torsdag 19 juli 2012

Manifestation i Bollnäs till försvar för mångfaldens våldtäktsmän « Avpixlat

Manifestation i Bollnäs till försvar för mångfaldens våldtäktsmän « Avpixlat: Manifestation i Bollnäs till försvar för mångfaldens våldtäktsmän

VANSINNE Nu på fredag anordnas i Bollnäs en manifestation “mot rasismen”. Initiativtagarna gillar inte att det har protesterats på orten mot att en ung kvinna blev våldtagen, misshandlad och rånad av gärningsmän med utländsk härkomst. Sådana protester anser Nadja Olofsson, Ester Rogalski Åkerström och ytterligare en handfull självutnämnda “antirasister” är rasistiska. Nu vill man visa att man står upp “för mångfald och allas lika värde”, dvs alla utom den våldtagna kvinnan som uppenbarligen tyst ska finna sig i sitt öde.

För några dagar sedan utsattes en 18-årig svensk kvinna i Bollnäs för en överfalls- och gruppvåldtäkt av flera gärningsmän av utländsk härkomst. Förutom våldtäkten blev kvinnan även slagen, sparkad och rånad. Efter händelsen delade några personer ut flygblad i Bollnäs i protest mot att svenska kvinnor våldtas av invandrare. Personerna tillhörde enligt uppgift en högerextrem organisation och protesten gillades inte av ortens mångfaldskramare som nu anordnar en demonstration “mot rasismen”. I stället för att göra det smarta, dvs inte låta högerextremisterna få ensamrätt på att ta avstånd från invandrarvåld och invandrarvåldtäkter, agerar man nu nyttiga idioter åt dem man ogillar, lämnar den våldtagna kvinnan i sticket och ställer sig på våldtäktsmännens sida.

Många Bollnäsbor är förstås upprörda över den osmakliga manifestationen till försvar för våldtäktsmännen, även om detta inte framkommer i V- och MP-styrda medier som inte överhuvudtaget nämner att det var den brutala våldtäkten och misshandeln som var skälet till den flygbladsutdelning som “antirasisterna” nu ska demonstrera mot. Bland de som upprörts finns bland annat våldtäktsoffrets far som i ett öppet brev på den Facebook-sida som arrangörerna av denna påstått antirasistiska manifestationen skapat skrev följande:

Hej.

Jag heter Daniel Mårtensson och är pappa till offret som blev utsatt för misshandel samt våldtäkt i onsdags. Jag och min familj har följt diskussionerna på den här sidan. Jag vädjar till de som ligger bakom denna manifestation att tänka om en extra gång och ställa in på fredag.

Snälla gör det åtminstone för min dotters skull. Det kom som ett slag på käften när vi fick höra om detta. Vi kan inte förstå att ni har bjudit in hundratals människor för att demonstrera mot rasism så här tidigt efter allt som hänt.

Jag trodde sådana som ni kämpade för medmänniskor men tydligen tillhör väl inte min dotter dit i era ögon.

Jag har nu märkt mycket väl vilka det är som bryr sig och tar hand om de drabbade och förtryckta i samhället och det är inte så kallade anti-rasister kan jag lugnt säga.

Jag och min dotter tänker ta bilen och åka bort denna dag för att hon ska slippa se, höra och uppleva detta vidriga sätt att hantera det som hon blev utsatt för.

Förstår ni inte att ni sliter upp totalt allt! Vi sitter vakna dygnen runt och försöker på alla sätt stötta varandra att släppa hatet men det är helt omöjligt och denna manifestation ni tänker genomföra ökar vårat hat ännu mer!

Detta är bedrövligt att ni går ut öppet med att det är helt okej att våldta och misshandla kvinnor. Att ni får tillstånd dessutom går över mitt förstånd.”

Brevet raderades dock snabbt av arrangörerna vars tolkning av mångfald inte inkluderar att en mångfald av åsikter får komma till uttryck. De är heller inte det första exemplet på den här sortens bakvända aktioner där man vänder ryggen åt brottsoffren och deras anhöriga och i stället manifesterar för gärningsmännen. När småbarnspappan Tommy Lundén brutalt sparkades ihjäl av Erick Mushitu Mwinkeu från Kongo och hans nysvenska kumpaner hände samma sak. De som ville protestera mot invandrarvåldet utpekades som rasister och manifestationer för mångkulturen anordnades understödda av media med Dalademokratens Göran Greider i spetsen utanför vars redaktionsfönster den brutala dödsmisshandeln ägde rum.

Hela Hälsingland
SR
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-17, 16:40 (Uppdaterat 2012-07-17, 16:57) | Kategori(er): Inrikes

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 70 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
215 kommentarer 2784 gillar mottaget
Dela på
Visar 77 av 1305 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


MENA-hyena 1 timme sedan

Som nån skrev på Flashback:

Låt mig få bryta ner denna händelse:

1. Utomhus-våldtäktsvåg i Sverige.

2. Våra grannländer visar på enorm överrepresantion av utomeruopeisk invandring för dessa brott. Signalementet på gruppvåldtäkten i Bollnäs visar på utom-europeiska från MENA/Afrika. Har en riktig gruppvåldtäkt skett? Ingen som vet...

3. Feministerna/vänstern lägger kraft på någon korvsugerska i en reklam i Simmirishamn. Som vanligt så är man väldigt försiktig gällande våldtäkter. Eller försiktig och försiktig, de flesta våldtäkter sker i hemmet. Och de flesta män kan nog våldta, så är det, tänker feministerna.

4. SMR ger sig ut och gör sin manifestation.

5. Vad blir kontetan för feministerna och vänstern av detta? Jo de skapar en "Anti-rasistdemonstration".

Här blir det lite syntax error i min mening. Ok ok, jag fattar. Alla feminister, alla vänster, all media hatar SMR. Men det är inte poängen. Borde inte detta folk ignorerar SMR. De är radikaler. Men hur många finns det i Sverige? Ett hundratal. Chans att de får makten? 0.00 %. Borde inte istället feministerna fråga sig saker som:

Vem ligger bakom alla uthomhus-våldtäkter? Vilka män? Vilka tider? Vilka områden? Vilka grupper? Hur ser det ut i grannländer? Vad bör vi göra åt det? Hur skyddar vi kvinnor? Skiljer sig dessa våldtäkter från de övergrepp som sker i hem? Listan är lång. Feministernas svar är alltid samma: Alla män våldtar, och vi behöver mer upplysta platser. Halleljuah! Men nu glömde vi ju svara på resten av frågorna? Oviktiga antagligen!

Istället denna orgie i "tolerans och anti-rasism" som i princip endast är plattityder och floskler som inte alls hindrar våldtäkter. Är dessa kvinnor försvarare av andra kvinnor?
2 personer gillade det här.

nissenorton 1 timme sedan

Jag tror att detta kan appliceras här! Tack Toralf.

Stebbings allmänna lag om offentliga projekt

1. Allmän entusiasm. Initiativtagare och upphovsmän förklaras vara genier och visionärer.
Bra gjort tjejer
1.5. Projektet etablerar sig och blir allmänt samtalsämne. Orten är satt på kartan.
Facebook-sida
2. Begynnande desillusionism.
Glömde vi något (offret)
3. Panik/kaos.
Vad gör vi nu, för detta var ju inte genom tänkt
4. Sökandet efter en ansvarig påbörjas.

5. Några, som ej bär ansvaret för fiaskot, straffas,
Vi på avpixlat m,f
6. De som inte varit involverade i projektet får sina belöningar.
Politiker m,f som nu kan anordna en demonstration mot rasism.

Anders Johsson 2 timme sedan

Problemet är ju osynliggörandet av våldtäktsoffret som manifestationen innebär. Inom loppet av några dagar inträffar två saker: 1. En ung kvinna rånas. Misshandlas. Våldtas. Mitt i centrum. Alla (utom de beryktade nazisterna) rycker på axlarna.
2. Nämnda nazister protesterar mot ovanstående. De är enligt uppgift påträngande, högljudda och otrevliga mot förbipasserande, som nynazister tenderar att vara, men de skadar ingen.
Vilken av de två punkterna är då katastrofen som medierna slår på stora trumman för och som det ska till att organiseras manifestation mot? Det är inte konstigt att folk får intryck av att manifestationen är ett förtäckt försvar för våldtäktsmännen. Att arrangörerna som av princip vägrar bemöta offrets familjs kritik och istället raderar deras brev gör inte saken bättre. Det taktfulla hade varit att be om ursäkt, och åtminstone skjuta upp manifestationen (vilket de nu har gjort, men av andra anledningar).
3 personer gillade det här.

Guest 3 timme sedan
Kommentaren är borttagen.

geeezen 3 timme sedan som svar till Guest

Vem är det som blivit psykiskt och fysiskt våldtagen, den VÅLDTAGNA tjejen eller gärningsmännen?

Vad borde man då prioritera att manifistera mot - våldtäkter eller rasism?

Är det inte pinsamt att ett högerextremt parti kommer på idén före er att protestera mot vådtäkter? Hur hade ni reagerat om det bara var svenne banan som var ute och demonstrerade mot våldtäkter, vad skulle ni manifisterat mot då??

Iofs så vet jag innerst inne att du inte kommer förstå vad jag skriver och du kommer antagligen kalla även mig för rasist eller dyl.
1 person gillade det här.

1368 2 timme sedan som svar till geeezen

Fegheten är ju total i Sverige.
1 person gillade det här.

Censurerats 4 timme sedan

På 3 dagar blev 21 tjejer våldtagna - den 12 juli blev en tjej misshandlad och våldtagen av 3 killar. Det är detta fall kommunisterna utnyttjar idag.

Nu existerar inte dessa 21 tjejer och den våldtagna tjejen. Nu har 3 kommunistiska tjejer blivit offer i stället?

Kommunisterna menar att få hot är mer allvarligare än att 21 tjejer på 3 dagar blivit våldtagen. Detta är sjukt och visar kommunisternas människosyn som ska försvaras med "mångfald"

http://helahalsingland.se/boll...

Det var efter nazistmanifestationen förra lördagen som de tre
Bollnästjejerna bestämde sig för att anordna en antirasistisk
demonstration på Brotorget. De skapade ett evenemang på Facebook och på
tisdagseftermiddagen hade 423 personer anmält att de tänkte komma.

Men både på Facebook och andra sidor, vissa med anknytningar till
rasistiska och nazistiska organisationer, har det rasat en debatt om
manifestationen.Debatten på Facebook har arrangörerna kunnat påverka i viss mån, genom
att radera rasistiska och irrelevanta kommentarer från evenemanget.
3 personer gillade det här.

Roland X 8 timme sedan

Sverige måste vara världens sjukaste land.
6 personer gillade det här.

Oberst 10 timme sedan

HelaHälsingland bör byta namn till HalalHälsingland.
7 personer gillade det här.

Emigranten 11 timme sedan

Ledarredaktionen på Helahälsingland har skrivit en gemensam ledare där dom uppmanar människor att delta i demonstrationen mot oss som vill rädda Sverige och kallas Nazister eller rasister på Brotorget i Bollnäs den 25 augusti utan att ens nämna våldtäktsoffren utan nu skriver dom att det är arrangörerna som är offren!

Kan Avpixlat ordna så att det kan bli en demonstration i Bollnäs samtidigt mot våldtäkter, rån, mord, bidragsbrott och övrig brottslighet som följer i spåren av den vansinniga invandringen och även mot hela det politiskt korrekta etablissemanget som håller på att ödelägga Sverige!

Det här måste Avpixlat skriva om!

http://helahalsingland.se/leda...
3 personer gillade det här.

geeezen 4 timme sedan som svar till Emigranten

Hur är detta möjligt?!! Har dom haft gift i morgonkaffet?

Inte ETT (!) enda ord om den våldtagna flickan och hennes familj?!

"Dom 3 modiga flickorna.."WTF?! Dom 3 hjärntvättade (indoktrinerade) flickorna hade passat bättre!

Men ÄRLIGT TALAT - vad är det som händer????
Hur kan man skriva så mycket dynga i en och samma ledare och underförstått eller andemeningen är alltså att dom skall gå ut och hylla gärningsmännen för en väl genomförd våldtäkt..eller vad handlar det om egentligen? Fattar dom inte vilka signaler dom sänder ut i samhället?? Skall du våldta så är det bäst att du är arab eller afrikan, är du svensk så är du körd. Fattar dom inte att oavsett etnisk tillhörighet så skall dom hängas ut..helst på torget till allmän beskådning.

Hela tidningen och redaktionen verkar ha en härdsmälta av det värre slaget!

Detta är nog det sjukaste jag upplevt i mitt 51 år långa liv i Sverige! Jag är född i Malmö och därför har jag också flertalet vänner med utländsk härkomst, så kör inte rassekortet på mig.

Jag är ateist men nu känns det som om jag måste tillbe högre makter för detta har helt spårat ur!

Kan inte någon kontakta Uppdrag Granskning, här finns hur mycket materiell som helst

Tack o g´natt

Det ser mörkt ut i horisonten

Och sist men inte minst S D 2 0 1 4 ! !
4 personer gillade det här.

Convictt 12 timme sedan

Det har under många års tid funnits nynazister i Bollnäs. Numer är det nog ett fåtal kvar skulle jag kunna tro. Men det är trots allt skrämmande att det fortfarande finns folk med sådana/liknande sympatier i landet Sverige (gäller då all extremism).
4 personer gillade det här.

Emigranten 10 timme sedan som svar till Convictt

Vi har en stor skara kommunister kvar i Sverige som hyllar Stalin och vi har en enorm import av Islamister och bägge dessa grupper är väl så farliga som nynazisterna någonsin varit!
6 personer gillade det här.

Uffe_King_Of_Sweden 11 timme sedan som svar till Convictt

Skulle vara kul med en definition på nynazister och skrämmande är det med extremister, men ännu mer skrämmande är det att det slinker med sådana i flyktingströmmarna in i Sverige.
3 personer gillade det här.

Convictt 2 timme sedan som svar till Uffe_King_Of_Sweden

De som själva går med hakkors osv kallas nynazister. Sen att dom hatar allt och alla är väl ingen nyhet. Hitler dödade svarta, judar, handikappade och utvecklingsstörda med.

Gällande import av extremister så är den enda lösning registrering och övervakning. Så bör man utsätta alla för detta, vilket skulle vara rent läskigt. Däremot kan man sluta vara så generös och ta in en för Finland, normal nivå istället.
EMIGRANTEN: Jag sa faktiskt all extremism.

Peo50 14 timme sedan

Demonstrationen avblåstes. Man insåg att det var omdömeslöst naturligtvis, ger motståndarna mot demonstrationen skulden, kallar dem rasister.
11 personer gillade det här.

denaknakejsarna 16 timme sedan

Jag skiter liksom ifall någon är "högerextremist", de hade ju i alla fall modet att visa sig ute på gatorna och protestera. Att vara emot det här kan knappast vara extremt. Däremot är de som ställer sig på våldtäktsmännens sida och pissar på offret och de anhöriga det.
Vet inte om jag kan sätta ord på hur vidrigt det här är eller vad jag önskar ska ske med initiativtagarna till den så kallade "antirasistiska" demonstrationen. Tala om att de väcker hat hos folk.
21 personer gillade det här.

Jax Vendoher 16 timme sedan

Detta är ett av de dyrare priserna vi får betala för mångkulturen. Rån, misshandel, våldtäkter och mord är något våra politiker anser är värt projektet. Undrar när vågskålen vänder? När är tillräckligt många förbrukade svenskar tillräckligt? SD 2014
24 personer gillade det här.

PublicImageLtd 18 timme sedan

http://bloggar.aftonbladet.se/...

Skönt att De Röda Riddarna på Aftonbladet kan lära oss "tycka rätt" i den här frågan också...
11 personer gillade det här.

KS73 17 timme sedan som svar till PublicImageLtd

När jag läser ABs blogg finner jag till min förvåning att jag numera klassas som nazist. Inte för att jag har några sympatier i den riktningen utan enbart för att jag deltar i protesterna mot den galenskap som brutit ut i Bollnäs. Ja, så ser Aftonpravda på saken iaf.
21 personer gillade det här.

geeezen 17 timme sedan som svar till PublicImageLtd

Skrämmande. Trodde inte det fanns så många dårar! "Frittsverige" är ju klockren i sina kommentarer medan dom flesta andra är så skrämmande hjärntvättade
6 personer gillade det här.

nuvetvi 17 timme sedan som svar till PublicImageLtd

Den där Lindberg är en riktig trollkarl. Trollhatt, stav och två horn har han säkert på huvudet också. Finns många som han.
6 personer gillade det här.

Karin 17 timme sedan som svar till PublicImageLtd

Haha;-)))
3 personer gillade det här.

eses46 18 timme sedan

ÄNNU ETT OFFER I MALMÖ. RELATIONSRELATERAT. Massmedia berättar som vanligt inte hela historien. "Svensk man"
9 personer gillade det här.

Censurerats 18 timme sedan

Om jag fattar situationen i Bollnäs där S fick 30% valet 2010

Att kommunisterna reagerar mer på att 3 kommunister som skulle hålla "manifestet" har fått hot och att 3 kommunister fått hot mot sig är mer allvarligt än att en man utfört en våldtäkt på en tjej?

Kolla "twitterstormen" majoriteten av skaran där prioriterar hotet före våldtäkten, tjejen som blev våldtagen existerar inte längre, det är mer synd om de 3 kommunisttjejerna i stället?
15 personer gillade det här.

hakon anonym 16 timme sedan som svar till Censurerats

Tyvärr är det så läget ser ut i sverige.95% av svenskarna tycker att våldtäkten inte är
prio 1. Så långt har det gått,tror ej det finns något hopp. Snacka om att ha lyckats
indoktrinera en hel befolkning.
9 personer gillade det här.

TraderT 17 timme sedan som svar till Censurerats

Hela den här twitterstormen är inget annat än ett synnerligen osmakligt försök från vänsterhåll, att genom ett försök till "damage control" leda bort verkligheten från att en 17-årig tjej blev brutalt gruppvåldtagen av ett invandrargäng och stödja ett jippo i form av en "antirasistdemonstration" utan minsta empati för den som drabbats!

Vämjeligt!
13 personer gillade det här.

Censurerats 17 timme sedan som svar till TraderT

Jag är glad jag fick bevittna denna "twitterstorm" mina "fördomar" mot vänsterns människosyn har besannats flera gånger om

Undrar om det är mest vänsterpartiester som hänger där nu? Eftersom det ar de som ska anordna "manifestet"?
4 personer gillade det här.

Lotta008 18 timme sedan

Ytterligare ett exempel är när självmördaren som sprängde sig själv i luften i Stockholm. Sprang muslimerna ut på gatorna med plakat som fördömde islamistisk terror? Nej, fram åkte plakaten med texten mot rasism. Leffe Karlsson satt och bölade i TV om att nu skulle minsann alla muslimer få hucklet avslitet från huvudet. Det är verkligen så man mår riktigt illa.
17 personer gillade det här.

struve 18 timme sedan som svar till Lotta008

Ja, man mår riktigt illa.
Svenskarna är som två fientliga stammar,
och snart blir det krig!
14 personer gillade det här.

1368 5 timme sedan som svar till struve

Redan August Strindberg beklagade att svenskarna alltid ställde sig på de ondas sida och värnade om dessa personer. Han förstod inte varför man valde det och det förstår väl ingen.
1 person gillade det här.

Karin 18 timme sedan som svar till struve

Eller kaos/anarki. Sveriges politiker har tyvärr misstrott sina gamla trogna skattebetalare. (Tänk boken av F.R Det sovande folket, nu upptäcker "fegisen" att han hade fel.)
Han/Politikerna har visat en stor nonchalans för det egna folket, DET kan inte sluta väl.

Vi ser hur kaoset ökar dag för dag, i och med att brotten ökar, motsättningarna känns inte kul alls.
Mentalt har jag blivit förberedd eftersom jag drar slutsatser (inte efter vår fega skrattretande Svenska Media) utan av allt som händer runtomkring oss i övriga Europa. Folket i varje Västerländskt land, bara mer och mer förbannade.
3 personer gillade det här.

Karin 18 timme sedan

UPPDATERA AP. Twitterstorm angående detta. SVT/AF/EX skrev ett inlägg och förföljelsen (SD är med i negativ bemärkelse som vanligt)
I TV inslaget fanns inte ett ord med om "orsaken" till vreden över detta speciella fall. Håller mig undan twitter ett tag, det är total anarki där nu.
6 personer gillade det här.

frustreradtomte 18 timme sedan

vad menar du? att vi ska ha mångkultur? massinvandring med tillhörande, importerade problem? så allt som står i våra lagar är guld och gröna skogar och värda att bevara? knappast. och vill du föra in ngt flum om "människors lika värde" så är du ute och cyklar.. för då kan ju inte japan, finland och ryssland stå för det med sin restriktiva invandring? eller BRÅ när de rapporterar att invandrare är överrepresenterade i brott?
4 personer gillade det här.

frustreradtomte 19 timme sedan

intressant hur folk kan hata sitt eget ursprung så pass mkt. bibeln är ett hemskt rättesnöre, men inte koranen och torah? islam har byggt vidare på gamla testamentet (tanach) med koranen, sunna och haditherna likväl som kristendomen med nya testamentet. de semitiska religionerna, likt alla gamla läror, är mossiga och delvis krigiska och fientliga. men av det lilla jag läst så håller jag NT högre än koranen.. fördelen med kristendomen (är inte troende själv) är att det räcker just att TRO, medan andra religioner handlar om aktivt leverne (i islams fall gärna att leva som muhammed, säger sig själv att det inte är så utvecklande att leva på ett så gammelmodigt sätt..). sedan har islam (och muslimer i stort?) de senaste decennierna tagit på sig ngn slags offerroll och stark "revanschlusta mot usa, israel och allt västerländskt och traditionaliserats. däremot kan jag tycka det är synd att vi anammade/tilltvingades kristendomen, format mkt av vår "vänd andra kinden till"-mentalitet, i kombination med folkhemmet och socialliberalismen mkt förödande och förlamande.
4 personer gillade det här.

TErlander 19 timme sedan

Som pappa och som medmänniska känner jag med dig Daniel.

13 personer gillade det här.

Testimonial 19 timme sedan

SD 2014. Det är allt jag har att säga. Mina tankar går till familjen och jag hoppas innerligt att de tar sig igenom det här så småningom.
17 personer gillade det här.

Censurerats 20 timme sedan

Nu har kommunisterna precis som med Tommy i Ludvika lyckats med konstycket flytta fokus från invandraren och GM till att kommunisterna är offren

Inte ett enda ord om den våldtagna tjejen, snacka om att håna! Detta är kommunismens rätta ansikte!

Att försvara våldtäkter kallar kommunisterna för "solidarisk handling"

http://www.svt.se/nyheter/sver...

Tre tjejer arrangerade en manifestation mot rasism, nu hängs de ut på
främlingsfientliga sajter. Det har fått flertalet personer att reagera. I
sociala medier visar flera personer sitt stöd för tjejerna.
17 personer gillade det här.

KS73 19 timme sedan som svar till Censurerats

Jag ser att våldtäktskramarna i Bollnäs får stöd av Lars Ohly och den fullkomligt rabiate Simon Fors som har för vana att mordhota meningsmotståndare. Och det är ju alldeles utmärkt. Då har dessa ansvarslösa yngel hamnat i precis rätt sällskap.
15 personer gillade det här.

Censurerats 19 timme sedan som svar till KS73

Man slutas aldrig förvåna över kommunisternas människosyn! Hur kan de prata om "alls lika värde" nä de gör kommunister till offer och hånar våldtagna tjejen och menar hennes våldtäktsman är lika mycket värd?

Samma sak hände i Ludvika, Kållared och Landskrona

Man blir äcklad av deras "människosyn"
20 personer gillade det här.

Guest 20 timme sedan
Kommentaren är borttagen.

KS73 19 timme sedan som svar till Guest

Det är inte "ett par unga tjejer" som hängs ut utan deras fullkomligt vidriga beteende som är ett hån mot den som borde fått allt stöd, den våldtagna tjejen.

Men istället för att ställa upp på hennes sida trampar de på en som redan ligger och försöker skaffa sig några minuter i rampljuset på hennes bekostnad genom ytterligare en totalt malplacerad anti-rasistdemonstration. Att "hänga ut" detta vedervärdiga beteenden är helt rätt. Förhoppningsvis avskräcker det dem från vidare "manifestationer" på denna vidriga nivå.
19 personer gillade det här.

hakon anonym 18 timme sedan som svar till KS73

Hur orkar den där retarden Guest? Totalt slut och en stor löjlig paria.
Lyckas få sina sk kommentarer borttagna överallt där han skriver.
Har du ingen självkritik eller stolthet? Eller är du bara ovanligt korkad?
Ett stort löjligt skämt är vad du är,i gott sällskap med alla andra
verklighetsfrånvända vänstertroll.
5 personer gillade det här.

rocker1971 19 timme sedan som svar till Guest

Med den människosyen som du har så är det du som är äcklig. Du struntar fulständigt i den unga kvinna som blev våldtagen av tre invandrare eller hur..
11 personer gillade det här.

frustreradtomte 19 timme sedan som svar till Guest

buhuhu, så tuff man kan vara då.. nä, jag är inte ett dugg "äcklig", vem skulle ha rätt att definiera det, DU?! ja, ni hänger ju dagligen gladeligen ut var och varenda sdare, utan att de har gjort det minsta. "den som gräver en grop åt andra..." och nej jag är inte ett dugg rasistisk, slå upp det ordet också, du verkar ha lite problem med ordförståelsen.
12 personer gillade det här.

Censurerats 19 timme sedan som svar till Guest

Man blir äcklad hur ni hånar en 18 årig våldtagen tjej!
14 personer gillade det här.

Lasselito 21 timme sedan

Vilken soppa. Först en brutal våldtäkt av invandrargänget, sedan en obehaglig demonstration av nazistgänget (med inkluderad strypsnara vilket ger vibbar till ku klux klan och hängningar av svarta på 60-talet) och sedan avslutningsvis motdemonstration av anarkistgänget.

Förlorarna är Sveriges kvinnor vilka inte får den debatt om ett tryggare samhälle de förtjänar.
9 personer gillade det här.

1368 5 timme sedan som svar till Lasselito

Obehaglig demonstration, varför är den obehaglig, det var en sund reaktion på ett mycket osunt samhälle - inget annat.
Din rädsla för att någon äntligen visar sitt totala missnöje med vad dessa invandrare verkar tro att de har rätt att syssla med är pinsam, direkt pinsam.
Det är inte farligt att visa att man inte gillar vidriga handlingar däremot är det bedrövligt att någon inte står upp för det. Utan tänker som du att det är alldeles för farligt att visa något som helst missnöje med vad som händer. Jag förstår att du blir dödsförskräckt över det som sker men tyvärr händer det i alla fall.

norsken 21 timme sedan

Haaper at Bollnasbeboerne har saapass mye "guts" at de jager manifestasjonsidiotene laaangt til skogs.
15 personer gillade det här.

texarcana 22 timme sedan

Trä-bocken i vedbon och kommunister/islamister, går det inte att prata förstånd med! Så är det!
15 personer gillade det här.

min-klon 22 timme sedan

Alla våldtäktsmänniskor som ser inget fel i att våldta andra är värsta eländen. Men det är endast muslimerna som har en ideologi i bakfickan och sittandes i själen som förhärligar våldtäkter mot ickemuslimer. Att sporra framgång för islam är att sporra framgång för en värsta djävulens verkstad.

Och vad är man själv för något som sporrar framgång fr islam? Man är inte omsorgsfula människor. Man är falska människor. Farliga människor. Man är Svenska folkets inkluderat invandrarnas fiender. Och det är bara egoister bl.a. invandrarna som medvetet sporrar framgång för islam. Att muslmer själva gör det är jälsklvart en annan sak.
9 personer gillade det här.

Baltzar 22 timme sedan

Jag vet inte om någon tagit upp detta tidigare, men finns det tydligare rasism än den när flera utländska män våldtar en ensam svensk flicka? Finns det någon chans alls att de hade våldtagit en utländsk kvinna på samma sätt? Knappast. Deras gärning är därför tydligt rasistisk och då passar det bra att demonstrera mot den sortens svenskfientlig rasism den 25 augusti.

"Stoppa de rasistiska övergreppen på svenska kvinnor" skulle det ha stått på min skylt....
40 personer gillade det här.

1368 2 timme sedan som svar till Baltzar

Det borde absolut de som tänkte demonstrera mot rasism ha tänkt på, men så kloka är de dessvärre inte, deras godhet sträcker sig inte hur långt som helst.
För givetvis är det godheten som driver dem, tror de i all fall.

ELenaSundstromskansson 22 timme sedan

Utlänningars dvs mena folks och afrikaners våldtäkter på etniska europeér är i sanningen ren och skär rasism när den är som allra värst !!!
26 personer gillade det här.

min-klon 22 timme sedan

Att våldtäkterna ökat mycke beror på islam och en oansvarsfull politik, media och en totalt misslyckad rättsväsende som politikerna ligger också bakom.

Att det finns fler muslimer är största faktorn. Det är ju vanligt att muslimer vill att kvinnorna inte skall få vara självständiga. De vill att kvinnorna skall vara slöjans slavar. De vill at småflickor gifts bort. Att de inte ska få vara herrar över sina egna kroppar. Deras kroppar är igenom islam mannens leksak att när som helst få frossa i.

Och flickorna tvingas anpassa sig och acceptera våldtäkterna på dem. Så muslimflickor och kvinnor drabbas överlägset mest av våldtäkter inomhus i Sverige också. Utomhus är kuffarna villebråd, men utnyttjas och våldtas självkart inomhus också mycket av muslimer som inte kan vara anständiga.
13 personer gillade det här.

san_ell 22 timme sedan

Vi måste förstå att alla dessa våldtäkter utförda av invandrare ( muslimer ) på svenska kvinnor är för att trycka ner oss svenskar men våra kvinnor i synnerhet. Det har ingenting med att testosteronet rinner över på dessa invandrare utan är för att förtrycka oss, det handlar alltså om makt och övertag.
19 personer gillade det här.

bud 23 timme sedan

Det otäcka är att sådana svenskar och andra som försvarar/demonstrerar FÖR ex.vis våldtäktsohyran är samma typ av "människor" som ofta ingick i SS eller Tjekan-KGB.
22 personer gillade det här.

codatronca Top 10 23 timme sedan

Kanske är det regeringens ambition att splittra oss som nation med det som händer i samhället idag. På ena sidan står du och jag som för längesedan tröttnat på detta vansinne och ser de dramatiskt ökade problemen, å andra sidan står de som inte sett eller hört nåt och tycker allt är frid och fröjd och är nöjd med att vara "godhetsapostlar" Om man åtminstone kunde undanta OSS från att betala för detta vansinne och de som tycker detta är toppen att betala kalaset,så skulle det kännas lite bättre att leva. För då kan vi säga : Vi har i alla fall inte betalat för detta vansinne !
12 personer gillade det här.

san_ell 23 timme sedan som svar till codatronca

Du har helt rätt, men det är inte regeringen utan andra krafter som står bakom för att splittra Sverige som nation, politikerna är för dumma att förstå vad som är i görningen.
Agendan är att inga länder får ha en homogen befolkning och därmed i mångt och mycket vara nationalistiska. Målet är ett helt enat Europa med marionettstater och på sikt en världsregering och de som står bakom är frimurarorganisationerna som arbetat för detta mål under mycket lång tid och de har infiltrerat i stort sett alla betydande poster i vårt samhälle. Det som dessa människor fruktar mest av allt är nationalistiska partier som tex. SD som värnar om den etniska befolkningen och det egna landet för dessa partier har frimurarna ännu inte lyckats infiltrera.

Läs böckerna "Bilderberggruppen" och "Världsbyggarnas Bedrägeri".
12 personer gillade det här.

Kavalleri1700 12 timme sedan som svar till san_ell

Mycket bra skrivet. Tyvärr är det alldeles för få människor som förstår detta, och när de väl (kanske) gör det så är det för sent. Hoppas att så många som möjligt läser böckerna du nämner. Fick tips om Bildergerggruppen via personer som röstar på PP.

Bonnlurk_Norrland 23 timme sedan

På tal om Janne Josefsson som diskuterades längre ned i tråden, här är ett citat från Helsingborgs Dagblad:

-Flykting- och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet. Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett mångkulturellt samhälle. Jag tillhör dem som försvarar det mångkulturella samhället. Men vi som försvarat det har ju förskönat det.

Så sa Janne Josefsson.

Länk: http://hd.se/mer/2008/02/10/ma...

Tänkte att Herr Gemberg kanske ville läsa...
17 personer gillade det här.

Uffe_King_Of_Sweden 11 timme sedan som svar till Bonnlurk_Norrland

Nej det vill han inte, han vill bara se sånt som gagnar hans agenda. Churchill skrev att 'framtidens fascister kommer kalla sej antifascister'. Och så blev det.
1 person gillade det här.

britas 1 dag sedan

Hur många år är det som Sverige ligger på andra plats i våldtäktsligan? Först i Europa.
Kanske 10-15-20 år och hur kommer det sig?
Sedan massinvandringen började?
Invandrare som inte kan kontrollera sig när de ser lite vit hud. Är det burkans förtjänst?
Man kan läsa vilken statistik som helst. Invandrare är överrepresenterade.
Våldtäkt, inbrott, rån, stöld......................
Är det aldrig nog?
Tror att SD kommer att få många, många röster...........


29 personer gillade det här.

Realist08 1 dag sedan

Finns det någon facebook-grupp angående detta som man kan dela?
Alltså. inte dessa multikulti-skräpet, utan där man får fram den riktiga story'n och kan sprida det?
10 personer gillade det här.

CygnusVG 23 timme sedan som svar till Realist08

Här är en!
https://www.facebook.com/#!/pa...
4 personer gillade det här.

codatronca Top 10 1 dag sedan

Enligt Gemberg är det en myt att invandrarna kastar sten på brand och ambulansmän,flickor våldtas,det skjuts nästan varje dag i Malmö gangsterstaden,vakter får sättas ut vid sjukhus,bilar bränns upp, var tusan har vi fått allt det ifrån????
28 personer gillade det här.

LeffeF 23 timme sedan som svar till codatronca

Så vad i all världen sysslar då alla de extra polismän med som kallats in från andra delar av Sverige? Det kanske mytomanen Gemberg också har en bra förklaring på.
5 personer gillade det här.

min-klon 1 dag sedan

Så sorgligt, så fruktansvärt sorgligt med kramande av en samhällsomstörtande rasistisk krig som pågår mot Svenskar och Svenska samhället där alla blir förlorare, inkluderat invandrarna, utom alla onda och deras kamare som kramar framgång för intolerans och rasism och hatbrottslighet. Kramarna står för ren ondska. Egoismen har gort dem till fosterlandsförrädare.
25 personer gillade det här.

Guest 1 dag sedan som svar till min-klon
Kommentaren är borttagen.

OnTheBeaches 22 timme sedan som svar till Guest

Här är lite intressant läsning för dig, Jonas: http://www.dn.se/nyheter/sveri...
3 personer gillade det här.

min-klon 23 timme sedan som svar till Guest

Det säger en Jonas som samarbetar med den islamiska taqyan. Ogillar bara er falska människor men hatar inte. Det är något som ni gör då ni kan med att krama framgång för elakhet och sedan blunda för alla elakheter som ni kramat famgång för.

Jag gillar inte rasister som dig Jonas som inte bryr dig heller om muslimernas rätt till religionsfrihet. För du vet att muslimera tillåts inte religionsfrihet igenom islam.

Det passar dig Rassen Jonas också när media är tysta när muslimer hotar muslimer som konverterat i Sverige till Kristendom.. Du är en elak människa Jonas. En elak och falsk människa som utnyttjar muslimer.

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: