torsdag 5 juli 2012

Daniel Poohl kommer ut som rasist « Avpixlat

Daniel Poohl kommer ut som rasist « Avpixlat: Daniel Poohl kommer ut som rasist

RASISMEN MITT IBLAND OSS Med tanke på att precis allt som har med invandring att göra, exempelvis att blott konstatera att 27 000 somalier väntas till Sverige och att det kommer att kosta, är uttalandet från Daniel Poohl i tidningen Akademikern 4/2012 anmärkningsvärt.

Poohl premieras med en “Hallå där”-ruta på sidan sju i tidningen där han beskriver ytterligare någon obskyr vänsterkampanj som ingen minns om ett par månader. Det anmärkningsvärda kommer ett par rader ned.

Det låter som att boken innehåller viss självkritik?

– Vi måste erkänna att ett mångkulturellt samhälle inte är något paradis. Vi kommer fortsätta att ha samhällsproblem.

Enligt de definitioner som vänsterextrema Expo – som Poohl basar över – själva använder kan detta inte tolkas på annat sätt än den renaste formen av rasism och främlingsfientlighet.

Akademikern Nr 4 2012 Qiozk
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-07-05, 01:29 (Uppdaterat 2012-07-05, 01:29) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 6 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
207 kommentarer 2690 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 84 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


min-klon 21 minut sedan

Vilken lekstuga den där Poohl är som behöver skriva en hel bok för att trolla veck sitt eget misslyckande att inte kunna köra med ärliga kort och för att hålla övrigt misslyckande om ryggen fortsättningsvis också. Men så är han ju kommunist som har problem att försvara demokrati och Svenskar själva och att vara ärlig om islamisk intolerans.

Inga Svenskar som andra som tvingats packa o flytta från inte minst områden där islamiserare blivit för många har blivit hjälpta av en politik som hållit de vidriga trakasserierna och övergreppen om ryggen mot Svenskar och andra ljusa främst.
2 personer gillade det här.

Suecote 39 minut sedan

Sent ska syndarn rakna... Utan SD i riksdagen hade locket suttit kvar tills vi en dag vaknade upp till böneutrop från närmaste minaret. Vi ska inte inbilla oss att muslimerna skulle vara lika toleranta och accepterande som vi svenskar var mot dem när vi gav bort vårt land.
6 personer gillade det här.

svensketnisk 55 minut sedan

Varför inte slå två flugor i samma smäll. När nu örlogsfartyget Carlskrona är nere i Somalia för
att stävja piratverksamheten där så kunde de passa på att ta "hem" de 27000 Somalier som
ändå ska till Sverige.
4 personer gillade det här.

Mattias Stanton 1 timme sedan

Personligen tror jag bara han försöker överleva och sälja en bok.

Och vi hjälper honom genom att skriva om den.
1 person gillade det här.

Stefan K 1 timme sedan

Jag har svårt att ta Daneil Poohl i försvar. Han företräder dock en organisation som har till uppgift att med olika metoder tysta alla som kritiserar föra invandrings- och flyktingpolitik.

Däremot kan jag tycka att han håller en mer resonabel ton, jämfört med en rabiat person som Expo-Bengtsson.
10 personer gillade det här.

mattiasX 1 timme sedan

Daniel Poohl har fel, mångkulturen medför inga som helst problem. 27000 nya somalier innebär att mångkulturen breder ut sig till ännu fler stadsdelar, att hela städer somalieras, att ännu fler svenskar får maka på sig, att socialbidragskostnaderna skenar iväg, att kriminaliteten exploderar, att våldtäkterna ökar mmmmmmm vad mångkulturellt mysigt och exotiskt! Kort sagt kommer det mångkulturella lyckolandet snaaart att vara inom räckhåll i en stad nära dig...
16 personer gillade det här.

ddayperspective 1 timme sedan

Jag tror nog att vi kan vara överens om en sak nämligen, att det är många människor i skilda sammanhang som MEDVETET gjort och fortfarande gör allt för att desinformera Sveriges folk och OM, jag skriver OM, om Sverige till slut kommer att kunna räddas tack vare att vi röstar på Sverigedemokratern (SD) som den ENDA och SISTA CHANSEN 2014, så kan nationalstaten inte låta dessa personer gå fria från rättsligt ansvar!
12 personer gillade det här.

Kalasmannen 1 timme sedan

Först demoniserar man sina politiska motståndare, när man sedan har fått effekt bland medborgarna så övertar man sina motståndares åsikter, förslag och argument som sina egna. Vi ser att det redan har påbörjats. Detta tillvägagångssätt användes mot Ny Demokrati i början av 1990-talet med framgång. Nu ser jag samma mönster, men denna gång måste vi vara på vår vakt och mobilisera oss för 7-klöverns försök till underminering.
13 personer gillade det här.

Olav 3 0 minut sedan som svar till Kalasmannen

Douglas Murray beskriver fenomenet godt i sitt foredrag i København:

http://snaphanen.dk/2011/11/06...


RolandN 1 timme sedan

Det är inte lätt för "stackars" Danne och hans Expo, som legat på typ 1400:e plats på bloggtoppen.
11 personer gillade det här.

Jooe74 1 timme sedan

Det var inget nytt att Poohl & EXPO-folket är rasister. Det är ju den typen som är den värsta sortens rasister. Men lite kul att det kommer med i skrift:).
16 personer gillade det här.

quinna 33 minut sedan som svar till Jooe74

Smygrasister är som smygb*gar (inget ont om de senare), dom förnekar sig aldrig.

argatanten 2 timme sedan

Om Daniel Poohl och Expo vill framstå som seriösa med sin samexistens, så har de väl inget annat val, än att erkänna att det finns problem. Dessutom så kan de ju överlåta tramset till sina övriga kanaler, Nyheter24 och Interasistmen. ,

Det fanns däremot en annan intressant artikel i tidningen, om en grupp ungdomar i Uppsala, som hänger ut gärningsmän. Alla ungdomarna har det gemensamt att de själva känner sig svikna av samhället, efter att de utsatts för för vålds- och sexualbrott.

För mig är det alarmerande att så många unga brottsoffer redan har tappat tron på vårt samhälle och vårt rättsväsende. Att de får frågan om de är högerextrema, är för mig ett bevis på att Expo och antirasisternas arbete, helt har spårat ur. Hur kan det vara högerextremt att slåss för sin självkänsla genom att kräva upprättelse, när man har utsatts för ett brott? Man funderar ju dessutom på om samtliga gärningsmän har en annan kulturell bakgrund. Är det något som hela samhället inklusive antirasisterna bör ta på allvar, så är det unga människor utan framtidstro, oavsett etnicitet. Det är ju trots allt de som skall leva med Expos positiva antirasism i samexistens.
11 personer gillade det här.

Massproduktion 1 timme sedan som svar till argatanten

Varför fungerar inte handpåläggning? Varför finns det sjukhus när böner och tro ska vara så starkt?

Varför skapar det harmoniska mångkulturella samhället fruktansvärda brott och konflikter?

Det är självklart att offer inte ska ha en röst. Därför att deras vittnesbörd förkastar hela tron.

Det Expo också visar med sina frågor är att de saknar empati och känslor. Allt som gäller för Expo är en opersonlig ideologisk tillhörighet och en opersonlig ideologisk identitet.
4 personer gillade det här.

argatanten 1 timme sedan som svar till Massproduktion

Vi kanske skall fråga Pastor Poohl hur de tänker lösa den ekvationen utan läpparnas bekännelse :)
1 person gillade det här.

Massproduktion 1 timme sedan som svar till argatanten

Det är det som de har kvar. De ekonomiska argumenten är inte särskilt starka längre. De vill bara ha bekännelser, desto fler desto bättre.
2 personer gillade det här.

argatanten 1 timme sedan som svar till Massproduktion

Väntar med spänning...
1 person gillade det här.

Mattias Stanton 2 timme sedan

Ni har missförstått Daniel helt i vad han menade.

Lägg märke till han inte svarar ja på frågan om självkritik.

När han säger att "Mångkulturellt samhälle inte är ett paradis" menar han för att Sverigedemokraterna finns och är kritiska mot det.

Och när han säger "vi kommer fortsätta ha samhällsproblem" menar han att Sverigedemokraterna kommer finnas kvar och även växa.
13 personer gillade det här.

nollttan 2 timme sedan

Axel Andén (chefsredaktör för Mediavärlden) citat:

"För journalister som inte tror på konsekvensneutralitet är det inte lika självklart. Och för den journalist som vill påverka samhället till det bättre kan samhällets utveckling i vissa fall väga tyngre än läsarnas informationsbehov.”

Vad är det människan häver ur sig? Menar han att journalisterna är de som bäst vet vad som krävs för att samhället skall bli bättre? Är resten av befolkningen ense om deras tolkning av hur ett bra samhälle är uppbyggt?

Man kan då tolka hans uttalande som så att t.ex Anders Lindbergs alster i Aftonbladet är en drivkraft hos honom att "påverka samhället till det bättre"!! Eftersom han inte presterar artiklar som tillgodoser något informationsbehov hos läsarna så måste han väl bedöma att hans samhällsförbättrande insatser är de som han anser vara tyngst vägande.
10 personer gillade det här.

niklasr 1 timme sedan som svar till nollttan

Axel är inte journalist, han är demagog och agitator, förklädd till journalist.

Det är t.o.m. det han säger i sitt svar, men inte med så få ord.
4 personer gillade det här.

Mattias Stanton 2 timme sedan som svar till nollttan

Det där speglar rätt bra den nya typen av journalist som ser sig som en budbärare snarare än som en informatör.

Jag tycker faktiskt det är en rätt obehaglig formulering och man kan finna stora likheter med informationssamhället i gamla Sovjet. Utan överdrift denna gång.


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: