv.
Och så är Stockholm en av världens vackraste städer som dessutom har en världsunik skärgård.
Stockholm och nationen hade kunnat göra goda förtjänster och förbättrat sitt redan goda rykte.
.
Och så väljer man den problemfyllda nedgångna staden Malmö, där alla faciliteter finns på andra sidan sundet. Danskarna kommer att tjäna en bra hacka på det här evenemanget.
.
PS. Jag varken tittar eller lyssnar på Eurovisionsschlagerfestivalen och jag har inga affärsintressen i det hela. Men jag tycker att SVT borde använda sina medel klokt för hela nationens bästa.
10 personer gillade det här.

mariastuart 13 timme sedan som svar till PetronellaP

Är du säker på att de flesta stolarna inte skulle gapa tomma i en arena för 65 000 pers? Tror inte ett ögonblick att man kunnat fylla så många platser med de priser biljetterna kommer att ha. Såvida man inte desperat delat ut dem subventionerade till företag förstås, sånt har vi ju sett förr.

Jag bryr mig inte om vilket ege

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: