söndag 1 juli 2012

Mordförsök vid torg – stenkastning mot polis – tände eld på rånoffer « Avpixlat

Mordförsök vid torg – stenkastning mot polis – tände eld på rånoffer « Avpixlat: Mordförsök vid torg – stenkastning mot polis – tände eld på rånoffer

DET NYA SVERIGE Vid 17.45-tiden på lördagen larmades polisen till det invandrartäta Hjulsta torg i nordvästra Stockholm. En 27-årig man hade då blivit svårt knivhuggen, möjligen inne i en affär i anslutning till tunnelbanan. Mannen blödde kraftigt och fördes till Karolinska sjukhuset. Polisen hade många patruller på platsen men ingen greps för dådet, rubricerat som mordförsök.

I samband med polisens närvaro roade sig gängen med att kasta sten mot polispatullerna. En gärningsman greps för försök till misshandel.

AB
Expressen

Tände eld på rånoffer

Under tidig lördagsmorgon skedde ett annat synnerligen brutalt och hänsynslöst rånöverfall i lika invandrartäta Jordbro i Haninge kommun.

En man stod vid en busshållsplats i centrala Jordbro någon gång mellan klockan fyra och fem när två män gick till attack och misshandlade mannen. Därefter rånade de honom på hans jacka och telefon. Det räckte inte. Som en sista förnedring och ren sadism hällde de någon brännbar vätska över honom och satte sedan eld på mannen. Sedan försvann gärningsmännen.

Offret fördes till Karolinska sjukhuset med allvarliga men inte livshotande skador inkluderat brännskador. Gärningsmännen är fortfarande på fri fot och dådet rubriceras som grovt rån, inte mordförsök märkligt nog.

N24

Har du sett något av ovan? Vet du vem som knivhögg mannen i Hjulsta respektive vilka som misshandlade/tände eld på mannen i Jordbro?

Ring polisen, de vill ha dina uppgifter: Telefon 114 14
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-06-30, 21:46 (Uppdaterat 2012-06-30, 21:46) | Kategori(er): Brott, Inrikes

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 6 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
203 kommentarer 2663 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 157 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Thomas Berg -72 7 minut sedan

Socialism ær det effektivaste sættet att utrota ett folk.

mickej 1 timme sedan

Det räcker nu, nu får det f-nemej vara nog! Vi svenskar eller de som vill vara det, måste stå upp för varandra. Det finns inte i min värld att x antal invandrare ska förstöra för alla. Hög tid vi river deras svenska medborgarskap(är de under 18år så river vi även föräldrarnas)så vi får slut på denna våldtäkt på Sverige och svenskarna. DET RÄCKER NU!
26 personer gillade det här.

anders streifeldt 1 timme sedan

Sverige - en lektion i politisk korruption.
How to fuck up a country in no time.
15 personer gillade det här.

tobigforyou 1 timme sedan

8,3% idag för SD i en "UM" mätning!! Gött mos.
21 personer gillade det här.

kultainen 1 timme sedan som svar till tobigforyou

Du gjorde min dag!
6 personer gillade det här.

novaspace 1 timme sedan

OT. Julia Caesars senaste krönika.

http://snaphanen.dk/2012/06/30...

4 personer gillade det här.

tenore36 2 timme sedan

Varför sker detta? Svaret är : oavsett hur mycket bidrag, sjukvård, tandvård, barnbidrag, etc. kommer invandrarna ändå inte upp till svensk bostads och förmögenhetsnivå. Dom strövar omkring och ser skillnaden, kan inte acceptera och visar sitt förakt med vilka kriminella metoder som helst. Detta är så uppenbart att det är obegripligt att myndigheterna inte insåg detta från början. Avundsjuka kan man också kalla det. Skicka tillbaka alla utan jobb och försörjningsmöjligheter och hjälp dem i deras hemländer. Situationen här är fullständigt absurd. Framtiden är om möjligt ännu värre, med den kommande somalie-syriska invasionen. Vi som kallar oss svenskar har fått ett hel--ete i vårt eget land. Vet inte hur många gånger om da'n jag kollar om plånboken ligger kvar i fickan!
27 personer gillade det här.

Karl Johan Lindevall 2 timme sedan

/-klöverns barn ger sig allt mera gällande i dagens Sverige . Kan aldrig den homogena svenska befolkningen inse att det enda parti som har en vettig invandringspolitik är Sverigedemokraterna . Eller tror de fortfarande på den vänstervridna pressens hätska och när det så behvs , den fullkomliga tystnaden , gentemot SD . Det enda parti som vågar stå för sina politiska åsikter utan flummerier och halvdantade halvsanningar mot andras åsikter .
24 personer gillade det här.

Bajen666 2 timme sedan

Nu är det dax....in med militär....vi kan ju börja med fjälljägaren som brukar vara här inne och kommentera..!
Varför är dom i Afganistan när dom behövs på hemmaplan..?

SD 2014.
26 personer gillade det här.

BluEightTwo 3 timme sedan

Att bränna upp sina rånoffer är endast busungars oförargliga hyss menar vår käre Jerzy Bagdad-Bob Sarnecki. Såvida det inte det var svenska gärningsmän , då blir det en månadslång " svenskarna var skyldiga till förintelsen-kampanj " i Svt och Tv4.
23 personer gillade det här.

RetaliaTOR 3 timme sedan

Någon som tycker att detta var oväntat?
14 personer gillade det här.

Roger Lindström 3 timme sedan

Säger bara en sak!! Ingen ungdomsgård då sker sådana saker!! Vi måste även utreda om polisen gick hårt fram och provocerade dessa guldklimpar till människor
20 personer gillade det här.

observingtheobvious 3 timme sedan

Snart kommer detta att ske var och varannan dag i alla kommuner i Sverige.
28 personer gillade det här.

hva410e 3 timme sedan som svar till observingtheobvious

Svensken kommer att behöva beväpna sig om det här fortsätter, jag såg för en tid sedan
att min dotter hade skaffat "pepparspray", och då jag påpekade att det var olagligt att inneha pepparspray,
så svarade hon att allt fler svenska tjejer har detta för att kunna skydda sig.Är det detta pris vi svenskar skall betala för att vi skall ha den flyktingpolitik som våra politiker har skapat???
41 personer gillade det här.

janrickolina 1 timme sedan som svar till hva410e

Det spelar ingen roll vad lagen säger ,det är din plikt och rättighet att få försvara dig å de dina med alla medel mot angripare.
3 personer gillade det här.

gubbenibyn 3 timme sedan

Berikning och åter berikning. Vi glömmer inte vad du gjort med Sverige, Mona.
35 personer gillade det här.

kustseglaren 3 timme sedan

Det verkar som vissa personer inspirerarats av fredsprofetens religion som den utvecklats så exemplariskt i det vackra Syrien. Där tycks alla koran läsare fått utveckla sin lära fritt. Om det är vägen dessa män gillar,och likheterna finns ju påfallande tydligt, så kan då jag som svensk skstgebetalare och libersl humanist inte fatta varför de inte åker dit bums eller söker politisk asyl...hos Assad...
Där kan man utveckla våld och eld lust liksom eldgivningslust ockdå mot kvinnor bsrn och äldre... Intr bara mot enskild i vöntsn på bussen...
Hur ksn såna här typer bara tänka... Obegripligt vidrigt.mordfördök..förnedring..ovärdigt sverige och allt vad vumanism gäller..
12 personer gillade det här.

1368 4 timme sedan

Kan man inte se detta som en ren och skär krigsförklaring? Våld kanske inte är det roligaste och bästa man kan hitta på men jag befarar att dessa personer inte förstår något annat än just det.
De roar sig på svenskarnas bekostnad varje gång de gör på detta vis, självklart vet de att de inte kommer att bli särskilt hårt straffade.
Att bilda medborgargarden har varit aktuellt länge i detta land varför sker inte det? Eller måste ännu fler bli mördade och misshandlade?
19 personer gillade det här.

janrickolina 1 timme sedan som svar till 1368

Du har så rätt ,ja varför sker inte detta med medborgargarden.
2 personer gillade det här.

bowlaren 4 timme sedan

Våldet brer ut sig, i det nya Sverige.
http://svenssonsfunderingar.wo...
11 personer gillade det här.

invandrare1957 4 timme sedan

Svensk rättvisa har lärt invandrarna att hitta på en historia och håll ihop om den så klarar ni er. Och invandraren kan blir bara kaxigare han anser sig själv som mycket smartare än svensken. Det här kommer att bli svenskens död om man inte tar tag i det hela och slutar kalla allla svenskar direkt dom har begått brott. Tillslut så kommer batikhäxorna o vänstern också bli våldtagna så får vi se om dom vaknar. Troligen inte för dom är inte dom vassaste knivarna i Sverige men dom kommer fram i media för dom passar medias syfte.
18 personer gillade det här.

1368 4 timme sedan

Sverige är i krig, när ska svenska folket inse att det är dags och nödvändigt att försvara sig?
Och snälla alla som skriver på detta forum hoppas inte på politker eller SD detta är något som det svenska folket måste ta itu med.
Många hoppas kanske att det ska räcka med att behöva gå till valurnan nästa val men ledsen det räcker aldrig i tiden.
33 personer gillade det här.

lebus 3 timme sedan som svar till 1368

Sant det du skriver- men vad ska vi göra?! Visst, vi kan bilda medborgargarden och agera på gatorna men vi har inte samhället och staten med oss. Det kommer att ses som en attack på systemet, och då Sverige har mångkultur inskrivet i grundlagen sedan något år tillbaks är det vi som agerar som blir de jagade av landets polis (och militär).

MP tvingade M till denna lösning för att behålla regeringsmakten och då makt korrumperar valde M att förråda sitt eget land i och med denna skrivning i grundlagen att Sverige är ett mångkulturellt land.

Jag säger inte att vi inget skall göra men det har onekligen blivit svårare att vara svensk i sitt eget land. Personligen tror jag (tyvärr) att det måste bli värre innan det kan bli bättre. Regeringen och folket måste tvingas se hur landet Sverige går ner sig ytterligare innan de förstår att vi måste agera. Om det då är försent när de (förhoppningsvis) inser vårt prekära läge får framtiden utvisa.

Våra politiker och landets befolkning måste vakna och se verkligheten som den är- om inte är det kört för landet Sverige som vi kände det en gång.

SD 2014!!
18 personer gillade det här.

1368 2 timme sedan som svar till lebus

Låt oss börja med att ta ställning till det svenska folkets medbestämmanderätt. Har vi varit med och beslutat om att göra Sverige mångkulturellt?
Vi har idag vant oss vid att människor ges alla möjliga rättigheter utan minsta krav på motprestation eller förmåga. men i grund och botten kräver varje form av medbestämmande en förmåga att kunna använda sig av denna rätt, på ett rationellt sätt.
Om vi abstraherar från föreliggande fall och uttalar oss i helt allmänna ordalag så skulle exempelvis ingen förnuftig människa ge en psykiskt svårt störd människa rätten att bestämma över hans liv. likaså vore det oklokt att ge ett folk som befinner sig i ett tillstånd av hypnos eller narkos, någon som helst medbestämmanderätt. Detta ställer oss inför det svåra problemet att vi å ena sidan är beroende av att få stora delar av folket med oss, men att vi ändå inte kan ta den rådande opinonen som grundval för vår politiska agenda. Kort sagt vår uppgift består i att väcka ett bedövat folk, ur sin narkos, förvandla dessa till kämpar vars kamp gäller att skapa den grundval på vilken en rationell medbestämmanderätt måste vila. Eller enklare uttryckt -Segern måste föregå rätten - enligt vår mening är din analys rätt. Att få statsmakten på vår sida är och förblir en omöjlighet eftersom den svenska staten inte längre är en stat för det svenska folket, detta ter sig som en motsägelse,endast om man
tar till sin egen utgångspunkt de fullständigt felaktiga analyser som förvanskar det historiska skeendet till ett vänster eller kanske ett kommunistiskt projekt.
Om det vore så väl behövde vi bara rensa inom statsapparaterna, och ersätta landsförrädarna med det egna folket. Men tyvärr är det inte så väl, den svenska staten liksom alla västerländska stater agerar inte i ett kommunisktiskt intresse utan realiserar kapitalistiska, imperialistiska makt intressen.
Men eftersom imperialismen är den enda dominerade makten vore det utopiskt att tro att vi kan förändra statsapparaten så att de åter agerar i svenska folkets intressen, helt generellt gäller i alla historiska lägen att man omöjligen kan ta makten utan att krossa den bestående makten, dagens maktförhållanden gör att vi befinner oss i en till synes mycket motsägelsefull position vår kamp gäller nationens, folkets och folkrättens bevarande.Men den kampen kan inte vinnas på det nationella planet utan bara på det internationella, och detta återigen av det mycket enkla skälet att man inte kan inneha den makt som andra har utan att krossa makthavarna
Som en sista punkt vill jag avliva den konservativa vidskepelsen att man kan skilja mellan ekonomisk och politisk makt, definitionsmässigt kan man göra så - men i realiten kan dessa två aspekter hos en och samma makt skiljas från varandra. Historien är full med bevis för att den politiska makten kan krossas utan att man undandrar den ekonomiska makten.
Oswald Spenglers profetia, att slutstriden kommer att stå mellan pengarna och blodet i behov av en mera tidsenlig interpretation. Vi kan inte längre gå som katten kring gröten, behandla den ekonomiska makten som helt ovidkommande och...
visa mer
6 personer gillade det här.

ujin 4 timme sedan

Svenska 'Cops' skulle ju bli en storsäljare!
4 personer gillade det här.

kultainen 1 timme sedan som svar till ujin

De skulle bli ihjälskrattade av övriga världen. Att tala id....r till rätta och skriva AINO på en polisbil är en överkurs av idioti!
Enligt Leif GW Persson är Sveriges polis en sämsta i hela världen!
Jag håller med honom!
7 personer gillade det här.

Leikin 5 timme sedan

Undrar om herr Ullenhag någonsin är med polisen ute i verkligheten någon natt och ser konsekvenserna av sin egen naiva politik?
18 personer gillade det här.

PA Persson 5 timme sedan

Hur många Svenskar har blivit mördade dom 2 sista åren av invandrare??????
Skulle vara intressant att veta, är här någon inom "Avpixlat" som kan få fram en statistik??????
Orsaken till våldet och morden är 7-klövern, som tillåter denna invandring.
28 personer gillade det här.

ExilSvenskAustralien 7 timme sedan

Hande mig for ett antal ar sedan att jag blev spontant overfallen och nedstampad av afrikaner (foljt av 18 timmar
pa intensiven med instampad okben, orbitalbotten, krossat nasben
avslagna framtander, skadad synnerv och en valdig massa stygn, frakturer o blamarken).

Polisens reaktion pa anmalan:

"Men vad ska vi gora om du inte vet vilka det ar"

Lyckades efter mycket om o men ta reda pa vilka det rorde sig om o meddelade namn till polisen, varpa svaret da blev:

"Jaja, men vi prioriterar anda inte den har typen av brott for narvarnade"

...och 2 ar senare fick jag ett brev om att arendet var nedlagt, utan att
dom hade intervjuat nagra vittnen, garningsman eller nada.

Obviously, sedan dess har jag tagit itu med alla snarlika situationer sjalv utan att inblanda polis,

Har nere i Australien slapper man ju inte los oidentifierade, krigsskadade milisiagrupper pa gatorna ,samt laser in vald-&sexbrottslingar i fangelse, sa har inte behovt ta "lagen" i egna hander sedan jag flyttade hit.

Ser ingen annan utvag an att Sverige antingen maste folja samma linje som man gor har, eller att folk, liksom jag, inte kommer fasta en tanke pa den icke-existerande svenska rattsstaten och helt forlita sig privat for brottspreventiva atgarder (uppkommer en hotbild - sla forst och sluta inte) saval som pafoljd efter utfort brott. Den dumsvenska "skyll dig sjalv & hur ska vi hjalpa stackars garningsmannen" approachen fungerar bevisligen inte vare sig for att skydda medborgarna, eller for att annat an att ytterligare fornedra brottsoffren genom att staten meddelar att det var ok att overgreppet mot honom/henne begicks. .

Hur stor andel av befolkningen har redan nu antingen utsatts eller har fatt genomlida att ngn som star dem nara har fatt utsta detta & Hur lange till ska man fa ha fri jaktsasong av "etniska svenskar" innan bagaren rinner over en gang for alla??
32 personer gillade det här.

SavingRonStewart 2 timme sedan som svar till ExilSvenskAustralien

Ja. Spannet av fångar i våra fängelser är väldigt brett. Kan tänka att det finns många nödvärnsmartyrer. Personer som helt enkelt försvarat sig mot rånare och inbrottstjuvar men som sedan dömts som brottslingar, tappat förtroendet för rättsstaten och skaffat sig en kriminell identitet - tyvärr. Nödvärnsrätten måste stärkas. Samtidigt som straffen för våldsbrott behöver skärpas.
6 personer gillade det här.

1368 4 timme sedan som svar till ExilSvenskAustralien

I Sverige försvarar sig folk inte det är helt vanvettigt.
13 personer gillade det här.

ExilSvenskAustralien 8 timme sedan

Pa morgonnyheterna precis talade politikerna varma om ett nytt forslag for att minska "flyktingstrommen", namligen att alla som kommer till landet som "papperslosa" per automatik skall skeppas ut o lasas in i nat vedervardigt gammalt malaysiskt fangelse under minimum 12 manader. Alla parter var rorande overens om att det inte fanns nagra nackdelar i forslaget.
Fordelarna ar att farre "flyktingar" kommer kanna sig sugna pa att komma hit nar dom VET att dom kommer fangslas i minst ett ar innan dom ski

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: