tisdag 3 juli 2012

Lärarnas riksförbund mobbar « Avpixlat

Lärarnas riksförbund mobbar « Avpixlat: Lärarnas riksförbund mobbar

HYCKLERI Ironin slår över och blir obehaglig: Lärarnas riksförbund, ett fack- och lärarförbund för lärare och studie- och yrkesvägledare, har ett eget tiopunktsprogram mot mobbning men använder sig själva av samma förkastliga metod då man vägrar låta Sverigedemokraternas skolpolitiske talesman Richard Jomshof vara med på sina tillställningar. Dessutom låtsas man om att SD inte existerar och sitter i riksdagen.

På måndagen höll LR ett seminarium i samarbete med Utbildningsradion på temat bristande likvärdighet och kunskapstapp i den svenska skolan. Från en topposition i början av 90-talet har Sverige stadigt rasat kunskapsmässigt jämfört med andra jämförbara länder. SD vill vara med och forma en politik för att bryta den allvarliga trenden och ta ett ansvar för kommande generationer.

På seminariet deltog representanter från Vänsterpartiet, Moderaterna och utbildningsdepartementet, värd var LR:s ordförande Metta Fjelkner och kommunisten Natanael Derwinger var moderator. Regeringens representant, Bertil Östberg (statssekreterare på Utbildningsdepartementet) hade inga lösningar utan tyckte att de bästa lärarna skall arbeta i Rosengård med 25 procent högre lön.

Robert Stenkvist, SD Botkyrka, fanns på plats och beskriver den avslutande omröstningen på sin blogg:

Som avslutning fick publiken med utrustning där de kunde välja knappar, rösta på vilket partis skolpolitik de föredrog. De Sverigedemokratiska representanterna kunde inte tro sina ögon när enbart sju av riksdagspartierna var valbara, SD fanns inte med som alternativ. I stället för SD fanns Lärarnas Riksförbund med som det åttonde alternativet. Nu är inte LR något politiskt parti, och Metta Fjelkner är ingen partiledare, trots en något överdriven pondus.

Sverigedemokraternas representant i utbildningsutskottet Richard Jomshof har flera gånger försökt få vara med i LR:s (Lärarnas Riksförbund) seminarier och debatter, men hela tiden fått avslag. Dessutom har Jomshof bjudit in LR till SD:s kommunkonferens, då det enligt Fjelkner själv är LR:s policy att ställa upp för alla riksdagspartier vad gäller information av den egna politiken. Tyvärr var precis alla på LR:s kansli bortresta just den helgen SD skulle avhålla sin kommunkonferens. Självklart måste man också ha tur i politik, men SD otur i sina relationer med LR antar nästan episka proportioner.

De som säger sig arbeta mot mobbning med ett stort ansvar för hur våra barn utbildas mobbar alltså själva. Är inte Sverige fantastiskt?

LR
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-02, 21:36 (Uppdaterat 2012-07-03, 02:12) | Kategori(er): Inrikes, Politik, Skolan

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 25 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
204 kommentarer 2679 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 223 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
1 En ny kommentar har precis publicerats. Visa


KoMaCarpe 26 minut sedan

Ingen nyhet att lärare överlag antingen blir eller redan är översittare och maktgalna människor med noll objektivitetsförmåga.

diedummenschweden 40 minut sedan

V och MP är överrepresenterade vid tillställningar hos LR och dess studerandeorganisation LR Stud! LR Stud är även flitig "gäst" hos S, V, MP tillställningar och besökte enbart S-kongressen senaste året och INTE några andra partiers.

När de sedan grovt fryser ut och "osynliggör" att det finns fler partier som är intressanta i nedanstående länk som skickats ut internt "..Studentbarometern: Med vilken politiker vill du diskutera skolan? " så tyckte jag att måttet var rågat och gick ur!

http://www.lr.se/lrstud/startl...
1 person gillade det här.

BortmedPKismen 51 minut sedan

Bra att det uppmärksammas, ju mer av sådana här demokratiföraktade stolligheter som dras fram i ljuset desto bättre är det, folk blir riktigt förbannade och stödet för SD kommer bara att öka!

Har själv föräldrar som är lärare, numera pensionerade och de röstar bägge på SD, de är så trötta på skolans förslumning och massinvandringen av allsköns slödder.
2 personer gillade det här.

BitteJ 53 minut sedan

finns en art. om skolan på SvD, läs den och kommentera gärna, alla dessa åtgärder som inte åtgärdar problemet är skämmigt för sverige, men eftersom man inte vågar prata om problemen så blir det nog lätt så.

mattiasX 56 minut sedan

Så himla skönt att jag avslutade mitt medlemskap i LR för drygt tio år sedan. Redan då var LR mer en politiserad lobbygrupp mer än ett fackförbund för professionella pedagoger. Dessutom kan man som enskild lärare inte alls vara säker på att få stöd om det skulle smälla till rejält t.ex. med en svinpäls till rektor som bryter mot regler och avtal.

Det är inte sällan som lokala LR-ombud fått bakläxa av LR centralt när man tagit strid mot någon lokal kommunpamp. Och gymnasieläraren Richard Jomshof som blev av med jobbet för att han hade "fel" politiska åsikter fick ju inte heller något stöd av LR vad jag minns. So much för arbetsrätt och alla människors lika värde.
2 personer gillade det här.

Fru_Herr 1 timme sedan

Ännu ett tecken på att det är dags att skrota fackföreningarna och bygga upp något nytt från grunden som inte är politiskt korrumperat, och som verkligen värnar om de anslutna.
2 personer gillade det här.

Lasse_Eriksson 1 timme sedan

Bästa lärarna till Rosengård med 25% högre lön? Är det att betrakta som risktillägg? Och tas de pengarna från biståndsbudgeten? Varför tror denne klåpare att "de bästa" lärarna ens bryr sig om en miljö där de antagligen kommer att få rita bilder för varje ord över en bättre skola där elever och personal ger mer tillbaka? Har politiker endast dalt som lösning?
1 person gillade det här.

KarlAndersson2 1 timme sedan

Det är väll samma problem i alla skolor alla vet vem som mobbas men lärarna ser över problemet tills det är försent. Man blir inte förvånad av vad som sker i Sverige. Det man däremot inte för står är att alla vill inte se sanningen.
Det enda en lärare vill är ha högre lön och sitta och prata på sina raster om sina resor och högskolepoäng.
4 personer gillade det här.

Massproduktion 1 timme sedan

Är LR en demokratisk organisation?
1 person gillade det här.

diedummenschweden 30 minut sedan som svar till Massproduktion

Nej! LR Stud är värre då man har "glömt bort" 2 av riksdagens partier i en enkät...

"..
Studentbarometern: Med vilken politiker vill du diskutera skolan?.."

http://www.lr.se/lrstud/startl...

Snurpan 1 timme sedan

Denna artikel borde få läsas av samtliga lärare och rektorer ute på skolorna ...det är ju dessa som betalar fackavgiften till lärarförbundet...så dom får sig en liten tankeställare

Vad säger ni...är ni med på att kopiera upp och skriva ut artikeln samt skicka ut den till olika skolor runt om i landet?
5 people gillade det här.

Gungner 2 timme sedan

SD har lite att jobba på - 7-klövern, hand i hand med PK-media har lyckats bra med att utmåla SD som hin håle själv. De i LR som skulle kunna tänkas sympatisera med SD skulle aldrig våga uttala sig åt det hållet av rädsla för represalier.

Dags för lite nya grepp - SD bör räkna ut besparingen för skolväsendet vid en begränsad invandring. Allt skall med - kostnader för tolkar, specialundervisning, skadegörelse etc. Men även mjuka värden som t.ex. en tryggare skolmiljö för både elver och personal skall lyftas fram.

Det är ju klart som f-n att både elver och lärare ser hur läget ser ut i berörda skolor! Men om man kan tala om för dem att så länge de accepterar låga löner kan vi finansiera massinvandringen - men om de vill ha påökt är det dags att sluta ta in analfabeter och missdådare.

SD har nog potentiellt många sympatisörer bland lärare - samtidigt som många lärare jobbar på skolor i "fina" områden, där problemet inte existerar.
10 people gillade det här.

Stolt Svensk 2 timme sedan

Det är inte konstigt att barn mobbar och beter sig illa när de vuxna gör precis samma sak. De pratar så vackert om demokrati, när det är på deras villkor, där enbart politiskt korrekta åsikter accepteras. Det är så tröttsamt att ständigt se denna diskriminering och hexjakt på oliktänkande. Sen har de mage att påstå sig värna om demokrati. Sen när innebär demokrati att bara vissa åsikter får föras fram? Skicka tillbaka varenda politiker och proffstyckare till skolan.
4 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 2 timme sedan

Varför skall vi känna empati med lärarkåren? De har de löner de förtjänar, de har de arbetsvillkor de förtjänar!
11 personer gillade det här.

Nostradamustheone 3 timme sedan

Lärarnas Riksförbund står stadigt fast i den kommunistiska myllan och har gjort så sedan 70-talet när 68-vänstern myllrade in.
Där har vi också en av förklaringarna till varför skolan fungerar så dåligt som den gör på allt för många stället i landet.
Det viktiga är inte att lära ut utan att lära ut "rätt" saker. Det är därför man inte accepterar SD men hyllar facistiska/kommunistiska stater och stadsskick.
Som väl är så ser många av eleverna efter hand igenom förfalskandet av kunskap och historia och på sikt kommer detta att gynna partier som SD. Kanske redan i nästa val, vem vet. Ungdomar av idag är mer kritiska än vad vi var när jag växte upp på 60-70 talet.
10 personer gillade det här.

JonathanBlake 1 timme sedan som svar till Nostradamustheone

För att ungdomarna skall vara kritiska, krävs kunskap, och det har de ju i regel inte (p.g.a. den nedmonterade kunskapsskolan.
1 person gillade det här.

Peter Nilsson 3 timme sedan

Ytterligare en anledning är den så stora skillnaden i hur lärosäten examinerar de som gått lärarutbildningen runt om i landet. På vissa lärosäten räcker det med att ha en fjärdedel av skolverkets krav i exvis SO-blocket för att få full behörighet medan andra har betydligt hårdare krav. Vilket ger en snedfördelning när man söker jobb och kompetenta och dugliga lärare ställs utanför alternativt väljer en annan yrkesbana...
1 person gillade det här.

Gunnar Brum 3 timme sedan

Mycket avslöjande artiklar om vad Sverige-hatarna missat:

http://gatesofvienna.blogspot....
http://gatesofvienna.blogspot....
http://gatesofvienna.blogspot....
http://gatesofvienna.blogspot....
http://gatesofvienna.blogspot....
http://gatesofvienna.blogspot....
http://gatesofvienna.blogspot....
http://gatesofvienna.blogspot....
Kopiera länkarna och skicka vidare på andra forum och bloggar mm.
2 personer gillade det här.

Stuffa 3 timme sedan

Objektivitet verkar inte vara större hos LR än journalist kåren.
1 person gillade det här.

svensk_guacamole 2 timme sedan som svar till Stuffa

Vid sidan av LR finns LF.
Lärarförbundet (LF) är Sveriges största fackförbund för lärare.
230 000 lärare från hela utbildningsväsendet.
LF skall vara partipolitiskt obundna men efter 30 års medlemskap kan jag garantera att förbundet är kraftigt vänsterpolitiserat.
7 personer gillade det här.

GandalfGra 3 timme sedan

Alla vet att det kommer att gå åt h-te.......!!

Moderaterna vet det dom gör inget, FP vet det dom gör inget, C
vet det dom gör inget, KD
vet det dom gör inget, S
vet det dom gör inget, MP dom förstår inte ens problemet kommer aldrig att förstå problemet = sämst i klasen, V
dom förstår inte ens problemet kommer aldrig att förstå problemet = sämst i klasen.

SD står beredda att ta över det enda partiet som både ser problemet och är villiga att göra något åt det det är nu vår sak att övertyga och väcka de som sover..... vi har till den 14 September 2014 på oss. Vi kommer att få en ruggig skjuts framåt när alla nya nu börjar anlända till Sverige..kostnaderna för detta törs ingen visa..men jag kan lova att dom är astronomiska...det märkliga är att inte en enda svensk har begärt att få siffrorna på hur mycket invandringen kostar samhället ..om man genomför sådan här politik som gjorts då måste det väl för bövelen finnas siffror på den prognostiserade kostnaden..har man inte det hur trovärdiga är man som politiker då...!

Och varför tror man att folk ska fortsätta rösta på dem om man inte ens kan få reda på kostnaderna..väljarna måste få veta...!

Vad kostar inflyttningen för de 174 500 "flyktingarna" som kanske även måste sägas vara en lågt räknad sifrra eftersom vi ser en tydlig ökning just till Sverige men inte till våra grannländer där andra regler gäller..!

Jag tycker att alla SD:are ska kräva en prognos av regeringskansliet för hur mycket dom tror att det kommer att kosta och sedan posta deras svar här.....! Det kostar inget att fråga...

Adressen till finansdepartementet...finns här..! Det borde ju vara det departement som har koll på detta..kräv svar! Vägra ge er... kräv ut en prognos och om den inte finns ifrågasätt...!

http://www.regeringen.se/sb/d/...
8 personer gillade det här.

GandalfGra 3 timme sedan som svar till GandalfGra

Ni kan även skriva och säga att ni är oroliga FP, M, KD och/eller Centerväljare...ni behöver inte säga att ni är SD väljare...! ;) Kanske kommer svaren fortare då..vem vet!!
2 personer gillade det här.

bowlaren 4 timme sedan

Det där måste anmälas, så får det inte gå till.
http://svenssonsfunderingar.wo...
4 personer gillade det här.

GandalfGra 4 timme sedan

Dubbelpost...exquise me..! ;)

GandalfGra 4 timme sedan

"Bertil Östberg (statssekreterare på Utbildningsdepartementet) hade inga lösningar utan tyckte att de bästa lärarna skall arbeta i Rosengård med 25 procent högre lön." Var det inte precis sådant här som moderaterna alltid har varit emot och argumenterat emot så länge jag kan minnas moderat politik..nu framförs den både från höger och vänster...! Det är något verkligt fel när moderater beter sig som kommunister..och vice versa kommunisterna i Sverige adopterar högerpolitik. Förut menade alltid moderaterna att det var bättre att satsa mycket resurser på de barn som har en verklig förutsättning att bli något d.v.s de duktiga eleverna.

Idag är det helt annat ljud i skällan för att det är så uppenbart vilka det är som inte klarar den svenska skolan..! Istället för att inse att invandringen är fel...går Sveriges regering socialisternas ärenden enbart för att skydda sin egen inriktning även den delad med vänstern d.v.s ökad invandring och dom gör det genom att gå emot gammal god Moderat -retorik som gick ut på att satsa på de bästa och inte som vänstern alltid sa vi ska satsa på dem som ändå aldrig kommer att bli något. Varför ska man satsa pengar på individer som man ändå vet att dom inte kommer att bli något..varför fortsätter detta vansinne..jo just nu för att ingen vill erkänna att SD har rätt..men det kommer en dag när dom inte kan säga detta längre...och då kan vi ta över detta för så mycket som 7-klövern har spenderat i politiskt kapital på invandringen och att försöka dölja dess konsekvenser för folket kan inte gå ostraffat..!

Det finns säkert duktiga elever också i Rosengård..men välj då ut dem som det är värt att satsa på och fortsätt inte att kasta pärlor åt svinen...! Det är vad jag tycker i alla fall...moderaterna kan inte känna igen sig i den här politiken...dessa kommer att gå till SD så småningom var lugn för det...samtidigt är det väldigt många från socialdemokraterna som verkligen överväger att lämna socialdemokratin just nu...dom känner sig svikna och jag kan förstå dem...folkhemet är inte längre folkhemmet det är alla andra folkens hem inte folkets hem längre och de som byggde folkhemmet förväntas dessutom betala för de andras folkhem utan att få något tillbaka. Ja det förstås bra byte för svensken våld mot pengar och generositet...!

Tack för den förda politiken 7-klövern ni har visat er vara totalt inkompetenta och ni tummar ständigt på era egna principer. Om invandringsfrågan ligger på 11 plats enligt era undersökningar ja då verkar den var nr 1 på dagordningen hos politikerna i 7-klövern..hur hänger den bilden ihop med vad väljarna tycker ni som alltid slår er för bröstet att ni agerar i politiken i frågor som är viktiga för väljarna..ert ständiga hyckleri och ert frångående av era egna ideal och principer för att skydda ett misslyckat projekt..det har ju blivit rent patetiskt genomskinligt idag...snart har ingen av er kvar något förtroende hos en enda svensk..inte ens hos nysvenskarna. Tack för att ni gräver er grav själva då...
visa mer
7 personer gillade det här.

Mattias Stanton 4 timme sedan

Skrämmande. Står i läroplanen på flera ställen att man skall motverka sånt här genom att diskutera. Men när det kommer till kritan så är lärarna lika hjärntvättade som alla andra.

Skäms på er LR!
11 personer gillade det här.

Lucidor 5 timme sedan

Detta är mycket illa men inte förvånande. LR som ju tidigare varit måna om att hålla den akademiska fanan högt, har sedan flera år sjunkit allt djupare ner i PK-träsket. Bland annat har de vid flera
tillfällen ordnat seminarier/kurser i hur man kan bemöta rasism och fråmlingsfientlighet i skolan (har vi hört den förrut?) i samarbete med EXPO. Kompisen som är lärare skrev till den som stod som inbjudare till ett sådant arrangemang och undrade hur EXPO-samarbetet kom sig. Han fick då svaret att LR anser dessa vara goda och seriösa samarbetspartners med goda kunskaper om de aktuella frågorna. På min kompis' följdfråga om det inte vore viktigt att informera om kommunismens illdåd kom inget svar...
5 personer gillade det här.

gl40 6 timme sedan

Det är inte konstigt att skolan blir sämre och sämre för varje år,med sådana aktörer i bakgrunden!
3 personer gillade det här.

Leikin 7 timme sedan

Min beundran stiger för varje dag för våra SD representanter, som får utstå spott och spe, och hotas till liv och lem, och som ändå står upp emot etablissemanget för en riktig politik! Nu är det dags att ge allt vårt moraliska nstöd till dessa våra representanter!!
20 personer gillade det här.

GrinigGammalGubbe 7 timme sedan

Är detta sant?
Trodde man lärde ut demokrati i skolan?
10 personer gillade det här.

Sture Johannesson 1 timme sedan som svar till GrinigGammalGubbe

Demokrati är något suddigt som inte passar alla i vårt kära fosterland ( var jag rasistisk nu eller?? )
1 person gillade det här.

friskus73 5 timme sedan som svar till GrinigGammalGubbe

Nej nej, man lär sig bara mobbas och härskar-tekniker hur man får barn att tycka rätt.....

fördjä*ligt
6 personer gillade det här.

Germanen 9 timme sedan

Skönt att min skolutbildning är avklarad för många år sedan.
Jag lovar att man inte fick ha en mössa på sig i klassrummet när jag gick i skolan.
6 personer gillade det här.

boarealisaxe 9 timme sedan

Klart som korvspad! Demokrati och åsiktsfrihet för att inte tala om yttrandefrihet är inget man kan ta för givet.. Man måste hela tiden vara på sin vakt och försvara dessa tänkta rättigheter med näbbar och klor. Demokratin och yttrandfriheten som vi tidigare kunnat glädja oss åt har urholkats regält. Förrädarna blir alltmer fräcka och drar sig inte för att med vilka metoder som helst blockera de med andra åikter. Våra åsikter kan ju ingen ta ifrån oss så länge vi inte offentliggör dem. Vi måste dock vara vaksamma på att inte våra barn hjärntvättas i de odemokratiska skolorna.Absolut bästa medlet till detta är att rösta SD! .
10 personer gillade det här.

P 10 timme sedan

Skäms över att vara svensk när man läser om det dårskap som råder i detta patetiska land.
13 personer gillade det här.

mengharap 10 timme sedan

Det sprider sig sandlådepolitiken som började med 7 klöverns ställningstagande efter valet att "vi kommer inte på några villkor att samarbeta med SD", demokrati i Sverige är ett skämt, kanske alla politiker, fast jag har svårt att tro det, är lite "svagsinta" som bröderna Durant skrivit. "makten gör människor mer svagsinta än korrumperar dem, det sänker förutseendets gard och höjer brådskan att handla".
Det är nog kanske dags att begära friskhetsintyg från psykiatriker för att bli folkvald.
9 personer gillade det här.

Odette 10 timme sedan

Senaste 25 åren går det ju ändå utför med lärarnas kunskaper kapitalt, dessutom är 70% av ungarna ouppfostrade så bara idealister som vänsterflumm och miljörubbade blir lärare för att kunna indoktrinera ungdomar med genusfrågor, pk-frågor och islamiseringspropaganda.
8 personer gillade det här.

Nisse77 10 timme sedan

Så går det när staten skall sköta vår utbildning. Värdelöst är resultatet.
2 personer gillade det här.

Kjell 10 timme sedan

Vad exakt menas med "kommunisten Natanael Derwinger"...så vitt känt är så är väl densamme verksam inom Miljöpartiet och inte KPML(r)?
3 personer gillade det här.

Borgaren 9 timme sedan som svar till Kjell

...och?
3 personer gillade det här.

AnnaKonda 10 timme sedan som svar till Kjell

Och vad är skillnaden?
4 personer gillade det här.

Kjell 10 timme sedan som svar till AnnaKonda

Stavningen bland mycket annat!
2 personer gillade det här.

AnnaKonda 10 timme sedan som svar till Kjell

Intelligent svar för att komma från dig.
4 personer gillade det här.

CreatingStuff 10 timme sedan

"Bertil Östberg, statssekreterare Utbildningsdepartementet menade att kommunerna inte lyckats fördela resurserna rätt. Han menade också att det måste finnas incitament för de bästa lärarna att söka sig till skolor med stora utmaningar." (LR) Jag är lärare och undrar hur de tänkt hitta de "bästa lärarna"? Sinnessjukt att slänga ur sig en sån sak när det inte finns ett sätt att mäta en lärares "kunnighet".
Bortsett från det är det ju vansinne att utesluta SD. Skolan bygger mycket på att utforma människor med demokratiska värderingar. Jag undrar när detta vansinne ska sluta.
4 personer gillade det här.

GandalfGra 4 timme sedan som svar till CreatingStuff

Det går visst att mäta en lärares duglighet..precis som man kan bedöma ett barns duglighet..det måste du väl ändå inse..du gör det ju själv bedömer hur barnen har klarat sig i skolan...! Kunskaperna som läraren besitter dom har väl förhoppningsvis någon på våra universitet/högskolor koll på eller...?? Det är klart att det är busenkelt att ta fram de bästa lärarna...sluta prata strunt..! Förutom det du sa om SD dårå.. ;)..

pj73 10 timme sedan

Ni får ursäkta men Sverige är inte fantastiskt längre.
11 personer gillade det här.

Bad4you 10 timme sedan

Jag fick läsa detta ett par gånger så att det verkligen fick sjunka in, man trodde ju knappast att det var sant. Jag betalar dyr skatt i det här landet och det jag betalar för är bland annat för de lärare mina barn undervisas av i skolan som de ska kunna lita på under alla de år de befinner sig där. Det är ju ett solklart fall att vi har diktatur i våra skolor, blir förbannad så jag kokar!
15 personer gillade det här.

Sven007 10 timme sedan

Det sies at mot dumheten kjemper selv gudene forgjeves. Det tror jeg på. Men det blir litt skremmende når Lärarnas riksförbund ser det som sin oppgave å kjempe for dumhetens bevarelse, og kanskje utbredelse?
Eller kanskje det er et utslag av den særegne formen for demokrati som vi finner her i Skandinavia. Alle er i prinsippet for at alle stemmer skal høres, men samtidig brukes alle midler til å hindre og stoppe de stemmer man ikke liker.
Vi kan selvfølgelig bare le av det hele,men disse folkene underviser våre barn, blant annet i hvordan vårt samfunn er organisert, hvordan det fungerer og det demokratiske grunnlag det bygger på. Da er det svært kritikkverdig at man politiserer sitt mandat slik det vises her. Kan man stole på svenske lærere?
7 personer gillade det här.

Hedander 11 timme sedan

Riktigt pinsamt och uselt av LR. Att Sverige faller som en skadeskjuten albatross i undersökningarna om elevernas kunskaper beror förstås på invandringen. Hur står sig kunskaperna hos etniska svenskar i början av livet? Men det är nog ingenting som mobbarna inom LR är intresserade av att undersöka.
11 personer gillade det här.

niklasr 11 timme sedan

Tja, när SD har makten så får de väl upplösa LR och skapa ett nytt, opartiskt, förbund.
12 personer gillade det här.

Kjell 10 timme sedan som svar till niklasr

Och hur hade Du tänkt Dig att det skulle gå till att ett politiskt parti upplöser en facklig organisation?
3 personer gillade det här.

malmoemollan 10 timme sedan som svar till niklasr

Ja, ett som inser att de inte bara är ett riksdagsparti och som låter lärare tycka som de vill!
Så skulle det kunna gå till - att förbjuda diktatur helt enkelt.
5 personer gillade det här.

evolution2000 11 timme sedan

Sverige ska ju ..enligt uppgift bli en "kunskaps nation"? Frågan är väl hur det nu ska gå till med risk kapitalister och Imamer som utbildnings ansvariga, och en "brain drain" utan dess like..en braindrain som ersätts med vuxna förskolestudenter? Skolan ska dessutom värna en demokratisk grundsyn...vilket man uppenbarligen struntar i...Som grädde på detta moset så har behöver barn inte längre lära sig vad vi vet..det räcker att de lär sig vad vissa tror, i strid mot vad vi vet..
Lycka till Sverige!
10 personer gillade det här.

leonen 11 timme sedan

Snacka om att måta med dubbla måttstockar,och vilken låg kundskapsnivå Lr ligger på som inte vet att idag i vår demokrati så består regeringen av 8 partier varav de fryser Sd,av maktfullkomlighet antar jag.
men detta ger ytterligare röster på vårt kära Sd.för vanligt folk avskyr dubbelmoral oavsett svepskäl.
12 personer gillade det här.

friskus73 5 timme sedan som svar till leonen

Jag har sagt det innan och säger detta igen.

Detta byk kommer att slå tillbaka hårt mot pk-etablissemanget och alla dess clowner
3 personer gillade det här.

mGTFO 11 timme sedan

Hjärntvättade hycklare!
7 personer gillade det här.

Borgaren 9 timme sedan som svar till mGTFO

Socialister!!

nuvetvi 11 timme sedan

" Bästa lärarna" ? Vilka är det enligt LR? De neutrala och som är positiva till islam? Helst muslimska?
5 personer gillade det här.

YOTHI_TARZAN 11 timme sedan

En gång i tiden lärde skolan ut borgerliga och kristna värderingar men sen kom PALME och snart gick den svenska skolan utför.
18 personer gillade det här.

malmoemollan 10 timme sedan som svar till YOTHI_TARZAN

Precis!

O.P. - har ngn. annan förstört ett land så snabbt som han och dessutom nästan bli helgonförklarad?
3 personer gillade det här.

Borgaren 9 timme sedan som svar till malmoemollan

Där hade du rätt. Oberoende av vad vissa element försöka göra gällande angående denne vidrige kommunist. Ingen i Sveriges historia har dragit ner vårt land som OP. Enligt min åsikt det största misstag som någonsin drabbat oss. Sverige hade varit ett annat land idag om det inte vore för denne kloakråtta.
2 personer gillade det här.

Kjell 10 timme sedan som svar till malmoemollan

Avdelning "Hata Palme" har då öppnat för aftonen lägger jag märke till!
Patetiskt!
1 person gillade det här.

malmoemollan 9 timme sedan som svar till Kjell

Tycker du?
Jaha, jag har mina åsikter och du har dina - inte så patetiskt, eller hur?
4 personer gillade det här.

AnnaKonda 10 timme sedan som svar till Kjell

Och avdelningen "hata allt som skrivs här" har tydligen du sett till att ha varit öppen länge.
4 personer gillade det här.

Kjell 9 timme sedan som svar till AnnaKonda

Att hata ligger långt under min nivå!
Jag endast konstaterar....ganska ofta med visst förakt!

Borgaren 9 timme sedan som svar till Kjell

Vad mig anbelangar så räcker inte ordet “hata” när det gäller en viss person. Finns det inget starkare ord i Svenska språket?
1 person gillade det här.

AnnaKonda 9 timme sedan som svar till Kjell

Att vara medveten om att man inte känner till fakta är ett stort steg mot kunskap.
4 personer gillade det här.

Kjell 9 timme sedan som svar till AnnaKonda

Då har troligtvis Du ett antal jättekliv att ta....

AnnaKonda 9 timme sedan som svar till Kjell

Den nyttigaste läxa livet lärt mig är att idioterna många gånger har rätt.
2 personer gillade det här.

malmoemollan 9 timme sedan som svar till Kjell

Snacka om att vara patetisk.
4 personer gillade det här.

Kjell 11 timme sedan som svar till YOTHI_TARZAN

Jag började i skolan allaredan på 50-talet och kan inte känna igen mig i den beskrivningen!
Vare sig fram till Realexamen och dito Studenten och sedermera Högskola på 70-talet!
Samt att jag sedan många år är handledare för praktikanter från Gymnasieskola och Högskola.....Jag känner alltså inte igen vad Du beskriver!
Exakt vad var det som gick utför? Och vad har Palme i så fall med det att göra?
1 person gillade det här.

Borgaren 9 timme sedan som svar till Kjell

En hel del, Kjell.
3 personer gillade det här.

malmoemollan 10 timme sedan som svar till Kjell

70-talet - myskuddar i ett hörn, vill du inte vara med så lägg dig i hörnan, fria teatergrupper - vänstertyper som åkte omkring för våra föräldrars skattepengar och försökte få oss att fatta att Kommunismen var det enda rätta.
Kunskap? Nä, bara trist - fingerfärg är skojigare...

O.P. som skänkte bort nästan hela Sverige till resten av världen - ett helgon i många länder, fy f-n säger jag!
9 personer gillade det här.

svensk_guacamole 1 timme sedan som svar till malmoemollan

Känner inte heller igen din beskrivning av skolan.
Har tillbringat mycket tid där, först som elev sedan som lärare i 35 år.
Visst fans det mycket vänsterflum på 70-talet men skolan har trots det utvecklats enormt mycket sen jag var elev. Mycket bättre institutioner,pedagogik , kunskaper, m.m.
Men det betyder inte att det inte finns allvarliga problem.
Ett problem faller tillbaka på ,som mycket annat, massinvandringen och den misslyckade assimileringen av barnen trots tillskott av mycket extra pengar.
Det andra är den massiva PK-indoktrineringen som pågår i olika former dag in och dag ut.
Det skapar ett klimat av likatänkande och nåde den elev eller lärare som ifrågasätter skolverkets budord. Detta leder i förlängningen till fördumning av elevernas tänkande och kunnande.

2 personer gillade det här.

Kjell 10 timme sedan som svar till malmoemollan

Känner inte igen någonting av det Du beskriver här!
Men å andra sidan...Du och jag har säkert helt skilda uppfattningar i det mesta övrigt också!
1 person gillade det här.

tobigforyou 5 timme sedan som svar till Kjell

Du känner inte igen någonting.......
Kan det bero på att din generation blev hjärntvättade av Palme regimen?
Minns när jag var liten(70-80Tal) att mina föräldrar talade som om Palme vore en gud.
Men idag när man diskuterar kan jag säga att det låter helt annorlunda.
2 personer gillade det här.

malmoemollan 9 timme sedan som svar till Kjell

Nähä...
Du kanske sov hela tiden i kuddhörnan?
Vet inte vad du har för åsikter i andra frågor men det kan kanske stämma att vi har helt skilda åsikter.
2 personer gillade det här.

Kjell 9 timme sedan som svar till malmoemollan

Vid den tiden hade jag allaredan börjat arbeta och försörja mig....och betala skatt

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: