torsdag 26 juli 2012

Brudgummen våldtog en annan kvinna – utvisas i tio år « Avpixlat

Brudgummen våldtog en annan kvinna – utvisas i tio år « Avpixlat: Brudgummen våldtog en annan kvinna – utvisas i tio år
Örebro tingsrätt dömde
- Mohamed Hichem Mabrouk, f. 1971 och medborgare i Tunisien, för olaga frihetsberövande och våldtäkt fängelse 2 år 6 månader. Han ska utge skadestånd till målsäganden med 65 000 kr.

VÅLDTÄKT Media kallar honom “40-årig örebroare”. En ren lögn. Han är inte på långa vägar från Örebro. Mannen ifråga stod som brudgum den 21 juni där bröllopsdagen samt den stundande natten borde vara ägnad åt umgänge med bruden. Det var inte den här mannen alls intresserad av.

Istället för att lägga sig med bruden gick han hem till sin gamla lägenhet för att festa loss med en kompis samt en kvinnlig bekant, som anlände vid midnatt. Kompisen lämnade efter en stund och då låste mannen lägenheten och la nyckeln i fickan. Kvinnan var fast.

Hon vädjade att bli utsläppt men han vägrade i det läget med motiveringen att det var för hans egen skull. Kvinnan accepterade inlåsningen tillfälligtvis. Efter en stund växte hennes oro och hon tyckte det var obehagligt att vara inlåst. När mannen gick på toa passade hon på att ringa en kompis om hjälp. Vad hon inte visste om eller snarare inte noterade var att mannen hade kommit ut från toaletten och stod rakt framför henne. När kvinnan lyfte blicken såg hon hans blick och det var en av de obehagligaste stunderna under inlåsningen, enligt henne.

Kvinnan har förklarat att hon ringde i smyg genom att hon inte höll telefonen vid örat när hon pratade utan att hon istället höll den i handen i knäet och låtsades som att hon pratade med mannen. Brudgummen blev ursinnig när han upptäckte hennes telefonsamtal, slet tag i hennes kläder, tog telefonen och puttade ner henne i soffan igen. Kvinnan bad om att få tillbaka mobilen vilket han gick med på.

Efter en stund hamnade de på golvet i hallen där mannen kysste henne på munnen och halsen, detta mot hennes vilja. Samtidigt lyckades hon ringa 112 och släckte även ned displayens så det inte syntes i hallmörkret eller att ett samtal pågick. Efter en stund kom båda två på benen och kvinnan hade då gömt undan mobilen som fortfarande hade samtalet igång med 112. På den 23 minuter långa inspelningen hör man kvinnan gråta, att hon vill utsläppt och att han kräver samlag med henne. Då befann de sig i vardagsrummet där han hotar med att bli hårdhänt om hon inte ställde upp. Då gav kvinnan upp motståndet. Han tog in henne till sängen, slet av hennes kläder och körde därefter in fingrarna i hennes underliv. Under tiden höll han ett hårt tag i henne vilket fick henne att skrika och försöka komma loss. Övergreppet avbröts genom att en granne knackade på dörren. Kvinnan blev sedan utsläppt vid 03-tiden.

Örebro tingsrätt anser att handlingen är att likställa med ett samlag, och då är det fråga om våldtäktshandling. Likaså är inlåsningen att betrakta som olaga frihetsberövande.

Mannen nekade dock till allting och kom med en krystad förklaring. Han menade att kvinnan anmält på grund av svartsjuka, att hon blev nekad samlag. Men det gick inte tingsrätten med på. Dessutom fanns samtalet till 112 där hon gråter förtvivlat och han kräver sex.

Örebro tingsrätt dömde

- Mohamed Hichem Mabrouk, f. 1971 och medborgare i Tunisien, för olaga frihetsberövande och våldtäkt fängelse 2 år 6 månader. Han ska utge skadestånd till målsäganden med 65 000 kr.

Utvisning

Den tilltalade utvisas ur riket och förbjuds att återvända hit före 2022-07-26. Överträdelse av förbudet kan medföra fängelse i högst 1 år

Åklagaren har yrkat att Hichem Mabrouk ska utvisas ur landet med förbud att återvända, vilket Hichem Mabrouk har motsatt sig. Tingsrätten konstaterar i denna del att Hichem Mabrouk numera helt saknar anknytning till den kvinna han 2006 flyttade till Sverige för. Han har inga barn i landet och ingen förankring på arbetsmarknaden. Han hade förvisso gift sig samma dag som han begick de brott han nu döms för, men den relationen kan inte sägas vara så stark att den hindrar att Hichem Mabrouk utvisas för den allvarliga brottslighet han nu har begått. Förbudet att återvända ska tidsbegränsas till tio år.

Örebro tingsrätt, B 3294-12
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-26, 15:40 (Uppdaterat 2012-07-26, 15:40) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 10 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
216 kommentarer 2793 gillar mottaget
Dela på
Visar 75 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


jon79 1 minut sedan

Välkommen åter om tio år (plus det väldigt långa fängelsestraffet). Då har du säkerligen reflekterat över ditt lilla snedsteg och blivit en bättre människa. =)

// Snäll och öppensinnig svensk!

shejken 2 minut sedan

Den enda riktiga domen hade varit: Avrättning, sedan kremering.
Fakturan för advokatkostnad, fängelse och bödelskostnader, samt ammunitionskostnad, ställs till släkten, 10 dagar netto. Sedan kunde man eventuellt överväga om urnan med askan kunde återvända om 10 år, som blomstergödning.
1 person gillade det här.

naviclima 8 minut sedan

Det ska vara livstidsutvisnig och alldrig komma tillbaka...Punkt slut vem vill ha denna person in i vårat land med andra ord alldrig!!!!!

As Assov 13 minut sedan

hmm...
gifter sig med en kvinna,våldtar en annan.....
Låter som nån batikhäxa skulle hjälpa våldtäktsmannen att få uppehållstillstånd via giftermål?
Undrar om batikhäxan har vaknat från sitt PK-multikultidröm i och med detta?
1 person gillade det här.

HA2010 16 minut sedan

Om jag nu vore en trogen pk-läsare, undanhållen all sanning om vad som pågår i vårt land, skulle jag förmodligen säga till mig själv:"Fy f**n för Örebro och örebroare!" men vi som hittat hit tror jag vet bättre vad det är för dj**ulskap som pågår i det här landet!

timpp 23 minut sedan

Undrar vad hans fru (kanske batikhäxa) tycker om att han ska utvisas..borde inte hon följa med sin man? Tills döden skiljer dom åt... Snacka om skenäktenskap för att få vara kvar i landet och nån naiv kvinna ställer upp på det... Henne borde Nerikes allehanda intervjuva..men det gör dom så klart inte..
Radio Örebro rapporterade om detta med dom utelämnade förståss utvisningen.. Muhamed kom hit 2006 och har ingen förankring på arbetsmarknaden säger tingsrätten... 6 år i Sverige på bidrag! Det här är vansinne!
3 personer gillade det här.

eva 26 minut sedan

Underbart om han utvisas!
Vad är oddsen att detta brott begicks av en Mohamed?

Anna Svensson Top 10 33 minut sedan

snälla, skicka hem honom direkt! Vad jag undrar är varför ingen polisstyrka kom och ingrep när de på 112 hörde det hela
5 personer gillade det här.

Bad4you 1 timme sedan

Jag läste innan om detta och blev fundersam och nu, för jag vet inte vilken gång i raden, får jag tacksamt läsa sanningen här. Som jag anade rörde det sig inte om någon svensk. Det är ett sjukt samhälle vi lever i nuförtiden. Med dessutom den dåliga koll vi har i vårt land, så lär han väl fly fältet och bli en av de där illegala flyktingarna med rätt till vår svenska sjukvård.
12 personer gillade det här.

Karl Schwed 1 timme sedan

Efter 2 månader är Han tillbaka, kallar sig för ovanlighetens skull Mohammed, söker asyl och är 12 år gammal....

:0(
20 personer gillade det här.

PerWesch 1 timme sedan

Glad i hågen tänkte han sig lite rajtantajtan med batikhäxan han "gifte" sig med. Nu blev det inte så utan han hade behov av att tömma pungen i någon annans raggamuffin. Självklart ska den trevlige mannen släppas. Det är hans rätt att få kopulera i hans egen lägenhet med något objekt som finns att tillgå.
2 personer gillade det här.

Viksjo 1 timme sedan

Och när vi ändå är inne på ämnet märkliga nyheter som behandlas väldigt kortfattat i vanliga media: Vad är det för barnsexhärva som just nu nystas upp i Norrköping? Fem pers gripna under en gryningsräd mot en lägenhet, tipset kom från norska polisen och ingen vill säga mer än att barnen inte är svenska.
http://www.aftonbladet.se/nyhe...

Någon som vet mer?

Det står om "deras lägenhet", alltså de fem gripnas. Fem vuxna människor bor i samma lägenhet. Låter osvenskt...
5 personer gillade det här.

Paxmax 1 timme sedan

Fasen va bra, ett mindre avskum i Sverige en stund... synd att 100-tals likasinnade står i kö vid gränsen.
4 personer gillade det här.

Suecia_Libertas 1 timme sedan

Vad jag inte begriper är varför han tillåts återvända hit över huvud taget?

Har du våldtagit eller begått annat våldsbrott har du förverkat din rätt att
visstas i landet. Så borde det vara.
23 personer gillade det här.

GandalfGra 1 timme sedan

Vad är det för kvinnliga bekanta som kan tänka sig att festa "loss" med två stycken araber i en lägenhet samma dag som karln har gift sig dessutom.....mycket märkligt handlande av alla inblandade..!
14 personer gillade det här.

katarina broman Top 10 52 minut sedan som svar till GandalfGra

Minst sagt!

Sverigefritt 1 timme sedan

Dessa jä*la araber och deras våldtäkter!
13 personer gillade det här.

BlondViking 1 timme sedan

Hoppas han får en tatuering à la Lisbeth Salander innan han skickas hem, så att hans landsmän vet vem de har att göra med.
16 personer gillade det här.

swebyggare 2 timme sedan

Skenäktenskapet gick inte i lås, han måste våldta en annan kvinna. Dessa rasistiska Araber klarar vilket land som helst sig utan, de är endast kriminella individer och förblir så hela livet..

Där skrev jag något rasistiskt som tyvärr är samt..
24 personer gillade det här.

Caesar Apostata 2 timme sedan

Vem kommer att sakna äckel-Muhammed? Må han aldrig återvända. Och varför vill han inte till Tunisien? Där kan han ju hålla på på det här viset utan att bli dömd, eftersom kvinnan i dylika fall är rättslös.
16 personer gillade det här.

Kenneth 2 timme sedan

Denne nyhet låg även på SvD på förmiddagen. Numera borttagen. Ordinarie personal kom väl tillbaka från förmiddagskaffet.
Edit: Såg att den finns kvar men inte så man hittar den på sidan, dock i mitt browserminne
http://www.svd.se/nyheter/inri...
14 personer gillade det här.

kjellan11 2 timme sedan

Varför inte livstids utvisning o skulle han ändå komma tillbaka så passar väll livstids straffarbete för sånt läder ska smöj ha
10 personer gillade det här.

lasse1 2 timme sedan

Allt som står att läsa från olika mål är den återkommande ersättningsfrågan..

"Han eller hon skall utge skadestånd till målsägaren.... med så och så mycket"...
Var kommer dessa sköna slantar ifrån? ..Flertalet av dem som står inför skranket är i de flesta fall.... lika fattiga som kyrkråttor...

Självklart kommer medlen från statskassan...Frågan är... om inte massvis med olika typer av brott är rena iscensättningar??? ...."Målsägaren går ut något så när helskinnad från domstolen och skrattar på väg till banken"..

Gärningsmannen är redan känd i registren, och har god lokalkännedom inom kriminalvården...
"Så vad spelar det då för roll med något eller några år...om nu kompisen fick sig en hacka...
Jag kommer ju snart ut, och kan få "min del" om det nu finns något kvar"...

Däremot, så håller jag inte för osannolikt, av många s.k. diskrimineringsfall med höga ersättningskrav från DO är rena provokationer från målsägarens sida, för att kunna fixa åt sig, "en liten skön gåva"..
3 personer gillade det här.

PETER NYMAN 2 timme sedan

Olika kulturer har olika syn på äktenskap och kvinnor.Frågan är om vi måste anpassa oss,för att inte bli anklagade för rasism
5 personer gillade det här.

Rune Berg 2 timme sedan

Jösses, en Mohamed som får 2,5 års fängelse och utvisning till på köpet! Jag måste nästan nypa mig i armen. Det lär nog bli överklagan så han får de vanliga 6 månaders villkorligt fängelse, varav merparten räknas bort pga häktning och ingen utvisning.
28 personer gillade det här.

BitteJ 24 minut sedan som svar till Rune Berg

men det står inget om kvinnans nationalitet, kanske knappast är landsmaninna med mohamed med etnisk svensk måste hon ju inte vara, därför kan det kanske fungera. såg tyvärr skräckex på just blod svenska med ett gäng av pakistanier eller liknande i helgen, såg inte friskt ut, en svensk typ 17årig blondin med ett större gäng på ca 5 killar 20 -30 år......visserligen känner jag många som gift sig med personer från helt andra kulturer och där det faktiskt fungerat, men i alla fall.
1 person gillade det här.

Sventon 2 timme sedan

Om han återvänder innan 2022 får han upp till ett års fängelse. Ska det föreställa avskräckande? Det är ju en högvinst för en sån sk*tstövel. Helpension på svenska skattebetalares bekostnad, med valfri batikhäxa som samtalspartner.
21 personer gillade det här.

DamascusD 1 timme sedan som svar till Sventon

Du menar väl samlagspartner?
2 personer gillade det här.

Roland X 2 timme sedan

Och varför anser domstolen att våldtäktsaraben är välkommen tillbaka till Sverige om 10 år?
46 personer gillade det här.

lundabo58 2 timme sedan som svar till Roland X

Hur skulle Sverige annars kunna bli kulturberikat ;-)
8 personer gillade det här.

vainlee 1 timme sedan som svar till lundabo58

ALLAH ska med!
4 personer gillade det här.

Max Payne Moderator Top 10 3 timme sedan

Mitt i hela denna djupt tragiska historia är det humor när han försöker påstå, på typiskt MENA-manér, att han är så djupt oskyldig, att hon blev svartsjuk och anmälde honom för våldtäkt när han nekade henne sex. Jag menar, mer krystade förklaringar än så går det väl knappast att finna? De har verkligen höga tankar om sig själva och sina förmågor i sängen. Synd för dem dock att få andra håller med dem.

Så han fick 10 års utvisning? Alltid något, även om det borde vara på livstid. Frågan är bara när han dyker upp igen, fast under falskt namn. Vem vet, han kanske kommer som "ensamkommande barn".
35 personer gillade det här.

allnicknamestaken 3 timme sedan

Varför bara 10 år varför inte 100 år.
26 personer gillade det här.

Caesar Apostata 2 timme sedan som svar till allnicknamestaken

Ja, en nolla hit och dit spelar ju inte så stor roll...
6 personer gillade det här.

Totex 3 timme sedan

Ett av de många skenäktenskap som sker i Sverige varje år, vanligt alternativ istället för en asyl lögn.
13 personer gillade det här.

u28903094 3 timme sedan

Livstids utvisning från Sverige och det skall aldrig mer gå att komma tillbaka hit.
Kan det vara så svårt att göra rätt någon gång?
23 personer gillade det här.

gbmye 3 timme sedan

VARFÖR kallas Libanesen för Örebroare? Är det för att inte kränka Libanon utani stället kränka alla män i Örebro? Ge någon form av vettigt svar!
20 personer gillade det här.

Steenson 3 timme sedan

Vad hjälper en utvisning? Vi har ingen gränsbevakning!!!!!
17 personer gillade det här.

North35 2 timme sedan som svar till Steenson

Just det, ingen gränsbevakning!
Han kommer nog inte ha det så trevligt vid återkomsten i Tunisien.Dessutom kommer han säkert tillbaka inom kort som typ Achmed Aziz Golan
eller något liknande, kanske ny ID-kort med rakad ansikte eller helt utan papper,
och pengar, så blir det ett nytt bidragsfall. Livstid utvisning skall det vara!!!!
7 personer gillade det här.

Salomina 3 timme sedan

Ännu en örebroare som ska utvisas. Till örebro då får svenskarna förmoda.
12 personer gillade det här.

peternordquist 3 timme sedan

Han gifte sig bara för att få stanna i Sverige.
16 personer gillade det här.

Svensk_Riddare Top 10 3 timme sedan

Varför inte livstids utvisning,varför vill Svenska domstolar ge våldtäktsmän chans efter chans att få komma tillbaka och begå nya våldtäkter,gång på gång får dom komma tillbaka hit efter några få futtiga år. Livstids utvisning är det enda som biter på denne våldtäktsman,livstids utvisning är det enda rätta!
29 personer gillade det här.

bowlaren 3 timme sedan

Det verkar ha varit ett seriöst bröllop, det första han gjorde, var att sätta på en annan.
http://svenssonsfunderingar.wo...
6 personer gillade det här.

S R LARSON 3 timme sedan

"Övergreppet avbröts genom att en granne knackade på dörren."

Så under 23 minuter sitter en dispatcher på larmcentralen och lyssnar på hur en kvinna blir hotad och våldtagen. Tjugotre minuter. Varför kom ingen polis till platsen?? Det kan väl för tusan inte ta 23 minuter att skicka fram en patrull till en adress i Örebro? Speciellt inte om brottet är i full gång!
För ett par år sedan var jag på väg till en konferens för mitt jobb. Körde genom södra Illinois, på en sträcka ganska långt från tätbebyggda områden. En bil framför mig snurrar plötsligt och åker i diket. Jag stannar och ringer 911. Jag kunde inte ge exakt position men dispatch triangulerade min mobiltelefon och inom fyra minuter anlände polisen. Ambulans och räddningspersonal var inte långt efter. Och det var till en bilolycka, inte ett ett pågående våldsbrott.
41 personer gillade det här.

ant11d10t 1 timme sedan som svar till S R LARSON

Det är lite skillnad på polistäthet i USA och Sverige, 23 min i Sverige är nog att betrakta som ganska snabbt.
6 personer gillade det här.

niklasr 2 timme sedan som svar till S R LARSON

För att det var en kulturberikare, och de begår inte brott i Sverige så SOS, när de hörde detta över telefonen, rubricerade det hela som ofredande och satte den på mute.
4 personer gillade det här.

timox 2 timme sedan som svar till S R LARSON

Jag har en liknande historia från USA, för att förkorta historien, vi blev rånad i vårt rum, polisen var där inom ca 3 minuter
10 personer gillade det här.

As Assov 9 minut sedan som svar till timox

Vissa länder prioriterar att fånga tjuvar, andra länder prioriterar att bjuda tjuvar på korv......

lundabo58 3 timme sedan

Och vad har Hichem Mabrouk öht att tillföra Sverige efter år 2022?
32 personer gillade det här.

MartinL 3 timme sedan

Det är så löjligt med dessa (korta) tidsbegränsade utvisningar.
13 personer gillade det här.

gubbenogumman 3 timme sedan

"Va stört "
1 person gillade det här.

Seselj 3 timme sedan

Det står ju klart och tydligt i artikeln att han utvisas i 10 år. I och med det så vet ju alla att han inte är svensk, och heller inte har svenskt medborgarskap. Annars hade han ju inte kunnat utvisas.

Därför är ju rubriken med "Örebroare", ett enda stort självmål.
Det enda som förvånar är att man i artikeln återger domen med utvisningen. Det måste ha missats i PK redigeringen.

Huvuden lär rulla på NA, den saken är klar.
21 personer gillade det här.

rebel_martin 3 timme sedan

Domen är bedrövlig. Om tio år är han alltså välkommen åter och kan då ödelägga ytterligare liv här i landet. Han skall visas ut på livstid och ingenting annat.
31 personer gillade det här.

Zuuuuul 3 timme sedan

Han ska utvisas....direkt ut i Östersjön, utan flytväst...med ett par fingrar i röven.
32 personer gillade det här.

brunetta 13 minut sedan som svar till Zuuuuul

Nej, Östersjön är redan förorenat nog.
1 person gillade det här.

DenRiktigaAteisten 3 timme sedan

Äntligen har den arabiska våren på allvar nått även Sverige!
45 personer gillade det här.

Λακεδαιμον 3 timme sedan

Ett skenäktenskap fångat och avslöjat via SOS-samtal och pgående våldtäkt. Fy fan!
36 personer gillade det här.

Bobben79 3 timme sedan

Ser man enbart till offrets säkerhet och hennes känsla av trygghet så förstår jag ärligt talat inte varför GM skall erbjudas rätt att återvända om tio år. Det enda tänkbara vore att utvisningen skall vara permanent.
29 personer gillade det här.

niklasr 3 timme sedan som svar till Bobben79

Rätt att återvända innebär att han kan söka visum igen för att komma hit. Det betyder inte att han kommer få visum.
5 personer gillade det här.

Borgaren 3 timme sedan

Trevlig kultur dom har med sig. Eller?
23 personer gillade det här.

spiderbeam 3 timme sedan

Naturligtvis kommer han inte att utvisas. Man finner en advokat som för stora skattepengar hittar någon snyfthistoria som passar han fall. När fan ska detta ta slut?
24 personer gillade det här.

PetronellaP 3 timme sedan som svar till spiderbeam

Det kommer att ta slut, när du och jag och alla andra SD-sympatisörer lobbat tillräckligt flitigt bland vänner, släkt och bekanta för en röst på SD år 2014.
17 personer gillade det här.

spiderbeam 3 timme sedan som svar till PetronellaP

Ja så är det! Jag jobbar aktivt i SD sedan ett år tillbaka och sprider alla sidor samt pratar med släkt och vänner. Har ganska säkert upplyst och fått ett 10- tal vänner att rösta SD 2014.
14 personer gillade det här.

PetronellaP 3 timme sedan som svar till spiderbeam

Nice :)) !!!
3 personer gillade det här.

Thomas Berg -72 3 timme sedan

Kanske det var ett proforma æktenskap dær sex inte ingick? Undrar hur många flickor dom killarna våldtar som inte vågar anmæla? Måste vara hundratusentals bara i Sverige.
10 personer gillade det här.

Andrej Dokic 3 timme sedan

Tycker att den där Mikael Åberg som skrev artikeln borde anmälas till granskingsnämnden, som förvisso är PK, men bara för att röra om i grytan. Att kalla personen "örebroare" kommer givetvis att i gemene persons ögon direkt dra tankarna till någon svensk. Med det i hand borde svenskar känna sig kränkta här.
Hur kan man kalla någon för örebroare om han är medborgare i Tunisien?
Men vi vet att PK media gör det för att just dra bort tankarna att personen förmodligen är en menait. Varför jag skriver menait, för om personen hade varit någonstans från europa hade media direkt skrivit det.

Det korrekta hade varit att skriva "En 40-årig man boende i örebro"

Detta var iofs också väldigt PK. "Han ska utge skadestånd till målsäganden med 65 000 kr".

Hm ett mobilt vandrande tält som känner sig kränkt för att någon krävt att ta henne i hand eller krävt att få se ansiktet får 70.000 i regel. Hur kan då detta hamna på 65.000?
45 personer gillade det här.

Fredrik Larsson 3 timme sedan som svar till Andrej Dokic

Intressant att få ihop logiken "Örebroare" och "utvisas i 10 år" i samma mening.
Kan bara ske i Sverige.
32 personer gillade det här.

von_Engelbrecht 3 timme sedan som svar till Andrej Dokic

Det riktigt korrekta hade väl varit att skriva "En 40-årig tunisier"?

Jag undrar för övrigt hur han förklarade samtalet till 112, där kvinnan gråter och han hörs kräva sex
23 personer gillade det här.

mariastuart 3 timme sedan

När hovrätten sagt sitt kommer utvisningen att strykas. Någon som sätter emot?
15 personer gillade det här.

evil 3 timme sedan

Livstids utvisning borde ske automatiskt för alla brott som har fängelse som påföljd.
Det är det enda straff som skulle avskräcka dessa människor.
30 personer gillade det här.

My_Skandinavia 3 timme sedan

Cool - extra bonus - multikulturen viser sit sande ansigt.
11 personer gillade det här.

Dannie_X Top 10 3 timme sedan

När jag såg denna notis hajade jag till när de som avslutning tvingades meddela att GM utvisas.

Vad synd de är om media, kunde de inte dölja eller förvanska den strafföljden på något vis?
Nu lär väl vissa chefsredaktörer vrida och vända sig i mardrömmar över att de var tvugna att avslöja detta lilla faktum, som direkt avslöjade att sexualvåldsbrottslingen inte var en "etnisk svensk mitt i livet".
21 personer gillade det här.

Dannie_X Top 10 3 timme sedan

Varför i hel-te är monstret välkommen tillbaka om 10 år? Livstids utvisning hade vart det enda rätta.
64 personer gillade det här.

gusenica 3 timme sedan som svar till Dannie_X

Det spelar ingen roll om han får livstids utvisning. Han kan efter någon månad söka asyl på en annan identitet. Hade han varit några år yngre hade han säkert fått PUT som ensamkommande flyktingbarn.
14 personer gillade det här.

Vadaadaa 3 timme sedan som svar till Dannie_X

Du har fel. Livstids arbetsläger i Norrbotten utan kläder hade varit det enda rätta.
12 personer gillade det här.

Trackback-länk

Senaste/populärast
Senaste

Terroristexpert sågar Jan Guillou
Giriga ungsossar lurar till sig skattepengar
“Samhällets sista tillåtna rasism”
Ullenhag vill öka på massinvandringen
Nya konspirationsteorier om kopplingar mellan SD och Avpixlat

Populärast
Krönikörer
Mats Dagerlind
Hera Lamppu Maduro
Mrutyuanjai Mishra
Arkiv
Kategorier
Besökare

MediaCreeper Creeper


Donera
MigiLeaks
Hjälp till att sprida Avpixlat
Följ oss på
Följ oss på Twitter
Avpixlat
#svpol
MorKarins profile

MorKarins RT @tom_sjolund: “..skyldighet att ge männi­skor som flyr undan förföljelse en fristad” Hemma hos dig då @erikullenhag ? #svpol 47 seconds ago · reply · retweet · favorite


1 new tweet
ShashikaNP profile

ShashikaNP RT @MariaEklof: Marita Eerola skriver bra om varför välfärdsföretag (likt alla andra företag) behöver kunna göra vinst. #svpol newsmill.se/artikel/2012/0… 58 seconds ago · reply · retweet · favorite


1 new tweet
olofpalmskrutt profile

olofpalmskrutt RT @KraftJohan: @CoffeeAndBlues Klokt. Alltför hög risk för överraskningssex. Endast @batikhaxanberit hade trivts som fisken i vattnet. #svpol about 1 minute ago · reply · retweet · favorite
MorKarins profile

MorKarins RT @1_SebastianL: När folk lägger ner tid på att debattera om "kinapuffar" så har någonting gått JÄVLIGT fel. #svpol #SverigeIEttNötskal #pinsamt about 1 minute ago · reply · retweet · favorite


2 new tweets
MorKarins profile

MorKarins RT @TomasErik75: Fler tågproblem för SJ som följd av eftersatt underhåll. Vart tog pengarna för underhållet vägen? svd.se/nyheter/inrike… #svpol about 1 minute ago · reply · retweet · favorite
beckmansasikter profile

beckmansasikter Sveriges pensionärer får den största pensionshöjningen någonsin tack vare att så många fler arbetar och ekonomin växer #svpol 2 minutes ago · reply · retweet · favorite
amandaagestav profile

amandaagestav @CeciliaGarme nope för Hägglund har flyttat ;) #svpol 2 minutes ago · reply · retweet · favorite
KraftJohan profile

KraftJohan @CoffeeAndBlues Klokt. Alltför hög risk för överraskningssex. Endast @batikhaxanberit hade trivts som fisken i vattnet. #svpol 2 minutes ago · reply · retweet · favorite
MorKarins profile

MorKarins RT @TommyFunebo: Ännu en misslyckad strukturreform slår mot folket; dags att låta SJ ta över ansvaret för sina egna spår igen, bit.ly/MKJYCO #svpol 3 minutes ago · reply · retweet · favorite
olofpalmskrutt profile

olofpalmskrutt RT @Avpixlat: Terroristexpert sågar Jan Guillou: bit.ly/QdH4WT #svpol #svpbs 3 minutes ago · reply · retweet · favorite
MorKarins profile

MorKarins RT @setovis: Giriga ungsossar lurar till sig skattepengar j.mp/MZESkM Piteå-Tidningen SSU Norrbotten lurat till sig ca 200 000 kr #svpol #svd 3 minutes ago · reply · retweet · favorite


7 new tweets
CeciliaGarme profile

CeciliaGarme Bankeryd 2005: 4 partiledare förhandlar miljardreformer medan journalisterna väntar i trädgårdsmöblerna 4 m bort. Är dacapo möjligt? #svpol 3 minutes ago · reply · retweet · favorite
olofpalmskrutt profile

olofpalmskrutt RT @TommyFunebo: Vad vore Rörelsen utan bidrag? bit.ly/Pw1RHB #spol #svpol 4 minutes ago · reply · retweet · favorite
setovis profile

setovis Giriga ungsossar lurar till sig skattepengar j.mp/MZESkM Piteå-Tidningen SSU Norrbotten lurat till sig ca 200 000 kr #svpol #svd 4 minutes ago · reply · retweet · favorite
setovis profile

setovis “Samhällets sista tillåtna rasism” j.mp/NYvOAj DNs H. Arnstads tankar? "jude med jättenäsa, kippa och uppåtvända handflator" #svpol 9 minutes ago · reply · retweet · favorite
TommyFunebo profile

TommyFunebo Ännu en misslyckad strukturreform slår mot folket; dags att låta SJ ta över ansvaret för sina egna spår igen, bit.ly/MKJYCO #svpol 11 minutes ago · reply · retweet · favorite
TommyFunebo profile

TommyFunebo Vad vore Rörelsen utan bidrag? bit.ly/Pw1RHB #spol #svpol 11 minutes ago · reply · retweet · favorite
olofpalmskrutt profile

olofpalmskrutt RT @kentekeroth: FP:s bisarra EU-vurm och massinvandringsvurm gör si påmind igen. Hur kan man bli så verklighetsfrånvänd? expressen.se/debatt/migrati… #svpol 11 minutes ago · reply · retweet · favorite
Marulk2 profile

Marulk2 Alla dessa genuskvinnor. Vilken dum karl har gett Er tillåtelse att twittra från köket egentligen? #svpol 22 minutes ago · reply · retweet · favorite
Avpixlat profile

Avpixlat Terroristexpert sågar Jan Guillou: bit.ly/QdH4WT #svpol #svpbs 24 minutes ago · reply · retweet · favorite
thomaspersson71 profile

thomaspersson71 Härligt! Genusfjanten sågar Hornbachs reklam, men omröstningen i #aftonbladet visar majoriteten tycker den e ok aftonbladet.se/wendela/articl… #svpol 26 minutes ago · reply · retweet · favorite
C_Westling profile

C_Westling Geert Wilders brev till @CeciliaMalmström - Wilders och hans slags politiker, det är vår nyckel… wp.me/p2jGFO-Zr #svpol #eupol 34 minutes ago · reply · retweet · favorite
kentekeroth profile

kentekeroth RT @MXCartoons: Varför hör man aldrig politiker från 7-klövern säga "Äldreomsorgen måste bli generösare - det har vi råd med."? expressen.se/debatt/migrati… #svpol 38 minutes ago · reply · retweet · favorite
Goinghak profile

Goinghak Varför är vänstern så hatfylld mot folk med andra åsikter? Jag skäms inte för att prioritera Sverige och svenskarna före andra...#svpol 38 minutes ago · reply · retweet · favorite
kentekeroth profile

kentekeroth Klockrent! "Vem fan bryr sig", säger Emmabodafestivalens chef. dn.se/kultur-noje/mu… #svpol 38 minutes ago · reply · retweet · favorite
gabrielehrling profile

gabrielehrling Om OS ledde till perm. högre tillväxt borde Grekland få det istället för nödlån. DN Ekonomi i kass vinkel. dn.se/ekonomi/vardla… #svpol #fb 44 minutes ago · reply · retweet · favorite
EmilEsselin profile

EmilEsselin #svpol Tråkigt att de hur organisationen upprättas. Klagar på att Muf festar, men själva svindlar de.. #SSU pitea-tidningen.se/nyheter/artike… 44 minutes ago · reply · retweet · favorite
pandark2083 profile

pandark2083 Varför #sparkagunnarsson ? det är ju inte han som går på bidrag och gruppvåldtar. #svpol 49 minutes ago · reply · retweet · favorite
karlboll profile

karlboll Syria’s civil war: A vacuum looms | ow.ly/1OnpLu #svpol 51 minutes ago · reply · retweet · favorite
MariaEklof profile

MariaEklof Marita Eerola skriver bra om varför välfärdsföretag (likt alla andra företag) behöver kunna göra vinst. #svpol newsmill.se/artikel/2012/0… 52 minutes ago · reply · retweet · favorite
tom_sjolund profile

tom_sjolund “..skyldighet att ge männi­skor som flyr undan förföljelse en fristad” Hemma hos dig då @erikullenhag ? #svpol about 1 hour ago · reply · retweet · favorite
MartinMoberg profile

MartinMoberg Vaga begrepp är ingen hit så vad menade polisen i Malmö med "gemene man"? Bloggat lästips @rodaberget: martinmobergsblogg.blogspot.se/2012/07/dagens… #svpol, #malmö 2 hours ago · reply · retweet · favorite
ThomasBohlmark profile

ThomasBohlmark Det värsta är för dem som kommer efter och får städa upp skiten. pitea-tidningen.se/nyheter/artike… #svpol 2 hours ago · reply · retweet · favorite
jespervarn profile

jespervarn RT @wisemanswisdoms: Märkligt att ingen i svensk media är intresserad av hur det ser ut i Östersjön. vg.no/nyheter/innenr… #svfm #säkpol #svpol 2 hours ago · reply · retweet · favorite
JakobLundgren profile

JakobLundgren Minst 70 % av issmältningen orsakad av mänsklig påverkan supermiljobloggen.se/2012/07/minst-… via @supermiljoblogg #svpol #swgreen 2 hours ago · reply · retweet · favorite
malndsrm profile

malndsrm RT @ftkarlsson: Den asylsökande man som hotade att begå självmord i Flen i tisdags har fått sitt ärende hos Migrationsverket öppnat igen #svpol 2 hours ago · reply · retweet · favorite
krenaud profile

krenaud #svpol #obildbara RT @danielswedin: Och i avdelningen Inte alls bra: Miljoner till SSU Norrbotten på falska grunder – pitea-tidningen.se/nyheter/artike… 2 hours ago · reply · retweet · favorite
Avpixlat profile

Avpixlat "Samhällets sista tillåtna rasism": bit.ly/OdA53S #svpol #svpbs 2 hours ago · reply · retweet · favorite
FranceFoWL profile

FranceFoWL RT @swedenvsassange: So who is Julian #Assange’s new lawyer, Baltasar Garzón? By @profsarahj | The Conversation theconversation.edu.au/so-who-is-juli… #WikiLeaks #Garzon #svpol 2 hours ago · reply · retweet · favorite
StefanBergmark profile

StefanBergmark "Rätten att definiera rörelse". Bra av @Erik907 om Pridedebatten: tmblr.co/Zp5JIyQ3FweE #svpol 2 hours ago · reply · retweet · favorite
KDUSverige profile

KDUSverige RT @ChristianCkd: Skoj att träffa KDU Sörmland i Eskilstuna. Mycket fokus på Kuba & organisation. Grymt taggade på medlemsvärvning. Nice! @KDUSverige #svpol 2 hours ago · reply · retweet · favorite
beckmansasikter profile

beckmansasikter S är emot dem som arbetar i alla servicenäringar som hushållsnära tjänster, restaurangbranschen, byggbranschen. Varför? #svpol #Gävle 2 hours ago · reply · retweet · favorite
beckmansasikter profile

beckmansasikter S är emot rot och rutavdrag som permanent åtgärd, och man vill fördubbla arbetsgivaravgifterna på unga #svpol #arbetslöshetsparti 3 hours ago · reply · retweet · favorite
frokensverige profile

frokensverige RT @MXCartoons: Kära Twitterarkeologer, året är 2012 & minskad invandring ses ännu som en tabubelagd fråga hos 7/8 riksdagspartier. Ja, fnissa på ni. #svpol 3 hours ago · reply · retweet · favorite
Avpixlat profile

Avpixlat Ullenhag vill öka på massinvandringen: bit.ly/Odt4Qt #svpol #svpbs 3 hours ago · reply · retweet · favorite
Mittswe profile

Mittswe Ingrid Carlqvists tal på yttrandefrihetsmötet i Bryssel j.mp/LPFqxf #svpol 3 hours ago · reply · retweet · favorite
JosefinHelander profile

JosefinHelander "Varken Högerpariet eller Arbetarpartiet tycker att den svenska arbetskraften är ett problem, utan snarare tvärtom." #svpol Jag sa ju det ;) 3 hours ago · reply · retweet · favorite
EmilEsselin profile

EmilEsselin RT @niklassvensson: Denna toksågning av kulturvänstern borde vara obligatorisk läsning på alla journalistskolor, förresten: bit.ly/MeZHt5 #svpol 3 hours ago · reply · retweet · favorite
Mittswe profile

Mittswe Zigenare från Rumänien begärda häktade efter dieselrån j.mp/Qc7lES #svpol 3 hours ago · reply · retweet · favorite
Mittswe profile

Mittswe PET gillrade fälla – levererade automatvapen till islamister i Hizb-ut-Tahrir j.mp/Qc7pVi #svpol 3 hours ago · reply · retweet · favorite
AnnyBerglin profile

AnnyBerglin Här hörni, här har ni mer att uppröras över. Mer #osvenskt blir det väl knappast. yfrog.com/ocxvpjwj #svpol 3 hours ago · reply · retweet · favorite
j_salcedo profile

j_salcedo RT @TommyFunebo: Är @aronmodig tagen i förvar, @kdusverige? bit.ly/PuC96p #svpol 3 hours ago · reply · retweet · favorite
TrMichell profile

TrMichell Polskt par lämnade barn på flygplats expressen.se/nyheter/polskt… rasistiskt att skriva polskt.. #svpol 3 hours ago · reply · retweet · favorite
Par_Sjogren profile

Par_Sjogren "Jag skulle snarare kalla det en kultur," nordfront.se/ssu-norrbotten… #ssu #svpol 3 hours ago · reply · retweet · favorite
Bettanett profile

Bettanett RT @JPekkaH: Om jag tycker att Kitimbwa Sabuni åsikter är dumma, gör det mig då per deff, till rasist/främlingsfientlig? #svpol #jannegunnarsson #rasism 3 hours ago · reply · retweet · favorite
ErikSandblom profile

ErikSandblom Behövs inget förbud mot att röka utomhus. Vuxna människor kan själva komma överens sverigesradio.se/sida/artikel.a… #svpol 3 hours ago · reply · retweet · favorite
ftkarlsson profile

ftkarlsson ...Så nu ska man alltså kunna hota till sig asyl i Sverige? sverigesradio.se/sida/artikel.a… #svpol 3 hours ago · reply · retweet · favorite
NewtMiller profile

NewtMiller RT @KraftJohan: Varför är vänsterfolket så rädda för Avpixlat? Där står ju bara fakta som vänsterjournalisterna vägrar berätta om. #svpol 3 hours ago · reply · retweet · favorite
mattiastykesson profile

mattiastykesson På balkongen och lyssnar på debatt i @SR_StudioEtt om utökat rökförbud. Hur långt kan vi gå med rökförbud tom. utomhus? #svpol #rökförbud 3 hours ago · reply · retweet · favorite
ehrenberg profile

ehrenberg RT @KDUSverige: Uppdatering om Aron Modig och bilolyckan på Kuba. #svpol kdu.se/uppdatering-kr… 3 hours ago · reply · retweet · favorite
MorKarins profile

MorKarins RT @Avpixlat: Brudgummen våldtog en annan kvinna - utvisas i tio år: bit.ly/LPIqKf #svpol #svpbs 3 hours ago · reply · retweet · favorite
Join the conversation
Alexa Certified Traffic Ranking for avpixlat.info

Copyright © 2012 Avpixlat - Med ensamrätt


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: